Maminky, je tu nejaka z Ostravy co byla na screeningu v 1.trimestru na fifkach? Jestli daji foto, jak to chodi, jaky maji pristup, jak berou tatinky u vysetreni a jestli vam na zadost sdelili predbezne pohlavi miminka.... 😊vim,ze se UTZ dela pres brisko ale jsem drobet "tucnejsi" postavy tak nevim jestli to nebude pres spodek. Dekuji za odpovedi 😊
@misana155 ja se objednavala do FNO Poruby pred tydnem 😊 na krev jsem objednana 12.7. a na UTZ 19.7. 😊 Objednání probihalo stylem: tehdy a tehdy v tolik a tolik, takze jsem se ani neptala jestli by slo v jiný cas 😂 ale je pravda ze mi doktor rikal at si zavolam hned ze pak může byt problem s termínem (byla jsem na posledni kontrole 8+0) 🤷🏻♀️
Ve FNO první screening úplně skvělý, Dr.Matura je hrozně laskavý a opravdu odborník. Byli jsme s manželem, všechno nám hezky ukázal, na pohlaví jsme se ptali a řekl, že "bez záruky chlapeček" od té doby nám ho jen potvrzovali. Přes břicho šlo všechno hezky vidět, mám tak 10kg navíc než bych při své výšce potřebovala. V pondělí tam jdeme na druhý screening a moc doufám, že zase k němu. Jinak s objednáním jsme problém neměli, jen nejde zavolat třeba týden předem, no.
No ja jdu na fifky nakonec. Gyndar me tam objednal uz na krev na 12.7 a tam me objednaji na ten screening...spis doufam ze se trefim na pritelove smeny, pac tedka nema dovcu tak snad to bude v pohodicce
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@misana155 Ahojky ja byla na fifkach v prvním tehu,mala bude mit v zari 2 rocky,byli příjemní a tatinek byl se mnou 🙂 Myslim ,ze urcite bude probíhat pres brisko 🙂 Pohlaví nam tehdy neřekli ,to az dr na 3d ultrazvuku cca v 18tt .Ale treba se ti postesti ted 🙂 Ja jdu na screening 22.7. Do Poruby ,protoze nas překvapili ,ze cekame prcky dva Takze tam na to maji pry lepsi vybavení .Drzim palce at vse probiha hladce 👶☺️