1 / 1

    Do letadla tablet a nějaké bonbóny apod na vzlet a pristavani. Taky se často snaží nacpat rodiny s dětmi do letadla jako první, což osobně považuji za hloupost. Čekat třeba půl hodiny v pretopenem letadle jenom přidá případné panice. Nastupuji zásadně jako poslední, na letišti je toho k vidění mnohem víc a když si pak sedneme do letadla, tak se hned začne s letem a není čas na paniku či zlobení.

    22. črc 2022

    @20190418 to já to mám opačně, nastupujeme mezi prvníma, úplně nesnáším jak se to pak vleče přes to letadlo 😀
    jinak na africký slunce určitě UV trička pro děti.. letos jsem v Egyptě viděla fakt hodně spálených dětí

    22. črc 2022

    kluci když měli stejně, tak jsme také byli v Tunisu. Do letadla tablet a svačinu. Potom už si vystačili s potápěcíma brýlema v bazénu či moři, míčkem na házení, vzala bych nějakou lopatku a kyblík - ikdyž se to tam dá koupit v pohodě. Na deku nebo pokoj karty nebo malou cestovní hru a flešku s pohádkama. Měla jsem sebou celou lékárničku ve zmenšeném 😀 Na jídlo nás nepustili v krátkých kalhotech, minimálně třičtvrteční nebo dlouhé šaty, muži košili nebo triko s límečkem.

    22. črc 2022

    Take jsme leteli s detma poprve (8 a 6 let). My měli do letadla Žvýkačky na vzlet a přistání, pak omalovanky, knížku, holky to nakonec celé prospali. Jeste meli oblibeneho plysacka. Na plaz kyblicek, nějaké hry, ale nic jsme skoro nevytahli. Ještě míček, s tím si hrali nejvíc. Letěli jsme poprvé, a už vim, ze jsme spoustu věcí brali zbytečně. Ale urcite bych se odrazila co tvoje děti nejvíc baví. A to jim vzala třeba aspoň do toho letadla.

    22. črc 2022

    Základní lékárničku včetně teploměru.

    22. črc 2022

    Minulý týden jsem byla s kluky v Egyptě, měli jsme do letadla tablet, pastelky a zvejkacky, víc nebylo třeba🙂 a s sebou zrovna tak, stejně jsme byli neustále v bazénu a nebo v moři, max malý kyblík a lopatka a tedy kupovala jsem jim v Decathlonu ty masky na potápění, to jsme využili denně🙂 Tričko UV vůbec, ale byla to už třetí more v tomto roce, takže už barvu mají a spálit se neměli jak🙂 léky jsme měli, ale v hotelu byla lékárna, kde měli vše, takže vlastně zbytečné.

    22. črc 2022

    Do letadla mobil nebo tablet, flešku (se správnou koncovkou nebo redukcí), sluchátka. Nebát se na letišti po kontrole utratit peníze za pití - ať zůstane i po příletu. Nejhorší je užmoulaný půllitr coly pro 4 lidi na pět hodin. Svačina může být bez problémů, takže klidně zapečené tousty, banán, jabko, bábovka.
    Dodržovat polední siestu, je fajn na to myslet se zásobou pohádek, kdyby rodiče chtěli spát, ale děti ne.
    Pokud máte třeba hbo nebo disney+, tak aplikace umožňuje stáhnout filmy do úložiště a sledovat offline.

    23. črc 2022

    Čeká nás také za necelých 14 dní let do Tuniska, máme holku(6,5roku) a kluka(necelých 4,5 roku),do letadla budu brát menší svačinu a pití, pak knížku,omalovanky.Uv trička nevedu, chodime pravidelně ven,mažu je opalovacím kremem 50+ a jsou oba uz hnědi,takže základ mají. Urcite kloboucek nebo nějakou pokryvku hlavy,dcerka bude mít šaty,sukně,syn 3/4 kalhoty a trička.s sebou budeme mít notebook.

    23. črc 2022

    Do letadla beru na zábavu vždy omalovánky, papíry + pastelky, fixy, nálepkovou knížku a tablet. Letos jsem na tyto potřeby koupila super vychytávku v Ikey. https://www.ikea.com/cz/cs/p/mala-prenosne-pouz....
    Dcera si to bere i na pláž, když odpočívá na lehátku tak si kreslí...

    23. črc 2022

    Na pláž i kolem bazénu si nemůžu vynachválit. Slip stop "boty". https://www.slipstop.cz/.
    Jsou perfektně skladné (jako ponožky) a noha chráněná. Písek i kachličky kolem bazénů (schody na tobogánech) bývají rozpálené ...

    23. črc 2022

    My jsme letos letěli poprvé s 2letou dcerou do Bulharska.Za nas urcite UV trička,mala se furt rozcilovala,kdyz sem ji chtela namazat. Koupila jsem ji boty do vody a ani ke tam nevytahnula,zatímco Crocsy si skoro nesundala z nohy. S kybliky na pisek nemělo cenu se táhnout,kdyz jsou v každém stánku a mala aspoň byla rada,ze jsme ji tam koupili darecek.V letadle urcite tablet s pohadkama,to je záchrana velika🙂 a taky se hlásím k nastupování do letadla az co nejpozději.

    23. črc 2022

    @mmmmmartinka pokud je dítko zvyklé mazat se v létě opalovacím krémem tak by neměl být problém. syn i dcera si to nechali vysvětlit a od malička problém není,bez namazání se nejde nikam. u nás by se v uv tričku běžně nedá chodit a bez namazání se nikam nejde, mažu je opalovacím krémem 50+ a jsou už pěkně hnědý,neumím si představit je nemazat vůbec

    23. črc 2022