Ahojky holky, prosim je normální, že se za noc najednou budim tak 4x-6?
Jsem 9+2tt momentálně a tohle se děje cca týden-dva tydny.
Dotoho chodim tak 3-4x na malou. A vzdy jsem vydrzela celou noc se nevbudit a nejit na wc.
Co stim prosim? Jsem ztoho vysilena.
Kolikrat jdu ve 2h-3h po praci spat a vstavam v 9h a mezitim jsem tolikrat vzhuru. A pak jsem unavená a musim vydrzet v praci 13 hodin. Děkuji za rady
Já jsem začala trpět strašnou nespavostí v podstatě hned po otěhotnění, u prvního těhotenství se to cca v půlce těhotenství uklidnilo, ale druhé těhotenství jsem nespala vůbec až do porodu (no a po něm taky ne...).
Vždycky jsem se vzbudila na malou ve 2h v noci a konec. Radu nemám, mě celkem nic nepomohlo, doktorka mi napsala nějaké léky na nevolnost které trochu uspávájí, ale jako velkej efekt to nemělo. Je to vyčerpávající, drž se!
@bigbig no holky děkuji za “uklidnění” :D aspoň vtom nejsem teda sama. Snad se to nějak ustálí. Neumim si představit, že to bude pořád.
Vstávačka co 3-4 hodiny? Do toho klidně 2-3hodiny vzhůru? Pamatuji si, jak jsem první týdny těhotenství nevydržela ani hodinu cesty autem, abych během 30minut nemusela na wc 🤣 Okolo 10-12tt se to povětšinou uklidní a pak zase ve 3.trimestru nanovo 🤣🤣🤣
První trimestr byl hrozný 😆
Přes den jsem usínala pomalu i za chůze, v noci jsem ale skoro nespala - strašně živé sny, často noční můry, bdělá okna cca od dvou do pěti... Ale sedlo si to. A ve třetím trimestru jsem naopak spala výborně 👍
Normální, v noci člověk nespí a přes den usíná kdekoli. Těhotenství je super.👌To počkej na třetí trimestr s tím čůráním a nevyspáním. 😄
Napořád to nebude, ale je to trénink na miminko, to budeš možná vstávat i častěji a hlavně podle někoho jiného, ne podle svých potřeb ;)
Ahoj, také jsem v prvním trimestru konkrétně 6+6tt a chodím 2-3x v noci na malou, budím se a přes den chodím častěji na malou než před otěhotněním 🙂 Takže je to zcela v pořádku a normální :D
ahoj měla sem to uplně stejně a plus dotoho brutalni křeče v děloze jak se vajičko hnizdilo chodila sem do prace uplně dead. ted sem 10+2tt a piju max 2 hodky pred spanim a na zachod jednou max 2 za noc 🙂 za to ale spanek mam strašně lehky už asi tyden furt se budim
@baru2323 mě se to naštěstí už zlepšilo. Jsem dnes 10+1tt a vnoci už jdu na záchod max 2x. Ufff.
Jsem ráda, že i u tebe je to lepší.
Pardon 11+1tt
tak to mě těši super 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
prý normální. já měla bdělé okno od dvou třeba do pěti 🙄 někdy mi pomohlo se před spaním najíst. doktorka říkala, že to některým dělá ty hormonální změny. trénink na mimino 🙈