Ahojte, měla jste to některá stejně? Jsem podle kalkulačky v pátém týdnu těhotenství a už týden mám během dne i noci bolesti v podbřišku tak jako kdybych měla fakt ale hoooodně silnou menstruaci a někdy mám až bolesti v nohou a křížích s tím, že se mi až orosi čelo studeným potem. Všude jsem četla, že by se mělo jednat o roztahování dělohy, ale to až tak, že nejsem během dne absolutně použitelná? Musela jsem v průběhu týdne odejít z práce, protože se to už absolutně nedalo vydržet a zbytek týdne jsem si vzala volno, což asi nejde řešit do nekonecna. Nemám žádné krvácení ani špinění. Na gynekologii jdu v úterý. Těhotná jsem poprvé a asi potřebuji jen od vás uklidnit, že v tom nejsem sama. Moc děkuji za každou zprávu. 🙂
Ahoj, take jsem mela silne bolesti, nastesti to bylo v obdobi vanoc a noveho roku. Ted jsem 9tt a sem tam me pichne, ale uz to neni tak hrozne jako na zacatku, to jsem opravdu ctyri noci nespala🙈PS taky jsem poprve, takze me to take vydesilo😉 sestricka mi pri objednani rekla, ze pokud nekrvacim, tak je to normalni 🙂
Taky jsem to tak měla, u jediného těhotenství které dopadlo dobře ☺ Silné bolesti břicha, a opravdu šílené bolesti v kříži. Bolesti trvaly dohromady asi 6 týdnů.
Moc děkuji za uklidnění 🙂
Takhle silne bolesti jsem ani v jednom tehotenstvi nemela. Bolesti jako pri MS ano, ale spis ze jsem to citila, urcite se mi nerosilo celo.
V 5tt jsem to také měla u 1.tehu. měla jsem šílený strach, protože jsem před tím byla u dr.a on mi na férovku řekl, že to nemusí vyjít a spíš mě postrašil, než uklidnil. 3 dny mě to bolelo. Měla jsem strach, že o Mimi přicházím. Ale žádné špinění nic. Na utz pak v 7tt už bylo srdíčko.
Ahojky, měla jsem to hodně podobně. Hodně mi bolel podbřišek a bolest mi vystřelovala až do zad. Také jsem se strašně bála, protože se též jedná o mé první těhotenství. Teď už jsem v 16 tt a bolesti mám občas stále, pokaždé trochu jiné. Takže je to normální a některé holky to tak mají😊Jsem zářným příkladem😁
Ahoj, měla jsem to podobně, každou minutu jsem čekala, že dostanu menzes ... ale nic 🙂
Jsem v 11tt a věřím, že bude vše ok 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Taky jsem to takhle měla 🙈 teťka jsem v 7tt a už to je lepší 😊 cítím to, ale né tak moc. Měla jsem zrovna volno v práci tak mě to tak neomezovalo.