Místo "klasického zvracení" dávivý kašel. Netrápilo to někoho z vás?

17. únor 2023

Posledních pár dní mě trápí trošku pálení žáhy a bolest hlavy... K tomu se ale přidala nevolnost v autě a občas i po ránu. Ale vždy to je stejne udělá se mi zle trošku si "krknu" a místo pocitu na zvracení nebo zvracení se strašně zakašlu neskutečně nepříjemným kašlem u kterého mám pocit že vykašlal obsah žaludku. Mám pocit jakoby se tělo bránilo tomu ten obsah vyhodit a tak mě nutí kaslat... Je to dost nepříjemné bojím se, aby to spíš nebyl nějaký zánět průdušek nebo tak. Ale jiné příznaky nemám 🙄🙄 netrapilo to někoho z vás? V pondělí jdu na kontrolu tak se zeptám, jsem 11tt

dyechampion
18. únor 2023

moc ti neporadim, ale vypada to na problem se zahou a zaludecnimi kyselinami, neco podobneho jsem mela(jako netehotna), myslela sem si, ze se udusim, hrozne moc jsem po jidle a napojich krkala a po kazdem najezeni zacala silene kaslat. Na ORL nic nenasli a poslali me na gastroenterologii, a tam mi po vysetreni kamerou potvrdili tu zahu - musela jsem omezit tucne, palive, smazene a sladke jidla(nebo cokoliv co drazdi zaludecni kyseliny) a dali mi i nejake prasky, leci se to i 3 mesice. ty to mas budes mit spise vlivem zmeny hormon v tehotenstvi, asi ti predepisou prasky na paleni zahy co tehotne muzou brat. ja behem tehu jsem mela paleni zahy az ve 3 trimestru a zabralo mi na to jen mleko.
drzim palce!

sovicka995
23. únor 2023

Ahojky , já to mám stejný . Mě pomáhá po ránu studené smoothie nebo trošku coly- ale jen trošku a opravdu studené🙂 jinak ten kašel mám, pořád vyvolá mi ho jakýkoliv zápach.

sishina
14. bře 2023

Mám to podobně, také se davím a kašlu, ale nezvracím. Mám obecně odolný žaludek, zvracím minimálně. Taky bych se radši vyzvracela a měla na chvíli klid.. Ale co už, alespoň si tolik nezkazím sklovinu 🤣

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru