Pejskovo chodítko Fisher-Price

10 zkušeností

Pojďme se projít, zlato! Učte se s chodítkem Smart Stages™ štěňátkem – dokonalým kamarádem pro vaše rostoucí dítě, který nabízí vzrušující praktické aktivity pro malé sedící děti a spoustu povzbuzujících frází a podpory pro tyto první malé kroky. Jak děti rostou a chodí, štěně jim představí abecedu, tvary, barvy, počítání a dokonce i anglická slova!
Smart Stages nabízí 3 fáze hravého učení:

• Nauka: Hravé písničky a fráze seznámí vaše dítě, mimo jiné, s abecedou, barvami, čísly a anglickými slovy!
  • Hrubá motorika: Velký trénink pro malé svaly, když malé děti sedí, natahují se a interagují s aktivitami a pak se zvedají, aby se postavili, a kráčejí za chodítkem.
  • Zvědavost a údiv: Když děti objevují, jak aktivovat hudbu a fráze stisknutím tlačítek nebo posunutím chodítka, vidí, že jejich činy mohou vyvolat zábavné věci – ano, to je příčina a účinek!
  • Mluví slovensky, česky, polsky, maďarsky a anglicky.
  • Nastavení jazyka: Pro výběr jazyka stiskněte tlačítko s označením zeměkoule, držte 4 sekundy a vyberte jazyk.
  • Baterie: 2× AA (nejsou součástí balení).
  • Vhodné pro děti od 6 měsíců.

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s pejskovým chodítkem Fisher-Price

Máš zkušenost s pejskovým chodítkem Fisher-Price?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení
kubesovaadelka  25. lis 2022

Závislost

Dcera má 10 měsíců a už nějaký ten pátek obchází nábytek, měla klasické chodítko, do kterého jsem ji posadila, ale v tom neuměla, pořídili jsme tohle chodítko a bomba, já miluji regulaci zvuky, malá zase že to hraje, řadí s tím, tancuje, paráda
shak29  25. lis 2022

Zaujme

Kupovali jsme u našeho posledního dítka. Vzhledem k tomu, že se stavěl a snažil se ťapat už od 10 měsíců, byla to skvělá pomůcka, která držela stabilitu a hlavně malého neomezovala v pohybu. Veselé písničky- chytlavé jako vždy. 😀
  • *stabilní
  • *barevný
  • *lze regulovat hlasitost
  • *vydrží dost 😀
milixx  27. zář 2022

Výborné chodítko

Výborná pomůcka, když se dítě učí chodit. Ale i teď, když jsou naší slečně dva roky, si s ním moc ráda hraje
  • Několik jazyků
  • Více úrovní
  • Hodně zvukových efektů a tlačítek
  • Nic
krisstina93  27. zář 2022

Hezky zabaví

Pro už chodící dite je to super věc, přední část dítě zabaví, snad každému dítěti se líbí mačkat knoflíky a je to forma nenásilného učení :) moje děti navíc vždy bavilo něco před sebou tlačit při chůzi a hlavně pro kluky je tohle lepší volba, než třeba kočárek pro panenky :D akorát jedna nevýhoda, pro dítě které ještě samo moc chodit neumí a chodítko by používalo jako oporu, v takovém případě pak kolečka podjedou a dítě upadne, takže je to fakt na chození az pro deti, které už umí sami chodit bez opory.
  • Spousta funkcí
  • Barevné knoflíky
  • Pomáhá vyvíjet jemnou motoriku
  • Poutavý vzhled
  • Ujíždí a nedá se použít jako opora při chůzi
aaaa15  31. črc 2022

Pejskovo choditko - velké překvapení!

Toto choditko jsem původně neměla v plánu pořizovat, ale vyhráli jsme ho v soutěži. Starší dcerce v te době byly 2 roky a mladšímu synovi 6m. Máme ho doma už půl roku a stále si s ním vyhrají oba. Dcerka s ním nejraději běhá nebo zkouší, co všechno umí. Synek si nejdříve hrál pouze s tlačítky, zvládl to i ze sedu nebo kleku. Teď už s ním pochoduje po bytě, naučil se s ním zatáčet a má z něj obrovskou radost.
Perfektní jsou take 3 úrovně, které se mohou měnit a je tak více písniček a povídání. Písničky jsou příjemné uchu, lze si i nastavit hlasitost.
Jediné, co nás že začátku potrápilo, byla nastavena polština. Chvíli trvalo než jsme přišli na to, jak pejska přepnout do češtiny.
  • Design
  • 3 úrovně nastavení
  • Pěkně písničky
  • Lze snížit hlasitost
  • Složitější přepínání mezi zvoleným jazykem
lucii732  29. dub 2022

Nejlepší chodítko co jsme mohli pořídit

Máme chodítko pejska. Krásné melodie, dceru baví do dneška a to jí už jsou tři. 🌷
hatlinka  28. dub 2022

Praktická hračka

Chodítko jsme pořídili synovi už dříve, protože jde použít i bez koleček jako hrací centrum a to považuji za velké plus. Motivuje i k plazení.
  • Krásný design
  • Naučný
  • Bez koleček jde využít i jinak než jako chodítko
  • Skladné (vejde se třeba pod cestovní postýlku, když si s ním syn nehraje)
  • Několik stupňů hry
nikyta159  15. únor 2022

Rozvoj

Skvělá pomůcka, když dítě začíná chodit. Synovi se tato hračka moc líbí, hraje si s ní i teď v jeho 2,5 letech.
  • Rozvíjí chůzi
  • Rozvoj smyslů
  • Nic
sarkabl  3. únor 2022

Pejskovo choditko

Choditko syn ocenil od začátku, co ho dostal, rád si otáčí kolečkem a úplně nejraději mačká nos. Když se postavil, začal s nim chodit a a chodí s ním dodnes. Na chvíli si odpočine, pohraje si a zase jde dál :-) za nás spokojenost.
  • Jde regulovat hlasitost
  • Prijemne melodie
  • Hezké namluvení
  • Žádné jsme nenašli
kochichak84  18. pro 2021

Hračka kterou milujete a zároveň proklínáte ❤

Pejskovo chodítko nám bylo zapůjčeno kamarádkou, která si ho schovává pro druhé dítko. Dcerka kolem něj zpočátku jen "chodila" po 4 a bála se. Vadily ji ty cvakave zvuky, když se něco aktivovalo - otočení kolečkem, kuličkou, jak to bylo hlasité. Poté se osmělila a začala opatrně pootáčet kuličkou, točit (já tomu říkám starý telefon), otáčet "stranky", zjistila že to mluví - to byl docela šok 🤣 Nelíbil se ji smích a to chichotamání, chtěla takové to juchavé mluvení - načež se rozesmála, když jsem tak začla někdy mluvit i já (na to pozor, pro děti návykové, pro rodiče na Chocholouška 🤣). Líbí se mi že to vydává zvuk i když s tím jezdí, takže já si v klidu v kuchyni vařila a dcerka trajdala po chodbě tam a zpátky a zabavila se. Když se unavila, sedla si do kuchyně na zem na deku a pouštěla si povídání a melodie. Syn si ho občas půjčí a dělá že je to vysavač. Za mě mohu doporučit. Je to nesmrtelná a vděčná hračka.
  • Bytelnost
  • Barevnost
  • Rozmanitost úkonů
  • Veselý a čistý zvuk (ne jak hračky s ozvěnou bude tržnice)
  • Možnost regulace zvuku
  • "Nežere" tak rychle baterky jak jiné hračky
  • Dítě se s tím i postaví (není nutnost aretace)
  • Negativa na hračce nevidím - jen při několikahodinové hře iz to fakt leze krkem, ale to snad každá zvuková hračka 🤣