Druhé těhotenství je horor...

4. únor 2024

tohle je teď moje 2 těhotenství, doma mám 3 leteho syna. Celé těhotenství i porod úplně bez problémů a ted mám pocit, že umiram.
U doktorky jsem byla už v 4+4 protože bolesti bricha byli šílený, podezření na MT. Viděla pouze váček a nebyla si jistá kde je. Teď jsem teda byla ve čtvrtek znovu, bolesti stále hrůza, teď mě k tomu už bolí i Třísla, stehna a hlavne kolena. Ale dle ultrazvuku všechno v pořádku velikost přesně odpovídá poslední menstruaci. V pátek růžový výtok a změna bolesti, v sobotu výtok trochu do červena a syn me narazil chřipkou takže teploty skoro 39°C. Byla jsem na pohotovosti, mimi zase o ty dva dny vyrostlo a žádné krvácení nebylo vidět, dostala jsem utrogestan a klid na lůžku, protože byl vidět hodně dole malý hematom, dle doktorky daleko od mimi.
Ja už druhý den nespím od té bolesti nohou, ale dle doktorky to souvisí s chřipkou. Včera po vyšetření zase růžový výtok.
Jsem dneska 6 týden a nedokážu si představit že mám teoreticky ještě 34 tydnu před sebou.
20.2. Jdu na další kontrolu a modlím se aby bylo vše okay a hlavně už to srdíčko 💕
Máte někdo podobné zkušenosti, přešlo to, cítili jste se potom v pozdějších týdnech lépe?

papaja90
4. únor 2024

Mě taky děsně bolelo břicho na začátku těhotenství, bylo to asi zahnízďovaní a pak na ultrazvuku dvojcata 😀 u první si takové bolesti nepamatuju 🤔

zmrzlinka
4. únor 2024

Podle to souvisí i s chřipkou a jestli si měla horečku tak i s tím.Bude líp.Drz se ❤️

alice345
5. únor 2024

Podle toho, co popisuješ, to může být spíš chřipka, než souvislost s těhotenstvím. Určitě to nebude trvat dalších 34 týdnů. V těhotenství můžeš brát Paralen, aspoň trochu ti od bolesti uleví, tak si klidně dej, než se takto trápit. Drž se❤

kyselavokurka
6. únor 2024

Ahoj, já jsem asi 5 až 6 týden, v pátek mám svou druhou kontrolu a za sebou několik ZT kdy jsem neměla skoro žádné příznaky těhotenství. Každopádně tentokrát zažívám taky horor a i když doufám, že je to snad signál toho, že tentokrát by to mohlo vyjít, jsem na tom jak ty, nedokážu si představit dalších X týdnu natož měsíců v tomto stavu 😅 ale my to zvládneme.

rencounek
16. kvě 2024

Já první těhotenství lážo plážo, kromě toho že mě roste břicho bych neřekla že jsem těhotná. Teď druhé hrůza bolesti v podbřišku, jsem pořád unavená pořád bych spala, špatně od žaludku. Už aby byl první trimestr za mnou.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru