10tt a přestalo bít srdíčko. Jsem na dně...

lucik253
15. kvě 2019

Ahoj holky, včera jsem byla na druhé kontrole a doktor mi řekl že nevidí bít srdíčko 😞 jsem z toho uplně na dně.
Bylo to vytoužené,na třetí pokus vložené embryo 😥

lilie16
15. kvě 2019

@lucik253 to me moc mrzi, posilam hodne sil <3

marketa1218
15. kvě 2019

@lucik253 Nene 😞

lucik253
autor
15. kvě 2019

@lilie16 Děkuji moc, teď čekám až do pondělí kdy jdu na sál na vyčištětí dělohy,není to dlouho 6dní ho mít ještě v sobě 😢

lucik253
autor
15. kvě 2019

@marketa1218 Bohužel ano, kéž bych z toho probudila ☹

lilie16
15. kvě 2019

@lucik253 take jsem si tim prosla, je to hrozne. Uklidnila me myslenka, ze treba miminko nebylo zdrave, tak radeji odeslo samo...

pipi_puncocha
15. kvě 2019

@lucik253 ach ne, to je mi strašně líto.😭 moc jsem ti to přála.😭😥

marketa1218
15. kvě 2019

@lucik253 To je mi moc líto a to takhle bojujete o první? Ale opravdu, ber to tak, že to embryjko nebylo zdravé no. Posílám hodně sil <3

kkacca
15. kvě 2019

Luci, to me moc mrzi, mam to za sebou a je to hrozny..proč až za 6dni? Zkus se domluvit driv, ja šla hned druhy den, vadil mi ten pocit..revize se neboj, to je to nejmenší..hodne sily

lucik253
autor
15. kvě 2019

@lilie16

lucik253
autor
15. kvě 2019

@pipi_puncocha Děkuji, je to hrozné ☹ nedokážu si představit zas ten kolotoč znova ☹

lucik253
autor
15. kvě 2019

@kkacca Termín byl buď dnes to mudr řekl že ne a tak až pondělí, já vím zas pod narkozou jako u jiných zákroků. Kdy se může zkusit další Ket, až za půl roku co sem četla?

lucik253
autor
15. kvě 2019

@marketa1218 v říjnu a listopadu se embryo nechytlo a v březnu ano a byly //

kkacca
15. kvě 2019

@lucik253 aha, skoda, ono se ti pak trochu uleví..ja myslim, ze driv, udělali mi revizi šetrně a sliznice byla hned v poradku..

lucik253
autor
15. kvě 2019

@kkacca Asi mi i řeknou v to pondělí že?

kkacca
15. kvě 2019

@lucik253 spis pak pri kontrole, po revizi se mnou nikdo nic v car neřešil

lucik253
autor
15. kvě 2019

@kkacca Budou mi to dělat na gyndě, mají dole sály atd a ke gynekologovi zas za týden 27.5

kkacca
15. kvě 2019

@lucik253 aha, tak to nevim, oni ti reknou..drz se

nita1984
15. kvě 2019

@lucik253 je mi to líto, také jsem to zažila. Já na další KET mohla hned po dvou MS. Držím palce

eldrag
15. kvě 2019

Někdy si říkám, kéž by se moje schopnost lehce otehotnet dala přenášet jako rýma... kýchala bych na vás dámy od rána do večera s radostí :( , přeji hodne sil

lucik253
autor
15. kvě 2019

@nita1984 Tak snad třeba v létě zkusíme no ☹

lucik253
autor
15. kvě 2019

@eldrag Jee to bych šla hned do řady 🙂 nejvíc mně štve když vidím kolem sebe lidi co k tomu příjdou nevím jak a ještě si toho neváží a chovají se jak hovada

ocetnicek
15. kvě 2019

Prošla jsem si tímto 3x, bylo to náročné psychicky, ale teď čekám už druhé zdravé dítě, nevzdavej to. Držím pěsti.

lucik253
autor
15. kvě 2019

@ocetnicek děkuji moc

eldrag
15. kvě 2019

@lucik253 clovek si váží nejvíc toho co nemá nebo o co přišel, myslim ze to je bohuzel přirozene :( zkusenost je nepřenosná a nezažité je nepochopené. Držim palce 🙂 do budoucna

lucik253
autor
15. kvě 2019

@eldrag dekuji 🙂 uz ted se bojim dalsiho pokusu co bude

katherine177
15. kvě 2019

Měla jsem zamlklé těhotenství, bez srdeční akce v 7.a 8.týdnu (5/2016,8/2016),Až na potřetí se to povedlo.Také jsem to oplakala a bála se znovu otěhotnět, ale díky bohu potřetí bylo vše v pořádku.

giften
15. kvě 2019

Ahoj, já měla ZT taky v 10tt v říjnu. Takže přesně vím, co prožívás... Je hrozné, jak se člověku otočí svět, když ví, že čeká miminko a potom ten hrozný šok při běžné kontrole 😟... Po kontrole u mého gyn jsem šla na druhy den na potvrzení tě hrozně zprávy také do nemocnice. Následně jsem čekala na revizi 8 dní. Dlouhých 8 dní! Naštěstí čas to hnusné umí zahojit. Je to ani ne měsíc co jsme se začali snažit znovu. A hádej co? Včera se mi na testu ukázaly // carky... Mam teď hrozný strach co bude, ale musím myslet pozitivně a věřit, že porodním zdravé miminko ♥️. Tobě přeji rychle uzdravení, pozitivní myšlení a také brzo další // čárky a vytoužené zdravé mimi.

lucik253
autor
15. kvě 2019

@giften Tak moc gratuluji a držím všechny palce 🙂 jen nevím jak na to nemyslet atd. tyto rady co mi říkají jsou fakt na nic, kdo nezažil nechápe

layaa
15. kvě 2019

@lucik253 to je peklo 😭😭 strašně moc mě to mrzí 😢😢 achjo, život je krutý 😨 tolik nadějí a je to pryč. Já dnes negativní tt, taktéž vložené třetí embryo. Ještě mě dnes hnali na krev ale rozjíždí se mi MS. Co budeš dělat dál? Já se rozhodla užít si léto a v září zpět na kliniku. Zkusím koupit Estrozin, kámoška si ho hodně chválí, otěhotněla díky němu už dvakrát. A manžel aspoň bude rád, že se může snažit přirozeně 🤭 taky jsem vydeptaná, jsme teď nemocní a ještě to hnusné, blbé počasí a negativní test.

lucik253
autor
15. kvě 2019

@layaa To jsou nějaké kapky jo? No v pondělí mně čeká ještě ten sál a pak fakt nevím.
Ale prý 2-3měíce by měla ýt pauza

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru