Plyšový mrož s melodiemi Fisher-Price

2 zkušenosti

Fisher-Price® Plyšový mrož s melodiemi je super mazlící kamarád pro miminka, který dokáže 10 minut vydávat uklidňující melodie, vibrace a zvuky přírody. Děťátko si zamiluje jeho hezký obličejík i na dotek příjemné tělíčko.

Tato roztomilá plyšová hračka s melodiemi je vybavena 4 různými nastaveními, takže si uspávání můžete nastavit přesně podle potřeb vašeho miminka.

Mrožíka s měkkými ploutvičkami a látkovými „vlásky“ lze prát v pračce a perfektně se také hodí na cesty.

• Baterie: 3× AA (jsou součástí balení).
  • Výška plyšáka: 17 cm.
  • Vhodné pro děti od narození.

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s Fisher-Price Plyšovým mrožem s melodiemi

Máš zkušenost s Fisher-Price Plyšovým mrožem s melodiemi?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení
klaralily  28. únor 2022

Roztomilé, ale ze by uspaval…?

Mrože jsem pořídila z cílem uklidnění dcery před večerním spaním, neboť bývá večer často rozmrzela. Co hodnotim pozitivně je velké množství různých melodii, v porovnání s jinými hrajícími hračkami z toho rodičům nezačne po case hrabat. Dcera poslouchá a ačkoliv nehrozí, ze by u toho usnula, tak se celkem uklidni než se připravím na uspavani kojeni, což doposud probíhalo s pláčem. Naopak mi přijde ze pro malé miminko by bylo vhodnější trochu měkčí plyšák, který by se dal dobře chytit, tlapky na bocích se půlroční dceři nedrží dobře a mrož na ni často spadne. Také mi přijde ze vibrace jsou strašně silné, ze tohle snad nikoho uspat nemůže, ale třeba některé děti to mají rady. Čili celkově je to hračka která potěší ale nenadchne.
  • Hodně různých melodii
  • Miminko zaujme a uklidní
  • Možnost vyndat strojek a vyprat hračku
  • Neuspi (ale asi záleží na miminku)
  • Nešikovný přístup k přepínači programu
  • Silné vibrace
  • Neergonomicky tvar
1 člověk považuje za užitečné
beautifulsmile  25. lis 2021

Vhodný již od narození

Jelikož moji synové zbožňují od miminka plyšové hračky všeho druhu, ať už interaktivní či klasické ( bežně dostupné) vybrat hlavní letošní vánoční dárek se podařilo bez nejmenších potíží. Vzhledem k faktu, že máme doma nespavce (synům se velmi špatně spí, hodně často se budí, v noci i během odpoledního spánku), usínáček mrožík byl naprosto jasnou volbou. Bude čekat na své majitele pod stromečkem a já věřím, že kluci budou nadšení, myslím, že právě tato hračka se setká s velkým úspěchem, těším se až ho kluci objeví. Třeba také díky němu se podaří upravit spánkový režim. Tentokrát píši recenzi zatím jen z pohledu rodiče, právě kvůli blížícím se Vánocům.
  • Již od pohledu veselý, roztomilý sympaťák
  • Opravdu velice příjemné ukliďňující melodie
  • Délka i výběr melodií je dle mého názoru dostačující
  • Oceňuji možnost nastavení hlasitosti i variantu vypnutí vibrací ( vím, že by synům vadily, tak jsem je rovnou vypnul)
  • Baterie součástí balení
  • Příznivá cena
  • Obsahuje 3 velké tužkové baterie
  • Plyšák bude poměrně dost těžký do dětských ručiček
1 člověk považuje za užitečné