Spiridea® krémpasta

4 zkušenosti

Spiridea® krémpasta pro každodenní péči o citlivou kůži pomáhá při potlačování vzniku opruzenin v plenkové oblasti a v kožních záhybech u dětí i dospělých. Pomáhá udržovat kůži v suchém stavu a chrání ji před nežádoucí vlhkostí. Díky svému hydrofilnímu základu se dobře spojí s vlhkým podkladem.

Spiridea® krémpasta

Vlastnosti

• optimálně regeneruje kožní bariéru
  • prevence opruzenin v plenkové oblasti a v kožních záhybech
  • chrání před narušením pokožky v důsledku odírání - vnitřní strana stehen, podpaží, slabiny, oblasti pod prsy
  • zmírňuje svědění

Použití

Spiridea® krémpasta se nanáší na malé až středně velké plochy (do 20 % povrchu těla) 2krát denně i v silnější vrstvě, po umytí a důkladném osušení ošetřovaných míst. Je vhodná pro každodenní použití bez omezení věku, jak pro novorozence, tak i osoby připoutané na lůžko.

Kde koupím krémpastu Spiridea®?

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s Spiridea® krémpastou

Máš zkušenost s Spiridea® krémpastou?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení
permar00  18. říj 2024

Vyzkoušeno na plenkovou dermatitidu.

Zatím vyzkoušeno na plenkovou dermatitidu. Je velice účinný, po prvním namazání se kůže krásné obnovila a zmizelo zarudnutí. Krásně drží na kůži, na zadečku miminka vydrží i po počůrání. Dobrá konzistence a snadná roztíratelnosti. Tím pádem stačí malé množství.
adel_si  24. čer 2022

Naše zkušenosti s krémpastou

Pro nás zatím bezkonkurenční mastička! Výborně se rozmazává, stačí ji malinko na celou plenkovou plochou, bez výrazného aroma. Lze použít již od narození.
  • Krémová konzistence
  • Dobře se rozmazává
  • Bez parfemace
  • Složení bez konzervačních látek
  • Použití již od narození
tercasv  24. čer 2022

Moje zkušenost

S krémpastou jsem byla spokojená. Krásně se rozmazává, stačí dát opravdu malé množství. Syn měl velké opruzeniny, pro mazání Spirideou za 2 dny zmizely. Krémpasta je bez parfému, za je velké plus. Celkově jsem se Spirideou spokojená.🙂
  • Bez parfému
  • Slouží jako prevence
  • Lehce se roztírá
  • Stačí pouze malé množství
kveta1  21. čer 2022

Moje zkušenost

Moje zkušenost s krémpastou byla pozitivní. Se synem jsme vyzkoušeli tuto mast na opruzeniny a byla jsem spokojená s výsledkem. Syn má buclatá stehýnka kde má záhyby a trpěl na zapařování. Tato mast funguje velmi dobře i jako prevence a stačí namazat dvakrát denně, protože krásně drží a okamžitě se nesetře jako některé mastičky. Stačí jen po namazání chviličku počkat a poté dát plenku a i když je miminko čilé, krásně několik hodin chrání pokožku miminka.
  • použití už od narození
  • chrání pokožku před opruzeninami
  • je dobrá i jako prevence
  • bez parfemace
  • na citlivou pokožku