Měla jsem velkou radost, že mě na testování vybrali. Hračky jsem vybírala pro syna, 7 měsíců. Mám i šestiletou dceru, ale pro ni jsem žádnou hračku nenašla. Co se týče objednávání hraček, tak bylo dost zajímavých hraček už půjčených. Ale vybírání hraček je pěkně přehledné a je jich dost.
Hračky byli pěkně zabalené v látkových pytlících, všechny v dobrém stavu a čisté. V jedné nebyly baterie.
Zkusila jsem se i zeptat za kolik Kč bych si mohla jednu hračku odkoupit, ale cena se mi zdála vysoká. Našla jsem ji na bazaru levněji.
Abych to shrnula, půjčovna jako taková se mi líbí, ale uvítala bych hračky i pro starší děti. Ale myslím, že bych si zaplatila jen tu nejnižší částku a myslím, že bych to využila třeba jen dvakrát. Přece jenom stále myslet na to, které hračky jsou naše a které půjčené, dávat pozor na to aby dítě nějakou nerozbilo... A taky si myslím, že by dítě nemělo mít jen tak přísun hraček, ať už jen půjčených.
Ale líbilo by se mi, kdyby to fungovalo i jako výměnný obchod. Člověk si nějakou hračku půjčí, chce si ji nechat a místo odkoupení by poslal svoji hračku místo tě půjčené.
(8 fotek)
- Pěkné a čisté hračky
- Dodávka i vyzvednutí v místě bydliště
- Velký výběr hraček
- Možnost odkoupení
- Strach o půjčené hračky
- Absence hraček pro děti 6+
- Celkově to vyjde na dost peněz