Bolest břicha jako před menstruací a špinění v 6. tt

chloi
12. čer 2016

Ahoj holky, jsem v 5+6 tt. Ve čtvrtek jsem byla u doktorky a prý vše v pořádku, mám přijít za čtrnáct dní. Ale začal mě trápit takový pocit,jako bych měla dostat menstruaci a teď jsem dva dny trochu zašpinila (jen takový jako hnědý hlen). Je to normální? Před otěhotněním jsem měla problémy s krvácením mimo ms, tak to třeba jen přetrvává. Šla bych k doktorce, ale nechci tam běhat co dva dny. (Je to mé první těhotenství). Doktorka mi řekla, že teď je ještě brzy, že je to 50/50 jak to dopadne. Ale už jsme se začali těšit, tak bych to nerada pokazila. Díky moc.

eri399
12. čer 2016

je to normální. Jen se vajíčko uhnizduje. Já měla příšerné bolesti větší než při ms a vše dopadlo dobře. Brzy to přejde 🙂

bajana
12. čer 2016

Bolesti su normalne a priam ziaduce. So spinenim nemam dobru skusenost, ale ja som nikdy mimo ms nespinila, takze u teba to moze byt uplne iny pripad. A ak je podla dr.vsetko v poriadku, tak ta sanca je o dost vyssia nez 50%...ale pravda je, ze ak to nema vyjst, tak sa s tym neda nic robit...mysli pozitivne, drzim palce. A ak budes este spinit, kludne skoc na pohotovost. Moja dr.mi povedala, ze kazde krvacanie v tehotenstve treba vysetrit.

andreaandrejka
12. čer 2016

Je to normalni. Ja spinila prvni dva mesice kvuli zahnizdovani plodoveho vejce. Urcite na to upozorni doktorku,at o tom vi ale v zadnem pripade se nestresuj.

chloi
autor
12. čer 2016

Holky, moc díky za reakce. Je dobrý vědět, že to někdo měl podobně a dopadlo to dobře 🙂 Nebudu se teda stresovat a vyčkám na další kontrolu 🙂

emisekkk
12. čer 2016

Já špinila při všech 5-ti těotenstvích a 3x donosila. Jak říká doktorka je to 50:50. držím palce

berulu24
17. čer 2016

ahoj, ted jsem narazila na tvůj příspěvek, já jsem nějaký 6.týden (ani mi to doktor ještě pořádně neřekl) a trápí mě to samý co tebe. začala jsem třetí den špinit (dnes o trochu víc než včera bych řekla) a sem tam mě píchne.na kontrolu jdu 27.6.. tak jsem zvědava. tak uvidíme. držim palce

berulu24
17. čer 2016

@berulu24 a mám dnes takovej pocit chvílem, jak kdybych to měla dostat. tak věřim tomu, že je to tím jak je tam uhnízdění a že vše roste apod.

luciferkaklaris
17. čer 2016

@chloi Může to být normální a v pořádku, ale i nemusí. Pravdou je, že v takhle raném stádiu těhotenství je to 50/50. Doporučuju moc se zatím netěšit (i když vím, že je to hodně těžký) a vyčkat. Pokud je to jen slabé hnědé špinění, mělo by to být v pořádku. 🙂

luciferkaklaris
17. čer 2016

Holky jinak ta bolest jako při MS je normální, hlavně, abyste se nerozkrvácely...to pak radši hned k dr. Ale bolest břicha je normoš. Mě trápily ukrutné bolesti v 6. a 7. týdnu, myslela jsem, že znovu potrácím, ale bylo to bez krve a v pořádku. Držím pěsti!!

elis86
20. čer 2016

Ahoj, jsem 5.týden a v noci mě budí strašné křeče v podbřišku,že musim do vany s teplou vodou. Měl to taky tak někdo? naštěstí nekrvácím.

peetulkka
20. čer 2016

Ahoj,budte v klidu.Ja v sedmem tydnu dokonce mela v noci kontrakce.Uz jsem myslela ze bude po...A nakonec jsem dostala utrogestan,a musim tuk,tuk...Jsem az tu a doufam ze jeste par tydnu budu pokracovat.Tak vam preji hodne stesticka😉

elis86
20. čer 2016

@peetulkka já beru utrogestan celou dobu a stejně mě to v noci budí a říkám si,že to snad nevydrží:( ale tak snad je to normální

peetulkka
20. čer 2016

@elis86 no a co zkusim magnezko??To uvolnuje od kreci.Take jsem ho v noci popijela na posteli🙂A docela pomohlo.I kdyz uz ted ho nejak nemuzu i kdyz ni casto tvrdne bricho.Asi jsem se ho prepila a uz to nejak nefunguje a ani ni nedela uz dobre.Ale ze zacatku dobry..

