Když má máma narozeniny na prvního Máje...

    juliemichal
    Zpráva byla změněna    Dnes ve 12:09    

    Holky které jste měly holtera,tak měřil vás třebas 2-3x během cca 5 minut?dělám něco špatně ať vím jestli si dávat na něco pozor anebo co to prosím znamená?děkuji

    Budeme týden bez starší 10ti leté dcery jen s 5ti letou. Chtěla bych toho, že se nebudeme muset přizpůsobovat v programu oběma, využít a podniknout něco zaměřeného vyloženě jen na míru té pětileté.
    Prosím tedy o tipy na nějaké wow místa, ať už na jednodenní výlet, či pobyt v ČR, nebo i v sousedním zahraničí. Něco, kde nebude smutná z toho, že kvůli věku, nebo výšce nemůže na půlku atrakcí.
    Jinak ráda jezdí na kole, plave, nemá problém se hned dát s cizími lidmi do řeči, miluje objevování nových míst, třeba i přespávání každý den v jiném hotelu, nemá ráda, když jí něco zevšední a celkově je takový motýlek přelétavý, co nevydrží dlouho na jednom místě.

    Holky už pět dní mě bolí prsa jak při těhotenství. Ale test je negativní. Myslíte že to může takto být i při ovulaci atd? Toto jsem zažila jen u posledního těhotenství. Nebo čím si ulevit ?

    leneee
    Zpráva byla změněna    Včera v 19:30    

    Prosim o radu, pribuzny v rodine-onko pacient v pokrocilem stadiu nemoci, ktera uz velmi ovlivnuje jeho chovani jak fyzicky tak psychicky (omezena motorika a agresivni chovani). Kam se obratit o radu/pomoc pripadne na jaka zarizeni vyhledat ci si vyhledat, ktera podobne pacienty prijmou na odlehcovaci pobyt ci na hospitalizaci, prootze pecujici osoba prestava zvladat jak fyzicky tak psychicky. Penize nehraji roli, muzeme zaplatit i nejake soukr zarizeni. Praha a okoli. Dekuji predem za tipy ci rady.

    Maminky hoďte my inspiraci co jste dávali paní učitelkám ze školky ke konci školního roku děkuji 😊🙏

    Ahojky holky, mám dva dotazy 1) jaký sprej by jste mi doporučili kvůli klíšťatům pro děti?

    2) Jakou voňavku pro sebe, která krásně voní?
    Zatím mám jen takové ty co mi nevoní. Poraďte holky.

    nabertekurzOvěřená organizace
    Včera v 09:46    Čtené 27x

    Věříme, že si užíváte klidných dní a na programu máte odpočinek na Svátek práce (1. 5) 👨‍🍳👨‍🏫👩‍🏭👷‍♂️👩‍⚕️👮‍♀️👨‍✈️

    nebo nadcházející Den osvobozeni (8.5) 🏆✌

    Naše služba ovšem stále jede v běžném provozu 🤩🦸‍♀️🦸‍♂️

    Ať už máte nějaké otázky, které vám vrtají hlavou a je vám stydno se na ně doptat, máte dotazy, chcete si povykládat nebo chcete s něčím poradit či pomoci.

    Jsme tady🌼

    apacheeeAMBASADORKA
    Včera v 07:52    

    Přeji krásný sváteční den a připomínám, že už jen do dnešní půlnoci můžete soutěžit se mnou a s #dm o dvě krásné vůně - jednu dámskou alverde a jednu pánskou SEINZ. 🎁

    https://www.modrykonik.cz/blog/apacheee/message/vonava-soutez-preji-krasne-uterni-do-c311ii/

    Holky, jdu se pochlubit prací mého manžela. Manžel umí snad úplně vše. Na domě udělá vše sám, rozvody elektřiny, vody, topení. Postaví snad vše na co si pomyslí. A to je kuchař 😂, takže i skvěle vaří. Ale tohle je boží... Dlouho jsme chtěli fóliovník, který vydrží ty vichřice. Ale vše na stejné brdo. Tak ho postavil sám. I s okénkem 😍, tam to poroste samo 👏

    (6 fotek)

    Přesně ví kde mě má každé ráno čekat 😍, v zahrádce ♥️ manžel mi nařezal ze dřeva špalky na sezení do zahrádky, protože nás obě zná 🤗, miluji tyhle teplá rána... Můžu si vzít snídani ven... Přeji krásný státní svátek 😊

    (4 fotky)

    U nás se dnes spinká takto 😂😍 já je prostě žeru ♥️

    (2 fotky)

    Opět tady!❤️ Prostě my ji milujeme!
    Zase milion zažítku tady v 5ti🥰

    (2 fotky)

    Jak on se směje vždycky 🐶😄

    apacheeeAMBASADORKA
    30. dub 2024    

    Už 7 let jsme spolu 😍 A jako každý rok se slaví na čarodějnické párty, to se prostě umí někdo narodit 😉

    Tak my frčíme....tohle vyfotit byla velká sranda.Blbnutí nás baví😂😂😇😍

    (15 fotek)
    pr_clanek
    30. dub 2024    Čtené 18x

    Proč si vybrat bio čaje? Objevte chuť, která dělá dobře vám i planetě

    Přemýšleli jste někdy o tom, proč byste měli zvolit bio čaje místo těch běžných? Odpověď je jednoduchá. Bio čaje nejen že chutnají skvěle, ale jsou také mnohem šetrnější k naší planetě.

    Zamysleli jste se někdy nad tím, co vlastně pijete? Na první pohled se může zdát, že všechny čaje jsou si podobné, ale opak je pravdou. Bio čaje, které se pěstují bez použití jakýchkoliv chemických hnojiv a pesticidů, jsou zkrátka něčím výjimečné. Při jejich pěstování se nezatěžuje půda žádnými škodlivými látkami, což znamená, že ani do vašeho šálku se tyto nežádoucí chemikálie nedostanou. Je to skvělá zpráva nejen pro vaše zdraví, ale i pro samotnou půdu, která díky tomu může zůstat zdravá a plodná. A to není vše. Podporou bio čajů také přispíváte k udržení biodiverzity a zdraví celých ekosystémů. Díky šetrnému způsobu pěstování se mohou různé druhy rostlin a živočichů lépe rozvíjet a prosperovat.

    Není to ale jen o půdě a biodiverzitě. Způsob, jakým se bio čaje pěstují, má širší pozitivní dopady na celý ekosystém a na zdraví planety jako celku. Když si vyberete bio čaj, nejenže pijete nápoj, který je čistší a možná i chutnější, ale také se aktivně podílíte na podpoře zemědělských metod, které respektují přírodní cykly. To vše přispívá k lepšímu a zdravějšímu životnímu prostředí, což je věc, která nás nakonec ovlivňuje všechny. Když tedy příště budete stát před volbou, jaký čaj si dopřát, možná stojí za to se zamyslet nad tím, jaký má vaše rozhodnutí dopad.

    Když si vyberete bio čaj, nejde jen o to, že podporujete zdravější způsob pěstování, ale také o to, jak je tento čaj spojen s fair trade, tedy spravedlivým obchodem. Co to znamená? Lidé, kteří tyto čaje pěstují, dostávají spravedlivou odměnu za svou práci. To je důležité hlavně v zemích, kde je zemědělství hlavním zdrojem příjmů pro mnoho rodin. Když kupujete bio čaje, které jsou certifikované jako fair trade, přispíváte k lepším životním podmínkám farmářů a jejich rodin. Tito farmáři tak mohou důstojně žít z práce, kterou milují, a zároveň mají zajištěnu férovou odměnu, která odráží jejich těžkou práci a péči o zem, na které pěstují čaje.

    Není to úžasné, když víte, že každý šálek čaje, který si dopřejete, může mít pozitivní dopad na život někoho na opačné straně světa? Při pití bio čaje se tak nemusíte cítit jen dobře kvůli jeho chuti a zdravotním přínosům, ale můžete se také cítit dobře, protože víte, že podporujete spravedlivý a etický způsob podnikání. Tímto způsobem se bio čaje stávají nejen volbou pro vaše zdraví, ale i pro vaše svědomí. A to je přece jen další důvod, proč zvolit právě bio čaje, které jsou šetrné k přírodě i k lidem, kteří je pro nás s láskou pěstují.

    Když už mluvíme o kvalitních bio čajích, nesmíme zapomenout zmínit českou značku SonnentorTato značka je známá svým závazkem k ekologicky udržitelné produkci a nabízí širokou paletu čajů, které jsou nejen bio, ale i neuvěřitelně chutné. Kde můžete tyto čaje zakoupit? Nejlépe v eshopu Ferwer.cz, který je známý jako obchod nabízející širokou paletu ekologických a udržitelně vyráběných produktů, od bio čajů až po oblečení a boty, které jsou šetrné k životnímu prostředí a podporují férové obchodní praktiky. Na Ferwer.cz najdete širokou nabídku bio produktů, včetně čajů Sonnentor.

    Neměli bychom se tedy více zaměřit na to, co pijeme, a vybírat si takové nápoje, které nejen dobře chutnají, ale také dobře dělají? Přechod na bio čaje může být malým krokem pro vás, ale velkým skokem pro zdraví naší planety. Proč tedy nezačít hned dnes? Ponořte se do světa bio čajů a objevte nejen nové chutě, ale i pocit, že děláte něco dobrého pro sebe i pro Zemi.

    Sponzorovaný príspevok

    Zdroj fotografií: pixabay.com

    pr_clanek
    30. dub 2024    Čtené 29x

    Móda pro maminky – přijměte nejnovější jarní trendy

    Jaro je v plném proudu a vy stále hledáte, čím si zpestřit váš šatník? Tak jste tady správně! Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, které oděvy, doplňky a boty pro maminky budou pohodlné a zároveň trendy! Také si povíme, jak jednotlivé kousky zakomponovat do stylových outfitů. Jarní inspirace je tady!

    Jaké oblečení se letos blýskne v maminkovských jarních šatnících?

    Jako mámy už jistě víte, že je důležité nosit kvalitní oblečení, které bude však zároveň trendy. Letos budou v kurzu kalhoty s vyšším pasem a s rozšířenou nohavicí. V módě budou dále mom džíny. K oběma modelům kalhot mohou dámy volit tričko s potiskem. V kurzu budou dále plisované a trapézové sukně s vyšším pasem. Vysoký pas opticky zalichotí každé dámské postavě. Dále mohou ženy vsadit na jaře i na šaty s rafinovanými průstřihy. Ty se mohou na šatech objevit nejen klasicky v dekoltu, ale také na bocích či v oblasti šíje a ramen. Díky průstřihům mohou maminky chytře potlačit drobné nedostatky a naopak zdůraznit své přednosti. In budou letos i delší kardigany a oversize móda. Ta pak bude slušet převážně vyšším ženám. Nízké dámy oversize modely oblečení zbytečně opticky snižují a rozšiřují. Těm se tedy s nízkou figurou při sestavování outfitu raději vyhněte. Na výše zmíněné trendy oděvy se můžete podívat např. i zde: https://answear.cz/m/united-colors-of-benetton. Tady si přijde na své i ta nejnáročnější máma.

    Které boty jsou tzv. must-have kouskem jarního botníku?

    Do vašich jarních botníků letos určitě zařaďte alespoň jeden pár dámských sneakers. Tyto boty mohou mít mnoho podob. Na trhu najdeme kotníkové i nízké kousky. Opravdovým hitem sezóny však budou dámské tenisky na vyšší a robustní platformě. V módě budou zejména modely s potiskem. Velikost potisku už ponecháme na vás a na vašem jedinečném vkusu. Dámské sneakers pak mají tu výhodu, že je lehce zařadíte do elegantních, ale i do volnočasových a do sportovních outfitů. Nosit je můžete s již zmiňovanými kalhotami s vysokým pasem a s rozšířenou nohavicí. Dále se vám budou tenisky hodit i k legínám s vyšším pasem nebo k praktickým cargo kalhotám s kapsami. Do jarního teplejšího počasí ocení maminky i kvalitní a módní sandály s lesklými prvky. Ty pak mohou maminky lehce sladit i se svými stříbrnými nebo se zlatými šperky.

    Jaké módní doplňky na jaře zařadit do trendy outfitů?

    Chcete-li váš jarní outfit vyšperkovat do posledního drobného detailu, vsaďte na módní doplňky. I obyčejný módní doplněk dokáže totiž z obyčejného outfitu vyčarovat dokonalý a zajímavý model. Letos budou v módě zejména velké kožené dámské kabelky. Kabelky Karl Lagerfeld na Answear.cz si jistě oblíbíte a zamilujete i vy! In budou také psaníčka s lesklým řetízkem. Do každodenních outfitů můžete zařadit i kožené batohy v uran stylu. Do sportovních outfitů maminky zase ocení dámské ledvinky. Volit můžete i výraznější modely s potiskem. Na každodenní nošení zazáříte s bucket kloboukem a s většími slunečními brýlemi v nejrůznějších geometrických tvarech. V módě budou také slaměné klobouky s širší krempou.

    Sponzorovaný příspěvek

    Zdroj fotografií: EnvatoElements

    Zdravím, nevíte o nějaké akci na prvního máje? Berounsko, Praha, Praha západ a okolí? Děkuji

    #autoskola
    Ahoj holky, ve svým věku jsem se rozhodla začít dělat autoskolu (automat). Mám za sebou 4. Jízdu a jako teda....ufff! Jak někdo může tvrdit, že automat je "JEN" o točení volantem a brzda/plyn? Prosím, uklidnete mne, že nejsem ztracený případ a že po tech 10 jízdách, co mě ještě čekají mam šanci ten řidičák udělat. Jaká byla vaše cca 4-5 jízda? Ja mam problém se zatackami, kruhacem (utocit to včas) a jako snad i s orientaci v prostoru mi prijde. Dělám to v širokým aute, a občas najizdim dost ke krajnici/za ni taky. Posun tam je od první jizdy, ale cekala jsem teda, že to bude už teď rozhodně lepší. Ach jo :/

    Mamko mamko koukej, stále jsem tvuj syn že Jo?😅😅😅🤭