Ahoj holky, jsem v 5+6 tt. Ve čtvrtek jsem byla u doktorky a prý vše v pořádku, mám přijít za čtrnáct dní. Ale začal mě trápit takový pocit,jako bych měla dostat menstruaci a teď jsem dva dny trochu zašpinila (jen takový jako hnědý hlen). Je to normální? Před otěhotněním jsem měla problémy s krvácením mimo ms, tak to třeba jen přetrvává. Šla bych k doktorce, ale nechci tam běhat co dva dny. (Je to mé první těhotenství). Doktorka mi řekla, že teď je ještě brzy, že je to 50/50 jak to dopadne. Ale už jsme se začali těšit, tak bych to nerada pokazila. Díky moc.
Bolesti su normalne a priam ziaduce. So spinenim nemam dobru skusenost, ale ja som nikdy mimo ms nespinila, takze u teba to moze byt uplne iny pripad. A ak je podla dr.vsetko v poriadku, tak ta sanca je o dost vyssia nez 50%...ale pravda je, ze ak to nema vyjst, tak sa s tym neda nic robit...mysli pozitivne, drzim palce. A ak budes este spinit, kludne skoc na pohotovost. Moja dr.mi povedala, ze kazde krvacanie v tehotenstve treba vysetrit.
Je to normalni. Ja spinila prvni dva mesice kvuli zahnizdovani plodoveho vejce. Urcite na to upozorni doktorku,at o tom vi ale v zadnem pripade se nestresuj.
Holky, moc díky za reakce. Je dobrý vědět, že to někdo měl podobně a dopadlo to dobře 🙂 Nebudu se teda stresovat a vyčkám na další kontrolu 🙂
Já špinila při všech 5-ti těotenstvích a 3x donosila. Jak říká doktorka je to 50:50. držím palce
ahoj, ted jsem narazila na tvůj příspěvek, já jsem nějaký 6.týden (ani mi to doktor ještě pořádně neřekl) a trápí mě to samý co tebe. začala jsem třetí den špinit (dnes o trochu víc než včera bych řekla) a sem tam mě píchne.na kontrolu jdu 27.6.. tak jsem zvědava. tak uvidíme. držim palce
@chloi Může to být normální a v pořádku, ale i nemusí. Pravdou je, že v takhle raném stádiu těhotenství je to 50/50. Doporučuju moc se zatím netěšit (i když vím, že je to hodně těžký) a vyčkat. Pokud je to jen slabé hnědé špinění, mělo by to být v pořádku. 🙂
Holky jinak ta bolest jako při MS je normální, hlavně, abyste se nerozkrvácely...to pak radši hned k dr. Ale bolest břicha je normoš. Mě trápily ukrutné bolesti v 6. a 7. týdnu, myslela jsem, že znovu potrácím, ale bylo to bez krve a v pořádku. Držím pěsti!!
Ahoj, jsem 5.týden a v noci mě budí strašné křeče v podbřišku,že musim do vany s teplou vodou. Měl to taky tak někdo? naštěstí nekrvácím.
Ahoj,budte v klidu.Ja v sedmem tydnu dokonce mela v noci kontrakce.Uz jsem myslela ze bude po...A nakonec jsem dostala utrogestan,a musim tuk,tuk...Jsem az tu a doufam ze jeste par tydnu budu pokracovat.Tak vam preji hodne stesticka😉
@peetulkka Péťo, já ty magnézkový pytlíčky nemohla vypít...nabíralo mě to až jsem se jednou pozvracela. A v lékárně mi doporučili Magnesii lactici, jsou to prášky, takže spolkneš a paráda. A pomáhají. Teď už jich teda beru 6 denně, ale dobrý, zatím 🙂 ťuk, ťuk. Tak je třeba zkus 🙂 A i vy ostatní.
@luciferkaklaris taky jsi měla křeče?
@elis86 Ahoj, jo, měla. V tom 6. a 7. týdnu. Vždycky nad ránem v posteli, vzbudilo mě to. Bála jsem se, že je konec, ale ne. Pak jsem to říkala dr. a ten řekl jen "Ne nadarmo se tomu říká jiný stav". Držím pěsti. Nekrvácíš??
@luciferkaklaris díky moc za uklidnění...nekrvácím,to už bych bežela k doktorce. Nic ti na to nedoporučil?
@elis86 No tenkrát ne...asi si myslel, že něco beru (nebyl to můj gyndař). Ale pak jsem se pídila a dobrý je na to to magnézko. Za mě buď Magne B6 nebo Magnesii lactici, jak jsem psala včera 🙂 Zkus ho a uvidíš.
@elis86 V kolikátým jsi týdnu??
@luciferkaklaris teprve 5+2...ale mam endometriozu,to s tím taky může souviset ☹ k ránu mě to bčas budí, sotva se dotáhnu do teplý vany. ale nekrvácím.
@elis86 Aha, tak s tou zkušenost vůbec nemám... Jo, tak mě to taky budilo k ránu. Bacha na tu vodu, aby nebyla horká. V 1. trimestru se doporučuje radši jen sprcha. Horká voda může způsobit potrat...
@luciferkaklaris sedím ve vaně a sprchuju se,nenapouštím...ale teplo na to pomáhá no. zkusím Magne B6,díky za rady 😉
@elis86 Není za co, pokud vím, tak ráda poradím 🙂 Hodně štěstí!!
@elis86 Ahoj,ja man take endometriozu.Kdyz jsem mela stejne problemy jako ty tak jsem s tim bezela k mudr ze to je asi urcite tou endometriozou.A pokazdy me vyvedl z omylu,ze jak otehotnim ebdometrium prestava pracovat kvuli hormonum.Takze nikdy jsem se nejak nedozvedela kloudne odpovedi..proc to tak boli.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
je to normální. Jen se vajíčko uhnizduje. Já měla příšerné bolesti větší než při ms a vše dopadlo dobře. Brzy to přejde 🙂