konik_testuje
23. zář 2019
4861 

Vaše zkušenosti s TrueLife

Každé mamince se někdy hodí pomocníci, které jí usnadní péči o miminko a jeho zdraví. Občas stačí malé a jednoduché věci, které jsou velkou pomocí a vyřeší složité situace. O čem je řeč? Pojďte vyzkoušet chůvičku, odsávačku mateřského mléka a bezkontaktní teploměr TrueLife!

Značka Truelife vám přináší produkty z oblasti péče o zdraví, které usnadňují každodenní život. Jejich hlavním cílem je klidný spánek a zdraví všech členů rodiny. K tomu využívají nejmodernější technologie a všechny produkty jsou dlouhodobě a zároveň pečlivě testovány. Produkty TrueLife se stanou nedílnou součástí vašeho domova.

Co testujeme?

1. Bezkontaktní teploměr TrueLife Care Q7

Využívá technologie infračerveného záření a dosahuje tak během okamžiku velmi přesných výsledků. Teploměr stačí přiblížit k tělu a do jedné sekundy získáte výsledek měření.

Výhody teploměru:

  • přesnost měření ± 0,2 °C
  • podsvícený displej
  • výsledek měření do 1 sekundy
  • až 40.000 měření na jednu baterii
  • paměť na 32 měření
  • upozornění na zvýšenou teplotu

2. Dětská chůvička v hodinkách TrueLife NannyWatch A15

TrueLife NannyWatch A15 je revoluční dětská chůvička, kterou máte stále po ruce. Přesněji řečeno na ruce. Rodičovská jednotka je totiž umístěna v hodinkách, které si jednoduše připnete na zápěstí. Dětskou jednotku umístíte k miminku. Díky stabilnímu signálu, až 300m dosahu, nočnímu vidění a monitoringu teploty v místnosti máte o svém dítěti naprostý přehled a neunikne vám ani jediné zasmání nebo škytnutí.

Výhody chůvičky:

  • dosah až 300 metrů 
  • obousměrné audio umožní nejen poslech, ale i komunikaci směrem k miminku
  • dlouhá výdrž baterie až 24 hodin 
  • monitoring teploty v místnosti
  • automatické noční vidění
  • možnost nabíjení přes powerbanku (hodí se na výlety)
  • můžete zvolit i jednu z uklidňujících ukolébavek 
  • feed alarm umožňuje nastavit si čas, kdy chcete dítko nakrmit

3. Odsávačka mateřského mléka Nutrio BP Electric

Nutrio BP Electric je skvělým doplňkem péče o dítě, který zajistí komfort vám i vašemu miminku.  Elektrická odsávačka mateřského mléka vám pomůže vyřešit aktuální nedostatek, nebo naopak přebytek mléka. Zachrání vás ve chvílích, kdy zrovna nemůžete kojit přirozenou cestou. Odsávačku s sebou můžete vzít i na cesty, nezabere vám skoro žádné místo, snadno se skládá a čistí.    

Výhody odsávačky:

  • podporuje laktaci a napodobuje přirozený průběh kojení.
  • je vyrobena z kvalitního silikonu, který i usnadňuje odsávání, zvyšuje komfort a zmírňuje případnou bolest při kojení a neobsahuje sloučeninu BPA
  • mód sání, který pomáhá stimulovat tok mléka a podporuje laktaci
  • 3 režimy – sání, stimulace, masáž 
  • 9 úrovní odsávání
  • používání i čištění je intuitivní
  • vysoký výkon odsávačky zaručí pohodlné a efektivní odsávání
  • na jedno nabití vydrží v provozu až 100 minut
  • tichý chod
  • nabíjení i přes USB

Více o produktech najdete na https://www.truelife.eu/cs/ 

Koho hledáme?

Hledáme maminky, které do domácnosti uvítají pomocníky jako je chůvička, odsávačka či bezkontaktní teploměr a najdou pro ně okamžité využití. Výhodou pro výběr do tohoto testování je opět záliba ve fotografování. Pokud jste kreativní a rády píšete, neváhejte se zapojit. 

Jak se zapojit?

Jestli vás zaujal alespoň jeden ze tří produktů, do neděle 29.9.2019 napište komentář pod tento článek, ve kterém uvedete:

1. Jaký z produktů - teploměr, chůvička, odsávačka mateřského mléka - byste chtěly vyzkoušet? (Můžete uvést všechny 3, pokud pro ně najdete využití u vás doma.)

2. Proč by se daný produkt hodil zrovna vám?

Poté vybereme 9 z vás, kterým tyto pomocníky pošleme!

#test_truelife

Chtela bych testovat teplomer, nebot jedno ditko vzhledem k postizeni spatne drzi teplomer pod pazi a na mereni v zadecku uz je velky. Druhe ditko zase chvili nepostoji, nepolezi. . . proste takova nase rychlostrela. 😂

23. zář 2019

Chtěla bych testovat chůvičky, protože učíme malou spát samotnou ve svém pokojíku, a občas bych ji chtěla zkontrolovat aniž bych musela přes celý byt a budit jí otvíráním dveří. Ale hodil by se i teploměr. Do teď jsme měřili teplotu v zadečku, ale už je to čím dál tím náročnější, malá nevydrží a pořád utíká.

23. zář 2019

Dobre ranko, nam by se moc hodil bezkontaktni teplomer 🙂. Syn nehoreckuje nastesti moc casto, ale kdyz uz jo tak mereni se bezkontaktnim teplomerem dost zjednodusi. Ted jsem bohuzel jeden reklamovala, od jine znacky. Hodil by se nam, protoze je to velky pomocnik a syna mereni pak bavi 😌

23. zář 2019

Ráda bych se zapojila do testování teploměru a to ze dvou důvodů: 1. Ještě jsem se nesetkala s bezdotykovým teploměrem, který by měřil opravdu přesně (a že jsem jich už vyzkoušela :D) a za 2. Můj syn je neustále v pohybu a to i když je nemocný, tak by mi teploměr usnadnil práci, že by měření netrvalo tak dlouho jako s klasickým teploměrem. A jako bonus je výhoda nočního měření, kdy bych ho nemusela budit po celém dni v horečkách :/

23. zář 2019

Chtěla bych testovat chuvicku nebo teploměr. Dcera nastoupila v září do školky a už je po druhé nemocná takže teploměr by se hodil. Chuvicka by se hodila protoze spi od narození ve svém pokojíčku a v dubnu ji v něm přibude spolubydlící sestřička nebo bratříček tak se bude lepší a prenosnejsi chuvicka hodit

23. zář 2019

Ráda bych testovala teploměr - děti už jsou větší a ne a ne že by si nechali změřit teploměrem pod paží. Unikly by jsme hysterii a byla by to rychlovka. Navíc bych je třeba v noci nemusela kvůli měření vůbec budit.
A určitě bych našla využití i pro dětskou chůvičku. Je vynikající, že je zpracována jako hodinky, mohla bych je mít pořád při sobě. Dcery mají pokojíčky daleko od ložnice - určitě by to pro nás bylo usnadnění.

23. zář 2019

Určitě bych ráda vyzkousela teploměr. Dcera má febrilni křeče a musíme léky podávat už při 37,5 co nejdříve a měřit v zadečku začíná být celkem boj. Zatím jsem nenarazila na bezdotykový teploměr který by měřil přesně.

23. zář 2019

Určitě by se nám hodili všechny tři produkty . Nejen , že doma už jednoho prcka máme ale druhého máme na cestě a tyhle produkty by nám tak usnadnili starání se o ně i by nám ušetřili trochu času 😊. Tak doufám , že se poštěstí a já budu moci napsat recenzi 😊😊.

23. zář 2019

chtela bych otestovat odsavacku mleka. vekam druhe miminko a verim ze mi pomuze v rozjeti kojení

23. zář 2019

Ráda bych otestovala chuvicku. Musím se přiznat, že miluji všechny tyto nové věci a technologie a chuvicka v hodinkách, to je přesně to, co by se mi opravdu líbilo. Asi bychom se o ní s manželem trošku dohadovali, protože je na tom stejně jako já. Nicméně bezpečnost našeho skoro 2 měsíčního chlapečka je pro nás vždy na prvním místě. A teď už bych mohla být opravdu v klidu, když bych jej mohla kontrolovat kdekoliv po celém domě. A co víc, určitě na ruce vypadají luxusně

23. zář 2019

Dobrý den,také bych ráda otestovala teploměr ,protože žádný takový nikdy neměřil přesně s nebo mu to dlouho trvalo a dítě mi mezi tím uteklo.A také chůvičku,protože máme momentálně doma 7 měsíčního prcka a chůvička by byla super,protože bych nemusela pořád všude brát rodičovskou jednotku a nebo ji někde hledat.

23. zář 2019

Rada bych vyzkoušela teploměr.. A to z toho důvodu protože u staršího syna jsme teploměry měly tohle typu 3 A vůbec nefungovaly jak měly.. Příští měsíc se mě ma narodit dcera tak bych ráda vyzkoušela.. A odsavacku mleka bych taktéž ráda vyzkoušela měla jsem u syna půjčenou a byla jsem velice spokojená..Kdyz jsem musela někam zajet a trvalo to dole jen sem odstikala a předala manželovi at synovi dá a vím že to byla úžasná a praktická věc..

23. zář 2019

Ráda bych vyzkoušela všechny tři produkty. Mám doma šesti měsíčního neposedu, kterého začaly trápit zoubky a k tomu by se hodil bezkontaktní teploměr🌡️, neboť při růstu zoubků 😬 ho trápí teploty. V zadečku ho měřím do teď,ale dlouho už to nepůjde. Zároveň ho učíme spinkat 😴 ve svém pokojíčku, tak chůvička by se hodila a jako hodinky ⌚ by byla i jako stylový pro stylovou maminku 🙋. A neboť prďolu stále kojim,tak odsávačka je skvělá pomocnice.

23. zář 2019

Krásný den ráda bych zkusila teploměr a chůvičky jelikož jsme koupili XXX teploměru a žádný nenaměřil malé teplotu správně jen rtuťový a co budu vyprávět neudrží ji člověk v klidu abych ji změřila teplotu tak by jsme byli rádi kdyby jsme mohli teploměr zkusit . A chůvičky bych chtěla takže zkusit protože jedny doma mám a to je hrozné žádný dosah přestěhovali jsme se do baráčku a malá spí v prvním patře a když chci v přízemí v kuchyni něco dělat nemůžu musit ležet v ložnici aby malá nějak nevyšla ven a něco se jí nestalo líbí se mi i dosah vašich chuvicek to bych mohla dělat něco aji na zahrádce a dávat do kupy vše okolo našeho vysněného domu 🙂 takže vaše tyhle dva výrobky by byli doma skvělí pomocníci předem mockrát děkujeme za to že se můžeme soutěže zúčastnit 🙂 a všem kdo budou vybrány nebo hrají o test vašich značek přeji mnoho štěstí ☺️ a krásný den všem 🙂

23. zář 2019

Hodil by se nám teploměr, syn je často nemocný a jinak než bezkontaktne měřit nejde, protože to syn vždy šíleně proplace. Máme bezkontaktní teploměr ale není vůbec spolehlivý, proto musím syna trápit s měřenim v zadečku. Máme na cestě i druhé mimi, pro kterého by se nám to určitě také hodilo.

23. zář 2019

Přeji hezký den všem. Do testování jsem se zapojila jen jednou, nic doteď nezaujalo moji potřebu a tou potřebou je mít chůvičku pro měsíční dcerku. Už jsme koupili dvě a žádná sláva, vůbec nejsme spokojeni. Takže bychom rádi vyzkoušeli TrueLife NannyWatch A15.

23. zář 2019
Autor komentář smazal
Autor komentář smazal

Dobrý den, ráda bych napsala článek o odsávačce mateřského mléka. Měla jsem již jiný typ, tak můžu srovnávat.Kvalitní odsávačka je důležitá i po porodu, když nemůžete přiložit ze zdravotních důvodů dítě k prsu a potřebujete pomoci stimulovat prsa k tvorbě mléka. Ovšem pro další produkty v naší domácnosti by bylo také 100% využití 🙂 - máme 3 malé děti 🙂. Mějte se hezky, Eliška

23. zář 2019

Ráda bych s dětmi testovala bezkontaktní teploměr TrueLife Care Q7. Měli jsme doma jeden bezkontaktní, ale neměřil dobře. Proto používám klasický podpaží, ten ale nechtějí děti dlouho držet. U malého mě to vždy stojí dlouhé přemlouvání. Starší by ten bezkontaktní také ocenil. Oběma dětem se líbí jeho design.

23. zář 2019

U nás by našla uplatnění chůvička jelikož jsme se přestěhovali do baráčku a hodně času travime venku a máme docela velký prostor. Malá většinou spí doma a abych nemusela pořád běhat dovnitř a ven tak by se taková chůvička moc hodila.

23. zář 2019

Mám dvě děti ,takže teploměr by se určitě hodil pro staršího a i pro mladšího syna 🙂 starší chodí do školy. A pořád tahá nějaký bacily domů,takže ulehčit si takhle práci by bylo super 😊A taky sem moc zvědavá na teploměr ,většina jich totiž prý není vůbec přesná ,ale vlastní zkušenost nemám . Taky by se hodila odsávačka, mladšího syna 10.mesicu stále kojim ,a občas by se nějaká odsávačka hodila ,žádnou doma nemáme 🤭 Ale urcite by u nás našla své využití 😊

23. zář 2019

Dobrý den,
Ráda bych vyzkoušela bezkontaktní teploměr. Doma žádný bezkontaktní teploměr nemáme a vlastně jsem ho neměla ani v ruce, máme doma klasický rtuťový a to už je trochu adrenalin 😀 několikrát jsem koupila digitální, ale nevím jak já to dělám sotva to donesu domu už nefunguje.
Takže by docela přínosné lukazat teploměr i z pohledu člověka co to v životě nedržel v ruce 😀. Můj syn Jonáš trpni na jednodenní teploty hlavně v noci takže tímto teploměrem bych ho nemusela v noci budit. Prostě bych ho střelila a hotovo 🙂 myslím že to je velký pomocník a každá maminka která by ho chtěla vyzkoušet bude ráda za tuto možnost. Předem moc děkujeme 🙂

23. zář 2019

Ráda bych vyzkoušela bezkontaktní teploměr. Syn trpí na vysoké horečky (podezření na syndrom PFAPA), kdy mu horečka vylitne v noci klidně přes 40°. Klasický teploměr sice už držet zvládá, ale v noci při horečce to je náročné. Samozřejmě ho také potřebujeme hlídat, když spí, jestli léky zabraly.

23. zář 2019

Hezký den, jsem Iva a jsem maminkou 2 dětí. Mám dvouletou holčičku a měsíčního chlapečka. Z produktů bychom nejvíce využili chůvičku, která by nám pomohla sledovat a hlídat našeho malého pána, případně i starší dceru. 😊

23. zář 2019

Dobrý den,ráda bych testovala teploměr i chůvicky. Mám 6-ti letou a 6-ti měsíční dcerku,takže teploměr by našel využití u obou,jelikož jsou dost neposedne a udržet je chvíli v klidu není snadné. Navíc žádné zkušenosti s bezkontaktnim teploměrem nemám.
A chůvička by se hodila také hodně,protože bydlíme ve vícegeneračním domku s mými rodiči,máme velkou zahradu a dům má celkem 3 patra,takže je fajn mít přehled o mimcu,jestli spinká nebo už ne. Využila bych chůvičku jak doma,tak právě i na zahradě 😉

23. zář 2019

Ráda bych vyzkousela vsechny tri produkty 🙂
Teplomer-pro starsiho syna ktery je na teplomer maly a nevydrzi sedet a nechat se zmerit :( vsechny doposud zakoupene bezkontaktni teplomery co jsme vyzkouseli zatim nefungovaly :(
Chuvicky-behem 14 dni se rozrosteme o dalsiho clena rodiny a vzhledem k velikosti domu jsou u nas chuvicky nezbytnosti. A pokud bych mohla malou i videt byla bych mnohem vic v klidu a navic vypadaji opravdu luxusne 🙂
Odsavacku-bych uvitala na podporu laktace a naslednou moznost odsat a na chvili vypadnout z toho cirkusu co me tu ceka 🙂
Mimo jine fotografovani je mym konickem 📸

23. zář 2019

Moc ráda bych otestovala chůvičku. U nás by se využila na 100%. Syn se v noci hodně vrtí a budí, a když se probudí a já tam nejsem, nebo hned nepřijdu, tak začne hrozně brečet. Takže když v naší chůvičce slyším vrtění, musím se jít podívat, jestli je vše ok. Kdybych měla chůvičku, přes kterou bych viděla, že se jen otáčí, ušetřilo by mi to spoustu chození a pár romantických chvilek navíc s mužem 😁
A to nemluvím, jak by jsme ji využili u babičky. Tam musím vždy běhat do patra a zpět, přes celý barák 😂

23. zář 2019

Ráda bych testovala chuvicky. Máme docela velký dům a jelikož je ještě stále hodně práce na zahradě a ty naše staré co máme doma nám na zahradu nedosáhnou, byl by to super dárek pro mě i partnera. Mohli bysme dokončit co je potřeba a stále mít dítě na dosah.

23. zář 2019

Dobrý den, moc ráda bych vyzkoušela bezkontaktní teploměr TrueLife Care Q7. Jsem maminka 3 dětí, takže teploměr je zrovna věc, která se u nás nejen neztratí, ale přímo naplno využije. Bezkontaktní teploměr nemáme a už mockrát jsem si říkala, že by se nám opravdu hodně hodil. Po přečtení recenzí na různé teploměry tohoto typu mě ale vždy ochota "bezkontakťák" pořídít přešla s ohledem na přesnost měření. Tuto značku neznám a ráda bych tedy vyzkoušela teploměr TrueLife Care Q7 v rámci domácího testování a otestovala přesnost měření v porovnání i s ostatními teploměry, co máme doma. 🙂

23. zář 2019

Chtela bych testovat chuvicky protoze často jezdime k babičkam a v rodinem dome bez chuvicek je to náročné třeba když chceme jít na zahradu se zbytkem rodiny je to obtížné🙂

23. zář 2019

Ráda bych tedtovala chuvicku, nebo teploměr. V listopadu se stěhujeme do nového bytu a dcera tam pujde do svého pokoje a já bych byla moc ráda za chuvicku, abych věděla co se u ní děje. Teď bydlíme v 1+1 a tam ji nepotrebuji.

