Přítel dítě nechce

miky124
18. kvě 2019

Ahoj, dostala jsem se do takove neprijemne situace... jsem v 8tt, s pritelem jsme oba miminko chteli no a zadarilo se, jenze pritel ted nejak situaci prehodnotil, rekl mi ze chce potrat, ze se jeste neciti na to byt tatou a ze pokud na potrat nepujdu tak na to zustanu sama. Pd te doby co jsem mu rekla, ze ja se nemam o cem rozhodovat, ze na potrat nepujdu se vlastne skoro nebavime. Mate nekdo podobnou zkusenost? Je to treba jen strach a pak se to zmeni? Nebo uz s nim nemam pocitat?

bayt
18. kvě 2019

@miky124 Tak zmenit se to muze hodne. Manzel bricho moc neresil, byl to pro nej "divny" vetrelec, bal se, jaka to bude starost a zda si k diteti najde vztah. A to dite chtel. A ted je z malyho uplne odvarenej, satkuje, krmi, koupe, mazli....Je to jeho nejvetsi stesti. Takze u muze muze zmena byt. Otazka spis je, jak to vezmes ty. Pro me by to bylo tezke podkopani me duvery k tomu chlapovi. Napravit vztah by bylo rozhodne tezke.

katherine177
18. kvě 2019

Je to hrozné, dítě bych si nechala a přítele poslala do háje.Jsem ve 22.týdnu a manžel mi po otěhotnění řekl, že dítě nepotřebuje, že mám jít na potrat nebo si koupit na netu potratovou pilulku,to byla poslední kapka, podala jsem žádost o rozvod, nemohla bych dál s takovým člověkem žít, pokud po mě chce abych zabila naše dítě.

sudylichozrout
18. kvě 2019

@miky124 ahoj tvuj pritel zaslouzi nakopat do rozkroku a to, aby se brzy, pokud situaci neprehodnoti, stal tvym expritelem. Je to nezodpovedny floutek.

sudylichozrout
18. kvě 2019

@katherine177 asi tak... 👍

treasurka
18. kvě 2019

To je vůůůůůl! 😖😖😖 Jaký bys s ním měla asi život?! Dítě bych si nechala a "tatínka" poslala do oběhu.

gruyerre
18. kvě 2019

@miky124 Je to blbecek a poslala bych ho do háje. Ale ať si nemysli, že vyvazne tak snadno, bude platit alimenty na dítě, má vyživovací povinnost k tobě myslím do 2 let od narození dítěte. Až budeš kupovat vybavicku, všechny účtenky schovavej a chtěj po něm proplatit polovinu.

biedronka10
18. kvě 2019

Hmmm, skoda, ze tohle nejde, rozpoznat, selektovat a vcas kastrovat.... Mozna by bylo kvuli takovym ubozakum o par nestastnych lidi a deti z rozbitych rodin mene.

ivular
18. kvě 2019

I kdyby se všechno otočilo k dobrému a on to dítě přijal, těžko se Ti bude na tato jeho slova zapomínat..

joripage
18. kvě 2019

S takovým prasetem nechceš žít, určitě ne... Dobře, že se projevil, i když mohl dřív, zbav se ho

cizinkaa
18. kvě 2019

Hele, vyplasenej je ze zacatku kazdej. I ja byla. Nejsem na to pysna, ale tak hrozne me prvni tehotenstvi vyplasilo, ze jsem uvazovala nad tim nejhorsim ja. Manzel byl uzasnej. Ted mame dva cvrcky. Miluju je nade vse. Clovek ma strach z neznamyho. Odpust mu to a promluvte si.

makronka222
18. kvě 2019

Pokud bysme dite planovali, povedlo se a pak mi chlap rekl tohle, sla bych pryc. Histerka, co se neumi postarat? Co bude delat az pujde do tuhyho, neco se stane? 9m cekat, jestli dite bude mit rad a bude ho chtit? Hrozna predstava

jannym
19. kvě 2019

Jak jako ze jste miminko chteli a ted to prehodnotil...neni to vec z e-shopu co muze vratit kdyz se mu to nehodi...uz je zadelano neni cesty zpet...rekl alespon na zaklade ceho to prehodnotil...prace, milenka, debilni kecy kamaradu ze uz se nevyspi, uz nikam nepojede, vis ty vole kolik to vubec stoji apod....muj pritel se sice prvniho ditka bal nikoliv ze by ho nechtel ale mel strach ze tomu malemu drobeckovi ublizi, ze ma moc velkou silu a neodhadne to atd., drzelo se ho to nekolik mesicu no a druhe si odrodil sam, prekotny porod je hold svina nevypocitatelna...ale rekl by mi podobnou vetu jen jednou a byl by to ex...moje mama mela nekolik potratu a ja jsem jediny kousek ktery se povedl az do konce, byla jsem vychovana v tom, ze mit moznost mit deti je dar nikoliv samozrejmost a nikdy bych si nedovolila s tim hazardovat nejakym umelym zasahem ktery taktez neni bez rizik a vedlejsich dusledku

bamak
19. kvě 2019

@miky124 jestli se změní ukáže cas. Pro hodně můžu to může být "šok" jestli postoj změní nikdo neví a jestli mu odpustis? Záleží na tobě, jak dosud vás vztah vypadal... Já bych o odpuštění uvažovala pokud je to jinak fajn chlap a tohle byl zkrat. Každopádně když půjdete od sebe tak na Dítě budeš sama, ale on má povinnosti.... Minimálně finanční.

martinka_33
19. kvě 2019

HOLKY vy jste některý se vším koukám rychle hotový.... ☹ Já držím pěsti, ať se přítel vzpamatuje, když původně miminko chtěl, pak tam šance určitě je 🙂 Pro chlapa je to taky změna, navíc do porodu neuchopitelná.. To jsem taky zažila, že mi v druhym těhotenství manžel řekl, že si nechá dceru a já ať si nechàm to mimino, k němu neměl v té době žàdný vztah, od narození to je samozřejmě jeho nějmilovanější chlapeček! Prostě to chce asi chvíli čas....

biedronca
19. kvě 2019

Holky, profil zalozeny Kveten 2019!!

bayt
19. kvě 2019

@biedronca no.....?

martaskaaa
19. kvě 2019

@biedronca to je jedno kdy ma profil. Preci tu nemusí psát jen zensky, který tu straší sto let 😂Třeba i já. Ja se přiznám, ze jsem jednou mela problém,.který jsem nechtěla veřejně řešit pod svým profilem, tak jsem si taky zalozila jednorazove novy pro muj dotaz.

martaskaaa
19. kvě 2019

Jinak nevim, proc by hned vsichni meli všechno řešit rozvodem/rozchodem? Tenkrat na vánoce chlap rikal, že se ještě na deti neciti a ja do měsíce otěhotněla neplánovaně. Byla jsem v šoku a on stokrát vic v šoku, sice mi nikdy neřekl nic takovyho, abych šla na potrat, protože to byl zazrak vlastne, ze jsem otehotnela. Popravdě vstrebaval to dost dlouho, ze bude táta, dost dlouho si to asi ani neuvedomoval. Kdyz jsem mu řekla, že to bude chlapeček, tak si radostí zařval z balkonu 😂 Az kdyz jsem měla velky bricho, nějak se to v něm asi zlomilo a začal se těšit. Hned od prvni chvíle, kdy se miminko narodilo si ho zamiloval. Ted je z nej poprdenej a sám občas rika, ze si uz nedovede představit, že bysme ho nemeli.
Tim chci rict, ze i kdyz to ze začátku neni úplně jak z pohádkyl jako rozbaleni darkovy krabicky s pozitivnim testem a jásání a plánování, tak to nemusí skončit špatně. Kazdopadne to,.co ti rekl není vůbec hezký, to je pravda. Treba se lekl a řekl ti to v afektu, musi si v hlavě srovnat nějaké věci a prijmout to. Jedine ty vis, jaky je člověk a jestli za to stojí, i přes tuhle botu co ti řekl

atisa
19. kvě 2019

Chlap nebude mít NIKDY k zatím nenarozenému dítěti vztah jako žena, která ho nosí. Pro něj je to úplné scifi. Dokud to neuvidí, neuvěří... (V našem případě to tak trochu bylo, moje břicho bylo téměř posvátné území, skoro se ho ani nedotkl, nepromluvil... 😀 A dneska dcerku miluje).

