Špinění po sexu v těhotenství, je to v pořádku?

marta1988
6. čer 2016

Ahoj, chtěla bych se zeptat na Váš názor. Jsem na začátku 7tt a včera ráno jsem trochu krvácela po sexu. Byl to takový hlen s troškou nahnědlé krve a trvalo to cca půl hodiny a od té doby nic. Myslíte že to je v pořádku nebo že mám nějak plašit a volat doktorce?
Dík za radu

konekokira
6. čer 2016

Ahoj, po sexu je to normální 🙂 pokud to netrvá déle, tak plašit nemusíš, ale určitě o tom řekni mudře na kontrole

marta1988
autor
6. čer 2016

Tak to jsem ráda, dík za uklidnění. U doktorky jsem ještě nebyla. Má dovolenou tak si mě pozvala až za tři týdny. To čekání jestli je vše jak má být je hrozný.

san33
6. čer 2016

Ahoj, presne tuhle otazku jsem taky chtela polozit😊 ja jsem teda vcera po sexu krvacela uplne cervene. K tomu si jeste 3x denne zavadim utrogestan a spinim hnede skoro porad. Rikam si, ze ono je to ted prece jenom vevnitr vsechno dost prokrvene, takze sebemensi poskrabani v pochve muze zpusobit spineni. K tomu jeste picham injekce na redeni krve, tak to by tomu spineni mohlo taky pomoct. Na prvni utz jdu pristi pondeli a zeptam se urcite. Slmam z toho dost stazene pulky, snad budeme mit obe vse v poradku. Drzim palce! 😊 o

dzogobela
6. čer 2016

@san33 ja mam pocit, ze nekde holky resily, ze s utrogestanem bys sex mit nemela. Vetsinou se zavadi, protoze je nejaky problem s udrzenim plodu, tak asi neni dobre to jeste "postuchovat". Ale nechci Te strasit, zeptej se urcite ale doktorky.

dzogobela
6. čer 2016

@marta1988 myslim, ze tohle je naprosto ok 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru