konik_testuje
8. dub 2024
331 

Zkušenosti s doplňky stravy pro kojící ženy Beggs

To, že během těhotenství je velmi důležitá vyvážená strava, je všeobecně známý fakt. Spousta těhotných žen proto svědomitě dbá, aby byl jejich jídelníček pestrý a bohatý. Porodem to však nekončí. Kojení je rovněž klíčové období, během kterého se potřeba některých živin, vitamínů a minerálů u ženy zvyšuje, aby mohla zajistit vše potřebné pro svůj aktivní život, v nové životní roli maminky.  Abyste předešli jejich možnému nedostatku, můžete sáhnout po výživových doplňcích, které vám budou oporou v tomto výjimečném období. A my vám nyní přinášíme možnost, některé z nich vyzkoušet.

Co budeme testovat

Balík výživových doplňků Beggs pro kojící ženy a Beggs Kids Vitamin D3 pro jejich děťátko

Doplňky stravy značky Beggs jsou speciálně vyvinuty pro každodenní potřebu maminek a jejich ratolestí. Užívat je však může celá rodina, dle potřeby. Jsou vyrobeny s použitím nejkvalitnějších surovin a podléhají přísným kontrolám kvality.

Beggs Magnesium bisglycinate 380 mg + P5P COMPLEX 1,4 mg14 (60 kapslí) je doplněk stravy s hořčíkem a vitamínem B6 vhodný pro období těhotenství i kojení, která jsou pro maminky energeticky náročná. V tomto období mohou mít maminky zvýšenou potřebu hořčíku. Tento doplněk stravy obsahuje vysoce vstřebatelnou chelátovou formu hořčíku v denní dávce 380 mg (2 kapsle) (bisglycinát hořečnatý) v kombinaci s vitamínem B6 v aktivní formě pyridoxin-5′-fosfát (P5P). Hořčík a vitamín B6 přispívají k normální činnosti nervové soustavy, psychické činnosti, normálnímu energetickému metabolismu a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Hořčík přispívá i k udržení normálního stavu kostí a zubů, přispívá k normální činnosti svalů a podílí se na procesu dělení buněk. Vitamín B6 dále přispívá k normální funkci imunitního systému, tvorbě červených krvinek a k regulaci hormonální aktivity.

Beggs Omega-3, EPA+DHA8 (90 kapslí) je doplněk stravy s omega-3 mastnými kyselinami. Základem tohoto doplňku stravy je kvalitní rybí olej ze sardinek. V denní dávce (2 kapsle) obsahuje doplněk stravy 440 mg kyseliny dokosahexaenové (DHA) a 660 mg kyseliny eikosapentaneové (EPA), které přispívají k normální činnosti srdce.¹ DHA také přispívá k udržení normální činnosti mozku a udržení normálního stavu zraku.² DHA se podílí i na správném vývoji mozku a očí plodu v těle matky a kojenců vyživovaných mateřským mlékem.³ Doplněk stravy je obohacen o vitamín E, který přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

¹ Příznivého účinku se dosáhne při příjmu 250 mg EPA a DHA denně.

² Příznivého účinku je dosaženo při denním příjmu 250 mg DHA.

³ Příznivého účinku se dosáhne při příjmu 200 mg DHA denně navíc k doporučené denní dávce příjmu omega-3 mastných kyselin u dospělých (tj. 250 mg DHA a EPA).

Beggs Balanced hair&skin COMPLEX (90 kapslí) je doplněk stravy s L-methioninem a biotinem, pro hebké a pevné vlasy a zářivou pleť. Obsahuje v denní dávce (1 kapsle) kombinaci 50 μg biotinu a 500 mg esenciální aminokyseliny L-methionin. Tato aminokyselina je přirozenou součástí stavební bílkoviny keratin. Ten slouží jako základní stavební kámen vlasů a nehtů. Biotin přispívá k udržení normálního stavu pleti a vlasů. Kromě toho biotin přispívá také k vyrovnanému energetickému metabolismu, normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti.

Beggs Kids Vitamin D3 400 IU BIO Olive Oil (30 ml) je doplněk stravy s vitamínem D3 pro děti, vhodný od narození. Vitamín D ve formě kapek vhodný pro celou rodinu. Kapky umožňují jednoduché dávkování. Vitamín D patří mezi vitamíny rozpustné v tucích. Proto základ těchto kapek tvoří olivový olej z ekologického zemědělství. Beggs Kids Vitamin D3 400 IU BIO Olive Oil obsahuje v každé kapce 400 IU (10 μg) vitamínu D3, který je potřebný pro normální růst a vývin kostí u dětí. Vitamín D také přispívá k normální funkci imunitního systému. Vitamín D se doporučuje užívat všem zejména během zimních měsíců při nedostatku slunečního záření, dále osobám s omezeným pobytem na slunci.

Koho hledáme

Na toto testování hledáme 8 novopečených maminek, pro které je důležité, aby svému tělu po porodu dopřáli vše potřebné nejen pro svou krásu, ale také aktivní život. Maminky, které si uvědomují důležitost zdravé výživy a vyvážené stravy, ale v případě potřeby sahají po výživových doplňcích. Samozřejmostí je ochota podělit se s výsledky testování s námi na Modrém koníku.

Jak se zapojit

Pokud bys byla ráda součástí testování výživových doplňků Beggs, stačí, když nám v komentáři pod článkem napíšeš, jestli své děťátko kojíš, kolik má měsíců a prozradíš nám, jak dbáš na to, aby bylo tvé mlíčko co nejvýživnější.

Přihlásit se lze do neděle 14.4.2024. V průběhu týdne pak vybereme 8 žen, které dostanou 3 produkty pro testování pro sebe, 1 produkt pro své miminko, a ozveme se jim interní poštou.

Držíme palce a těšíme se na vaše komentáře 🙂

konik_testuje

#test_beggs3


Doplněk stravy, neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy ani zdravého životního stylu. Způsob použití a další info na obalech

Krásný den, se svojí jedenácti týdenní holčičkou bychom moc rády produkty Beggs otestovaly. O produktech jsem slyšela poprvé na letošním veletrhu Pro dítě v březnu a moc mě zaujaly. Svoji dcerku plně kojím s občasným dokrmem, když mám méně mlíčka. Proto abych měla dostatek a kvalitní mlíko tak se snažím hodně pít tekutin, každý den mám dvě porce jídla bohaté na bílkoviny většinou v podobě tvarohu a kvalitního masa, každý den mám několik kusů zeleniny vždy na svacinu a večeři a porci ovoce a 1-2* týdně rybu. Abych sobě a dcerce přes mléko dala i vitamíny užívám Femibion 3. Přejeme příjemný den 🙂

8. dub 2024

Mám 9m syna ❤️ stále kojim syn má alergii na bílkovinu kravského mléka a moc se mu do jídla nechce, tak nás kojení opravdu zachraňuje. První syn kojen přes 2roky🙏
snažím se jíst hromadu ovoce a zeleniny a kvalitní maso a oleje. A samozřejmě hodně tekutin 😊
Byla bych moc vděčná, za možnost otestovat něco co je dobré jak pro mě tak pro mé miminko ❤️🙏

8. dub 2024

Mám starší dceru, které jsou 2 a čtvrt a nyní čerstvé, ani ne 3týdenní miminko. Dceru jsrm kojila do 20 měsíců, potom jsme přešli na UM 1x-2x za den. To bylo potom, co jsrm se dozvěděla, že jsem těhotná. Druhou dceru plně kojím a snažím se jíst zdravě, hodně zeleniny, polévek, vývarů a menší porce častěji. K tomu beru tabletky na podporu laktace, hodně piji čaje z bylinek a zatím si dcera nestěžuje a naštěstí nás netrápí ani prdíky🙂

8. dub 2024

Svého 2,5 měsíčního syna plně kojím a jím úplně všechno. O víkendu jsem si dala porci poke bowl na sushi 😊 a tom yumi polévku, která byla i pikantnějšií, manžel říkal, ze budou Kubikovi hořet pleny 😊
Není jediná surovina, kterou bych během těhotenství či kojení omezila. Tak se nám třeba poštěsti a mlíčko bude s vitaminy ještě kvalitnější

8. dub 2024

Krásný den, mám už skoro 6 měsíční kojenou holčičku. Snažím se jíst tak, aby z toho bylo dobře mě i malé. Ale asi jako většina kojících maminek narážím na to, že si nemůžu dát co bych chtěla a potřebovala. Ale na co nedám dopustit jsou polévky, snažím se jíst ryby, které mi moc nechutnají a pokud to jde tak i čerstvou zeleninu. Bohužel hodně bojuji s padáním vlasů, tak doufám, že brzo budu jíst vše a pomůže to i vlasům.

8. dub 2024

Dobrý den. Mám měsíční dcerku Adrianku. Kojime. Jim vyvážene, zdravě. Hodně plnotučných mléčných výrobků, ovoce a zeleninu. Dopřáváme si procházky na čerstvém pohybu s vitamínem ze sluníčka. Přesto bych ráda vyzkoušela doplnila potřebné vitamíny od značky beggs. které nejdou doplnit pouze ze stravy.

8. dub 2024

Kojení mám opravdu vydřené.. přes několikero bojkotů, bolestivé bradavky, nesprávné techniky, přisávání atd.. jsme se dostali k téměř plnému kojení bez dokrmu. Dnes pětiměsíční syn, stále kojen, krásně prospívá a i přes nízké přibírání vše krásně dohnal. Je pro mě velice důležité synovi předávat jen to nejlepší a tak sama stále hledám co nejvhodnější doplněk stravy ke kojení. Avšak zatím neúspěšně, protože mi vždy něco v daném doplňku nesedělo.
Ráda bych otestovala zde zmíněnou značku Beggs a třeba přispěla svou recenzí zde na MK pro stávající nebo budoucí maminky.

8. dub 2024

Kojim svého skoro čtyřměsíčního syna, doufám že budu kojit dlouho. Prvního syna jsem kojila do 17 měsíců tak doufám že teď se taky poštěstí. Zatím přibývá krásně. Doktorky říkají že kojim asi smetanou 😁 jen mě trápí teď hodně padání vlasů což není moc příjemné protože odjakživa jich nemám moc.

8. dub 2024

Po narození mého syna Maxíka jsme hodně bojovali s kojením jak v porodnici tak i doma ale nakonec jsme to spolu zvládli a teď je mu 4,5 měsíce a stále plně kojím a doufám že ještě dlouho budu 🙂 🙂 Mateřské mléko je to nejvíc či maminka může dát svému děťátku 🙂 Snažím se jíst hodně mléčný výrobky, zeleninu, ovoce a pijí kojící čaje a hodně tekutin 🙂 Vitamíny by mi třeba pomohli s únavou a s padáním vlasů.

9. dub 2024

Svou holčičku kojím už 2 a půl roku. Je to náš čtvrtý poklad a vlastně nepřetržitě kojím od 15.4. 2015. Ano, 2015 😀. Dbáme na pestrou stravu a doplňují hlavně jód, který při vicecetnem kojeni chybí a vít. D. Nejdelší kojeňátko jsem měla do 3, 5 roku. 😉

9. dub 2024

Hezky den, ano kojim, tedy snažím se jak jen to jde, ale je to náročné. Moje Tami má neustále hlad a tak musím občas dat i mlicko uměle🙈❤️.
Je ji teď 7 týdnu ❤️.
A co delam proto abych měla mlicko co nejvíce výživné ? Snažím se jist silné masové ale i zeleninové vyvary❤️ také doplňovat vitaminy pomoci zeleniny a ovoce.
Také jsem co nejvíce na sluníčku abych dostala do těla přirozené vitaminy ze slunce ❤️

9. dub 2024

Krásný den, dnes má moje holčička přesně dva měsíce. Johanku plně kojím a tvoříme si tak vzájemně silné pouto již od narození. Studovala jsem výživu a proto vím, že dostatečný a pestrý příjem stravy je během těhotenství i kojení pro maminku i její maminko stěžejní. Snažím se proto jíst pravidelně, zvýšit přísun mléčných produktů pro dostatek bílkovin, dále si ráda dávám ve velkém množství ovoce i zeleninu v podobě salátů a zařadila jsem také pravidelně maso.
Občas si stravu zpestřím nějakým doplňkem stravy, abych podpořila dostatek přijatých živit pro správný vývoj malé.
Rády bychom proto vyzkoušely doplňky stravy Beggs, abych již nemusela dále zkoušet a hledat, ale třeba zůstala u těchto doplňků stravy po celou dobu kojení ❤️

9. dub 2024

Hezký den. Kojím svou 6 týdenní holčičku 💖 Je to moje třetí dítě které kojím, takže už vím, jak je to pro tělo náročné. Ale i tak to stojí za každý vypadnutý vlas a polámané nehty 😊
Co se hlavně snažím, je dodržovat pitný režim! Ať už vodou, kojícími čaji nebo mé oblíbené Caro. V jídle se neomezuji, jím relativně vše. Ovoce, ryby, vývary. Prošlo dokonce už i zelí 😁
Jen toho času na pořádné jídlo je některé dny málo a to pak sahám po sladkém na doplnění energie 🙈 Doplňky stravy by určitě pomohly dodat energii lepším způsobem 🤗

10. dub 2024

Dobrý den, Mám doma 7 týdenní holčičku, kterou pouze kojím. Velice bych ocenila vitamín D pro malou 😊 sama bych vitamíny uvítala, neboť stravování je velice náročné a nedostanu v jídle vše, co bych potřebovala i s ohledem na crohna, který mě trápí. Tyto vitamíny by byly přesně pro mě a mou dcerku 🤗

10. dub 2024

Syn se kojí už jen občas na požádání 🙂

11. dub 2024

Dobrý den, nyní mám dvouměsíčního chlapečka, kterého plně kojím. Momentálně užívám ještě železo po porodu a snažím se doplňovat i další minerály. Snažím se jíst pestrou stravu, ale není to podle mne dostatečné, někdy to úplně nestíhám. Zároveň nemám ráda vigantol, vzhledem k tomu, že u mých dvou starších dětí jim nedělal dobře v bříšku, tak bych ráda vyzkoušela jinou alternativu.

11. dub 2024

Dobrý den všem, syn se narodil předčasně po vyvolání kvůli mému vysokému tlaku. Bude mu za pár dnů měsíc, je plně kojen. Jím skoro vše, hodně zeleniny, mléčných výrobků a užívám vitamíny pro kojící maminky. Už přes týden chodíme na procházky, užívat si sluníčka. Malej prospívá velmi dobře, je to jedlík 😊 Občas ho potrápí bříško a mě zase bolesti hlavy. Rádi bychom vyzkoušeli vaše výrobky, které by nám oboum mohli pomoci. Děkuji a mějte krásný den.

12. dub 2024

Je mi 38 a zítra mám termín se svoji třetí holčičkou, čekám ji každou minutu. Kojila jsem dva roky svoji první holčičku, a 3,5 roku svoji druhou, takže doufám a předpokládám, že budu kojit i tu třetí a pořádně dlouho. Po zkušenostech s nejstarší vím, že je důležité brát doplňky stravy i v období kojení a nevyspání, protože jsem byla pak skoro pořád nemocná, jen je důležité najít ten správný doplněk. Tyto doplňky vypadají skvěle a tak, že by mohly pokrýt veškery nedostatek vitamínu a minerálů, které je prostě s porodem a kojením spojené.

13. dub 2024

Krásný den , můj " malý princ " se narodil o měsíc dřív tím ještě víc dbam na kvalitu mlíka ( vitamíny , čaje , gravimilk ) v porodnici byl kojení boj malý u prsa usínal ale zvládli jsme to společně ♥️ jsou mu 3 týdny a je to můj malý velký bojovník ☺️momentálně dokrmujeme přes hadičku je to boj dát mu obojí do pusinky ale bojujeme spolu ♥️

13. dub 2024

Mám téměř 7 měsíčního syna, kterého kojím. Snažím se o kvalitní stravu, i když je to chvílemi náročné, hlavně udržení chutí na sladké 🫣 vývary, zeleninu, ovoce, ryby,.. doplňky stravy při kojení jsem neužívala.

14. dub 2024

Hezký den, jsem 3.5 měsíce po porodu a plně kojím. Aby bylo mléko kvalitní, snažím se dobře jist, hlavně dost masa, bílkovin a zeleniny. To, že mám místo mléka smetanu, vidím na Jonáškovi, který má už teď 7500g a měří neuvěřitelných 69cm. Bohužel se ale obávám, že kvalitní strava nestačí, Jonáškovi asi ano, ale mi ne. Strašně, ale opravdu strašně mi padají vlasy a hned po porodu se mi rozjely problémy se zuby, které mě teď fakt trápí, jak bolest fyzická, tak bohužel i psychická. Testování vitamínů mě úplně nabudilo, ráda bych vitamíny Beggs zkusila, třeba by mému tělu prospěly a pomohly mi dát do pořádku to, co sama nezvládám. Budu vděčná za důvěru. Krásný večer.

14. dub 2024

Ahojte, mamičky,
ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktované inernou poštou 🙂
Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.
V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤
Krásny deň prajeme

@boruvkovykoblizek, @bydlenka, @caffelatte1, @evussia, @jana653, @jitulkabobulka, @kaci9, @kaciska7, @kraftinka, @krnovacka1402, @linusha, @michme, @misice80, @molymoly, @nikolanovakova1, @petulai, @radkah1984, @renata_a22, @sasakrusty, @viperaberus, @zstickova

16. dub 2024

Začni psát komentář...

Odešli