Rozhodně bych mu dala druhou šanci, pokusila se odpustit. Třeba obrátí dřív, než se nadějete. 🙂

miky124
autor
19. kvě 2019

No je to tak, ze ted spolu sice jeste bydlime, ale uz je to jako bychom se uz rozesli, nemluvime spolu, on ma vypnutý telefon, nechodi domu, nevim jestli ma jinou nebo co je pravy duvod... nejhorsi je, ze i jeho rodice jsou proti mne, nevim co jim rekl, pritom s jeho mamou jsem si docela rozumela.. Hrozne me to vse mrzi, tak bych se radovala, ale nemam to s kym sdilet, bojim se to komukoliv rict, ze se obrati proti mne... Kazdopadne vsem dekuju za pozitivni komentare 🙂

caverina
19. kvě 2019

Omlouvam se,odbocuju od tematu,ale...nechapu to zdeseni,ze tu ma nekdo zalozeny profil kratce a hned je podezrely🙂) tak to aby si to holky zakladaly uz tak ve dvanacti a pak to bude asi v poho a bude duveryhodna🙂)

martiina_k
19. kvě 2019

Držím palce, ať se situace vyřeší nejlíp, jak může.. nevím co je pro tebe a miminko nejlepší, možná zůstat sama s podporou rodiny (pokud máš), možná s tímhle tatínkem, který se třeba vzpamatuje, možná s jiným tatínkem, který vás bude milovat... vše ukáže čas... držím zkrátka palce.

miky124
autor
19. kvě 2019

@caverina taky nevím, predtim jsem nejak ani tyto diskuze nevyhledavala, dokud jsem se nedostala do této situace 🙂

ariadna12
19. kvě 2019

@miky124 tezko rict, bud se lekl nove situace nebo zjistil, ze dite nechce nebo se boji placeni alimentu. V kazdem pripade pravy chlap by tohle neudelal. Byvaly pritel, kdyz "hrozilo", ze jsem tehotna, byl velmi velmi nervozni a cim vic se blizil termin, kdy lze jit na interupci, byl nervoznejsi, i o tom mluvil, ze uz s tim nepujde nic delat. V podstate to se mnou nemyslel vazne. Po case nasledoval rozchod.

sudylichozrout
19. kvě 2019

@atisa nesouhlasim. Muj muz se na deti tesil, kdyz jsem pak otehotnela, brichu cetl pohadky, hladil ho, kupoval se mnou vybavicku, resil to se mnou, hyckal si me.
Nesnasim takove to "ja to mam na hovno, tak je urcite bezne, ze chlapi jsou na hovno." Nejsou. Kdyz si ovsem dobre vyberes.

Nic ve zlem...

martaskaaa
20. kvě 2019

@miky124 To me mrzi. Kazdopadne byste si spolu měli určitě promluvit, co ted bude následovat. Jestli kdyz si dítě necháš, zapíše se do RL (a bude platit alimenty) nebo se na vás vykašle úplně. Můžu se jen zeptat kolik vam oboum je a jak dlouho ''jste'' spolu?

miky124
autor
20. kvě 2019

@martaskaaa mne je 22, příteli 24, byli jsme spolu 2 a pul roku do vcerejska, s tim ze mi rekl, ze to neni jediny duvod k rozchodu, ale ze nam to pry neklape... a ze kdybych byla rozumna, tak na potrat pujdu sama... Jsem na nervy, hrozne me zklamal... a bojim se, ze to ublizi tomu malemu...

martaskaaa
20. kvě 2019

@miky124 že vam to neklapalo si mysli jen on nebo z tve strany ti to taky prislo? Na tom se přeci dá zapracovat. A kdyby jsi těhotná nebyla, tak se s tebou nerozjede jen tak? Nebo tohle pro nej byla jen dobra zaminka jak tě odkopnout? V tom případě asi není zaleklý, jak jsem si myslela, ale tohle je prasarna. Kdyby jsi byla rozumná prej 😁 tak se měl hlídat, aby jsi neotehotnela preci,kdyztak dite nechtel. On si mysli, že jit na potrat je jako jit vratit rohliky ne? Samozrejme to neni jeho tělo, jeho zdravi a tak to vidi moc jednoduše. Ja bych nešla. Pokud máš rodinu, co by ti mohla pomoci, tak se to zvládne

sudylichozrout
20. kvě 2019

@miky124 boze, to je vul... Je mi to moc lito. Ale bez nej ti bude lip. Je to spatne vychovany, v podstate vadny kus chlapa. Kdyby nebyl, nikdy by te nenutil k potratu a prijal by zodpovednost. I za predpokladu, ze byste se rozesli a on ti jen pomahal financne. Byt tebou, zapsala bych ho do RL a chtela od nej alimenty. At dospeje, chlapec.

bayt
20. kvě 2019

@miky124 To je ale debil. Hlavne po nem chtej alimenty. Malymu by asi vic ublizilo, kdyby takovymu volovi rikal tato. Najdes mu tatu stokrat lepsiho.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru