On-line škola Dohlavy

2 zkušenosti

On-line škola Dohlavy je vzdělávací platforma, která pomáhá žákům základních škol zlepšit jejich znalosti, prospěch a uspět u přijímacích zkoušek na střední školy a víceletá gymnázia. Děti se mohou vzdělávat z pohodlí domova, svým vlastním tempem, a objevovat radost z učení. On-line školu Dohlavy vytvářeli ti nejlepší učitelé, kteří se zaměřují na individuální přístup a efektivní výukové metody, aby dětem poskytli kvalitní vzdělání a podporu. On-line škola Dohlavy nabízí kompletní učivo tří zásadních a nejvíce problematických předmětů – matematiky, českého jazyka a angličtiny – podle osnov základních škol.

On-line škola Dohlavy

Hlavní benefity

• pro žáky základních škol
  • kompletní učivo podle osnov ZŠ
  • výkladová videa
  • interaktivní cvičení s vyhodnocením
  • materiály na procvičení probíraného učiva
  • zpětná vazba pro rodiče každý týden
  • příjemní a zkušení učitelé
  • platnost zakoupeného kurzu celý školní rok
  • první 3 lekce v každém kurzu zdarma

S čím vám on-line škola pomůže?

• zlepšování svých znalostí a dovedností
  • doplnění zameškaného učiva
  • průběžná příprava do školy
  • náhrada za klasické doučování
  • příprava na přijímací zkoušky
  • pochopení a procvičení látky
Kde se přihlásím do on-line školy Dohlavy?

#test_dohlavy

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s online školou Dohlavy

Máš zkušenost s online školou Dohlavy?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení
evabry  20. pro 2024

čeká na kontrolu

Dohlavy je super

Testování – příprava na přijímací zkoušky 9 třída.
Dohlavy je opravdu super. Vyzkoušeli jsme s 15 letým synovcem. Jelikož je dysgrafik a dyslektik tak mě samotnou zajímalo jestli bude pro něho vše srozumitelné. Ano bylo. Tým Dohlavy se věnuje vzdělávání dětí a specializuje se na přípravu žáků k přijímacím zkouškám. Lze i využít lektora k osobnímu online doučování. Daná látka je v lekci srozumitelně vysvětlena. Na závěr je cvičení, které zhodnotí vše co jste se v lekci naučili. Ihned je k dispozici výsledek cvičení , vyhodnocení a vysvětlení. V případě chyby se můžete vrátit zpět a látku znovu procvičit. Lekce vedou zkušení a příjemní učitelé. Kurz synovce velmi bavil až mě to samotnou překvapilo.
  • – výkladová videa srozumitelně podaná
  • – možnost pro cvičení probíraného učiva
  • – cvičení s vyhodnocením
  • –možnost vrátit se zpět a znovu procvičit
  • –příjemní učitelé

Velmi pomocný kurz

Kurz matematiky a češtiny testuje dcera 8 let. S kurzu jsem nadšená, paní lektorka je vtipná, otázky a odpovědi jsou dobře načasované. Dcera myslela, že paní lektorka ji slyší kdy ji občas pochvali za správnou odpověď ;)
Ve videích jsou témata velmi dobře vysvětlené, já jako cizinka taky využívám kurz ať líp rozumím domácím úkolům ze školy pak. Do kurzu se podíváme vždycky spíš nárazové jednou, dva krát týdně ať dcera to bere jako zábavu, otestování zda pochopila téma. Líbí se mi forma cvičení po každém videu. Zatím opakujeme dokola stejně videa a cvičeni protože dcera má problémy s pochopením nových věcí, potřebuje opakovat látku několikrát než přejde dál, a v tom je kurz skvělý, můžeme si videa pouštět pořád dokola.
Za možnost testování moc děkuji a doporučuji on line školy Do hlavy.
  • Srozumitelné videa
  • Paní lektorka je sympatická