elis86
20. čer 2016

@peetulkka máš ověřenou značku? no poradim se v pondělí s doktorkou,mám první ultrazvuk.ale jsem ráda,že nejsem jediná,kdo to měl

peetulkka
20. čer 2016

@elis86 jj me psal doktor magnosolv.Je dobrej,obvzlaste ze zacatku hodne pomuze a je chutove dobrej.

luciferkaklaris
20. čer 2016

@peetulkka Péťo, já ty magnézkový pytlíčky nemohla vypít...nabíralo mě to až jsem se jednou pozvracela. A v lékárně mi doporučili Magnesii lactici, jsou to prášky, takže spolkneš a paráda. A pomáhají. Teď už jich teda beru 6 denně, ale dobrý, zatím 🙂 ťuk, ťuk. Tak je třeba zkus 🙂 A i vy ostatní.

elis86
20. čer 2016

@luciferkaklaris taky jsi měla křeče?

luciferkaklaris
21. čer 2016

@elis86 Ahoj, jo, měla. V tom 6. a 7. týdnu. Vždycky nad ránem v posteli, vzbudilo mě to. Bála jsem se, že je konec, ale ne. Pak jsem to říkala dr. a ten řekl jen "Ne nadarmo se tomu říká jiný stav". Držím pěsti. Nekrvácíš??

elis86
21. čer 2016

@luciferkaklaris díky moc za uklidnění...nekrvácím,to už bych bežela k doktorce. Nic ti na to nedoporučil?

luciferkaklaris
21. čer 2016

@elis86 No tenkrát ne...asi si myslel, že něco beru (nebyl to můj gyndař). Ale pak jsem se pídila a dobrý je na to to magnézko. Za mě buď Magne B6 nebo Magnesii lactici, jak jsem psala včera 🙂 Zkus ho a uvidíš.

luciferkaklaris
21. čer 2016

@elis86 V kolikátým jsi týdnu??

elis86
21. čer 2016

@luciferkaklaris teprve 5+2...ale mam endometriozu,to s tím taky může souviset ☹ k ránu mě to bčas budí, sotva se dotáhnu do teplý vany. ale nekrvácím.

luciferkaklaris
21. čer 2016

@elis86 Aha, tak s tou zkušenost vůbec nemám... Jo, tak mě to taky budilo k ránu. Bacha na tu vodu, aby nebyla horká. V 1. trimestru se doporučuje radši jen sprcha. Horká voda může způsobit potrat...

elis86
21. čer 2016

@luciferkaklaris sedím ve vaně a sprchuju se,nenapouštím...ale teplo na to pomáhá no. zkusím Magne B6,díky za rady 😉

luciferkaklaris
21. čer 2016

@elis86 Není za co, pokud vím, tak ráda poradím 🙂 Hodně štěstí!!

peetulkka
21. čer 2016

@elis86 Ahoj,ja man take endometriozu.Kdyz jsem mela stejne problemy jako ty tak jsem s tim bezela k mudr ze to je asi urcite tou endometriozou.A pokazdy me vyvedl z omylu,ze jak otehotnim ebdometrium prestava pracovat kvuli hormonum.Takze nikdy jsem se nejak nedozvedela kloudne odpovedi..proc to tak boli.

luciferkaklaris
21. čer 2016

@peetulkka
@elis86 Je to prostě jeden z příznaků těhotenství...někdo zvrací, někoho bolí hlava, někoho břicho atd. Já nezvracela, za to jsem si "užívala" týden křečí a bolestí břicha několik měsíců 🙂

elis86
22. čer 2016

@peetulkka hmm..tak hlavně,že je to "normální" a nesouvisí to s endo.díky za info. už jsem koupila Magne B6,ak uvidím

elis86
22. čer 2016

@peetulkka je nějaký spešl opatření s endo,nenabízel ti třeba zirikový neebo tak? děkuju

elis86
22. čer 2016

@peetulkka rizikový 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru