Ahoj, včera jsem přidala diskuzi, že mám 3 dny zpoždění menstruace a ptala se, zda si udělat test.
Ještě než stačil někdo odpověď už jsem test držela v ruce a čekala na výsledek. 🤫
Malém mě trefilo! Je pozitivní! 🤗 (clearblue ukazuje 1-2).
Naklusala jsem včera na gyndu s ohromnou novinou, ale dr.na ultrazvuku vůbec nic neviděla. 😔 Vzala mi krev a dnes jsem volala na výsledky a říkala, že je to tam, ale zatim nízká hodnota. 😔
Měla bych být 4-5 týden těhotenství dle data poslední menstruace.
A tak se ptám, zda je ještě opravdu brzo na ti, aby bylo něco vidět nebo je něco špatně?
Na kontrolu mám přijít po Novém roce.
Proc si tam letela tak brzy? Ja jsem mela videt dutinku az na konci 6tt a to jsem jeste presne vedela, kdy jsem otehotnela. A srdicko byva nejdriv v 7tt
Aha, holky děkuji. Je to pro mě vše nové a načteného jako takhle, kdy se chodí na kontrolu nemám. 😁🙂
je strašně brzy,4tt nemůže být absolutně nic vidět,něco maličko jde vidět od cca 1000 jednotek hcg,já šla až 4 týdny po nalezení dvou čárek,nejlepší je skutečně jít tak 7-8tt aby už bylo jasno
Doktorka tě měla poslat domů a objednat za 2-3 týdny 😉
Ja si vzdycky pri pozitivnim testu volala a sestra me objednavala az na 8tt aby to bylo jasne
Přidávám se k ostatním, ale chápu Tě...v prvním těhu mě takto dr. "vyšašila" až k revizi - i když těhotenství bylo prosperující. Lépe jít nejdříve v 8 tt, pak už to bývá jasné - teď s druhým jsem šla až v 10 tt. Pokud by bylo něco špatně, tak takto zezačátku se s tím bohužel stejně nic nenadělá - je to prostě "buď anebo".
7+x už může být vidět srdíčko - asi tak nejdřív. O týden dřív gestační váček, ale ten určí tak max jestli se nejedná o mimoděložní, nic víc.
@abigail123 Ahoj, ja byla na gynde a take nic nevidel, cca po tydnu od navstevy lekare jsem si udelala test a byl pozitivni 🙂. Gynekologovi jsem volala, jestli je mozne, ze jsem tehotna, prestoze on na UTZ nic nevidel a lekar mi to potvrdil, bylo prilis brzy... 🙂, ted jsem 38tt.
Děkuji všem 🤗 tak snad ten vánoční dárek klapne 🤫👶
TAky jsem teď takhle čerstvě těhotná, ale já obecně lékaře vymetám nerada, takže jsem se objednala na 9.ledna a doufám, že nejenže už bude vidět, to co vidět má být, ale rovnou mi udělá všechna ta základní vyšetření, která jsou nutná. Prostě si říkám, že kdyby něco v pořádku nebylo, stejně se s tím nedá nic dělat, tak si hýčkám pozitivní test a v lednu uvidíme 🙂
@malinkaelinka Jee, gratuluji 🤗 ja jdu také 9.ledna na kontrolu. ☺️ Tak nám budu držet ✊✊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@abigail123 Je opravdu brzy, úplně na začátku. V děloze na ultrazvuku by mělo být něco vidět až další týden 😉