Ahoj,
    Pokud by někdo chtěl využít slevu na dámské oblečení.
    Zde máte kód.
    Přeji hezký podzim.

    🤣🤣🤣🤣

    apacheeeAMBASADORKA
    Dnes v 06:26    

    Cestou z Moravy nám konečně vyšla návštěva tohoto místa, kam jsem si přála podívat se už roky 😍

    Nádherné to tam je ♥️

    pr_clanek
    Dnes v 05:31    Čtené 23x

    Zánět prsu při kojení

    Zánět prsu, známý také jako mastitida, je bolestivé onemocnění, které může potrápit kojící matky. Přináší s sebou bolest, otok a někdy i horečku. Zjistěte, jaké jsou příčiny této nepříjemnosti, jaké prostředky mohou pomoci a jak se zánětem efektivně bojovat.

    Co je zánět prsu a jak vzniká

    Zánět prsu při kojení se nazývá puerperální mastitida. Jde o zánět aktivně činné mléčné žlázy, kdy se mléko zadržuje v mlékovodech. Nejčastější příčinou bývají různé druhy bakterií - streptokoků nebo stafylokoků. Příznaky zahrnují bolestivost, zarudnutí, otok a zvýšenou teplotu prsu. Včasné rozpoznání a léčba jsou klíčové pro zvládnutí tohoto nepříjemného stavu bez komplikací.

    Úleva prostřednictvím Artrinu

    V boji proti zánětu prsu může být užitečné využít protizánětlivý krém Artrin. Tento krém díky svým přírodním složkám napomáhá zmírňovat zánět a bolest v postižené oblasti. Artrin je ideální pro lokální aplikaci a jeho zklidňující účinky mohou přinést rychlou úlevu při prvních známkách mastitidy. Je možné a užitečné jej aplikovat několikrát denně.

    Podpora organismu zevnitř

    Při řešení zánětu je rovněž důležité podpořit tělo zevnitř. Vitamarin, obsahující omega-3 mastné kyseliny, je skvělým prostředkem ke snížení zánětlivých procesů v těle. Fytomineral, bohatý na minerály, posiluje imunitu, čímž pomáhá organismu lépe se bránit proti infekcím. Oba tyto doplňky jsou vhodné pro užívání během těhotenství a při kojení, což z nich činí ideální volbu pro kojící matky trpící mastitidou.

    Klasická léčba a konzultace s lékařem

    Klasická léčba zánětu prsu často zahrnuje antibiotika, zejména pokud je podezření na bakteriální infekci. Důležitá je také pravidelná a důkladná hygienická péče o prsa, aby se zabránilo dalšímu šíření infekce. Kojícím matkám se doporučuje pokračovat v kojení, což pomáhá udržovat průtok mléka a snižovat ucpání mlékovodů. Vždy je však důležité konzultovat každý krok s ošetřujícím lékařem, který může doporučit vhodnou léčbu a zajistit, aby byla bezpečná pro matku i dítě.

    Sponzorovaný příspěvek

    Úžasný měsíc.... 🌕 Fotil muž 😊

    brzo mě samotnou čeká celodenní výlet do Prahy od 9-19 hodin...2,5 hodiny v programu je muzikál,určitě Primark 😀 ..co doporučíte ve zbývajícím čase? památky ty už mám zmáklé...co nějaká výstava?muzeum..doporučíte něco? a kde by se dal dobít mobilní telefon v nějaké kavárně? existuje něco?díky moc!

    Chtěla bych udělat krtkuv dort. Ještě jsem ho nedělala. Některé recepty mají krém jen ze šlehacky, jiné šlehačka + maskarpone. Který bude lepší?

    terry_309
    Včera v 15:18    Čtené 105x

    Co myslíte? 🫢

    Co myslíte? Bude to tam? 🤭

    Znění článku

    apacheeeAMBASADORKA
    Včera ve 14:45    

    To je boží 😂

    Prosím nejaké ubytovanie na víkend cca raz za mesiac v blízkosti Ostrava IKEA najlepšie na pešo

    Vděčná❤️🩵

    remur
    Zpráva byla změněna    20. říj 2024    

    Neviete prosím o nejakom ubytovaní v blízkosti IKEA v Ostrave tak raz za mesiac n jeden víkend? Ďakujem

    wendulka
    Zpráva byla změněna    20. říj 2024    

    Synův projekt do OV

    (23 fotek)

    Ahoj,shanim ubytování v Pisku na dvě noci,první víkend v listopadu. Starší bude soutěžit,ale jedeme celá rodina-4 osoby. Jde spíš o přespání,nic extra. Děkuji za tipy.

    Začala mě strašně bolet pravá paže. Jako opravdu jen úsek mezi ramenem a loktem. V pátek jsem dala ruku nahoru (jako vzpažení) s obtížemi. Ale dala. Jako bych jí měla namoženou. Bohužel ale nic namáhavého jsem ale nedělala. Včera už to bylo horší, odpo jen procházka a večer se bolest zhoršila. Vzala jsem si večer ibalgin, abych se vyspala, protože není žádná poloha, ve které by mě ruka nebolela. Dokonce jsem si musela pomáhat levou rukou tu pravou zvednout. Noc šílená. Bolest mě často budila. Od 6 jsem vzhůru, pomohly až 2 ibalginy a cítím úlevu. Nevím na jak dlouho... Prosím vás, může to být z okna, ke kterému v práci sedím tou pravou stranou? Sedím přímo u okna, ani ne metr od něj. Větráme často, možná jsem v tom minulý týden zůstala sedět. Chlap mě teď mazal nějakou mastí a rameno mi teda reaguje i na zmáčknutí. Nic jiného mě nenapadá. Jak dlouho tyto bolesti mohou trvat? Máte zkušenost? A jak často můžu brát ten Ibalgin ve zvýšené dávce?

    Parní cistic
    Zbytečnost nebo must have při úklidu? Hoďte zkušenosti. Nemyslím na podlahu, to máme, ale dlaždice, koupelna/WC apod.
    Pořád nad ním uvazuju a nemůžu se rozhodnout. Někde jsem četla, že na mastnotu třeba moc nepomaha

    Ahoj. Přeji všem příjemný sobotní večer. Dávám tu pro nás všechny výzvu: která konkrétní písnička, skladba vás nejvíce dojme, chytne za srdce? Já mám celý takový playlist, tvořený klasickou hudbou, nebo třeba Clannad. Co mě ale vždy dojme je píseň Walking in the air

    https://www.youtube.com/watch?v=upH1QZU4Z0Y


    Dáte k inspiraci vaše oblíbené? 🙏

    Ještě předobědové kolečko s malou svačinou. Ale v nádherném počasí.

    Ahoj, prosím nemáte nějaký slevový kod k Dr. Maxovi? Děkuji!

    apacheeeAMBASADORKA
    19. říj 2024    

    Po strašně dlouhé době - na opušťáku 😍

    Hezký večer, doporučíte prosím film/pohádku se strašidelnou/Halloweenskou tématikou pro věkové rozmezí 6-11 let? Přiměřeně strašidelný, ne horor, to bych se bála hlavně já. Stačí mi slyšet půl minuty hororové hudby a týden se bojím chodit večer na záchod. 😅 Díky

    Možná trošku delší dotaz ale potřebovala bych poradit. Od svagrové se odstěhoval v září syn, bohužel nájemní smlouvu má až od 1.11 i kdyz už bytě bydlí od 1.10. Jí bylo řečeno že musí doložit synovu smlouvu, aby měla nárok na příspěvek na bydlení. Jak to je? Nestačí v tomto případě jen čestné prohlášení že od 1.10 žije v bytě sama? To musí opravdu doložit smlouvu o tom že syn bydlí jinde? Jinak synovi je 20 a již více než rok pracuje.