Ahoj holky, byla jsem na svém prvním screeningu a Doktor řekl že to bude kluk, stalo se to některé z vás,a byla z toho nakonec holčička? Předem moc děkuji za odpověď
Ahoj, já čekám dvojčátka a na screeningu ve 13 tt si doktor jen tak pro sebe řekl, že každé vypadá jinak, jako že by to mohla být holčička a chlapeček.... No pak na screeningu ve 21tt mi řekl, že by to měli být dva kluci, ale na jedno koukal dost dlouho, tak doufám, že si nebyl jistý a že to bude holčička.
Mne taky rikala doktorka sebevedome, ze to bude holka a nakonec ve 25 tt mi v nemocnici (mela jsem nejake potize) rekli a i teda ukazali, ze to bude kluk. 🙂 ted uz si ve 13 tt nechat rikat nebudu a pockam alepson do toho 20 tt 🙂
@veronikacv děkuji moc.. tak uvidíme co se nám z toho nakonec vyklube😉😁
Ahoj, na prvním screeningu sebevědomě řekl kluk a druhém potvrdil 🙂 také jsem si tajně přála holčičku, ale i tak jsem moc ráda za chlapečka a hlavně, že je zdravý 🙂
Když jsem byla těhotná se synem, dr. nám řekl pohlaví hned ve 13tt a pak ho jen pokaždé potvrdili. Teď jsem těhotná podruhé, 19tt a pohlaví zatím nevime, mimco se schovává😄
Ne, od 13tt jasná holka, narodila se holka
U prvniho syna nam doktorka rekla na 70% chlapecek, u druheho syna si byl doktor jisty na 100% , ze chlapecek 😀 v obou pripadech meli pravdu.
V 13 týdnů nám to neřekli, prcek se neukázal, v 20 týdnů řekli, že asi kluk. Pořád se schovával a to prý dělají spíš děvčátka.. Kluk to je ;)
@chrystyanna dekuji 😉
Ne, jednou kluk vždycky kluk. Neznám nikoho komu by to řekli špatně. Vždy to byl znamej známého. 😁
@jasemin26 my měli od prvního screeningu na 90% holcicku a dále už se to jen potvrzovalo. Také záleží, jak s utz umí.
Mě doktorka cpala ve 32 tt že stopro vidí kluka, i když na genetice mi řekli ve 13 i 21 tt, že je to holka, nakonec to taky holka je.. asi hodně záleží na kvalitě ultrazvuku.
@veroniquecz děkuji moc za odpověď 😉
Ja mela tip jen z 13tt. Protoze pak se furt schovavala, ale trefil se. 🙂
U prvního ve třináctém na 90% kluk a je to kluk teď máme už od 13. potvrzenou holčičku, tak snad to tak bude, vsechno po klukovi jsem vyhazela a nakoupila holčičí. 🙂
@jasemin26 ahoj mě na prvním screeningu řekli holčičku.. A má doktorka na další návštěvě kluka a teď už mi ho jen potvrzuji... Počkala bych až na druhý screening... Taky čekám 😁
Mám na 2kluky a třetí je holčička a u každého to sedělo od 13tt😊😊.
@nikolaa123 děkuji moc 👍😉 nojo budeme si muset počkat 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jojo, bratr. Celou dobou, že to bude chlapeček, když jeho žena porodila, tak z Ondráška byla Eliška 😃 A stává se to často, někdy je pohlaví úplně jednoznačné, to jsme měli třeba my, a někdy prostě ne. Pro mě však jistota byl až druhý screening, ten první mi přijde takový nejistý a dost ženám v 13tt ještě pohlaví ani doktor neřekne.