pr_clanek
30. dub 2024
29 

Móda pro maminky – přijměte nejnovější jarní trendy

Jaro je v plném proudu a vy stále hledáte, čím si zpestřit váš šatník? Tak jste tady správně! Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, které oděvy, doplňky a boty pro maminky budou pohodlné a zároveň trendy! Také si povíme, jak jednotlivé kousky zakomponovat do stylových outfitů. Jarní inspirace je tady!

Jaké oblečení se letos blýskne v maminkovských jarních šatnících?

Jako mámy už jistě víte, že je důležité nosit kvalitní oblečení, které bude však zároveň trendy. Letos budou v kurzu kalhoty s vyšším pasem a s rozšířenou nohavicí. V módě budou dále mom džíny. K oběma modelům kalhot mohou dámy volit tričko s potiskem. V kurzu budou dále plisované a trapézové sukně s vyšším pasem. Vysoký pas opticky zalichotí každé dámské postavě. Dále mohou ženy vsadit na jaře i na šaty s rafinovanými průstřihy. Ty se mohou na šatech objevit nejen klasicky v dekoltu, ale také na bocích či v oblasti šíje a ramen. Díky průstřihům mohou maminky chytře potlačit drobné nedostatky a naopak zdůraznit své přednosti. In budou letos i delší kardigany a oversize móda. Ta pak bude slušet převážně vyšším ženám. Nízké dámy oversize modely oblečení zbytečně opticky snižují a rozšiřují. Těm se tedy s nízkou figurou při sestavování outfitu raději vyhněte. Na výše zmíněné trendy oděvy se můžete podívat např. i zde: https://answear.cz/m/united-colors-of-benetton. Tady si přijde na své i ta nejnáročnější máma.

Které boty jsou tzv. must-have kouskem jarního botníku?

Do vašich jarních botníků letos určitě zařaďte alespoň jeden pár dámských sneakers. Tyto boty mohou mít mnoho podob. Na trhu najdeme kotníkové i nízké kousky. Opravdovým hitem sezóny však budou dámské tenisky na vyšší a robustní platformě. V módě budou zejména modely s potiskem. Velikost potisku už ponecháme na vás a na vašem jedinečném vkusu. Dámské sneakers pak mají tu výhodu, že je lehce zařadíte do elegantních, ale i do volnočasových a do sportovních outfitů. Nosit je můžete s již zmiňovanými kalhotami s vysokým pasem a s rozšířenou nohavicí. Dále se vám budou tenisky hodit i k legínám s vyšším pasem nebo k praktickým cargo kalhotám s kapsami. Do jarního teplejšího počasí ocení maminky i kvalitní a módní sandály s lesklými prvky. Ty pak mohou maminky lehce sladit i se svými stříbrnými nebo se zlatými šperky.

Jaké módní doplňky na jaře zařadit do trendy outfitů?

Chcete-li váš jarní outfit vyšperkovat do posledního drobného detailu, vsaďte na módní doplňky. I obyčejný módní doplněk dokáže totiž z obyčejného outfitu vyčarovat dokonalý a zajímavý model. Letos budou v módě zejména velké kožené dámské kabelky. Kabelky Karl Lagerfeld na Answear.cz si jistě oblíbíte a zamilujete i vy! In budou také psaníčka s lesklým řetízkem. Do každodenních outfitů můžete zařadit i kožené batohy v uran stylu. Do sportovních outfitů maminky zase ocení dámské ledvinky. Volit můžete i výraznější modely s potiskem. Na každodenní nošení zazáříte s bucket kloboukem a s většími slunečními brýlemi v nejrůznějších geometrických tvarech. V módě budou také slaměné klobouky s širší krempou.


Sponzorovaný příspěvek

Zdroj fotografií: EnvatoElements

Začni psát komentář...

Odešli