Zdravim, chtela jsem se zeptat, jestli nekdo nevite, zda-li muze miminku ublizit mlecna dieta v prvnim trimestru? Drzela jsem ji jeste nez jsem zjistila, ze jsme v ocekavani ☹
Dobre, dekuji, bohuzel uz mam za sebou jiz revizi delohy, kdyz jsrm byla ve 2.mesici a ted mam strasny strach, aby se to neopakovalo ☹
Nevím, co je mléčná dieta, ale například pro správný vývoj mozku je důležitý dostatek sacharidů.
Bude to dobré.Víš kolik dětí by se nenarodilo těm maminkam co to zjistí až tak ve třetím měsíci?🙂hlavně plod si bere z těla všechny živiny co potřebuje,takže když spousta žen zvrací v prvním trimestru a nejí skoro nic tak se taky nic neděje.Tělo se s tím popere
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@lugilu bud v klidu. Hodne holek se chova netehotne (myslim tim alkohol, cigarety a pod.), nez zjisti, ze jsou tehotne. Vzdyt nez to zjistis, si uz min. ve 2. mesici🙂 Pokud muzes, prejdi na pestrou stravu a uzivej si tehu🙂