Vlhčený toaletní papír Bella Baby Happy s měsíčkem lékařským

15 zkušeností

Vlhčený toaletní papír Bella Baby s měsíčkem lékařským je šetrný k citlivé dětské pokožce díky obsahu extraktu z měsíčku lékařského, který pokožku hydratuje, zklidňuje podráždění a zabraňuje jeho opakovanému vzniku. Tento toaletní papír je 100% biologicky rozložitelný, takže jej lze bezpečně spláchnout do záchodu, čímž je šetrný i k životnímu prostředí.

Vlhčený toaletní papír Bella Baby s měsíčkem lékařským je vhodný pro každodenní použití. Díky svému šetrnému složení pečuje o citlivou pokožku dětí, poskytuje jí ochranu a zklidnění a zajišťuje vysoký komfort při používání.

Vlastnosti:

• Šetrné složení vhodné i pro citlivou pokožku.
  • Obsahuje extrakt z měsíčku lékařského: zklidňuje a hydratuje.
  • Biologická rozložitelnost: lze bezpečně spláchnout.
  • Počet kusů v balení: 42 kusů, praktické balení vhodné na doma i na cestování.
  • Pohodlné a snadné použití– balení lze jednoduše uzavřít.
Kde koupím Vlhčený toaletní papír Bella Baby Happy s měsíčkem lékařským ?

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti S vlhčeným toaletním papírem Bella Baby Happy s měsíčkem lékařským.

Máš zkušenost S vlhčeným toaletním papírem Bella Baby Happy s měsíčkem lékařským.?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení

Používáme ho jak doma v koupelně, tak i na cestách

Když jsem poprvé sáhla po vlhčeném toaletním papíru Bella Baby Happy s měsíčkem lékařským, bylo to hlavně ze zvědavosti. Mám doma malé děti a citlivou pokožku, takže hledám produkty, které jsou jemné a šetrné, a tento papír mě nezklamal.

Používáme ho jak doma v koupelně, tak i na cestách. Je to univerzální pomocník, který nám usnadňuje každodenní hygienu. Obsahuje výtažek z měsíčku lékařského, což je bylinka známá svými zklidňujícími účinky. Díky tomu se nemusím bát použít ho i při drobných podrážděních pokožky.

Příjemně mě překvapila jeho jemná vůně. Není vůbec vtíravá, což oceňuji, protože nemám ráda příliš parfémované produkty, zvlášť když jde o něco, co používají i děti. Balení je navíc praktické – snadno se otevírá a papír uvnitř nevysychá, což je pro mě velký bonus, zvlášť když ho nosím v kabelce nebo tašce na výlety.

Velkým plusem je, že papír je splachovatelný. Nemusím se bát, že bych ucpala odpad, a to jak doma, tak třeba na cestách, kde je přístup k odpadkovému koši omezený.

Celkově bych tento papír doporučila každé mamince, která hledá praktický a šetrný produkt pro svou rodinu. U nás si našel pevné místo a ráda ho budu používat i dál.
(3 fotky)
  • Jemný a šetrný k pokožce díky výtažku z měsíčku lékařského
  • Ideální pro použití doma i na cestách
  • Příjemná, jemná vůně
  • Praktické balení, které zabraňuje vysychání
  • Splachovatelný a šetrný k odpadnímu systému
  • Vhodný pro citlivou pokožku dětí i dospělých

Vlhčený toaletní papír Bella Baby Happy s měsíčkem lékařským

Tento vlhčený toaletní papír mohu vřele doporučit. Je šetrný k dětské pokožce, má příjemnou vůni. Velikost balení je vhodná i na cestování. Synovi se velice líbí obrázek včeličky na balení a hodně ho to motivuje k chození na nočník. Toaletní papír se dá spláchnout, to je také veliké plus. Jsme velice spokojeni, budeme kupovat dál.
  • Příjemný na dotyk
  • Příjemná vůně
  • Velikost vhodná i na cestování
  • Dá se spláchnout
  • Dětský design motivuje děti k používání
  • Šetrný k pokožce
luidisek  8. pro 2024 Ověřená recenze

Bella Baby Happy s měsíčkem

Tento vlhčený toaletní papír je opravdu skvělý. Velmi mile mě překvapilo otevíráni, je dost pevné a nestane se, že by nedrželo. Snad možná až při pár posledních kouscích v balíčku. Také se dobře odděluje a netrhá se. Pouze opět při pár posledních kouscích v balíčku jsem vytáhla třeba 3 ubrousky naráz. A velkým plusem je nádherná vůně. Za sebe a děti tedy můžeme doporučit 👍.
  • Dobře se odděluje
  • Dobré uzavírání
  • Vyšší cena

Bella Baby a dítě je vážně Happy

U nás má tento vlhčený toaletní papír velký úspěch. Jelikož se 2letý syn učí samostatnosti, a to i na nočníku. S papírem Bella Baby Happy to opravdu hezky zvládá, častokrát úplně sám. Netrhá se jako většina vlhčených toaletních papírů. Má lehkou parfemaci a vábivý design. Vlhčení je za mě akorát, není přehnaně mokrý, ani na půl suchý. Jediné co beru za malou nevýhodu je, že ne vždy se podaří vytáhnout jen jeden kus. Určitě by bylo fajn i menší balení do kabelky a větší balení na doma. Vzali jsme sebou papír na nákupy, výlety, k babičce a všude obstál. Největší výhoda je za mě splachovatelnost. Dali jsme ho na otestování i jednomu ze členů rodiny a byl s ním spokojený víc než s dospěláckým.
  • Nedráždí pokožku
  • Lehká parfemace
  • Ideální vlhkost
  • Splachovatelnost
  • Ekologičnost
  • Pro malé i velké
  • Malé balení na doma
  • Někdy se vytáhne více ubrousků najednou
telios  7. pro 2024 Ověřená recenze

Šetrný a příjemný

Toaletní papír má příjemnou vůni. Materiál je jemný a nedře zadeček dítěte. Ubrousky jsou dostatečně vlhké. Dobře se vyndávají, jen občas se mi stalo, že jsem vzala víc ubrousku naráz, nebo že se mi přetrhl ubrousek. Přesto, jak se zdá být pro nás dobrou volbou, se dceři po častějším utírání objevily drobné začervenání a pupínky. Nemůžu však vyloučit, že se jednalo o reakci na něco jiného (např. nemoc atd. při testování, byla dcera zrovna nemocná), ale je fakt, že obdobné reakce mívá u více druhů toaletního papíru i jiných značek.
Přesto musím ocenit již zmíněnou vůni a k tomu i design obalu. Co nemůžu opomenout je samotné uzavírání toaletního papíru. Než jsem balení otevřela, obávala jsem se rychlého vysychání a takového toho tenkého plastu, který bývá často na klasických vlhčených ubrouskách. Překvapilo mě, že se jedná o mnohem pevnější plast (lepítko) - za mě perfektní alternativa, když ubrousky nemají "plastové víčko".
(2 fotky)
  • uzavírání (pevnější plast/lepítko)
  • vůně
  • jemnost a vlhkost
  • jen tak ubrousky nevyschnou
  • design
  • není plastové uzavírání
  • menší reakce při používání (nemuselo být způsobeno ubrousky)

Vybereš si včelku nebo ovečku? A motivace používat velký záchod je na světě😉👍

Když se děti učí samostatnosti na záchodě, je to občas pro malé trošku věda a pro rodiče zkouška trpělivosti. S tímto vlhčeným papírem je to ale snadné i zábavné. Žádné odmotavání půlky role papíru, prostě si dítko vytáhne velikost akorát na utření. Papír se netrhá a je vlhký tak akorát.
Co musím určitě vyzdvihnout je moc pěkný design obalu, který děti hned zaujme a potom je k používání toalety motivuje👍.
  • •super design obalu
  • •příjemná lehká parfemace
  • •ekologie - jde spláchnout a je plně rozložitelný
  • •vhodný i pro citlivou pokožku
  • •šikovné balení i do kabelky

Bella Baby Happy

Vlhčené ubrousky doma používáme na zadečky všichni, včetně nás dospělých. Takže když jsem přišla na to, že to vlastně nejsou ubrousky ale vlhčený toaletní papír, který se dá spláchnout do wc mísy, byla jsem fakt mile překvapená. S vlh. toal. papírem jsem byla celkově spokojená. I děti byly spokojené. Dcera se ptala, jestli už budu kupovat jenom tyhle ubrousky, že jsou super.
  • Mohou se vhazovat do wc mísy, oproti klasickým vlhčeným ubrouskům
  • Pěkná, jemná vůně
  • Balení vhodné na cestovaní
  • Šetrné složení
  • Dostatečně silný - netrhá se
  • Snad jen cena, není úplně nejlevnější

Toaletní papír Bella Baby Happy heřmánek

S dětmi jsme měli možnost vyzkoušet a musím říct, že jsem nadšená. Vyzkoušela jsem několik jiných a tento se mi jeví jako jeden z těch lepších. Tak akorát mokrý a pevný, parfemace příjemná. Jednotlivé papíry se dobre vytahují, netrhají se a uzávěr dobře drží.
(3 fotky)
  • tak akorát vlhké
  • netrhají se
  • snadno se vytahují z obalu
  • uzávěr dobře drží, takže ubrousky nevysychají
  • příjemná parfemace
  • menší balení
  • samotný ubrousek je pro malé děti malý, hůře se jim s ním manipuluje, ale chce to jen cvik
  • mladší syn by preferoval obal s auty 😂

Testování vlhčeného toaletního papíru Bella Happy

Produkt se jeví jak příjemná alternativa ke klasickému toaletnímu papíru. Je tak akorát mokrý a pevný. Parfemace je jemná, děti to baví.
  • Vlhkost
  • Pevnost
  • Balení - fajn na cesty
  • Jemná vůně
  • Složení - zatím neeviduji podráždění
  • Hůř se vytahuje, děti vytáhnou najednou i 4 ubrousky
ashley18  3. pro 2024 Ověřená recenze

Vlhčený toaletní papír

Za nás super. Netrhá se a snadno jde vyndat z balení. Krásně voní, takže dětská pokožka je provoněná. Nedře zadeček, pokožka není podrážděná. Určitě doporučuji.
  • Balení, které dlouho vydrží.
  • Nepřichytí se ve wc a snadno se spláchne.

Spokojenost

Papír je skvělý. Netrhá se. Je akorát vlhký.
  • Malé balení na cesty
  • Příjemná vůně
  • Zvířatká na obalu, syn se je učil poznávat
a_netk_a  2. pro 2024 Ověřená recenze

Vlhčený toaletní papír

Syn se snaží utírat sám a vlhčený toaletní papír nám to dost usnadnil. Vyzkoušeli jsem několik značek a tento je top. Určitě se k němu budeme vracet.
  • Vlhký akorát
  • Krásné voní
  • Příjemný na kůži
  • Nezpůsobil opruzeninu ani alergii
  • Super balení na cesty

Naprosto skvělý vlhčený papír

Určitě ho budeme nadále kupovat, protože syn začal chodit na nočník.
  • Můžu spláchnout do WC
  • Krásně jemný
  • Krásně voní
  • Syn se neoprudil
megankaa  2. pro 2024 Ověřená recenze

Vlhčený toaletní papír

Tento toaletní papír má nedráždivé složení a příjemnou vůni, doporučuji všem vyzkoušet.
  • Příjemné složení

Toaletní papír Bella Baby Happy

Jako první musím říct, že je jiný než ostatní vlhčené toaletní papíry. Jako hlavní testoval syn (3 roky) co se učí sám na wc utírat. A další testování zkoušela moje mamka, která vlhčený toaletní papír používá. A za ní úplně super.
  • Nepění
  • Není promočený
  • Voní krásně
  • Balení na cesty
  • Vejde se do batohu a kabelky
  • Mohlo by být i větší balení