23. zář 2019

Dobry den🙂 ráda bych vyzkousela chuvicku. Dcera je v pokoji,ktery je na druhé strane baraku a ja ji chodim nekolikrat za noc kontrolovat. Chuvicky co mame ted tak obcas blbne zvuk a ja to furt kontroluju,kdyby nahodou. Hezky den🙂

23. zář 2019

Dobrý den, my bysme na 1000% využili videochůvičku v hodinkách, protože naši i přítelovi rodiče bydlí ve velikém domě, takže když spíme u nich a chceme si dát v zimní zahradě vínko, neustále běháme po schodech, abysme dceru zkontrolovali.
Často se budí, když jí vypadne dudlík, a tak by videochůvička byla obrovskou pomocí! 😍

23. zář 2019

Dobry den.Jeste v cervnu bych rekla, ze teplomer urcite nevyuzijeme, dcera nebyvala vubec nemocna... ale pak prisly v lete dve nemoci dcery (3 roky) a chytil to samozrejme i syn (6 mesicu). A co chodi starsi do skolky, tak je to furt nejaka rymicka a zyvsena teplota :-/ Dcera se hrozne nerada meri, takze funkcni bezkontaktni teplomer by bodnul 🙂
A taky by me zajimaly ty chuvicky. Bydlime sice v byte, ale kazde dite spi v jinem pokoji, pro kazdeho mame jinou chuvu. Obe jsou bez kamery, ale u toho mladsiho bych celkem rada videla, co tam obcas dela a navic nam tato chuva, co mame ted nevyhovuje. Ma malou citlivost.
Dekujeme 🙂

23. zář 2019

Zdravím, ráda bych ozkousela všechny 3produkty. A proč? Mám již dvě dcerky(5 a 3 roky) a syna na cestě. A zatím nemám ani jednu z věcí pořízených, nemohu se rozhodnout,proto by mi toto testování usnadnilo rozhodování 😊 teploměr máme obyčejný digitální a co si budem povidat-ani 5ti léta a ani 3leta se nedají pořádně tím změřit , nevydrží tak dlouho sedět a čekat . Chůvička by se zas hodila pro naše miminko, máme velký dům a myslím že přes hraní dcer syna špatně uslyším z ložnice. No a odsavacka- ještě jsem nenašla takovou , skterou by se mi povedlo něco odsát,i když jsem kojila 2,5 roku v kuse ,tak by to byla výzva 😁 takže bych byla ráda za jakoukoliv z těchto věcí 😊 děkuji 💙

23. zář 2019

Dobrý den, tak tohle je naprosto boží testování. Nejvíc bych využila asi bezkontaktní teploměr a chůvičku, tak zkusím štěstí u těchto dvou. Chůvička se hodí a s hodinkami je to bezva vychytávka, syn spí v pokoji sám a za pár dní se nám narodí druhé miminko kde chůvičku chceme pořizovat.
No a tepoměr je teď s přicházejícím podzimem také skvělý pomocník, jeden máme ale nejsem přesvědčená že měří správně.
Děkujeme za krásné testování.

23. zář 2019

Rada bych testovala chuvicku, jelikož malý má už vlastní pokojik a bylo by ho mít neustále pod dohledem i v jiné místnosti. Ocenila bych ji a určitě i můj přítel, jelikož by jsme se mohli nerušeně večer koukat na nějaký film, a ne pořad odbihat maleho kontrolovat, a z filmu nemít nic. Bylo by to takové naše třetí oko a zároveň hlídání pro hezké večery 😊

23. zář 2019

Ráda bych testovala chůvičku. Hodně s naší 5měsíční Rozárkou cestujeme, takže usíná každou chvilku v cizí postýlce. Měla bych tak větší klid 🙂

23. zář 2019

Krásný den, moc rády by jsme otestovali teploměr a ty úžasné hodinky. Měření teploty už teď bylo bohužel aktuální a u naší přeaktivní opičky měření do zadečku po pár nemocech není reálné a měření pod paží jsme asi neměli úplně přesně. Takže takový super pomocník by se nám moc hodil. A hodinky no paaani, že bych si přes den dala kávu v klidu bez falešných “výběhů k malé” kdy je řev od sousedů a nebo večer knížka, kdy jen její pobrekávání ze spaní způsobí výběh do prvního patra a následný sestup zpět - což je několikrát a z knížky nemám nic a radši jdu na nádobí 😂🙈 Pokud by jsme mohli otestovat, budu moc ráda. Krásný den

23. zář 2019

Moc bych chtela otestovat chuvicku. Nase stara se vypina a skoro nefunguje, ted jeste vyuzivam chuvicku kdyz starsi dcera po obede spinka, ale uz jen o vikendech protoze v tydnu je ve skolce. Za par tydnu ale cekame dalsi miminko a hodne by mi to usnadnilo treba to jak skloubit fungovani dvou deti kdyz miminko bude spinkat a ja si budu hrat s dcerou.

23. zář 2019

Chtěla bych testovat chůvičky, myslím že s dvojčaty se nám bude často stávat je mít v oddělených místnostech aby se nerušili a mít chůvičku i v druhé místnosti by bylo super 😊

23. zář 2019

Rádi bychom testovali chůvičku, nebo teploměr. Obojí u nás najde velké uplatnění. Starší po nástupu do školky je už podruhé nemocný ☹ a mladší dcerka se ne a ne naučit spinkat ve své postýlce, chůvička by ji krásně pohlídala 🙂

23. zář 2019

Hezký de.Rádi bychom vyzkoušeli všechny produkty.Mám doma 3děti.Kluci jsou již starší9let a 6let,ale jsou často nemocný :( takže bychom rádi vyzkoušeli bezdotykový teplomer.Chůvičku a odsávačku bych ještě plně využila.Ke klukům mám 2měsíční holčičku.Plně se snažím kojit a rozkojit se.Moc toho mléka nemam kdyz odsaju ruční odsávačkou.A chůvička najde uplatnění v tom když budu s klukama dělat úkoly apod.Je vše jednoduchý když jsou na vše dva.Já bohužel zůstala sama,ale mam oporu děti a kluci se snaží pomáhat jak to jde

23. zář 2019

Já bych do testování ráda zapojila moje dvojčátka. Nejvíce by se nám hodila superchůva s hodinkama. Dětská chůvička v hodinkách TrueLife NannyWatch A15 ❤️😍🙏 Sofie a Olivie mají pokojík v jiném patře než my. A naše chůva pomalu dosluhuje (chápej jako že funguje kdy se jí chce). 🤷‍♀️🤦🏼‍♀️
Proto musíme my i holky spát s otevřenýma dveřma 🤦🏼‍♀️ a holky mají slabé spaní.. vše je probudí 🙈
S každým pípnutím musím letět o patro níž (takže vybíhám schody i několikrát za noc) 🤔🙄
Holkám stačí k usnutí někdy i jen můj hlas. Takže by to třeba vyřešilo to moje lítání? 🤩🥳
Navíc miluju moderní technologie a hodinky Nanny vypadají jako moje iWatch 😉❤️ Takže myslím, že by se jim u nás líbilo.
Navíc přez dobu kdy holky po obědě spí a já třeba doma češu zákaznice (sem kadeřnice a přivydělávám si i doma) tak bych mohla v patře česat a hodinky na mé ruce by holky perfektně hlídaly. ❤️😉 takže bych mohla bejt v klidu a nemít napnuté uši jako doteď, když musejí mít zavřené dveře.
Taky jezdíme na víkendy k rodině a musím jít vždy spát s dětma.. protože bych je bez chůvy neslyšela. Takže by pro mě byly fakt 💯% využitá věcička a 🔝 produkt.
Samozdřejmě by se hodil i teploměr 😜 ne že ne. Ale budu skromná a budou nám stačit superNanny hodinky 🥰

23. zář 2019

Dobry den , rada bych vyzkoušela teploměr a nebo chůvičku obojí bude mít u nás uplatnění.. chuvicka asi nejvíce nebo si budu moct uklízet bez toho abych odbihala kontrolovat 🙂

23. zář 2019

Tak nám by se hodila 100% chuvicka, nechávám syna spavat venku a přes léto to nebyl problém, otevřela jsem okno a slyšela jsem, ale teď, když už je venku chladno, se mi až tak větrat nechce, tudíž buď ho musím vzbudit a přenést domu a nebo být venku u nej a to znamená ze nic doma neudělám 🤔 takže pro nás by to byl ohromný pomocník.... ❤️ A teploměr by u nás měl taky velké využití, rostou synovi zoubky a často teploměr využívám 😊 bohužel odsavacku by jsme už nevyuzili 🤔 budeme moc rádi kdyby jsme byli vybráni pro testování ♥️

23. zář 2019

Ráda bych testovala chůvičku, protože momentálně nějakou hledáme chceme učit syna spát samotného v pokojíčku, ale protože máme dům do patra tak je pro nás chůvička potřebná.

23. zář 2019

Ahoj! U nas by využití našel teploměr a chuvicka. Teploměr, protože starší syn začal chodit do školky, což znamená zátěž pro imunitu a s tím související virozy, které navíc doma ještě většinou chytne i jeho mladší segra. No a nutnost chuvicky je jasna! Když je starší ve školce a mladší usne na balkoně, maminka nastartuje vysavač a šůruje. A chuvicka v hodinkách je pecka! Shodou okolnosti mě zrovna minuly týden napadlo, jak je možné, ze se to ještě neprodává. A ono jo 😀

23. zář 2019

Krásný dobrý den,
Ráda bych testovala teploměr a odsavačku mlíčka, chůvičky již od Vaší značky máme a jsme maximálně spokojeni jen díky nim malý od příchodu z porodnice spinká ve svém pokojíčku sám a jsme celou noc klidní, díky nočnímu vidění, obousměrné komunikaci a monitoru spuštění obrazovky v případě pohybu jsme maximálně spokojeni, ale určitě by jsme se nebránili vyzkoušení upgradu v podobě kontrolingu na hodinkách.

Odsavačka by se hodila neboť syn je plně kojen a v případě mého odchodu by mu zajistilo přísun potravy v co nejpřirozenější podobě , teploměr se určitě bude hodit v tomto období nejvíce, když nás trápí rýma a bude období viróz.

23. zář 2019

Hezký den, já mohu s mým malým půlročním klučinou otestovat všechny tři věci. Kojím (a odsáté mlíčko se už občas hodí, když potřebuji na chvilku zmiznout), hlídám (často spí někde sám, aby jej nerušily starší ségry) a sleduji ho i ségry, bacily totiž už útočí. Ráda bych konečně objevila bezkontaktní teploměr, kterému se dá důvěřovat 🙂

23. zář 2019

chůvička v hodinkách! tak to je naprostá bomba. ani jsem nevěděla že něco takového existuje. klasickou chuvicku mame momentálně rozbitou a opravdu mi chybí. nemuze jít ani na zahradu, protože se bojím aby malá nevstala a něco se jí nestalo, takže tohle je perfetní nápad a urcite bych ji vyuzila

23. zář 2019

Dobrý den. Ráda bych otestovala odsávačku. Mám 2 měsíční miminko a plně kojim. Ale taky mám starsiho synka a má slíbeno, že v zimě vyrazíme na snowboard a tak planujem nechat ségru taťkovi a hurá na svah. K tomu ale potřebujeme odsávačku, aby mohla maminka z dohledu 🙂 nejen na hory, ale kamkoli na déle jak tři hodiny 🙂

23. zář 2019

My bychom chtěli zejména otestovat chůvičky, momentálně nám jedny schází. Zároveň bychom rádi testovali i bezkontaktní teploměr. Doma máme třiletého syna, který chodí do školky a každou chvíli přinese nějaký bacil a miminko 3 měsíce, takže bychom ho jistě využili.

23. zář 2019

Dobrý den, rádi bychom otestovali teploměr nebo chuvicku. Teploměr z toho důvodu, že snad zatím žádný teploměr se mi neosvedcil, že by měřil správně a 3x po sobě by nameri stejně hodnoty. Ráda bych tímto způsobem otestovala teploměr vaší značky. A chuvicku bych ráda otestovala s druhým ditkem, protože za chvili bude potřeba dvou chuvicek a zatím máme doma jen jednu jiné značky, kterou zatím využíváme na kontrolu staršího. A nápad chuvicku jako hodinky je skvělý, určitě by se hodila více než standardní přijímač.

23. zář 2019

Dobrý den, chtěla bych testovat teploměr, protože dcerka nemá měření pod paží ráda, a každé měření je pro ni stres.

23. zář 2019

No to jsou super věci, to bude pro někoho krásné a zajimavé testování! Že by zrovna pro nás 😉? Ať už nás vyberete nebo ne, těším se na výsledky testování..
U nás by se nejvíc hodila chůvička, jelikož mám dvě děti, každé spí v jiné mistnosti a dům máme patrový, takže chůvička se u nás používá denně.
Občas je bohužel potřeba i teploměr, v poslední době jsme měli doma bohužel dvě vážnější nemoci a i když doufám, že se nám další neduhy dlouho vyhnou, přece jen podzim je tu a nějaké to nachlazení si asi taky vytrpíme 🤔

23. zář 2019

Já bych ráda vyzkoušela všechny tři.. Děti jsou momentálně nastydli takže teploměr by se využil hned.. Odsávačka mateřského mléka také jelikož chodím na brigády tak bych mohla rychleji odsat než ručně a chuvicky večer když jsem v kuchyni nebo v jiné místnosti abych pořád nebehala kvůli každému zvuku kontrolovat, ale jinak by nám udělala i jedna věc na testování radost 😊

23. zář 2019

Dobrý den,chtěla bych testovat teploměr,protože mí 3 kluci nemají rádi měření teploty pod paží a vyvádí u toho 😀 hlavně ten můj 2 a půl letý rarášek a ještě se snažíme o čtvrté princátko tak by to pro něj bylo super,protože by jsme nemuseli měřit teplotku v zadečku 🙂

23. zář 2019

Dobrý den 🙂 otestovali by jsme v plném zaprahu všechny tři produkty 🙂 čekáme miminko každou chvíli, tak by jsme vaše produkty otestovali v plné míře na novorozeneckovi🙂 máme od vaší značky zakoupenou videochuvicku a tak by to pro nás i v případě "hodinkove" chuvicky bylo velmi zajímavé porovnání 🙂

23. zář 2019

Ráda bych odtestovala video chůvičku... byla u nás k nezaplacení 😀 ... Totiž o prvního synka (teď 21 měs.) jsme se snažili 3 roky... druhý synek (teď 3 měsíce) přišel ,,neočekávaně,, 😅 po jednom jediném styku bez ochrany ... oni jsou oba velice hodní, nejhodnější, ale většinou je to snima záhul... Třeba před chvílí, než jsem zkontrolovala mladšího zda ještě spinká nebo je zas již na bříšku a zvrací pod sebe mléčko (bylo to tak), starší se stihnul vyzléct a vycikat v obyváku 🙈 alespoň v těchto chvílích bych chuvičku hooodně ocenila 🙏

23. zář 2019
23. zář 2019

Krásný den,chtěla bych testovat teploměr, jelikož si ho moc přeji už od narození našeho raráška, protože měření teploty je u nás boj a prcek je každou chvilku nemocný a při měření teploty se akorát ještě více trápí brekem tak by to pro nás byla obrovská pomoc.Za pár dní mám narozeniny u kterých o takovém produktu si můžu nechat jen zdát 😆 tak bych byla moc ráda za otestování, navíc se snažíme o druhé miminko takže i tam by to byl moc velký pomocník 😊❤️

23. zář 2019

Jee me by bylo zrovna jedno, co bysme testovali, mam doma dva rarachy a male miminecko, takze by se mi hodila i odsavacka, i teplomer i chuvicka..nic z toho doma nemame a testovali bychom opravdu poctive..samotnou by me zajimalo, jak presny by byl teplomer...a chuvicka je potreba hodne, zvlast u maleho miminka, kdy ho nemuzu mit porad u sebe..a odsavacka ..no jelikoz moje prsa jsou obrich rozmeru tak ta odsavacka by mi taky moc pomohla..

23. zář 2019
Autor komentář smazal

Dobrý den,
velmi mě zaujala možnost testovat teploměr.
Zrovna před pár dny se nám rozbil digi teploměr. Obyčejný doma máme taky, ale je pravda, že pro můj i komfort všech tří dětí je ten digitální lepší. A bezkontaktní by byl luxus! Zrovna máme období nějakých viróz a jelikož je tady podzim, věřím (bohužel), že by u nás teploměr našel využití.

23. zář 2019

U nás by našel využití teploměr a chůvička. Teploměr máme jen klasický a u dítěte, které moc nepoleží, je to spíš zázrak, že změřím teplotu, takže tento bych ocenila. A chůvičku taky, sice bydlíme (zatím) v bytě, ale mladší dcera půjde brzy do pokoje za tou starší, tak bych ji ráda měla aspoň takto pod dozorem 🙂

23. zář 2019

Ahojky. Ráda otestuji teploměr nebo chuvicku. Mám triletacku a petimesicniho drobka. Chuvicku sic máme, ale jsem s ní nespokojená. Teploměr taky, asi jako každý rodič, ale bezkontaktní mne hodně láká. Čtu na ně sice ne moc lichotive recenze, ale třeba by tenhle mile prekvapil. Bylo by fajn v noci, kdy horečka většinou kulminuje a každý chce mít dítko pod dohledem, nemusel ho budit a mít přehled.

23. zář 2019

Ahojky koníku ☺️ Přemýšlela jsem, co by u nás našlo doopravdy využití a byla by to jednoznačně chůvička...
Vojtík už spí ve svém pokoji, ale každé uspávání "stojí za to" ... Po ulehnutí by pořád ještě klábosil, ovšem, když já musím obstarat Vašíka, je to téměř "nemožné". Takže funkce, kdy se dá i mluvit do chůvičky, by pro mě bylo obrovské plus... Nejmladší člen Vašík spí s náma v posteli, ale už jsme plánovali, přesunout ho do pokojíku k bráchovi, takže opět by nám skvěle posloužila vaše chůvička a její skvělé funkce...

