Ahoj holky, včera jsem byla na druhé kontrole a doktor mi řekl že nevidí bít srdíčko 😞 jsem z toho uplně na dně.
Bylo to vytoužené,na třetí pokus vložené embryo 😥
@lucik253 Nene 😞
@marketa1218 Bohužel ano, kéž bych z toho probudila ☹
@lucik253 ach ne, to je mi strašně líto.😭 moc jsem ti to přála.😭😥
@lucik253 To je mi moc líto a to takhle bojujete o první? Ale opravdu, ber to tak, že to embryjko nebylo zdravé no. Posílám hodně sil <3
Luci, to me moc mrzi, mam to za sebou a je to hrozny..proč až za 6dni? Zkus se domluvit driv, ja šla hned druhy den, vadil mi ten pocit..revize se neboj, to je to nejmenší..hodne sily
@pipi_puncocha Děkuji, je to hrozné ☹ nedokážu si představit zas ten kolotoč znova ☹
@marketa1218 v říjnu a listopadu se embryo nechytlo a v březnu ano a byly //
Někdy si říkám, kéž by se moje schopnost lehce otehotnet dala přenášet jako rýma... kýchala bych na vás dámy od rána do večera s radostí :( , přeji hodne sil
Prošla jsem si tímto 3x, bylo to náročné psychicky, ale teď čekám už druhé zdravé dítě, nevzdavej to. Držím pěsti.
Měla jsem zamlklé těhotenství, bez srdeční akce v 7.a 8.týdnu (5/2016,8/2016),Až na potřetí se to povedlo.Také jsem to oplakala a bála se znovu otěhotnět, ale díky bohu potřetí bylo vše v pořádku.
Ahoj, já měla ZT taky v 10tt v říjnu. Takže přesně vím, co prožívás... Je hrozné, jak se člověku otočí svět, když ví, že čeká miminko a potom ten hrozný šok při běžné kontrole 😟... Po kontrole u mého gyn jsem šla na druhy den na potvrzení tě hrozně zprávy také do nemocnice. Následně jsem čekala na revizi 8 dní. Dlouhých 8 dní! Naštěstí čas to hnusné umí zahojit. Je to ani ne měsíc co jsme se začali snažit znovu. A hádej co? Včera se mi na testu ukázaly // carky... Mam teď hrozný strach co bude, ale musím myslet pozitivně a věřit, že porodním zdravé miminko ♥️. Tobě přeji rychle uzdravení, pozitivní myšlení a také brzo další // čárky a vytoužené zdravé mimi.
@lucik253 to je peklo 😭😭 strašně moc mě to mrzí 😢😢 achjo, život je krutý 😨 tolik nadějí a je to pryč. Já dnes negativní tt, taktéž vložené třetí embryo. Ještě mě dnes hnali na krev ale rozjíždí se mi MS. Co budeš dělat dál? Já se rozhodla užít si léto a v září zpět na kliniku. Zkusím koupit Estrozin, kámoška si ho hodně chválí, otěhotněla díky němu už dvakrát. A manžel aspoň bude rád, že se může snažit přirozeně 🤭 taky jsem vydeptaná, jsme teď nemocní a ještě to hnusné, blbé počasí a negativní test.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@lucik253 to me moc mrzi, posilam hodne sil <3