Ahoj všem, vím že je tu toho hodně, ale moc ráda bych se s někým podělila. Po roce a půl, po nevydařeném těhu se snad zdařilo 🤗 Mám 5 dní zpoždění a včera testik ukázal //. Jestli je zde víc snažilek co by se rádo podělili budu moc ráda 😉😘
@klokanka31 děkuju moc
@majkahonzik gratuluji 🍀
Gratulace
@kulisek_28 děkuju, snad bude čárka jasnější ☺️
Gratulace 🍀🍀 krásný čárky 😊
❤️❤️❤️❤️
@majkahonzik Super,gratuluji 🍀🙏
@deliba Jé taky gratulace ☘️ať je vše v pořádku.. Zatím jsem nevolala, po minulé zkušenosti počkám týden 😔
@majkahonzik bude to ok, ja mam nezdary tři za sebou a ted uz jsem ve 23tt 👍❤️
@holkaokomodra Dík za podporu, to je super gratuluju a ať jste v pořádku ❤️🙏
@majkahonzik děkuju, hlavně ty se drž, já jsem z pocatku byla celkem nervózní, jak dopadnem tentokrát, ale vše ok, hlavně vlastne pred prvnim synem jsem taky potratila, takže to uz je druhý uspech po nezdarech... drž se!
@holkaokomodra Děkuju moc ☺️
@anetttie super gratuluji 🙂 koukám to máme podobné ..Hodně štěstí🍀
@majkahonzik i tobě (Vám) přeji hodně štěstí. 🍀❤️
@annynka94 paráda 👍držím pěsti ☘️😉
@majkahonzik vypadá krásně, nestresuj se
Jj snažím se ☺️ tak snad 👶
@katka22688 Ty jo pěkný, tak přeji ať to vyjde 👍 Je to šílené, ale musíme věřit ❤️
@majkahonzik taky mám strach před rokem jsem měla mimodeložní těhu. Minulý měsíc jsem byla na profuk vejcovodu tak snad se to zavrtalo správně.
Ahoj🌼já jsem dnes 6+0 😁 doktor v úterý ...nervy....
@sylvka to vydržíš já až 12.4... Pak napiš
@majkahonzik tak u mě už týden nespavosť v noci a to jsem unavená... Celú noc řeším ze mi je horko, pak zima, pak jedu na wc a něco zobnut nakolik mam vlčí hlad.. A takto pořád dokola, až nejak 4:30h usinam a o 5-5:30h vstávam zo synom... Cez deň spim sním aby jsem fungovala... Inak ja kavomilka mam problém vypiť jednu kávu, pred tým i 5 za deň.... Nechutenstvo, nasilu jím a do lednice len zo zapchatym nosom fest mi to smrdí... Žalúdok boli keď hladná, i keď sa najem a o žáhe ani nemluvim...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@majkahonzik Gratuluju 🍀