Dobrý den, ráda bych si přečetla zkušenosti maminek s angel sounds, přemýšlím zda jej pořidit nebo ne.
Jsem nyní ve 13tt, a do týdnu kdy bych mohla cítit pohyby mimnka ještě je daleko.
Mám za sebou 4 těhotenství, z toho 3 potraty a jedno těhotenstvi se šťastným koncem. Takže pořád přemýšlím zda je miminko v pořádku, i když v duchu si pořád že určitě je ale znáte to.Koupit nebo ne?
Proto prá
Pro mě jedna z nejlepších věci, co jsem si v těhotenství pořídila 😊
@lachtanice86
@nikolspace Děkuji, já právě si právě říkám jestli pak nebudu ještě nervoznější, když třeba srdíčko nebudu moct najít, ale na druhou stranu zase pro klid duše.Ani nevíte jak ráda bych posunula čas dopředu a byla už na konci těhotenství, protože ze zkušenosti ví že dokud miminko nedržíte v náruči tak to těhotenství "nic neznamená, když to řeknu takto blbě, o miminka jsem přišla 2x v pátém měsíci, naposledy přišli na vadu v 11tt. Přeji nám jen dobré zprávy v těhotenství a na konci jen úsměvy.
Mohla bych se Vás zeptat na značku. Děkuji
@bamimi je to super věc, ale je třeba myslet na to,že když nenajdeš srdíčko není třeba hned stresovat a zkusit za pár hodin znovu. To se mi stalo naštěstí jen jednou v minulém těhotenství a za pár hodin jsem ho našla hned po přiložení. Teď mám placentu vpředu a srdíčko jsem slyšela až cca v 15+1, ale už předtím jsem slyšela pohyby miminka, když jsem ho trošku pozlobila dlubancem 🙂
@bamimi Já si jej pořídila a nelituji 🙂 Objednávala jsem ho docela pozdě, byla jsem už v 17tt 🙂 Poslouchám cca 2x týdně. Ze začátku mi to vždy chvíli trvalo, než jsem ozvy našla, ale teď je najdu de facto hned. Ale jak se píše už výše, aby Tě to třeba nestresovalo, když bys nemohla ozvy hned najít. Já si jej pořídila pro můj vnitřní klid - jsem po 2 samovolných potratech v 6tt. Vím, že to nemá na nic vliv jako na udržení těhu...ale jsem prostě klidnější, když srdíčko vždy slyším 🙂 Stres dělá taky hodně. Takže jestli chceš být klidnější, klidně bych si to pořídila 🙂
@bamimi mám Fetal doppler angel sound, ale máme ho z druhé ruky... Hele naopak, mě to vždy opravdu skvěle uklidní, srdíčko jsem našla vždy, stačí být trpělivá a neplašit. Poprvé jsem ho našla již v 9tt a teď už vím, kam sáhnout 😊 vše je a bude v pořádku, žádný strach.
@ruzicka06
@nikolspace Děkuji,už jsem rozhodlá si jej pořidit,jen se asi hloupě zeptám lze srdíčko miminka splést s mým?někde jsem slyšela že tlukot srdce u miminek je jako když jede vlak,strašně rychle.
@bamimi Hloupé to není, neboj 🙂 To ale asi nehrozí, že by jsi slyšela své. Však prcka posloucháš daleko níž kolem pupíku a Tvé je nahoře 🙂 Náš mrňous je vždy slyšet kousek pod pupíkem 🙂 Jinak ano, máš pravdu. Srdíčko mimča je opravdu rychlé. Někdy se s manželem až divíme, jak to je rychlý 🙂 Ale slyšíme to dobře i přes tu rychlost.
Já si ho pořídila až při 3 těhotenství a nelituji. Malému jsem tím zachránila asi život. Cítila jsem slabší pohyby, tak jsem poslechla srdíčko. To bilo pomaleji, tak jsem jela ihned k doktorovi a malý se do 20 minut od příjmu narodil. Přijet o hodinu později, tak by to nedopadlo dobře.
Srdíčko si s tvým nespleteš, je to opravdu jako když jede vlak a nebo dusot kopyt.
Take jsem koupila a byl to takovy balzam na dusi..Hlavne jsem se citila tak nejak klidneji,kdyz jsem srdicko slysela,nejdriv jsem si myslela,ze to je zbytecnost,ale pak jsem si to preci jen koupila a nelitovala..Ted uz to mam za par,tak mi to lezi jen v supliku,kdyby nahodou mohu nabidnout dal..
@bamimi ano, první den jsem si ho spletla se svým. Není pravda, že tvé srdce je vysoko a jeho nízko. Ozvěny svého srdce slyšíš na různých místech po celém těle díky tepnám. Schválně si nejdřív přilož senzor na srdce a uslyší, ten rytmus a pak už to poznáš. Srdíčko miminka je daleko rychlejší, často se přirovnává ke zvuku malé mašinky nebo klusotu koníka 😊
také jsem váhala, a nakonec pořídila z Aliexpressu. A nelituji 🙂
Taky jsem pořídila, už po 2hé, už jsem ho pár týdnů nepoužila, protože cítím pohyby, ale jsem ráda, že ho doma mám.
@veraakubik
ano pokud jej nebudete potřebovat tak bych jej vzala, klidně pište SZ
Ted u tretiho ditka sem si ho poridila a super, kdykoli sem si malou zkontrolovaka, kdyz sem mela pocit ze neni neco o.k treba kdyz se dlouho nehybala atd.... Za me ano.
My meli pujceny od fitmy, co ho pronajima.
@bamimi mám placentu vpředu a poprvé jsem srdeční akci slyšela hned jak mi přišel a to jsem byla 10+3. Nalezeno během minuty
@nikolspace dobrý den,prosim můžete mi poradit jaký gel jste použivala?děkuji
@bamimi dlouho jsem přemýšlela, jestli pořídit něco extra, ale osvědčil se mi neparfemovany lubrikační gel of durexu a srdíčko jde slyšet vždy krásné, už od to 9.tt
Hojky.. cp tu píšete je krásné a zajímavé.. mohu se jen zeptat, kdy asi ho tak pořídit? Kdy je možné už srdíčko zaslechnout? Já jsem dnes 9+0.. Takže začínám pomalu 10tt. To je asi brzy si ho pořídit ne? Kdy jste si ho pořídily vy a kdy bylo poprvé něco slyšet? Jsou tato zařízení spolehlivá?
@karoczde já ho pořídila v 10tt. Poprvé jsem zkoušela někdy 9+6 a už bylo slyšet. A nevím jak myslíš tu spolehlivost. Vždy jsem tlumit našla během chvilky
@lachtanice86 no nevím.. že třeba nic nebylo slyšet i přes to, že bylo vše ok... Já právě přemýšlím, jestli se mám teď jít obléknout a jít si to koupit...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@bamimi já si ho ted pořídila. 5 těhotenství a ani jedno dítě. Vím že by to nic nezměnilo ale pro můj klid mi to pomohlo