23. zář 2019

Ráda bych vyzkoušela chuvicku. Pro nás je to teď zrovna aktuální téma, protože hledáme další chuvicku pro naše druhé dítko. Přestěhovali jsme se do velkého domu, kde přehled o tom co naše děti dělají je důležité.

23. zář 2019

Jeee, ráda bych se zúčastnila testování a to chůvičky a teploměru. Mám dvě děti (3 roky a skoro 5.měsíční princeznu). Na starším bych ráda testovala chůvičku, spí sám v pokojíčku. A naco mladší teploměr, čeká nás další řada očkování, tak se uplatnění pro teploměr najde.

23. zář 2019
Autor komentář smazal

Ráda bych se se svou půlroční Nellou zapojila do testování a to hned dvou výrobků - bezkontaktního teploměru a chůvičky. A proč vybrat právě nás? Právě procházíme obdobím růstu zubů, ale taky období neustálého pohybu a změřit takové malé potvůrce teplotu už není nic jednoduchého. A chůvička? Máme sice s kamerou, ale ta nám nevyhovuje, musí se připojovat na wi-fi a když někam vyjedeme, těžko se nastavuje, navíc má malý dosah. Jelikož ale máme dva pejsky, se kterými chtě nechtě musím ven i když malá spinká, chůvička by mi tenhle proces mohla dost usnadnit 😊

23. zář 2019

Nám by se do domácnosti hodil bezkontaktní teploměr. Mám doma 2 divochy, který změřit teplotu není žádná srnada. Starší, 4 letý, syn teď nastoupil do školky a tak očekávám, že domů začne sem tam nosit nějaké ty nemoci 😒 A jelikož druhý syn, má čerstvě rok, určitě to od bráchy občas chytne ☹ Chůvičku doma máme, odsávačku jsem nikdy nepotřebovala, ale teploměr, by pro nás byl super nový člen domácnosti 😍

23. zář 2019

U nás by největší využití našla chůvička 🙂 Jonáš je celkem divoch a kolikrát jen po zvuku odhadnout co vyvádí.. no umíte si to představit 🙂 Navíc neusne jinak než v naší posteli a přenesení znamená probuzení 50:50, což je opruz a zná to každá máma.. s chůvičkou bych ho mohla nechat v klidu spát u nás a mít vše pod dohledem a konečně na chvilku vypnout 🙂

23. zář 2019

Hezký den, doma již máme bezkontaktní teploměr této značky a jsme s ním velice spokojeni, tak bychom rádi vyzkoušeli i jiné produkty. Mám dva týdny do porodu druhého syna, takže bysme využili jak odsávačku mateřského mléka, tak chůvičku 🙂

23. zář 2019

U nás by v současné době našel uplatnění především teploměr. Máme (zatím) dvě děti a přicházející podzim si říká o virózy a nachlazení. Zatím jsem nenatrefila na bezkontaktní teploměr, s kterým bych byla spokojená, takže bych ráda vyzkoušela tento. Stále tedy měříme klasicky, tj. v podpaží, ale vzhledem k tomu, že jsem v době nemoci posedlá měřením a zkoumáním, zda teplota klesá či roste, tak je to obzvlášť v noci dost komplikované. Měřit na dálku by tak bylo super nejen pro mě, ale i pro děti.

23. zář 2019

Co by u nás našlo okamžité uplatnění? Rozhodně teploměr a za ním hned chůvička. Spolehlivý, bezkontaktní teploměr nám doma vyloženě chybí. Zoubky malému rostou teď jeden za druhým, k tomu rýma, čeká nás očkování mmr.... Zvýšenou teplotu teď proto mívá celkem často. A co si budem, s každým přebalováním mít teploměr v zadečku je akorát tak k naštvání. V tomto podzimním a nastávajícím zimním období se u nás teploměr válet opravdu nebude. Sama jsem teď byla, jak se říká “na hromadě” a tak bych jej uvítala i já.
Co se týče chůvičky - máme domek, patrový. Velkou zahradu. Dítě mi spí v postýlce jen v noci. Když něco dělám, nemůžu - nebo můžu jen se stresem - odbíhat někam dál, aniž bych se nebála, zda malý spí a je tak stále v posteli. Představa, že mám volné ruce při práci a malého kontroluju pohledem na hodinky, to by bylo úžasné.😍😍😍 Ocenila bych i všechny další funkce chůvičky - hudba, možnost mluvit na dítě vzdáleně, kontrola teploty v místnosti.... Oba produkty bych s velkým nadšením ráda testovala. 🤗

23. zář 2019

Přeji pěkný den 😊
Zrovna včera nás s dcerkou pustily z porodnice a momentálně využíval video chůvičky od vás. A musím říct, že jsou naprosto bezkonkurenční 👍👍👍

Moc by se mi líbilo testovat vás bezkontaktní teploměr. Mám starší dcerku, které se ty "normální" nezamlouvaji a co nastoupila nově do školky, je pořád na hromadě. Tak to by se mi teď opravdu hodilo 😊😊
Samozřejmě by se to velmi hodilo i u miminka 😊😊

Vaše značka je opravdu skvělá a pokud byste nás na testování nevybrali, byla by možná aspoň nějaká sleva na nákup u vás?? Ten teploměr bych opravdu moc uvítala. A hlavně teď na podzim, kdy se to všude nemocena jen hemží.

23. zář 2019

Jedine co využijeme na 100 procent je teploměr. Bavi mě fotit a vše ráda zdokumentuji. Mám Roční a tříletou holčičku kteří trpí na podzimní nachlazení a ve školce je toho mraky.

23. zář 2019

Rada bych otravovala odsavacku mléka, syn má půl roku a já nemám žádné zásoby, mléka mám az az, ale manuální odsavacku prostě mi to nejde. Chtěla bych udělat nějakou zásobu, kdybych potřebovala někdy syna nechat s tatínkem.

23. zář 2019

Dobrý den, testování teploměru i chuvicky by se hodilo. Málej za poslední dobu pořád narodí a nejhorší na tom je to noční buzeni na měření teploty v zadečku. Vždycky jak pak mrzutý že jsem ho vzbudila a kolikrát má i vypsáno a máme třeba ve 2 ráno jízdu. No a chuvicku tak tu bych taky ráda testovala kupujeme baracek kde ze začátku bude dost práce a malej si kolikrát schrupne i 3 hodiny ale někdy si to zkrátí a lítat pořád nahoru a dolů ho kontrolovat? Tak to bych nic neudělala 😊

23. zář 2019

Rada bych testovala teploměr, chuvicku bych moC nevyuzila, a odsavacku mám živou 😁😁

23. zář 2019

Já bych moc ráda otestovala bezkontaktní teploměr, protože jsem ho neměla nikdy možnost vyzkoušet a velmi mě zaujala dětská chůvička v hodinkách TrueLife NannyWatch A15, tento produkt bych velmi ráda vyzkoušela 🙂

23. zář 2019

Ráda bych se zapojila do testování a uvítala by každý z nabízených produktů. Mám dvě děti. 2 roky a 3 měsíce.
Teploměr se hodí pořád. Často máme totiž po očkování teploty a naměřit dvouletaka je nadlidský úkol 😂
Chůvička by se asi hodila nejvíc. Starší brácha totiž neustále dorazí na malou ségru,takže je člověk nemůže nechat o samotě ani na minutu. Takže bych moooooc uvítala,kdybych malou mohla nechat chvíli v postýlce a jen koukat na chůvičku,zda ji bráška neprovádí nějaké neplechy 😇👶👶Aspoň by člověk stačil uvařit i něco,co nespali 😂 Protože s neustálým odbíháním to moc nejde 😊
Odsávačka by se mi hodila,protože mi přijde,že poslední dobou ztrácím mléko. Malá se neustále odtahuje a moc nepřibírá 😟 A nechci přecházet na umělé,když mateřské má ty nejlepší živiny pro miminko.
Ráda vše zdokumentuji a podrobně popíši a kdybych byla náhodou vybraná,tak z toho budu mít Vánoce 😊

23. zář 2019

Ráda bych testovala teploměr. Nyní čekám dvojátka a doma máme 4leteho ulicnika, ktery nesnáší od malička teploměr,léky a věci či činnosti co se nedělají každý den. Bylo by to pro nás ulehčení aby jsme se s nim nemuseli "prat" kdyz je potřeba změřit teplotu.

23. zář 2019

Dobrý den, moc radi bychom vyzkouseli chuvicky. Porad jsem premyslela a cetla jake by byly nejlepsi a moc radi bychom je vyzkouseli. Urcite se budou hodit pri letnim grilovani, kdy maly spinka vecer v postylce, ale i pri uspavani. Krasny den vsem 🤗

23. zář 2019

Ráda bych chtěla testovat odstávku mateřského mléka . Jelikož čekám první a nevím ktera je vhodná a termín nas teprve čeká

23. zář 2019

Ráda bych testovala teploměr, už jsem jich vyzkoušela tolik, že bych ráda věděla s jakou přesností bude měřit 🙂

23. zář 2019

Rada bych testovala teplomer, protoze mereni v zadecku je u nas kvuli bloku se stolici strasny boj. Mame doma jeden celni, ale ten spis nefunguje nez funguje a do dalsiho se bojim bez zkouseni investovat.

Chuvicky by ale byly taky super, pouzivam je denne do ted (syn dva roky), mame velky dum, a neslysela bych ho. Mame ale jen obycejne, bez videay

23. zář 2019

Ráda bych otestoval teploměr, už jsme jich koupili několik a pořád hledáme ten správný. Navíc teploměr u kterého mimčo vlastně ani nepocítí měření se vždycky hodí 🙂 A ještě raději bychom testovali chuvičku. Po uspání malé většinou chodíme na zahrádku nebo si jen tak uděláme romantiku a věčné odbíhání a kontrolování je v tomhle dost nepraktické. Takže tohle testování bychom si všichni rozhodně užili.

23. zář 2019

Samozřejmě bych nejraději vyzkoušela všechny tři produkty ale to nejde tak bych nejraději vyzkoušela teploměr protože právě pro nás je to důležité když chci dcerce změřit teplotu když spí tak jí nemusím budit 😉

23. zář 2019

Zdravím rady bychom se s dcerkou zapojily do testování teploměru jako dvou měsíční miminko prodělala zánět ledvin a jakmile by ji stoupla teplota na 38 musíme s močí k dr. aby se předešlo nejhoršímu takže preventivně merime ale čím je větší tím se měření komplikuje a ráda bych nám měření ulehčila 🙂🤗

23. zář 2019

Ráda bych vyzkoušela chuvicku. Budeme mít v listopadu první miminko a v domě máme všude schody tak bych mohla mít miminko dokonale pod kontrolou i když by spalo v ložnici a díky všem těm funkcím co chuvicka má bych mohla být naprosto v klidu že je všechno v pořádku ikdyz nejsem zrovna hnedka vedle něj.

23. zář 2019

Chtela bych vyzkoušet teploměr, protože každý, který máme doma, měří úplně jinak a nějak už jim nevěřím.
Rada bych vyzkoušela i odsávačku. Možná budu muset na zákrok do nemocnice, tak aby měl můj malý chlapeček po tu dobu co papat. Sama mu tolik mlicka neodstrikam

23. zář 2019

Ráda bych testovala chůvičku, protože ta naše stará už mele z posledních sil a nemá tolik funkcí. Využití bude mít u nás ještě dlouho. Mimo sledování spícího prcka v ložnici, by jsme ji využili na monitorování našeho psího miminka,které se k mám tento týden nastěhuje a taky na to až naši kluci povyrostou a sestěhují se do jednoho pokojíčku.Protože pokojík je v patře a už teď si dokážu představit, co se tam bude dít za bugr, když tam budou bez dozoru. A k tomu by byla tato chůvička skvělým pomocníkem, ušetřím si nervy i hlas 🙂

23. zář 2019

Chtěla bych vyzkoušet teploměr. Jeden bezkontaktní doma máme, ale neměří úplně přesně a i když zkouším změřit třeba sebe třikrát po sobě, pokaždé vyjde jiná hodnota, která se liší až o 0,5 stupně a to je špatný.

23. zář 2019

Ahoj koniku, nám by se určitě hodil teploměr, jelikož máme rozbitý a stále s ním byl problém. Líbí se mi taky chuvicka ta by u nás našla taky využití na 100% 😊určitě by nám jeden z produktů udělal velkou radost.

23. zář 2019

Ráda bych vyzkoušela teploměr, protože jsme měli už doma 2 a ani jeden se nám osvědčil.. Využila bych ho pro dceru 3,5 roku tak i pro syna, který se má narodit příští měsíc 🙂 a ráda bych vyzkoušela i odsávačku, keeou jsem měla doposud manuální a manipulace s ní mi nevyhovovala.

23. zář 2019

Chtela bych testovat chuvicku nebo teplomer. Maly 1,5roku spi sam v pokojiku, tak by se mi chuvicka hodila. Bohuzel se v noci stale budi. Mam jeste jedno dite, ktere bylo zrovna ted nemocne a bohuzel nas teplomer je momentalne generator nahodnych cisel, takze jsme bohuzel bez teplomeru.

23. zář 2019

Páni, ta dětská chůvička v hodinkách vypadá úžasně! 👏 Teploměr TruLife máme a jsme moc moc spokojení. Proto bych zvolila možnost právě těch hodinek, jelikož mi to přijde, jako skvělá vychytávka. Máme větší baráček a jelikož mimo miminka máme i staršího raubíře, který stále vyvádí, dávám spát malou do ložnice a tak musím nějakou chůvičku používat. Navíc má malá reflux, takže videochůvička je skvělá,abych ji měla pod dozorem ,kdyby cokoliv. Od trulife videochůvičku máme půjčenou a je to skvělá věc! Nicméně na těch hodinkách by to bylo úžasné - mít obraz při ruce - tedy na ruce 😊❤ a nemuset jednotku tahat vždy všude sebou.

23. zář 2019

Vezmu to opačně, nehodila by se mi už odsávačka. Sice naší Josefínku kojím (1 rok, 2 měsíce), ale mléka mám akorát. Naopak by se mi náramně hodil teploměr i chůvička. S manželem máme rádi veškeré nové technologie a těšíme se až jednou nebudou třeba potřeba dráty vůbec. Takže na takovou moderní chůvičku by se těšil právě i můj manžel. Dcerka měla teplotu jen dvakrát v životě (po očkování a pak na dovolené, kde jsem ani teploměr neměla), takže na měření teploměrem bych se vlastně "netěšila", ale je to super věc a už jsem po něm taky koukala.

23. zář 2019

Hrozně ráda bych chtěla testovat teploměr, neboť syn, co nastoupil do školky, tak pořád tahá nějaké bacily domu a na měření teploty máme doma starý dobrý rtuťový teploměr, který je ale zejména v noci hooodně nepraktický.

23. zář 2019

Moc ráda bych otestovala teploměr a chuvicku. Teploměr proto, že mám doma 3 a ani jeden nedokáže namerit správnou teplotu a to ani na 2 stupně. A chuvicku proto, že v novem domě spí dcerka v patře a já stále musím běhat náhodu po schodech, což je například ve chvíli kdy vařím nepraktické. S chuvicku bych věděla, že je dcerka v pořádku.
Pokud budu vybraná budu opravdu šťastná. Dekuji

23. zář 2019

Moc ráda bych otestovala TEPLOMĚR 🙂
Po té, co se zrušil rtuťový teploměr, tak stojí ty, co jsem koupila opravdu za jedno. Měří rozdílné hodnoty (vůbec se jim nedá věřit). A tak používám k měření spíše svou ruku a úsudek podle příznaků, které jsou vidět.
Teploměr by měl být rychlý a především přesný, proto bych ráda vyzkoušela 🙂
Také bych při té příležitosti vyzkoušela i CHŮVIČKU 🙂
Pejsek je sice velmi spolehlivá "chůvička" 😂 Ale přeci jen nějaké to procento úspěšnosti ještě chybí 😅

23. zář 2019

Dobrý den 😊 ráda bych vyzkoušela teploměr 🙂 blíží se mi termín porodu a jelikož se jedná o naše první dítko... upřímně jsem ráda když poměřím teplotu sobě natož tomu maličkému 🙈😀 a vypadá to, že by to mohla být hračka tady s tímdle 😄

23. zář 2019

Ráda bych testovala bezkontaktní teploměr, jelikož se blíží období viróz a nachlazení a Emmičce změřit teplotu je nadlidský výkon 🙈 tak by se nám hodil

23. zář 2019

dobrý den 🙂 rada bych se opet zapojila do dalšího testovani 🙂 už nejaké mame uspěšne za sebou a radi budem napomocní z detma zas 🙂 ráda bych vyzkoušela teploměr,pač s mýma malyma neposednyma detma merit teplotu v podpaží je uplne o sile a nervech 😀 tak bych rada zkusila bezkontaktní a jak je to merit a pritom nedržet díte nasilu aby neprotestovalo 😀
chuvička se jiste hodi k malym detem,ale tu bych taky využila,ucim spat deti same v ložnici a tak bych mela vse pod dohledem co se deje v ložnici.

23. zář 2019

Ahoj! 🙂 u nás doma by našel využití hlavně teploměr. Starší Viky chodí do školky a tahá domů kde co a přeci 4 leté už nebudu měřit teplotu v zadečku 🙊 no a mladší má sice 18m, ale ta teploměr v zadečku bojkotuje jen ho vidí 😅🙈 s jedním takovým (bezdotykovým) teploměrem už jsem tu čest měla a zahodila jej, ale naděje umírá poslední 😎

23. zář 2019

1. teploměr
2. Protože ho doma nemáme

23. zář 2019

U nás doma by se určitě hodilo testování 🍀chůvičky🍀 to je nutností u nás, nějaké zkušenosti už máme ale stále hledáme něco hodně jednoduchého ale na druhou stranu kvalitního, protože se většinou pohybujeme venku, když prcek spí proto veliký dosah a možnost komunikace je úžasná výhoda, jako bonus chůvička ve formě hodinek při práci na zahradě k nezaplacení, tohle testování je pro nás jak stvořeno. Ocením i možnost ukolébavky když se prcek probudí na chvíli ho to zabaví než stihnu doběhnout do prvního patra ze zahrady. Taky noční svícení, parádní pro dítě ať se cítí líp, zatím se mi líbí chůvička moc, už z popisu jsem nadšená.
Testování🍀 teploměru🍀 by bylo také senzační teď v době nemoci a nachlazení, věřím že je to měření rychlé a přesné, zatím máme stále klasický teploměr, ještě mě žádný nepřesvědčil a to už dva digitální leží ve skříni. Tohle testování ocení hlavně naše děti, protože měření v podpaží je otravné a zdlouhavé pro malé děti,ty naše jsou neposedy , takže by i mě usnadnil práci, tedy pokud by konečně tento měřil přesněji než ty naše ve skříni.
Ráda dodám fotky z testování z praxe, focení milují, doma fotím zrcadlovkou, takže můžeme vše krásně zdokumentovat a podělit se o zkušenosti s ostatními jak tady na modrém koníků, tak na sociálních sítích.

23. zář 2019

U nás by se hodil teploměr. Můj brouček měl zrovna dnes v noci trošku teplotu a mám jen normální teploměr a udržet ho když pláče je náročné, ale bohužel žádný bezdotykový neměřil natolik přesně, aby mě to uspokojilo.

23. zář 2019

U nás bychom využili všechny pomocníky. Mám malé miminko a šestiletého syna. Pokud bych testovala, určitě bych pořídila fotodokumentaci a poctivě produkt vyzkoušela.

23. zář 2019

Krásný den 🍀
Ráda bych se svými 2 synky vyzkoušela bezkontaktní teploměr a nebo chůvičku.
Zatím máme doma jen “obyč” teploměr s ohebnou špičkou a na bezkontaktní si dělám zálusk, tak bychom ho alespoň pořádně otestovali 🤗
A chůvička by byla parádní, když si na jedné straně bytu hraji v pokojíčku s 2,5 letým synkem a mladší 3 měsíční spí na opačné straně v ložnici 😊
Uvidíme, zda se poštěstí 🤔🍀😊

23. zář 2019

Měla bych zájem o testování teploměru, jelikož moribundus období je zase tady. Měření teploty hlavně u menšího prcka je opravdu někdy boj a já odpočítávám vteřiny do kouzelného zapípání naměřené teploty 😁👿

23. zář 2019

Videochuvicka by byla paradni. Kdyz se malej narodil, meli jsme jednu uz pouzivanou a ta se pak rozbila. Novou jsme nebrali, ze malymu uz je rok a pul. Ale kdyz spinka v pokojiku, chodim odpoledne na zahradu a na dvur neco podělat. Pak litam dovnitr a posloucham, jestli uz nevstava, takze chuvicku i s delsim dosahem bych moc rada vyzkousela.
Teplomer by byl taky fajn, uz jsme o nem doma taky uvazovali ze poridime, protoze malymu, kdyz merime teplotu, zacne jecet a kricet, kdyz to ma pod pazickou a nevydrzi s tim chvilku v klidu.
Odsavacka u nas uz potreba neni.

23. zář 2019

Jsme velmi spokojení právě s teploměrem TrueLife, který máme doma od synkova narození, a proto bych ráda vyzkoušela i chůvičku od této firmy. Honzíkovi je sice už dva a půl roku, ale v noci se stále často budí, a protože spí v domě daleko od nás, je pro mě chůvička nezbytností. Bohužel nase stávající (od jiné firmy) se před několika dny rozbila, a tak zatím používáme "nouzové řešení", chůvičku v mobilu, ale jen než se nám v únoru narodí další miminko - to už bude potřeba chůvička pořádná. Testování mě láká i z toho důvodu, že bych při něm mohla využít svůj nový koníček - focení zrcadlovkou, které mě neskutečně "chytlo" 😊

23. zář 2019

Rádi bychom otestovali chůvičku, jelikož jsme jiz meli video chůvičku od této značky a byli jsme více než spokojeni. Bohužel už zlobila baterie na rodičovské jednotce, takže už nelze nikam přenášet a musí být jen v zásuvce, což mě mrzí, protože jsem byla zvyklá dělat vše,když syn spí a chůvičku si nosila v ruce a měla ho pořád na ocich. Od miminka jsme ji všude tahali s sebou, dávali ji malému do kočárku a mohli sedět opodál a být v klidu, jelikož jsme ho viděli na obrazovce. Teď už syn spava jen doma v posteli, ale i tak se bez ni cítím zvláštně, že ho pořád nemůžu sledovat a musim chodit neustále nahlížet, když slyším jakýkoliv pohyb. Tak jsem si na ni zvykla, že to teď bez ni neumím 😃navíc je to fajn nápad s hodinkami, mít volné ruce, dělat domácí prace a přitom nemuset myslet na to, že při každém pohybu jinam si musím vzít jednotku👏

23. zář 2019

Já bych moc ráda vyzkoušela buď teploměr, náš se odporoučel do věčných lovišť a jelikož syn nastoupil opět po nemoci na dopoledne do školky, čekám kdy domů opět donese nějakého bacila....a nebo i chůvičku, jednu sice máme, ale ale syna teď budeme učit na vlastní pokoj a čekáme další přírůstek, který chci mí také pod dohledem. TrueLife se nám osvědčila, ale máme již starý model a když jde člověk něco dělat na zahradu, je klasická jednotka nepraktická. Ráda testuji novoty, fotím a píšu ;) proto bych ráda testovala některý z produktů ;)

23. zář 2019

Moc rády bychom s dcerkou otestovaly teploměr a nebo chůviičku.
Štěpánka už je "velká" slečna a ve svých dvou letech se přestěhovala do svého pokojíčku, s kterým se sžívá a stále na nás zkouší různé finty "fň" a hledá nové způsoby, jak to zařídit, aby se mohla vrátit do postýlky k mamince a tatínkovi. S chůvičkami by to bylo jednodušší, protože bychom odhalili hned, zda se jedná o herečky výkon a nebo situaci, ve které nás opravdu potřebuje.
Teploměr by se zase hodil na tento věk, kdy už je moc velká měření v zadečku a moc malá na udržení teploměru v podpaží. Tohle by byl příjemný pomocník hlavně v nadcházejících měsících, kdy není o nemoci nouze ☹

23. zář 2019

Dobry den, rada bych otestovala bezkontaktní teploměr, pro kontrolu teploty hlavně v noci by to bylo ideální řešení, není třeba děti svlekat, ještě jsou malé takže měřím v zadečku.
Chuvicka s popsanými funkcemi by neskutečně pomohla v hlídání synka 2 roky, který už spinka ve svém pokojiku. Odsavacku netřeba, kojim bez problému a jednu již mám.

23. zář 2019

Krásný den, ráda bych testovala chůvičku. Mám dva malé neposedy, které je potřeba čas od času kontrolovat, zda sladce spinkají, zatímco maminka v noci ještě pracuje na počítači.
I design chůvičky je krásný a na fotkách se bude báječně vyjímat. Fotim zrcadlovkou Nikon, nejčastěji lifestyle a produktové fotky. ❤️

23. zář 2019

Dobrý den, chtěla bych testovat teploměr. Dcera trpí opakovaně na virózy a měření v podpaží díky jejímu temperamentu nepřichází v úvahu a v zadečku si moc měřit nechce nechat.

23. zář 2019

Hezký den, chtěla bych testovat teploměr, ještě jsem nenašla žádný, který by spolehlivě měřil. Dcera bývá často nemocná a přesné změření teploty je pro mně prioritní.
Dále bych chtěla testovat odsávačka mléka, protože stále kojím, mateřského mléka mám hodně a ráda bych vyzkoušela novou odsávačku.

23. zář 2019

Krásny den přeji 🙂 chtěla bych vyzkoušet chůvičku jelikož mám dvojčata tak je docela náročný pořád kontrolovat co zrovna dělají 😈😀. Případně odsávačku proto že moje prsa se zbláznili i po 3 měsících od porodu se mi nalivaji že bych mohla kojit i další dítě 🤔 a pro teploměr bych také našla využití jelikož jednomu uz rostou zoubky

23. zář 2019

Dobrý den, ráda bych otestoval odsávačku mateřského mléka. Dceru stále kojím, mléka mám hodně a ráda bych vyzkoušela novou odsávačku, jinou než mám doma.
Ještě bych chtěla testovat teploměr. Zatím jsem měřila dítko v podpaží, tam je nevýhoda, že jej musím držet, zabavit alespoň na 5 minut. Chtěla bych teploměr vyzkoušet z důvodu pohodlnějšího měření, komfortnosti pro mně a mé dítko.

23. zář 2019
Autor komentář smazal

Krásný den,
u nás by určitě našla využití dětská chůvička.
Máme patrový domeček, miminko spinká sice s námi nahoře v ložnici, ale spinkat chodí o mnohem dříve než my rodiče, a tak je potřeba mít o něm určitý přehled. 💤👶
Zatím to řešíme vždy nějakou aplikací přes telefon, ty ale nejsou zrovna dvakrát spolehlivé a často se vypínají samy od sebe.
Proto by nám chůvička na vyzkoušení udělala radost. 🙋

23. zář 2019

To je testování ❤️ Nejvíce by se nám aktuálně hodili hodinky a teploměr.
Mít chůvičku neuspěl po ruce - Respektive na ruce 😍 no paráda! Navíc jsme opět v očekávání 🤰🏼 Takže super, využili bychom i na další miminko. A jedeme na dovolenou. A mít možnost si večer zajít třeba na drink a mít dítě pod dohledem - úplně parádní 🌸
Bezkontaktní teploměr by se nám také moc hodil. Dceři měříme teplotu denně. Nebudit ji a nerušeně změřit je velmi oceňující. Dcera má dost často teploty (nemoci, rostou zoubky atd). Takže bychom moc rádi vyzkoušeli.
Strašně moc bych stala o odsavacku mléka. Ale kojit budu až v lednu 🤰🏼 Takže pro tu aktuálně nemáme využití. Což mě mrzí.
Hodně štěstí při výběru 😊🌸

23. zář 2019

Mě určitě nadchla chůvička. Mám dva kluky - Kubíka dvoleťáka a 4 měsíce starého Honzíka👬. U nás je věčný problém že Kuba chce jít třeba ven na zahradu se houpat, ale musí počkat až se Honzík vyspí, oblékne, dojdeme pro kočárek a vysvětlete to dvouletýmu dítěti, že to nejde hned 😎 kdybych ale zapla chůvičku s tak velkým dosahem tak bych mohla s Kubíkem běhat po celé velké zahradě zatímco Honzík by krásně spal a přesto bych ho měla hned u sebe na ruce 😍👏

23. zář 2019

Ráda bych vyzkoušela všechny tři výrobky. Všechny by našly jistě své využití. Máme tři děti, z toho jedno školkou povinné, které domů nosí bacily a často nakazí celou rodinu. Vzhledem k jeho zkušenostem s nemocí a Nemocnicí nemá rád teploměr a měření klasickým teploměrem je boj. Mladší syn zase nevydrží chvíli v klidu, takže měřit ho pod paží připomíná zápas MMA. Chůvička by se nám hodila, protože starou kluci rozbili. Často však musím malou dávat spát do jiné místnosti, nejlépe do patra, aby ji kluci nebudili a běhat po schodech sem a tam je sice dobré pro mou kondičku, ale radši bych si asi vypila v klidu kafe. ☺️ No a odsávačka by mi pomohla splnit přání, mít delší čas pro sebe bez dětí. Kdybych odsála mlíčko a mohl jednou nakrmit manžel nebo babička, nemusela bych s sebou malou všude vláčet. Čeká mě teď několik návštěv doktora a kdyby malou mohl někdo pohlídat bylo by to super.
Mít možnost otestovat jakýkoliv z těchto výrobků by mi udělal obrovskou radost.

23. zář 2019

Rada bych vyzkoušela teploměr, již jsme spoustu takových koupili, bohužel ale byli velice nekvalitní, takže jsme vyhodili. Určitě by se hodila i chuvicka abych mohla mít svého dvouletého syna stále na očích.

23. zář 2019

Pokud bych dostala moznost vyzkouset teplomer nebo chuvicku byla bych moc rada, protoze mame sve skolce a treba dnes v noci mel teplotu a to i po podani leku a hodine potom, mam sice doma bezkontaktni teplomer, ale ten nam meri bludy a bylo by super mit bezkontaktni, ktery meri presne. A chuvicka by se mi hodila zase pro mladsiho, ktery hodne pri spanku cestuje a mnohdy zalehne i brasku.. 😀😎😊

23. zář 2019

Hezke odpoledne, rady bychom s Viktorkou a Kristynkou otestovaly teplomer. Obe dcery jsou astmaticky a bohuzel nachylne na nemoci. Viktorka trpi i na laryngitidu. Mereni je pro malou muka, nema ho rada.Tak by bylo konecne mereni bez slzicek. Take by bylo velke plus, ze bych mohla dceram merit teplotu ve spanku, aniz bych je musela budit, to bych ze vseho nejvice ocenila 🤗

23. zář 2019

Ráda bych vyzkoušela teploměr nebo chůvičku. Teploměr z toho důvodu, že doma jeden máme, ale měří nesmysly, takže je nepoužitelný. A když má syn teploty, v noci bych ho ráda změřila, aniž bych ho vzbudila. A chůvičku z toho důvodu, že jednu od Truelife doma máme a jsme spokojeni, a tato praktická by se hodila u nás doma kolem domečku, kde by byl dosah, takže bych v klidu mohla dělat na zahrádce a nemusela sebou tahat jednotku, ale jen hodinky.

23. zář 2019

moc rádi bychom otestovali teploměr. Mám dvě děti a měření teploty je vždycky hrozný boj ☹ Zvláště mladší dcera teploměr vytahuje, u měření se kroutí, brečí, a tak by nám bezkontaktní teploměr jistě ušetřil spoustu starostí.

23. zář 2019

Ráda bych otestovala teploměr nebo chůvičku.. Mám dvě děti, které neposedí a změřit jim teplotu bývá nadlidský vykon 🙈 chůvička by se hodila synovi do pokojíčku, kde spinká sám, tak abych měla přehled 😉 ale nej jsoi hodinky, protože jsem známá tím, že rodičovská jednotka u mě často dojde k újmě na zdraví 😂 jako jsou pády ze stolu, do záchodu apod 😂🙈

23. zář 2019

Milý koníku, rády bychom s dcerkou testovaly teploměr...

Měření teploty je u nás totiž stejně náročná disciplína jako odsávání nudlí, možná ještě náročnější.. A tento teploměr by ušetřil její trápení a mě nervy 😀

23. zář 2019

Krásný den, všechny tyto produkty vypadají naprosto úžasně a u nás doma by našly využití všechny. Samozřejmě nejpraktičtější mi přijde teploměr. Sotva se ochladilo jsou obě moje holky nemocné a změření teploty je nadlidský ukol.

23. zář 2019

Ráda bych vyzkoušela chůvičku. U nás by opravdu našla využití. Máme dvouletýho psa bandoga, takže se musím věnovat i jemu. A když syn usne v ložnici a já se věnuji psovi nebo domácnosti, tak ho musím chodit pořád kontrolovat, jelikož chůvičku nemáme. A tak se mi často stane, že při otevírání nebo zavírání dveří ho vzbudím, nebo pes vejde do ložnice a probudí ho. S chůvičkou bych mohla doma dělat cokoliv a nemusela bych ho chodit kontrolovat jestli spí nebo ne. A další výhoda? Chlap občas slouží 24 hodin a večer k nám musí chodit máma, abych vzala psa vyvenčit na dvorek, protože mám prostě strach. Takže by to ulehčilo život jak mě, tak synovi, tak i mojí mámě.😂😊❤️

23. zář 2019

Ráda bych vyzkoušela teploměr. Patřím k úzkostlivějším maminkám a snadno mě jakákoliv nepohoda mého miminka rozhodí. Teploměr by mi mohl pomoci v případě nemoci toto lépe překonávat.

23. zář 2019

Ráda bych vyzkoušela teploměr.Syn je věku kdy neposedí a nepoleží v klidu ani vteřinu ,takže měření teploty je u nás boj.

23. zář 2019

Dobrý den,chtěla bych prosím,vyzkoušet teploměr. A proč? Protože mám doma 3,5 letou dcerku,která začala v září chodit do školky,a ačkoliv nemocná nebývá,už měla teď rýmu a kašel. Děsím se dalších nemocí, co přijdou skrz školku. A teploměr mám doma klasický do podpaží. Navíc se nám v lednu narodí další holčička,takže teploměr bude mít své vyžití,myslím. Dlouho o nějakém uvažuji,ale pořád nevím jaký,aby byl kvalitní. 🙄 Jo a fotím také moc ráda. Děkuji.

23. zář 2019

Dobrý den,rádi bychom s dětmi vyzkoušeli bazkontaktni teploměr. Protože měření v zadečku už je problém a v podpaží to pořádně nejde, navíc takto mohu zkontrolovat teplotu i za spánku. Začíná chřipkové období a jako každý rok, určitě budeme všichni nemocní a děti hořet. Proto bychom rádi vyzkoušeli vás nový teploměr. 😊

23. zář 2019

S radosti bych vyzkoušela všechny 3 produkty. Bezkontaktní teploměr je se třemi dětmi skoro nutností, přes zimní období se v nachlazení střídají a kontrola teploty je nutná🙂 taky zatím stále skoro výhradně kojím a odsáté mlíčko by se mi hodilo abych si také mohla někam trochu na dýl odskočit😉 a chuvicka by mě potěšila asi nejvic protože bydlíme v baráčku a když dcerka doma spí a já chci něco doma udělat, chuvicka je nezbytná 👍😀😍

23. zář 2019

Chuvicka by byla úžasná. Všechno by bylo snazší. Uvařit, uklízet, pověsit prádlo a to ani nepomyslim na krásné plnou vanu horké vody. 🙂

23. zář 2019

Dobré odpoledne, vyzkoušeli by jsme bezkontaktní teploměr. Nerada děti v noci kvůli měření budím ale jsem ráda, když vím, jak na to jsou. Chůvičky a odsávačku přenecháme jiným 🙂

23. zář 2019

Chtela bych vyzkouset chuvicku,momentalne uvazuji o jeji koupi...dcera se hodne prevaluje a cestuje v postylce,tak by mi to pomohlo - nemusela bych porad behat k postylce,jestli neni zamotana do sprusli a podobne...
Pripadne i bezkontaktni teplomer by mi usnadnil praci,hlavne v noci 😉😊

23. zář 2019

Rádi bychom vyzkoušeli bezkontaktní teploměr, syn už nevydrží lezet, když mu merim teploty a taky začíná podzim a sním i časté nachlazení, takže by byl takový teploměr skvělý pomocník.🍂

23. zář 2019

Hezky den, byli bychom radi za bezkontaktni teplomer. Pouzivam klasicky z lekarny. Starsi syn se necha zmerit v pohode. Ale s mladsim Votiskem valcim. Hlavne by to byl pomocnik pro me. Kdxz maji synove teplotu/horecku v noci nespim a hlidam je. Chodim je pravidlne merit. A pokazde je vzbudim. Tak bezkontaktni mereni bych ocenila. V podzimnim a zimnim obdobi u nas urcite najde uplatneni. Krasny prvni podzimni den preji ☺️

23. zář 2019

Hezký den, hodila by se určitě chůvička 😊 máme starší typ chůvičky, ale tohle je prostě skvělé a praktické. Jednoduše mít náramek a mít přehled o dítěti 😊

23. zář 2019

Krásný den, chtěla bych vyzkoušet teploměr, nebo chůvičku. Měříme zatím teplotu v zadečku, ale už nevydržíme chvíli v klidu, takže tento bezkontaktní by se nám moc hodil😍 A chůvičku bych využila při učení spinkání ve svém pokoji😍 Krásný den 😊

23. zář 2019

Dobrý den velice rada bych vyzkoušela bezkontaktní teploměr. Dcera trpi na Pfapa syndrom kdy kazde 3 tydny prijdou horecky. Je to velice narocne obdobi a hlavne měření v zadecku nekolikrat denne a v noci pro malou neprijemne. Budu rada i za recenze na tento teplomer pokud nebudeme vybrani. Teplomer urcite koupime pokud bude perfektní.

23. zář 2019

U nás by našel uplatnění teploměr, teď s růstem zubů nám malý teplotuje neustále. A ještě více bychom s taťkou ocenili testování chůvičky. Naučil se stoupat v postýlce, div tam nemetá přemety 🙊 takto bychom měli ho pod kontrolou a věděli bychom, kdy už musíme zakročit 🙊

23. zář 2019

Nám by se hodil bezkontaktní teploměr, starší syn se uz moc nenechá pořádně změřit když má nahodou teplotu, myslím, že by nám tento pomocník ulehčil práci s merenim

23. zář 2019

Chtěla bych vyzkoušet teploměr a odsavacku mléka. Teploměr se plánuju si koupit už delší dobu a nyní je to u nás už akutní co se nám narodil druhy syn. Odsavacku mléka bych rozhodne mohla plnohodnotné vyzkoušet a otestovat protože teď máme 5ti týdenního druheho syna a ten je plne kojeny. Babičky chtějí od 6ti týdnu sem tam hlídat abych si mohla udělat vysněnou rekvalifikaci takže pomalu už musím chystat zásoby mléka do mrazaku a zatím mám jen po prvním synovi starou odsavacku ruční.

23. zář 2019

Zajimal by me teplomer. Protoze ten co mame doma bezdotykovy meri mizerne a stejne maleho musim trapit drzenim teplomeru. Chtela bych objevit takovy, ktery meri jak ma a nemusim maleho budit. Navic, maly chodi od zacatku zari do skolky a je podezrele, ze je stale zdrav, desim se jak to prijde. Tak mit doma pomocnika by se hodilo.

23. zář 2019

Zaujal mě bezkontaktní teploměr, blíží se zima a to mé dcery bývají často nemocné. Doma máme kontaktní teploměr ale trápíme se u toho s holkama, protože nevydrží chvilku v klidu. Taky by se mi líbila chuvicka aby když holky spí mohla uklízet a nebát se co zrovna nevyvedla když se náhodou na tajnacku vzbudi😀

23. zář 2019

Ahoj koníků 🙂
To je prima testování, rádi bychom pro tebe otestovali bezkontaktní teploměr.
Můj malej začal chodit od září do školky, je to jeho první rok ve školce. Právě je doma s nemoci a vypadá, že těch nemoci bude na podzim požehnaně bohužel. Kolektiv děti a počasí dělá svoje moc se tomu nedá ubránit.
Zatím měříme jen teploměrem do zadečku, je podle mne nejpřesnější. Je to čím dál nepříjemnější a tak by jsme rádi vyzkoušeli bezkontakt.
Moc rádi teploměr otestujeme.
Simča a Áďa 🙂

23. zář 2019

Chtěla bych testovat chůvičky. Jsem maminka 3 týdenního chlapce, mám ráda moderní vychytávky jako chytré hodinky s chůvičkou, kde lze nastavit i buzení kvůli pravidelnému krmení navíc s nočním vyděním! Pro chůvičky vzhledem ke stáří syna bych měla dlouhé využití 😁

23. zář 2019

Zdravim! Rada bych se zapojila do testování teploměru a chuvicky. Mám dvě děti - 6 let a 2 měsíce a teploměr bychom využili u obou, zejména toho staršího by taková vychytávky zaujala. Nemá moc casu a každá chvíle, kdy má držet teploměr pod paži, je zdrzeni😂chuvicku bychom využili u mladší dcery, a to jak doma, kdy vecer se s manželem díváme v loznici na seriály a slečna chrupe v jiné místnosti, tak i na vyletech, protože často spime mimo domov. Z testování bych pořídila bohatou fotodokumentaci, foceni mě bavi, až to někdy zbytek rodiny štve 😂 Budu rada za možnost se zapojit, zejména test chuvicky je nám teď sity na míru!

23. zář 2019

Zdravím modrý koníku, chtěla bych se zapojit do testování a to konkrétně do testování teploměru. Proč by se hodil právě do naší domácnosti? Dcerka začala chodit do školky a už byla 2x nemocná. Poprvé náš teploměr hlásil 35,5 stupňů i když měla horečku. Okamžitě šel z domu. Teď máme nový, ale podezřívám ho, že neměří přesně. Ráda bych už konečně měla teploměr, na který je spoleh...

23. zář 2019

Tady my se hlásíme 😍 potřebujeme zachránit. Opět je školkové období a my ho zahájili nemocí. Starší si nechá změřit teplotu, ale ten malej 2,5r... To je boj. A je mi jasný že tenhle týden vyfasuje taky teploty. Takže i když nejsem nadšená, že zas promarodime půl roku, tak mám radost, že je šance získat tento teploměr. Vyzkoušela jsem snad už všechny a klasický digitální do podpaží... my nesmí do domu. Fotit a psát budeme rádi a já jsem zvědavá na noční měření. To je u nás peklo 🙈

23. zář 2019

Ráda bych testovala teploměr, doma mám obyčejný. Nebráním se ani testování chůvičky, kterou jsem nikdy neměla a za vyzkoušení určitě stojí 😊

23. zář 2019

Dobrý večer,
rádi bychom se synem vyzkoušeli teploměr, protože často trpíme teplotami, ať po běžném očkování nebo jen nachlazení :(
Ráda bych uvítala přesného pomocníka do domácnosti 🙂

23. zář 2019

Ráda bych vyzkoušela kterýkoliv z těchto produktů, máme 17 měsíční dcerku a za měsíc se nám má narodit druhá, takže bychom využili všechny produkty.🙂

23. zář 2019

Ráda bych otestovala teploměr. Všichni víme, jak náročné je změřit děťátku teplotu a to hlavně v noci. Navíc začíná podzim, nemoci číhají na každém rohu. Doma mám 3 letého chlapečka a v listopadu čekáme další přírůstek. U nás by byl využit určitě.

23. zář 2019

Rádi bychom otestovali teploměr protože přes zimu býváme pořád na hromadě a takový teploměr by se nám sikl 😊

23. zář 2019

Rádi bychom otestovali teploměr. Syn trpí na teploty a v noci je bezkontaktní teploměr velkým pomocníkem. Máme bezkontaktní teploměr, který však měří velmi nepřesně a proto zvažujeme koupi bezkontaktního teploměru jiné značky.

23. zář 2019

Ráda bych ozkoušela chůvičku nebo teploměr, malá již neposedí, takže měření teploty je trochu bojovka 😂 a chůvička by se hodila ještě více, učíme ji teď spinkat samotnou a hodila by se i když chci jít třeba s košem při odpoledním spánku 😊

23. zář 2019

Určitě by jsem ráda pěstovala teploměr a chuvicku. Teploměr by se nam v tomto počasí a vzhledem k růstu zoubku velmi hodil. Malá je hrozná neposeda a je velmi obtížné ji měřit teplotu že zadečku. A chuvicku by jsem využila na chatě kde malá spí v patře a doma abych na ní mohla koukat aniž bych ji rusila chozenim a otevíráním do místnosti. Malou učím spát samotnou .

23. zář 2019

Teploměr, dcery musíme sledovat teplotu kvůli dlouhodobým zdravotním potížím nebo chůvičku, začínáme jezdit i mimo domov a bylo by fajn mít takového pomocníka.

23. zář 2019

Chtěla bych vyzkoušet moderní chůvičku, protože bydlíme v rodinném domku a naše stávající chůvička nám bohužel nedosáhne tam kam potřebujeme, takže uvažujeme o koupi jiné a tahle vypadá velmi dobře 🙂

23. zář 2019

Já bych moc ráda otestovala všechny tři věci, v naší domácnosti by se rozhodně neztratily. Máme tři malé rarachy a brzy se narodí čtvrtý. S odsavackou mi to nikdy moc nešlo a rozjetí kojení bývá u nás obrovská dřina, bylo by fajn vyzkoušet něco na pomoc. A protože jsme vášnivými cestovateli a rádi po večerech diskutujeme i s dospělými a naše dosavadní chuvicky doslouzily,byly by úžasným partakem, o teploměru nemluvě..

23. zář 2019

Ahoj koniku!
🙂 Já bych otestovala nejraději teploměr. Malé rostou zoubky a teploty má pořád. Do toho starší syn nastoupil do školky a hned po třetím týdnu si přitáhl nějaký bacil a nemůžeme se toho zbavit. Chytla to i dcera, oba mají antibiotika a změřit jim teplotu normálním teploměrem je někdy zatraceně těžký! Obávám se, že startem ve školce jsme odstartovali maraton bacilu pro celou rodinu 🙄

23. zář 2019

Ráda bych testovala teploměr. Zrovna před týdnem jsem silela z dotykového teplomeru, co mám doma, když jsem synovi ve spánku kontrolovala teplotu, z deseti mereni, jen 2 reagovaly správně. I když na druhou stranu doufám, že hned tak teploměr používat nebudu muset a budeme zdraví.

23. zář 2019

Dobrý den, těžko se rozhodnout pro jeden výrobek , ráda bych testovala všechny tři. Mám doma dva raubíře a třetí na cestě. Ani jeden výrobek doma nemáme a ani bychom si ho nemohli dovolit.

23. zář 2019

Ahoj, rada bych otestovala teplomer, prijde me moc fajn dite nebudit, pokud spinka a mit kontrolu nad horeckou.I Odsavacka mleka by nebyla spatna, pokud by prcek zpocatku nechtel pit sam.A chuvicka je uzasny pomocnik, Mela jsem kdysi pro dceru a byl to prijemny pomocnik,

23. zář 2019

rozhodně teploměr. Dcerka nemá ráda cokoliv, co souvisí s doktory, což teploměr je. Takže měření je vždy boj. Nemocná bývá také často, takže tento rychlý pomocník by se nám hodil.

23. zář 2019

Pokud by jsem byla vybraná ráda bych otestovala chůvičku. Momentálně by jsem ji využila na dceru, protože trpí na špatné sny, tak musíme hlídat kdy se vzbudí s pláčem a chodíme ji utěšovat. Někdy, ale stačí když na ni promluvíme, proto by nám to chůvička o mnoho usnadnila. A k dceři nám za 3 měsíce přibude syn tak bychom ji pak využili naplno.

23. zář 2019

Chtěla bych testovat odsávačku, protože mám doma manuální, ale vůbec mi to s ní nejde a nevyhovuje mi, tak bych chtěla zkusit elektrickou 😇

23. zář 2019

Dobrý den, moc ráda bych otestovala chůvičku. Protože plánujeme dcerku dát do svého vlastního pokojíčku, kde má i připravenou velikou postel... a ono zvládnout první noci sama, v pokoji, bez rodičů, to přece není jen tak 🙂 proto bych ji ráda měla pod dohledem, kdyby náhodou, ať mají i rodiče klid v duši ☺️ A aspoň bych tam nemusela xx krát chodit. Takže by mi to moc usnadnila ❤️ Je pecka, že můžeme i zvolit uklidňující ukolebávku.. A také s ní přes chůvičku komunikovat, což by mohla být i zábava 🙈chůvička splňuje i mé požadavky, které jsou pro mě jako matku důležité, i proto bych ji ráda vyzkoušela! Navíc jí přibude i nový sourozenec, takže se bude hodit dvojnásob 🙂

23. zář 2019

Rada bych otestovala teploměr. Zadna maminka si nepreje, aby jeji detatko stradalo nemoci, ale kdyz uz se tak stane, rada by mela kvalitniho pomocnika v teplomeru ;)

23. zář 2019

Dobrý den, ráda bych se zúčastnila testování jakéhokoliv produktu. Všechny by u nás našly využití.
Teploměr mě zatím každý bezkontaktní zklamal svoji nepřesností (přestože jsem dodržovala postup). Ráda bych vyzkoušela s dvěma malými dětmi (2 roky dcera, 5 měsíců syn) takový, který by nám vyhovoval a usnadnil měření teploty.
Chůvička mě velice zaujala, především díky zabudované rodičovské jednotce v hodinkách. Manžel je velký fanda do elektroniky a oba máme zkušenosti s domácím testováním smart watch. S manželem jsme zjistili, že děti rušíme naší přítomností v ložnici. Nicméně bych si netroufla se z ložnice bez kvalitní chůvičky odstěhovat. Toto by byla naše příležitost to zkusit.
Odsavačka by mi umožnila jít si někdy po svém :D S manuální jsem bohužel nebyla schopna odsát ani jednu dávku mléka. Takže musím být nonstop v pohotovosti a ráda bych začala cvičit.

23. zář 2019

Hodil by se teploměr, protože syn už má měření v zadečku dost a vzteká se, zároveň ale nemám jinou efektivní možnost jak ho přeměřit a to je hodné dítě. 🙂 A nebo chůvičky, porod je na spadnutí a taková vychytávka se rozhodně hodí.

23. zář 2019

Čekáme se sestrou obě své první potomky, takže by se nám rozhodně hodily všechny 3 věcičky. Nejvíce mě ovšem zaujala chůvička v hodinkách. U prvního miminka je každá maminka vyděšená a pláč jakéhokoliv miminka ve mě spouští infarktové stavy již nyní. Takováto skvělá vychytávka by mi jistě ušetřila spoustu nervů.

23. zář 2019

Přeji krásný den.. v naší čtyřčlenné rodince by bylo možné testovat všechny tři výhry.. 😂 vzhledem k častému nachlazení, to u nás vypadá nyní nejvíc na teploměr.. ale budu pozitivní 😁 odsávačka by byla taky reálná, kojím dohromady už tři roky 😲 (dvě holčičky po sobě..) ale funkci odsávačky nyní skvěle zvládá naše "mrně" co odmítá příkrmy 😁 .. největší radost by mi udělala ale chůvička 😍 mladší dcerka má při spánku přes den ráda svůj klid a to ta starší ignoruje a a huláká😁 takže možnost uložit dceru do ložnice o patro výše a přitom ji mít pod kontrolou a moci se věnovat té starší, by byla opravdu skvělá 🙂 zároveň by nám dovolila užít si romantické večery ve dvou a věděli bychom, že jsou naše holčičky v klidu a sladce spí 😍o výhodách na cestách či při návštěvě ani mluvím 😍

23. zář 2019

Velmi rada bych vyzkousela bud bezkontaktni teplomer ci chuvicku. tezko si vybrat. Zadny teplomer me neoslovil a deti jsou nemocne skoro neustale. Kor kdyz dcera zacala chodit do skolky. a chuvicka?to je uzasna vymozenost. strasne me to zaujalo. Nebavi me stale s sebou tahat chuvu. Bud v ruce ci na krku.

23. zář 2019

tak urcite teplomer, ktery se vzdycky hodi u deti, ktere nepostoji ani kdyz jsou nemocni 🙂) a chuvickaje auper, kdyz mladsi dcera spi a a jsme se starsim za barakem

23. zář 2019

Ráda bych otestovala teploměr, moje dceruška si nenechá změřit teplotu klasickým rtutovym, protože to studi a neposedi na místě..

23. zář 2019

Využila bych určitě všechny 3 věci, jelikož očekáváme každým týdnem naši holčičku a tyhle věci ještě nemáme a tak by nám doplnily výbavičku do kompletní výbavy❤️ A určitě by nám to ulehčilo první dny, měsíce, ale i později, protože čas je drahocenný a chceme ho nejvíc využít pro naši holčičku❤️

23. zář 2019

Dobrý večer, ráda bych se zapojila do tohoto testování chůvičky anebo teploměru. Chůvičku z důvodu hlídání těch našich zlatíček, na které by bylo super vidět,co zase vyvádějí anebo jestli spinkají.
A teploměr bych moc ráda otestovala, jelikož mám dva kluky, staršímu jsou dva a mladšímu necelých devět měsíců a určitě sami uznáte, že je problém aniž by se nerozplakali při měření teploty.
Jo a moooc ráda fotím 😉

23. zář 2019

Ráda bych vyzkoušela teploměr nebo chůvičku. Jsem maminka ročních dvojčátek, takže vyzkoušet rychlé a přesné změření teploty by bylo super. Prozatím měřím teplotu v zadečku, ale už se jim to moc nelíbí a podpaží mi ještě nevydrží. Zrovna se rozhoduji, že bych pořídila bezkontaktní teploměr a nevím jaký vybrat. Chůvičku doma také nemáme, ale občas by se hodila, tak bych také případně ráda vyzkoušela. Fotím moc ráda, každý den a sdílím příspěvky na sociálních sítích. 😉

23. zář 2019

Krásný baboletní den 🙂 je pro mě hooodně těžké vybrat jen jednoho z tak super pomocníků, protože uplatnění v té naší rodince by našel každý 😉 aktuálně teploměr - tatínek se starším synem (3 roky) mají "rýmičku" a já pevně doufám, že to nechytí i ten nejmenší (20-ti denní novorozeně) - 3 chlapy s rýmičkou a maminku odvezou 😄 odsávačka by pomohla zmírnit moje "přebytky" - kojit bych mohla celé okolí 😄 a chůvička by byla k nezaplacení ❤️ to bych mohla s klidným srdcem číst staršímu pohádku v pokojíčku, zatímco spí píďátko v ložnici a jít otevřít pošťákovi bez zavěšených dětí, i když posilovna je to skvělá 😄
No, rozhodování budeš mít koníku náročné, protože je tu spoustu super "bab", tak ti budu držet všechny palečky - a že jich doma mám 😄

24. zář 2019

I když opět nemám šanci na testování ráda bych otestovala ten bezkontaktní teploměr změřit teplotu dvou neposedum je někdy velice umění a tohle by byl skvělý pomocník

24. zář 2019

měla bych zájem o těploměr a proč protože se nám ten náš rozbil a v současnosti využíváme klasický rtuťový

24. zář 2019

Měla bych zájem o chůvičku a odsávačku. Chůvička by mi pomohla, aby má 4 měsíční dcera mohla v klidu spinkat ve svém pokojíčku. Odsávačka by mi pomohla uchovat přebytečné mléko a já bych se nemusela bát jet nakoupit a malou nechat u babičky.

24. zář 2019

Ráda bych otestovala odsávačku a dětskou chuvicku. Miminko se nám narodí až na vánoce ale přeci jen už teď vyhledávám jaké produkty jsou nejlepší.
O dětské chuvicce s hodinkama jsem ještě neslyšela ale jakmile jsem ji u vás uviděla první moje reakce byla to by bylo skvělé na cestování. Jsme mladá rodinka a rádi cestujeme a kempujeme.
Odsávačku bych především také využila při cestovani ale nejvíce co mě na ni překvapilo je masáž prsa což si nedovedu představit a take velmi praktické nabíjení přes USB.

24. zář 2019

Ráda bych otestovala bezkontaktní teploměr. Měříme teplotu v zadečku a je to boj a přijde mi, že z toho má vždycky malá trauma. S bezkontaktním teploměrem by to byla pro ni jako hra.

24. zář 2019
Autor komentář smazal

Dobrý den, moc ráda bych se zúčastnila testování chůvičky 😍 náš brouček má 14 měsíců a učíme ho spinkat ve svém pokojíčku, stavíme dům a pracujeme i na zahradě a moje staré chůvičky fungují pouze v bytě a nesmí být zavřené dveře😒 takže by bylo super, nebýt omezená pokukovanim jestli je všechno v pořádku ☺️ od miminka trpime ABKM a maly se strašně moc budí líbí se mi ta zpětná vazba k miminku, kdyby slyšel můj hlas zase by usl 😍😍😍 a hlavně mít na ruce jen ,,hodinky,, je i hrozně komfortní nemuset tahat druhou chůvičku a nikde ji nenechat 😁 a to přesně potřebuju😍

24. zář 2019

Dobrý den, rády bychom s dcerou vyzkoušely teploměr. Používáme digitální, ale pro miminka je nepraktický, kvůli měření v zadečku a délce trvání.
S radostí bych testovala i odsávačku. Momentálně mám elektrickou půjčenou od známé, ale radši bych chtěla vlastní. Využívám jí pravidelně, aby měl tatínek mlíčko, když hlídá a já jdu na trénink tance.

24. zář 2019

Ráda bych otestovala bezkontaktní teploměr. Zrovna dneska mi dcera onemocněla angínou a musela jsem jí měřit 2x než jsem získala správnou teplotu. Máme klasický teploměr do podpaždí a poprvé si ho nedokázala pevně přidržet rukou. A co si budeme povídat, změření teploty bezkontaktním teploměrem, by bylo raz dva.

24. zář 2019

Ahoj, ráda bych otestovala chuvicku, mám malé téměř 7 týdenní miminko a starší aventka co máme po starší dceři dosluhuje, takže by pro mě byla velkým pomocníkem a zároveň bych měla srovnání s chuvickou od známé značky avent.
Určitě bych našla využití i pro odsávačku mateřského mléka, protože odsávačka u nas je nonstop v pohotovosti a minimálně 2x denně využívaná. Opět bych měla i porovnání s oblíbenou značkou avent, od niz mám doma manuální i elektronickou odsávačku.

24. zář 2019
Autor komentář smazal

Chtěla bych testovat teploměr, starší dcery nerady drží teploměr a tak by to zkrátilo čas a nemusela bych je trápit a ještě teď máme miminko, tak pro něj by to bylo taky super. Ještě bych ráda testovala chuvicku, malý by v klidu spinkal v ložnici, dcery by ho nebudily a já bych hned věděla, že se vzbudil 😊

24. zář 2019

Dobrý den, rada bych vyzkousela chuvicku. Jelikoz mam 4mesicni dcerku a usina sama v postylce a musim ji chodit kontrolovat jestli neni vzhuru. Mam jeste 4lete dvojcata, tak by mi chuvicka usnadnila praci 🙂 a mohla se po dobu co mladsi dcerka spi venovat starsim 🙂 a teplomer by jsme taky chteli vyzkouset jelikoz starsi dcery trpy na horecky tak by bylo fajn je nemuset v noci budit na zmereni a jen prilozit na celicko. Preji krasne babi leto. S pozdravem Zachova a Karolínka, Kristýnka a Natálka.

24. zář 2019

Moc ráda bych otestovala teploměr, protože naše děti měření teploty klasickým teploměrem nebaví a je problém je udržet v klidu

24. zář 2019

Rovnou všechny tři. Mám rok a půl starého syna a na duben čekáme další přírůstek. Náš byt má celkem 9 místnosti, proto bych chuvicky využila, zvlášť při druhém dítku, abych se mohla věnovat staršímu když menší bude spát. Odsávačku bych samozřejmě taky využila u druhého, u staršího jsem měla manuální, a vůbec mi to nešlo. A teploměr by se nám hodil nesmírně též, syn trpí na laryngitidy doprovázené horečkama, jako zrovna nyní 😔

24. zář 2019

Dobrý den, ráda bych vyzkoušela chůvičku. Nejen když jsme doma a malá spí, ale i u mamky nebo u tchýně když si malá vedle v místnosti dává 20. 😊 A nechceme ji rušit/ budit vrzajicimi dveřmi.

24. zář 2019

Dobry den. Rada bych testovala odsavacku. Za chvili mame na svete nase prvni deticko. Akorat odsavacka - je pro mne hlavolam. Kazda maminka radi neco sveho. Neumim rozhodnout, jaka bude lepsi.

24. zář 2019

Rády bysme s mojí maličkou,týdenní holčičkou testovaly chůvičku. Jelikož máme doma kocoura, kterému ještě úplně nevěřím, že nevleze do postýlky, malou musím mít pořád u sebe. Chůvička by mi ušetřila čas pro běžné domácí aktivity 😊

24. zář 2019

CHŮVIČKA! CHŮVIČKA! Jako aktivní a pracovitá matka samoživitelka, která potřebuje během spánku dítěte ještě vyvenčit psa, bych ráda vyzkoušela vaši super chůvičku, která je pro nás jak dělaná 😉

24. zář 2019

Hezký den, ráda bych otestovala chůvičku v hodinkách.Máme doma videochůvu, ale má moc krátký dosah a je nutné mít zásuvku pro obě, tak jí venku téměř nevyužijeme.
Jinak si to bez chůvičky nedovedu představit a tuhle novinku bych testovala moc ráda.Je zajímavá😉

24. zář 2019

Dobrý den, ráda bych otestovala chůvičku- v hodinkách. velmi se mi zamlouvá moderní spojení dá se říct v chytrých hodinkách. Mohu je mít stále na ruce a být klidně v koupelně a malého budu mít neustále pod dozorem. A hlavně se mi možnost chůvičky líbí, protože bydlíme v baráku. tudíž bych mohla spát v patře v ložnici a malý by spal u sebe v pokojíčku v klidu ❤🙂👍🏻. A hlavně bych v klidu mohla dělat věci v kuchyni ,uklízet, cokoliv a hodinky bych měla stale u sebe a vlastne by me jijak neomezovali ba naopak by mi toto v domacnosti velmi pomohlo 🙏🏻🙂 plus bych maleho mela pos dozorem stále a v baráku.

24. zář 2019

Chtela bych testovat teplomer a chuvicku. Teplomer bych chtela testovat, nebot bych se chtela osobne presvedcit, ze teplomer, ktery prilozim k celu budu spolehlive ukazovat. Mame klasicky digitalni, nebot pri vyberu jsem spolehala na predesle zkusenosti. A vyuzila bych i chuvicku, protoze pristi mesic se budeme konecne stehovat do vetsiho bytu a proto uz nebudi mit malou neustale na ocich a zvazuji koupi chuvicky, abych ji nebudila neustalou kontrolou. V soucasne dobe si nedovolim, ani zajit do schranky, aby se neco nestalo.

24. zář 2019

Moc ráda bych testovala chůvičku. Jsme v procesu, kdy jsme našemu skoro dvouletému Šimonkovi zařídili pokojíček, ve kterém spí sám. Problém je ten, že jej špatně slyším v ložnici. Ráda bych měla syna v noci pod větším drobnohledem a proto bych se mile ráda stala testerkou. Fotografování a točení videí z testování nás baví, mám pro tuto činnost i založený youtube kanál, kde své dojmy a zkušenosti sdílím s ostatními.

24. zář 2019

Nejvíce bych chtela testovat teploměr, který by mne i dvouletakovi dost usnadnil život.

24. zář 2019

Moc bych si přála vyzkoušet chůvičku 🙂 je to velice zajímavé provedení a mi velice často sedíme s přáteli venku v altánu nebo něco podobného, takže chůvička je něco co u nás nesmí chybět 🙂 a právě proto bych chtěla vyzkoušet chůvičky TrueLife 🙂

24. zář 2019

Ráda bych vyzkoušela chůvičku, u nás je to něco co doma nesmí chybět, máme zatím jen v telefonu a ta teda nic moc. Takže hledám inspiraci jinde. 😊

24. zář 2019

Ráda bych otestovala chuvicky...miminko máme zatím na cestě 😊

24. zář 2019

S velkou radosti bych vyzkoušela teploměr máme 3 děti tak by to bylo po ruce suprově vhodné kor pro našeho nejmenšího 18 měsíců 😊 bylo by nám opravdu ctí 🍀🌹

24. zář 2019

Chtěla bych vyzkoušet chuvicky,,narodila se mi dcera a chuvicky co mam uz nefungují na baterie a hlavně se nemohu na ne spolehnout. Zvažujeme do budoucna koupit ale vubec nevime jaky tip. Pokud by se chuvicka u nás osvědčila klidně si ji koupím.. Testovat teploměr bych take chtěla abych se ujistila v tom že měří přesně jelikož jsem slyšela ze měří nepřesně. Proto mam teploměr klasický.

24. zář 2019

Ahojky,já bych nejradši otestovala chůvičky. Mám klasické,ale dcerka (1rok) je malý ďáblík. Proto je lepší ji mít pod dohledem. Zároveň pomáhám partnerovi s prací v truhlářské dílně,proto by video chůvička byla pro mě ideální pomocník 😉

24. zář 2019

U nás doma by se hodil jakýkoli ze tří pomocníků, které se budou testovat,máme tři dětičky, nejmladšímu je zítra pět měsíců a odmítá jiné než moje mléko,takže odsávačka by byla super,chůvička je fajn aby člověk věděl co se děje za dveřmi nebo v kočárku když malý spinká venku a teploměr , který přesně změří teplotu je vždy dobré mít po ruce😉

24. zář 2019

Využila bych jakokouli věc, ideálně všchny 😀. Bezkontaktní teploměr je super pro neposedné děti jako je dcerka. Chůvičku zatím nemám, ale jsou chvíle, kdy bych ji opravdu uvítala. A jelikož zatím stále kojím, tak odsávačka by se určitě hodila. 🙂

24. zář 2019

Ráda bych testovala teploměr, malý je hodně živé dítko a chvíli neposedi. 😊

24. zář 2019

Já bych ráda otestovala chůvičku. Brzy budeme dávat syna do vlastního pokoje, který je ale na druhém konci bytu. Takže chůvička by nám usnadnila život a zbavila nás mnoha nervů jestli to zvládne nebo ne.

24. zář 2019

Odsávačka mateřského mléka Nutrio BP Electric mám termín za dva týdny. Naše první miminko moc se tešíme. Bohužel odsávačka je pro nás moc drahá a zišla by se nám 😕😕😕😕😕😕

24. zář 2019

Ráda bych vyzkoušela bezdotykový teploměr a chůvičku. Byť má naše dcerka už 2 roky, tak stále používáme chůvičky, ale už ztrácí na funkčnosti. Také plánujeme druhé, tak by se nová chůvička jistě hodila 🙂

24. zář 2019

Moc bych uvitala testovat odsavacku mleka,zacatkem rijna mam termin a mam vpacene bradavky.uz od prvni dcerky vim ze se bez ni neobejdu pokud budu chtit kojit.A uz ted se desim jak me bolelo zapesti z mackani rucni odsavacky.

24. zář 2019

Dobrý den, ráda bych testovala teploměr. Mám dvě děti. Holčičku, která má 3 roky a dva měsíce, bývá na podzim dost nemocná a je mi jí líto v noci budit. Chlapečkovi bylo 16 měsíců a je to šídlo, i přebalit ho je nadlidský výkon, natož měřit teplotu. Teď mu rostou zoubky tak máme o zábavu postaráno. Doma máme dva teploměry, které se od sebe liší i o 0,8 °C, proto mám v záloze i rtuťový teploměr, kterému opravdu věřím. Byla bych vděčná za teploměr, který by měřil opravdu přesně a pokud je navíc bezkontaktní tak to je opravdu pomocník, který je k nezaplacení.

24. zář 2019

Rada bych vyzkousela chuvicku, jelikoz zrovna vybirame, ktera by splnovala nase pozadavky. Syn spinka v loznici a ja nemam sanci ho slyset v kuchyni ani v obyvaku. Navic pri predstave, ze taham krome mobilu dalsi pristroj, tak uz mam osypky. Prave proto me zaujala tato moznost. Hodinky by byly naprosto vyhovujici 😊

24. zář 2019

Dobrý den. Ráda bych vyzkoušela chůvičku v hodinkách. Máme doma 17ti měsíčního chlapečka a v říjnu čekáme holčičku. Člověk neustále pobíhá a uklizi, když deti spí a chuvicku, kterou máme, neustále nosím z místnosti do místnosti, což je celkem nepraktické.. rada bych proto vyzkoušela tuto novinku, chuvicku v hodinkách. Děkuji

24. zář 2019

Dobrý večer, ráda bych otestovala všechny 3 pomocníky. Samou radostí ani nevím, který bych chtěla vyzkoušet nejvíc. Máme 4 měsíčního syna a všechny pomůcky by našly u nás uplatnění. Denně používáme chůvičku a tato splňuje všechny mé požadavky a má další výhody navíc, ty hodinky jsou super (jen nevím, jestli i dětská jednotka je na baterky + i možnost do sítě). Co se týče teploměrů, tak z těch jsem úplně nešťastná. Dvě očkování už máme za sebou a další nás čekají, do toho to vypadá, že se přidaly i zuby. Nejsem schopna nějak rozumně změřit teplotu, abych naměřené hodnotě věřila. Měříme bezkontaktním na čelo, porovnáváme s teplotou v oušku a vždy rozdílné hodnoty. Takže v tuto chvíli nejvíc věřím rektálnímu teploměru, ale tam je nevýhoda, když syn spí, tak ho samozřejmě nebudím. A v neposlední řadě mě zaujala i odsávačka. Přiznám se, že s odsávačkou nemám zatím žádnou zkušenost, ikdyž jsem už nad ní mockrát uvažovala. Syn je plně kojen a občas by se mi hodilo mít nějaké mlíčko do zásoby, aby mohl třeba i tatínek nebo babička pohlídat déle než 1-2 hodiny 🙂 Jinak na plné obrátky by odsávačku mohla využít moje sestra, která má 10týdenní dvojčátka a dává jim z 80% odstříkané MM (zkoušela 2 odsávačky a nikdy nebyla taková úspěšnost, jako když ručně odstříká)

24. zář 2019

Ráda bych otestovala chůvičku. V listopadu čekáme miminko a chůvička, kterou jsme měli pro starší dceru, se rozbila. Navíc dcera nedávno prodělala první epileptický záchvat a jelikož spí ve svém pokoji, tak na noc by chůvička hlídala ji s my bychom měli s manželem klidnější spaní. 😊

24. zář 2019

Máme doma dvouměsíční miminko a proto bysme užili všechno 😊 nejvíc by se nám ale hodila chůvička. Podědili jsme jednu po kamarádce ale bohužel 11 let starou, tudíž úplně moc nefunguje jak by měla. Víme ale že je skvělé ji mít. Co se týká fotografování snažím se "rozjet" IG profil právě pro tyto účely- podělit se o své zkušenosti, udržet si kontakt s lidmi a částečně mi to nahrazuje mou práci 😊

25. zář 2019

máme doma 2 kluky(3 roky, 16 m) a dalšího prcka na cestě🙂 takže nám by se asi doma hodilo všechno 😀

25. zář 2019

1) Určitě bychom využili chůvičku

2) Chůvičku sice máme, ale má špatný dosah, zejména před zdi 🙂 a tahle má moc zajímavý design, je taková stylová 🐧

25. zář 2019

Tak chybičky jsou asi super ale já bych brala tu odsavacku mateřského mléka . Nejenže bych se mohla na chvilku vzdálit od malého a mohl by ho někdo nakrmit. A nemusela bych ho budit když ty prsa bolí z přebytků mléka.

25. zář 2019

Chtěla bych vyzkoušet chůvičku a odsávačku mateřského mléka. Chůvičku proto, protože naše malá čím dál míň spí a tak, když už konečně usne, začíná mi maraton po celém domě; nedávno jsme se totiž stěhovali a tak pořád něco hledám na půdě a kdyby plakala, neslyším ji tam. Další kategorie je věšení prádla, pračka se u nás skoro nezastaví a je potřeba, aby to někdo pověsil 🙂 Odsávačku na mléko, proto, abych mohla odsávat a taky chci zkusit, jestli se mi zvýší produkce mléka, kterého začíná být čím dál míň.

25. zář 2019

Chtěla bych se zapojit do testování bezdotykového teploměru. Máme 3 malé děti, starší dcera letos nastoupila do školky a už je podruhé nemocná a k naší smůle trpí na vysoké teploty. Dnes ráno bohužel zase 40° 🤦🏼‍♀️ sice bezdotykový teploměr máme, ale nestojí za nic. V noci jsem ji měřila, byla chudera horká a teploměr ukázal 37 a v podpaždí 39. Takže bych ráda vyzkoušela teploměr, který měří opravdu dobře , aniž bych musela děti budit na přeměření normálním.

25. zář 2019

Ráda bych se zapojila do testování chůvičky. Odsávačku již nepotřebujeme a bezkontaktní teploměr jsem o víkendu malému kupovala. Chůvička by se nám hodila do nového domečku, kam se letos o Vánocích stěhujeme. Syna bychom chtěli dát do vlastního pokojíčku, takže bychom byli klidnější, kdybychom nad ním měli aspoň digitální dohled.

25. zář 2019

Ráda bych testovala teploměr a chůvičku. Hodila by se nám, protože malejsi nechce měřit teplotu.

25. zář 2019

Ráda bych vyzkoušela teploměr a chůvičku. Chůvička je určitě na prvním místě máme velký dům a toho našeho malého cvrčka máme rádi pod dohledem. Momentálně máme ložnici na druhé straně domu od obýváku tak by bylo fajn vidět co v ložnici dělá. A teploměr se hodí vždy a kór digitální. Do zadečku ho lituji a pod paží to je boj.

25. zář 2019

Testovala bych chůvičku, protože po vyzkoušení několika různých typů a značek jsme to vzdali a nepoužíváme raději žádnou. Chůvičky měly malý dosah, nebo zvuk šuměl a nebyl slyšet pláč, baterie se rychle vybíjely... Pokud tato chůvička skutečně funguje, sem s ní, ráda budu konečně bez stresu a neustálého běhání k postýlce, zda syn spí nebo zda neblinká a nedusí se...

25. zář 2019

Ráda bych otestovala chůvičku🙏🙏🙏,zatím jsme jeste zadnou neporizovali,tak by urcite nasla uplatneni 🙏🙂

25. zář 2019

Ráda bych otestovala chůvičku. Jelikož se blíží zima a já musím chodit na zahradu oro dřevo na topení tak by bylo fajn mít nějakou kvalitní chůvičku 🙂

25. zář 2019

Velice mě láká vyzkoušet bezdotykový teploměr,jelikož mám velmi zvídavá a neposedná dvojčata,kterým přesně změřit teplotu,když jim není dobře,je velký um ☺️☺️

25. zář 2019

ráda bych vyzkoušela k testování chůvičku na ruku,protože máme velký dům a když mi dcera spí na dvoře v kočáře a já uklízím nebo něco dlám,tak si věčně zapomenu sebou vzít druhou chůvičku a pak se vracím,zase jí někde položím a zas letím jinam :D

25. zář 2019

Ráda bych testovala chůvičky, hodí se mi každá pomoc v domácnosti. Mám tři děti a čtyři pejsky, tak nestíhám mít oči všude 🙂 Ráda i fotím, mám zrcadlovku Nikon 🙂

25. zář 2019

Dobrý den. Já bych ráda otestovala teploměr. Máme doma 2 malé děti a poslední dobou nás nějak nemoci neopouštějí a našel by u nás velmi často své využití.

25. zář 2019

Dobry den mela bych zajem testovat chuvicku. Mame dvojcatka 2 a 3/4 roku maji pokojicek v patre naseho domku. Tak by nebylo zle obcas videt/vedet co delaji.

25. zář 2019

U nás doma bysme moc rádi otestovali bezkontaktní teploměr. Teď momentálně máme 4 různých a ani jeden nefunguje správně a to jsou zakoupené během 0,5 roků. A právě proto jsem měla v plánu koupit další ať jsme připraveni na zimu🌡️🌡️🌡️💓☕

25. zář 2019

Našla bych využití pro jakýkoliv z těchto produktu. Nejvíc asi chuvicku. Teploměr máme jiný a využívám zejména teď po očkováni,které máme každý měsíc a jako kontrola pro lehce paranoidni lidi je k nezaplacení. Odsavacku mám manuální a nevyužívam ji denně,ale trosku mi ta elektrická chybí,měla jsem zapůjčenou v porodnici a byl to vždy fofr. Nejvíc bych asi využila chuvicku,máme naprosto obyčejnou a často si říkám,jaké výhody by asi měla pořádná s kamerou. Dceři jsou tři měsíce,takže u nás se zkratka využije vše.

25. zář 2019
Autor komentář smazal

Chtěla bych testovat chuvičku, máme 6 týdenní miminko které má neklidný spánek a máme velký dům a moc by se mi hodilo kdybych se jen mohla kouknout na ruku a vidět jestli spinka a neriskovat při tom pravidelně pripalene jídlo nebo přetečení hrnce 🙈😁

25. zář 2019

Chtěla bych testovat chůvičky nebo teploměr. Důvod je jasný- náše zlatíčko už neleží v klidu a nedokážu si představit ho měřit klasickým teploměrem... a u chůvičky se to také týká pohybu, je hodně akční i v postýlce a naše obyčejné chůvičky skoro vůbec pohyb nezaznamenají, i zvuk chytají tak trochu pochybně, kolikrát si říkám jak hezky asi spí, pak dojdu a nestačím se divit co všechno stihl... každý den chodíme do dolního patra za tchýní a tchánem a chůvičky jsou teda každodenně hodně využívané.

25. zář 2019

Tak tuto znacku opravdu neznam, ale uz z vaseho popisu me jejich produkty zaujaly. Konkretne tedy teplomer a chuvicka. Diky nizke porodni vaze byvaji deti velice casto nemocne a jejich teplota nesmirne stoupa v noci hlavne. Bohuzel dodnes jsme nenasli spolehlivy teplomer, koupili jsme 2 a behem 5 min ukazaly i o stupen jinou teplotu...Musime tedy spolehat stale na starou metodu mereni v zadecku, ktere je zatim nejpresnejsi, ale je mi deti moc lito. Kdyz maji pres 40 a clovek je v posteli svleka, stahuje plinku apod, casto se probudi, placou a teplote to moc nepomuze...
Deti by chtely spat spolu v jednom pokojiku a lepsi chuvicka by se hodila. Dosavadni nepobira veskery zvuk, casto me vzbudi primo dite nez chuvicka. Hodne cestujeme, deti spinkaji na ruznych mistech, nebo i doma v patre chytame hure signal.

25. zář 2019

Ráda bych zkusila štěstí u nás by uplatnění našla určitě chuvicka a teploměr

Jelikož jsem fotografka a dlouho do noci upravuji fotky tak by se hodilo nemuset odbihat do druhého patra na kontroly. A zároveň když malý ještě chrni v kočárku a já potřebuji něco nafotit velký dosah a zároveň super mobilních této chuvicky by se sikla 🙂

Nás mrnous má problem s imunitou a je často nemocný a tak by bezkontaktní teploměr přišel vhod 🙂

25. zář 2019

Chtela bych testovat chuvicky nebo teplomer. Chuvicky z duvodu brzkeho stehovani naseho maleho do pokojicku. Teplomer mozna jeste radsi, protoze kdyz zjistim, ze ma maly teplotu v noci, nechci ho kvuli mereni budit. Ted ho zrovna trapi nejaka viroza, tak by se teplomer hodil. Priznam ze me nebavi porad svlikat a merit v zadecku 🤷‍♀️😊

25. zář 2019

Rada bych testovala všechny tri produkty jelikož bych je velmi často využívala. Teplomer by se nám doma hodil pro našeho 10mesicniho Matyska který teď napodzim je často nemocný a pořad premerujeme teplotu. Občas je to boj, jelikož ho měření teploty moc nebavi a v noci je rozespali. Chuvicku bych moc rada vyzkoušela, protože Matysek je zvykli spinkat venku v kočárku na zahradě na čerstvém vzduchu zachumlany. V létě jsem měla otevřené okno ale teď už musím pořad cihat za oknem zda se nebudí. Odsávačku mléka bych moc rada testovala, jelikož Matyskovi rostou zoubky a poslední 3 měsíce jidlu moc nedá a je téměř plne kojeny. A jelikož částečně pracuji tak odsavam ruční odsavackou. Zabere to více času, proto bych pak rada věnovala čas synovi místo odsavani.

25. zář 2019

Rada bych testovala teplomer. U malych deti je rychlost mereni zasadni, nicmene pokud není presny, je to zbytecne. Na druhou stranu doufam, ze nebudu celou zimu teplomer potrebovat 😀

25. zář 2019

Dobrý den,
měla bych zájem testovat chůvičku a teploměr.
Chůvičku protože nác brzo čeká stěhování malého do vlastního pokojíčku+rádi cestujeme a když malý spinká, tak si rádi popovídáme s návštěvou ve vedlejší místnosti nebo v jiném patře. Tak by se nám chůvička hodila.
Teploměr protože malý má bohužel často teplotky+trpí častými záněty oušek a teplota patří k tomu..takže takový super rýchlý a moderní teploměr by se nám velmi hodil 🙂
Samozřejme všechno velmi ráda zdokumentuju a vyfotím kdykoli vaše produkty použiju ❤

25. zář 2019

Chtěla bych se zapojit do testování chůvičky a odsávačky. Chůvičku z toho důvodu že syn z důvodu malé místnosti, musí spát ve vedlejší místnosti než jsme my a tak nad ním nemám plnou kontrolu. A odsávačku protože musím před každým kojením mléko trochu odstrikat protože ho mám hodně a jak rychle teče syn se mi s ním dáví. Také by to pro mne bylo pohodlnější než manuální odsávačka.

25. zář 2019

Krásný večer přeji. Přála bych si testovat teploměr nebo chůvičku. Jsem aktivní máma dvou chlapečku, která je neustále v pohybu. Chůvičku využívám denně hned nekolikrat. O chuvicce v hodinkách slyším PRVNĚ a přijde mi to jako skvělá novinka. Když malý usne promenim se v turbomys a snažím se stihnout 1000 věci najednou. Hned jsem v kuchyni, pak běžím do koupelny následně si vzpomenu, že jsem chtěla roztridit prádlo v ložnici. Právě v těchto chvílích by se hodilo mít rodičovskou část chůvičky neustále u sebe. Teploměr by u nás měl také využití. Líbí se mi tento rychlý způsob změření teploty, avšak zatím jsem nenašla spolehlivý přístroj, který by splnil moje očekávání.

25. zář 2019

Pro testování by se nám hodil teploměr. Starší u toho nevydrží v klidu a už jako miminko měla problém s měřením teploty v zadečku. Nejmladší jsou v tomto ještě horší a měření teploty je u nás horor. Hlavně když je potřebuji změřit během noci. Řev a potom dlouhé uspavani. Snadné měření by mě zbavilo hororového měření dětí.

26. zář 2019

Ráda bych se zapojila do testování teploměru či chuvicky. U teploměru vidím obrovskou výhodu v bezkontaktním měření, což s malými dvojčaty jistě ocením a uplatnění by našel i u rodičů. U chuvicky me zaujalo umístění v hodinkách. Dříve mi prislo, ze je u nas chuvicka zbytečnosti, ale již první týden doma jsem litovala, ze ji nemáme a tato vypadá velice zajimave

26. zář 2019

Dobrý den, ráda pro vás otestuji teploměr i chůvičky. Jsem maminka, syn 3,5 let a za 10 dní mám termín porodu druhého syna. Digitální teploměr už jsme měli jiné značky, ale pokaždé naměřil jinou hodnotu, takže letěl do koše. Výhodu teploměru vidím hlavně v tom, že dítě se nemusí případně v noci budit a máte krásný přehled o aktuální teplotě. Syn začal chodit do školky, že si myslím, že za chvíli u nás bude teploměr stále v pohotovosti. A chůvičky, že maximálně zaujaly, že jsou hodinkového typu a tudíž stále po ruce. Výhodu vidím v tom, že miminko mi bude spát v jiné místnosti a já se budu moct i tak naplno věnovat staršímu synovi, a přitom mimčo bude pod dohledem. Ráda fotím takže s fotodokumentací z testování nebude žádný problém.

26. zář 2019

chtěla bych vyzkoušet teploměr, protože ten náš už dosluhuje 🙂

26. zář 2019

Ráda bych vyzkoušela teploměr. Začalo mám období podzimních nemocí, momentálně marodíme všichni, děti i já. V noci se stává, že se mi děti zdají horké, ale spící nebo rozespalí si nenechají teplotu změřit. Bezkontaktní teploměr by to vyřešil.

26. zář 2019

Ráda bych testovala teploměr. Měřím digitálním teploměrem a syn ho zrovna v oblibě nemá. Vždycky je to boj, což při horečce je hrozný. Ale orientačně mu teplotu změřit musím. S bezkontaktním teploměrem by to byla pohoda,mohla bych měřit teplotu, i když by spinkal. 🙂

26. zář 2019

Velice ráda bych otestovala chůvičku, každým dnem čekáme první miminko a doma již máme kočičku, tak bych hodinky využila nejen k tomu, že bych hlídala miminko v postýlce v ložnici pouhým kouknutím na hodinky, ale i kočičku, která bude určitě ležet s ní a nechávat se o ni hřát.

26. zář 2019

Ráda bych testovala bezkontaktní teploměr, protože jsem v měření teploty prostě marná 😀. Absolutně nejsem schopná poznat u dítěte jen rukou, jestli nemá teplotu, takže minimálně 1x denně vytahuju teploměr a teplotu měřím klasicky v zadečku, protože mám prostě strach, že bych běžným kontaktem nepoznala, že teplotu má. Takže pokud se mi malá trochu nezdá, hned sahám po teploměru 😆. Dokud byla dcera malá, tak to bylo v pohodě, ale teď už má 8 měsíců a je na měření v zadečku moc akční, stejně tak je problém změřit teplotu v podpaží. Bezkontaktní teploměr by se u nás určitě hodně využil, protože bych přestala Terezku neustále terorizovat měřením teploty a přitom bych byla v klidu 🙂🙂

26. zář 2019

Ráda bych testovala bezkontaktní teploměr, protože mám dvě deti, a hlavně u toho mladšího je měření teploty boj. Do zadečku už je velký a v podpaží neumí držet. Chvilku nepostojí, když je nemocný je nevrlý, takže většinou se do měření teploty ani nepouštím a odhaduji rukou, což není vůbec ideální. ☹

26. zář 2019

Dobrý den.
Ráda abych testovala 1. Bezkontaktní teploměr TrueLife Care Q7, a to z toho důvodu, že mám doba školkové dítko a u toho nikdy nevíte, kdy na něj nemoc skočí. Večer ulehne zdravé a ráno už má teplotu. Tento teploměr by se velice hodil pro rychlé zjištění teploty. Třeba i na rychlovku změření mezi dveřmi než vyrazíme do školky. Děkuji Petra s Adélkou

26. zář 2019

Jednoznačně chůvičku. To je věc, kterou využívám každý den a plně se na ni spoleham. Dcera spí v přes den v patře . A také bychom momentálně využili teploměr protože dceři rostou zuby a bez teplot se to někdy neobejde. Hlavně v noci by mi moc pomohl bezkontaktní teploměr.

26. zář 2019

Dobrý den. Ráda bych otestovala teploměr. Syn má Pfapu (periodické horečky) a přesný teploměr by bodl. Za ty roky jsme měli několik teploměrů a žádný nebyl přesný. Nakonec používáme klasiku ten starý. Starý je přesný, ale noční měření je trochu mazeček.

26. zář 2019

Chtěla bych otestovat teploměr nebo chůvičku. Teploměr z důvodu, že dcera je v období kdy prochází vícero očkováním a teploměr by byl pro rychlou kontrolu teploty ideální. Navíc je podzim a chřipky a nachlazení jsou četnější.Chůvička by nejen v tomhle případě byla super pomocník.

26. zář 2019

Chtěla bych testovat chůvičku jelikož mě zaujala možnost chůvičky přes hodinky, které má člověk běžne na ruce a nemusí myslet na to že musí druhou jednotku chůvičky mít pořad u sebe🙂 takže bych takovou super vychytávku ráda uvítala. A beru to jako velkou výhodu🙂

26. zář 2019

Krásný dobrý den jmenuji se Market a jsem maminkou 28 měsíční holčičky a v listopadu čekáme druhe detatko, nevíme zda chlapečka nebo holčičku,bude to takové překvapení, stejně jako v prvním těhotenství.
Velmi mne zaujala nabídka otestovat tyhle krásně vypadající a určitě i perfektně funkční věcičky pro miminka My bychom určitě využili chůvičku to především pro očekávané miminko a pak také teploměr ten by užilo miminko I naše dcerka pokud nás vyberete budeme se snažit stát s testovacími odborníky na 100% krásný den 🙂

26. zář 2019

Ráda bych otestovala chůvičku. Miminko čekáme teď v říjnu a vím, že určitě bude potřeba neustálý dohled, který mi může tato chůvička ulehčit. S manželem moderní technologie vyhledáváme a chytré hodinky již využíváme, proto je možné i menší srovnání 🙂 Očekávám nalezení spolehlivého pomocníka do domácnosti a zároveň novou zkušenost s testováním zajímavého produktu.

26. zář 2019

Dobrý den, s Maxíkem bychom rádi testovali teploměr, protože je to ještě vlastně mimčo(10měsíců), které samo neumi držet teploměr v podpaží a do zadečku si už nenechá. Tohle by bylo super, že se dá i ve spánku naměřit a hlavně se blíží sezóna nachlazení, tudíž se určitě využije. 🤧🤒 Dále bych klidně ráda testovala chůvičku, protože bydlíme ve velikém dvoupatrovém domě, kde není slyšet na druhou stranu a už vůbec ne do patra. To by byli super parťáci do rodiny. Byla by to pro nás super výzva. Fotím též moc ráda📸.

26. zář 2019

Ráda bych vyzkoušela bezkontaktní teploměr TrueLife Care Q7.
A proč by se zrovna hodil na testování nám?
Dcera Sofinka nám každou chvíli domů přinese ze školky nějaký ten bacil, který chytne celá naše rodina a mezi prvními je Jonášek (2roky).
Doma zajisté máme teploměr, ale není spolehlivý 🤔
A čím, že by mi bezkontaktní teploměr TrueLife Care Q7 pomohl? Rozhodně k rychlému, spolehlivému změření teploty a to i během spánku, kdybych děti nemusela X krát budit.
A hlavně bych chtěla vyvrátit 'fámy' o tom, že bezdotykové teploměry jsou nepřesný a nespolehlivy 😉👍

26. zář 2019

Chtěla bych testovat teploměr. Mám 2 děti (6 měsíců a 3 roky). Oba 2 mají s teploměrem problém. Starší bojkotuje jakékoli měření a mladší začíná taky zlobit 😉 U klasického měření teploty miminek v zadečku mi vadí, že se nedá změřit spící dítě...(pokud ho tedy nechcete znovu pracně uspávat). U toho staršího je zase problém udržet ho v klidu, aby mu teploměr nevypadl z podpaží 😒 Prostě už se těším na to sychravé podzimní počasí plné rýmiček, kašlíků a jiných moribundů 🤒

26. zář 2019

Chtěla bych testovat teploměr, máme bezkontaktní jiné značky a není vůbec přesný, měří i o stupeň míň. Zrovna teď máme teplotu a náš klučík s normálním teploměrem trpí, do zadečku hrozně pláče, kroutí se a do podpaždí si to nenechá dát 😑

26. zář 2019

Rozhodne by nam bodlo testovat teplomer. Mladsi je satanek, doma zmeerit teplotu je nemozne. Nenecha se. Hodne by nam to usnadnilo nastavajici chladne obdobi, me nervy a cas

26. zář 2019

My by jsme se potěšili testování chůvičky 🙂 V listopadu se nám narodí holčička a bude mít svůj pokojíček.
S videochuvickou by jsme ji měli vždy pod dohledem 🙂
Jde přece o bezpečí 🙂
Taky teploměr vypadá moc dobře.. v dnešní době najít na trhu dobry teploměr je těžké..
🙂

26. zář 2019
Autor komentář smazal

Chtěly bych otestovat teploměr. Mám doma dva neposedy a změřit jim teplotu je občas nadlidský výkon. Takhle by jsme se s měřením netrápili a mohli bychom si jít hrát. 🙂

26. zář 2019

Tak já s dcerkou by jsme doma uvítaly teploměr,jeden bezdotykový jsme mély,ale ten stal za prd a neukazoval presne,urcite by se nam ted do podzimniho pocasi hodil 🙏🏼 Navic dcera nastoupila do skolky,takze nemoci se urcite ani male nevyhnou,vlastne i nam s tatkou 😂 navic,nechat si zmerit teplotu je docela boj i kdyz ji jsou 3 a prece jen do zadecku je to nejpresnejsi 😂💁🏽‍♀️ Takze bezdotykovy radi uvitame doma 🥰

26. zář 2019

Nám by se líbilo testovat teploměr a chůvičku. Mladšímu synovi rostou zoubky a zatím se to pokaždé neobešlo bez teploty. Ten komfort, kdy člověk jen přiloží a ví jak na tom dítě je by byl super a to nejen v noci.. A staršího by to bavilo i když by nebyl nemocný 🙂 Chůvička by našla využití u obou kluků, starší občas mluví ze spaní, tak by člověk jen mrkl a viděl, že se nic neděje a mladší se ještě několikrát za noc budí na kojení, ale někdy si jen tak brouká, tak by taky nebylo špatný na něj kouknout aniž by člověk musel do ložnice. Budeme se těšit na výsledky, třeba se štěstí usměje na nás!

26. zář 2019

Krasny den, tohle je bozii testovani 🙂 ..
Mame doma 2 neposedne lumpiky 😉 .. Dcera 6 let a syn 6 mesicu, moc radi bychom otestovali bezkontaktni teplomer, blizi se chripkove obdobi a toho naseho maleho lumpa zmerit je nadlidsky ukol a u dcerky vidim obrovskou vyhodu ji nemuset v noci budit, neotravovat ji s teplomerem v podpazi, kdyz spinka a neni ji dobre .. Dale bychom moc radi otestovali a urcite moc dobre vyuzili i chuvicky, mame baracek a loznice a pokojicek deti je v patre, takze by bylo strasne fajn mit chuvicku, kdyz maly spinka nahore a vedet, ze je v poradku ve sve postylce a spinka a nebo si jentak brouka 🙂 .. Mame sice pro nej pelisek dole v prizemi, ale zabira tu misto a vyzkouset chuvicku by bylo hrozne fajn 😉 .. A v neposledni rade se hodime pro testovani i elektricke odsavacky, nebo teda spis ja 😀 .. 3x do mesice jezdim do skoly a odsavam mlicko manualni odsavackou, takze by bylo moc fajn vyzkouset rozdil 😉 .. Vzdy shranuju do mrazaku mesic dopredu, takze by se u nas opravdu vyuzila 🙂 .. Prejeme stesti ve vyberu maminek na testovani 😉 ..

27. zář 2019

Dobry vecer, zaujala nas chuvicka v hodinkach a moc radi bychom ji vyuzili na “hlidani” za chvilku nasich tri deti🙂

27. zář 2019

Dobrý večer, mě by oslovila chůvička, neboť by se stala velkým pomocníkem při kontrole naši malé lumpice, se spánkem bojujeme a chůvička by se hodila v případě, když malou potřebuji zkontrolovat v pokoji, ale zároveň nechci otvírat dveře, abych si ji neprobudila skřípajívíma dveřma 🙂

27. zář 2019

Ach můj bože, tak tohle není možné?! Chůvička a hodinky? Slyším poprvé, ale už teď vím, že to je můj "životní" sen 🙂 Po porodu jsem dost zničená a potřebuji zase běhat a nedokážu najít pravidělný čas, ten j epouze, když junior spí. JJ fit mámy běhají za kočárkem, ale ty asi za barákem nemají nekonečné pole, kde bych z dítěte asi vytřepala komplet všechno, nicméně nebudu lhát a přiznám, že mi madlo vadí, chci máchat rucemi a trochu si přece jen pomoci a užít si to😉 kdo ne?! A představa, že si mohu během jeho spánku v klidu jít zaběhat po okolí (samo sebou, že v dosahu 300m - není možné :-O), mě naprosto uchvátila. Takže prosíííím já potřebuji vyhrát. Nemluvím o posledním výletu na kolech, kdy jsme si všichni užívali dovolenou, ale večer, když jsem na hotelu uspala malého, tak na skleničku mohl jen muž, co já bych tehdá dala za tuhle vymoženost a mohla pokecat s přáteli u sklenky v klidu! Super mobilní chůva mi nejen sežrala data, ale neustále se kousala a já nevěděla, zda junior vůbec dýchá, když se "video" ani nepohlo.
Kdyby to nevyšlo, tak bych alespoň ještě vyzkoušela ráda teploměr. Malej je hroznej rarach a né zbytečně mu říkáme Tomikatze! Neposedí a měření teploty je boj, i když spí! Ano opravdu, takže bezkontaktní rychlý teploměr je nezbytnost. Jako matka na mateřské však není moc z čeho utrácet, tak jsem koupila levnou verzi a nebudu lhát, aktuálně mám na jedno měření 35, na druhé 39. Takže buď mám výherní horečku a nebo jsem z toho mateřství ztuhla definitivně 🙂 I když nebudu vybrána, tak děkuji tomu, co to zvládnul dočíst do konce . Dobrou, běhat nejdu, neboť je tma jak ... na hřibitově 🙂

27. zář 2019

Chůvičku v hodinkách. Aby když hlídá babička, jenž jsem v práci nemusela chodit dceru kontrolovat, otvírat dveře do ložnice a tím ji vzbudit a narušovat ji tak spánek. Taky abych mohla v klidu pracovat na zahradě a věnovat se venku starším dětem.

28. zář 2019

Ráda bych testovala chuvicku, dcera se bude brzy stěhovat do svého pokojíčku v podkroví a chuvicku zrovna sháním kvůli větší kontrole nad jejím bezpečí. A chuvicku v hodinkách je asi sen. O bezdotykovem teploměru vždy pochybuji a zde bych ráda otestoval jeho přesnost. Zatím jsem asi žádný přesný elektronický teploměr nepotkala.

28. zář 2019

Ráda bych vyzkoušela bezkontaktní teploměr. Doma máme od konkurenční firmy a nejsem vůbec spokojená, měří si co chce 😀 Chtěla bych vytrhnout z omylu, že tyto teploměry můžou fungovat a předčít rtuťové důchodce. Jsem maminka dvou rarášků a rada bych se do tohoto testování zapojila.

28. zář 2019

Ahojky, jmenuji se Andrea a mam dceru Elisku. Eliska zacla prave chodit do skolky a nemoci se k nam domu jen a jen hrnou🙏 radi by jme otestovali teplomer a urcite by se naslo vyuziti i pro chuvicku 👍

28. zář 2019

Rada bych testovala teploměr nebo chuvicku. Mám doma 5 děti, tak by se využití našlo.

28. zář 2019

Ráda bych otestovala chůvičky, jelikož se rozhoduji, kterou pořídit. Mám doma 2 princezny 3,5 let a 2 měsíce, které spinkají s námi v posteli a na odpolední spánek, kdy jsou v posteli samy. Starší neustále cestuje po celé posteli, tak ať můžu popřípadě zasáhnout, když se bude blížit k mladší. Pokojíček nemají, jelikož na něj není místo a nejspíš ani nebude.. ❤️ 🙁

28. zář 2019

Moc ráda bych testovala chůvičku. Momentálně máme video chůvičku ale nejsme úplně spokojeni a proto uvažujeme o změně a zrovna značka truelife nás docela zaujala. Máme ročního chlapečka, který už spinká sám v pokojíčku ale dost často se ještě budí 😊

28. zář 2019

1. Chůvičky
2. Včera nám naše staré chůvičky odešly 😱 Zrovna ve chvíli kdy jsem chtela jit s kámoškou na víno 😂 A tak chlap prostě hlídat nemohl 🤔
U nás jsou chůvičky využívané denno denně, ve velkem baráku moc není slyšet pláč, proto jsou od malicka nasim velkym pomocnikem 👍

28. zář 2019

Nejradši bych otestovala chuvicku. Už několikrát se nám stalo, že houkal monitor dechu. Ten strach, ktery jsem měla byl neskutečný a tak bych ráda měla malého stále pod kontrolou. Určitě by se hodil i teploměr, který zrovna musíme pořídit ☺

28. zář 2019

Moc ráda bych vyzkoušela odsávačku mateřského mléka. Mimi je na cestě, narodí se už za chvíli. Teploměr i videochůvičku od Truelife už mám pořízené, ale na odsávačku se teprve chystám. Když dostanu možnost ji testovat, ráda se svými zkušenostmi pochlubím. 🙂

28. zář 2019

Vsechny 3 vypadaji moc dobre. Rada bych ale testovala chuvicku nebo odsavacku. Mladsi syn mel slozitejsi start na svet, proto ho musime mit pod neustalym dohledem, s videochuvickou by mohl nerusene odpocivat v postylce v loznici a ja bych nemusela starsiho tolik okrikovat a v klidu uvarit, uklidit. Dlouhodobe odsavam mleko, takze i odsavacka by se hodila a mohu i porovnat se stavajici. Rada fotim a jeste radeji pisu.
Nejsou ti kluci k sezrani a pripraveni k testovani?

29. zář 2019

Chtěla bych testovat teploměr. Moje holčička má bohužel v zimě teplotu často. a nechci ji budit, když má teplotu. Ráda se podělím o zkušenosti s teploměrem s ostatními maminkami.

29. zář 2019

Ráda bych zkusila teploměr a chůvičku. Máme dvouletou holčičku a teď čekáme chlapečka, takže využití by se našlo.

29. zář 2019

Ja bych rada vyzkousela chuvicku. Protoze malou 2 letou holcicku zacneme davat do sveho pokojicku a ja bych ji tak mohla mit pod kontrolou a zaroven by mohla mit zavrene dvere a pokojne spinkat ❤️

29. zář 2019

Dobrý den. Ráda bych vyzkousela teploměr, jelikož zrovna s kamarádkou uvažujeme nad koupí bezkontaktniho teploměru, pokud by se osvědčil, mohla bych ho doporučit kamarádkám
👍

29. zář 2019

„Táto, už vážně musíme pořídit bezkontaktní teploměr!". Podívám se na MK a co tu nevidím? Testování bezkontaktního teploměru 🌡️. Hurá ❤️. Proč právě my bychom tuto parádní věcičku chtěli testovat? Zuby 🦷, očkování 💉, podzimní čas 🍁 a s ním přicházející nachlazení...Hrozba číhá doslova na každém rohu a mít tu možnost zkontrolovat Mišáka teplotu během chviličky a nemuset ho celého vysvléknout či s ním svázat boj o setrvání s teploměrem v podpaží a samozřejmě o nočním měření ani nemluvě je doslova k nezaplacení ❤️.

29. zář 2019

Strašně moc bych ocenila chuvičku, která dosáhne až na zahradu z patra, když děti spí, abych mohla alespoň vyplet nebo sklidit úrodu. A taky jsem neobjevila teploměr, který měří správně. I ten bych ráda otestovala.

29. zář 2019

Nám by se určitě hodil bezkontaktní teploměr, protože udržet prcky u normálního teploměru je přímo nadlidský úkol...

29. zář 2019

Krásný večer, moc ráda bych se zúčastnila testování, pro nás ideálně chůvičky nebo teploměru. Mám dva skvělé chlapečky (1,5 roku a 4,5 roku).
Chůvička by u nás našla každodenní uplatnění, jelikož bydlíme v domečku, kde je ložnice od obývacího pokoje poměrně dost vzdálena a pláč na takovou vzdálenost jde bohužel přeslechnout. Ocenila bych tak zejména velký dosah a také noční vidění. Možnost mít rodičovskou jednotku na ruce mě vyloženě nadchla. 😍 Spoustu domácích prací s dětmi dělat nemůžu nebo nechci, jako je například stírání podlahy nebo u mladšího někdy i práce na zahradě, takže tohle bych ocenila moc - mít dohled nad spícím dítětem pouhým pohledem na hodinky a přitom mít úplně volné ruce na práci.
Bezkontaktní teploměr bychom využili též zejména u dětí. Teď s blížícím se sychravým počasím a se změnami teplot jsou nachlazení a virózy velice časté, zrovna teď mladší syn s jedním bojuje. A například v noci je přesné měření teploty bez nutnosti vzbuzení dětí prakticky nemožné, což by se tímto bezkontaktním teploměrem vyřešilo. 🙏

29. zář 2019

Ahoj maminky, toto je oznámení o ukončení výběru. V první řadě vám chceme poděkovat za zájem, ženy na testování již byly vybrány. Po výběru, který proběhl, jsme vybraným uživatelkám zaslali interní poštu. To znamená, že ty, které byly vybrány pro testování, dostaly zprávu s pokynem, co a jak dál. Označujeme vás všechny proto, abyste dostaly upozornění a věděly jste, že výběr proběhl. (všechny = vybrané i nevybrané)
Zapojte se i do dalších výzev a zkoušejte dál. Připravujeme jich hodně 🙂
Každé z vás zasíláme tři srdíčka 🙂 ❤️ ❤️❤️
Přejeme krásný den, každý den,
konik_testuje
@2017martina, @20kveta, @3mama, @actiimelka, @adel_si, @adrianka1816, @adriankadani, @adusku, @ahatanka, @akirchnerova, @aktide, @andilekalis, @andinka97, @andrejkakubik, @andy254, @andynka78, @animali, @antilopkax, @areh, @asashley, @athyna, @barca198, @barcamoravcova, @barinkas, @barushet, @baruskagabuska, @barussska1, @basko206, @bbafy, @bednaluca, @bertoldina, @beruska125, @beruskaevuska1, @beruszka82, @betka09, @bjm87, @bucifalek_just, @caffelatte1, @charlottelotta, @chiara1990, @cibuliste, @coreprincess, @crazyduck85, @crazykat, @daffymommy, @dafnulka, @dancacechova, @danulle_, @dasa7x, @dasinaa, @denis85, @denisahradecka, @deniskaaa112, @deniskaka, @denny94, @didiprochazkova, @diginka1993, @dobro16, @domcuskha, @dzogobela, @elifida, @emdi94, @esterw, @eva1987, @evacavarova, @evushkaaa, @ewon, @farka, @fejfarka, @fouskovi, @gigi95, @girlplay01, @granynka, @hance89, @hanickaa7, @hanulka1989, @happyprcek, @happyzuza, @hela64, @hhranolka, @hllucie, @holkacekatelka, @hsopka, @irenos...rilla, @pashticka, @pavlavidenska, @peggushka22, @pekosek, @petaov, @petapetula89, @petat95, @petkabob, @petkasadelkou, @petra123321, @petracig, @petrakre90, @petrazmetra1, @petulaam, @petule_c, @phoebe8008, @pipetulaa, @popelucha, @popyna, @preiba, @psykorova, @radkon, @rebarborak, @renda501, @rendlik86, @rkozakova, @rottentocore, @rubicon_cube, @seety, @siille, @simix22, @sistersss, @slulunicko, @smajlicek007, @smekalovamo, @smuffynka, @snany, @snezenka26, @sobist, @sofinka005, @sprska, @szabickovi, @t22d, @tanakin, @tangerina, @tarien, @terchal, @teresitamamasita, @terez_sv, @terezabinkova, @terinavb, @theuska29, @tomickov92, @tonkat, @ukeke, @velas, @verabas, @verca5505, @verionka, @veronikaj85, @vesie, @vesper, @veverik_, @veverka.terka, @veverka55, @viktoriesarah, @vitalashko, @vladusa85, @vlahy, @vonrataj, @waloiss, @weronicaaaa, @wikki07, @xantista, @yenefer1, @zanda90, @zanri, @zdeni20, @zebra2009, @zelnahlava, @zemlu, @zrofka, @zuza2612, @zuzana1987zuzana, @zuzhe, @zuzina_m

30. zář 2019

Začni psát komentář...

Odešli