Dobrý večer,
dnes jsem se dozvěděla, že jsem v 6tt, denně jsem kouřila 3-4 cigarety, ale teď jsem s tím nadobro sekla. Chci se s vámi poradit, zda takto brzy šli škodlivé látky na miminko, nebo to do toho 7tt nemá vliv, když je miminko ještě ve žloutkovém váčku. Děkuji moc za každou reakci.
Když o těhotenství nevíš, těžko to ovlivníš, tak si ty první týdny nevyčítej. Já jsem byla v prvních týdnech těhotenství na pařbě a pila jsem tvrdý alkohol. Děti mám zdravé.
Ohledně kouření jsem našla toto. Přestane-li žena kouřit během prvního trimestru gravidity, její plod se vyvíjí stejně jako u těhotných žen, které nikdy nekouřily.
@janitureckova Ale ty jsi fakt dobrá, že to vydržíš 🙂
@merope tak poprvé s malym jsem taky nemela problem. Ted jsem ho trochu mela, chute byly a porad jsou veelky, to je jasny, ale svedomi mi to nedovoli a partner by me zabil 😁
@janitureckova ale je mi jasny, ze jednou ze me kuracka zase bude 🤷♀️
Taky jsem to tak mela u obou tehotenstvi. Deti jsou v piradku..kolikrat ty mamky jeste ani nevi ze jsou tehotne a ozerou se na maras..opravdu se neboj..
Ahoj Kouřila jsem všechny tři tehu ( jen do mě já to přežiju). Všechny tři děti mám zdraví. A pokud jsi úplně na začátku tehu tak se opravdu nemáš čeho bát. Na víc 3-4 cigarety to je opravdu málo.
Já kouřil asi do třetího týdne,dokud jsem to stopro nevěděla,pak jsem hned přestala,naštěstí to šlo jednoduše,začalo mi to šíleně smrdet. A už jsem ani nezačala,to už bych si musela naliskat 😊 stejně pořád kojim. Jinak malá je zdravá a v pohodě.
Určitě buď v klidu, tělo si s tím poradí když na to bylo doposud zvyknuté 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Urcite muzes byt v klidu 😊 hlavne, ze jsi s tim sekla. Vubec nepochopim matky, co kouri v těhotenství. Tri moje kamosky neprestaly, pry jim dr rekl, ze je lepsi to omezit nez prestat. Ja bych jim ruce usekla! Taky jsem hodne kourila a ony mi reknou, to jses dobra, ze to vydrzis. Sakra, vzdyt nejde jen o ne.. takze bud v pohode 🍀