Pejskovo chodítko nám bylo zapůjčeno kamarádkou, která si ho schovává pro druhé dítko. Dcerka kolem něj zpočátku jen "chodila" po 4 a bála se. Vadily ji ty cvakave zvuky, když se něco aktivovalo - otočení kolečkem, kuličkou, jak to bylo hlasité. Poté se osmělila a začala opatrně pootáčet kuličkou, točit (já tomu říkám starý telefon), otáčet "stranky", zjistila že to mluví - to byl docela šok 🤣 Nelíbil se ji smích a to chichotamání, chtěla takové to juchavé mluvení - načež se rozesmála, když jsem tak začla někdy mluvit i já (na to pozor, pro děti návykové, pro rodiče na Chocholouška 🤣). Líbí se mi že to vydává zvuk i když s tím jezdí, takže já si v klidu v kuchyni vařila a dcerka trajdala po chodbě tam a zpátky a zabavila se. Když se unavila, sedla si do kuchyně na zem na deku a pouštěla si povídání a melodie. Syn si ho občas půjčí a dělá že je to vysavač. Za mě mohu doporučit. Je to nesmrtelná a vděčná hračka.
- Bytelnost
- Barevnost
- Rozmanitost úkonů
- Veselý a čistý zvuk (ne jak hračky s ozvěnou bude tržnice)
- Možnost regulace zvuku
- "Nežere" tak rychle baterky jak jiné hračky
- Dítě se s tím i postaví (není nutnost aretace)
- Negativa na hračce nevidím - jen při několikahodinové hře iz to fakt leze krkem, ale to snad každá zvuková hračka 🤣