Nutrilon® Profutura® DUOBIOTIK 2

1 zkušenost

Nutrilon® Profutura® DUOBIOTIK 2 je jedinečné pokračovací kojenecké mléko s krémovou chutí a složením pro podporu imunitního systému vašeho miminka. Receptura je bez palmového oleje a přizpůsobena tak, aby vyhovovala potřebám miminka, pokud již nemůže být kojeno. Receptura si zachovává svoji kvalitu a chuť i v novom balením, které přináší vyšší komfort.

Nutrilon® Profutura® DUOBIOTIK 2

Nový, plně recyklovatelný obal zajistí snadnou a bezpečnou manipulaci s obsahem. Systém otevírání s pojistkou, která chrání obsah před vysypáním, zajišťuje jednodušší a hygienickou manipulaci s balením, eliminuje nežádoucí kontakt s mléčným práškem a zaručuje snadné opětovné zavření obalu. Speciální místo pro odměrku vám ulehčí práci s přípravou.

Složení

• obohaceno o vysoce kvalitní mléčný tuk, který dodává mléku plnou lahodnou chuť,
  • oligosacharid mateřského mléka2 ́FL,
  • HMO 3 ́GL1 a také prebiotika GOS/FOS,
  • bez palmového oleje,
  • obsahuje živiny na podporu imunitního systému – vitamíny C a D.

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s Nutrilon® Profutura® DUOBIOTIK 2

Máš zkušenost s Nutrilon® Profutura® DUOBIOTIK 2?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
kristyg  4. bře 2023

Naše oblíbené mlíčko

Naše hvězdička bohužel byla kojená pouze pár dní. Poté jsem pro naší holčičku hledala mléko které by nám nejvíce vyhovovalo vyzkoušeli jsme pár značek ale, nakonec u nás zabodoval Nutrilon který jsme používali do 1 roku naší Amálky. Když nám byl rok přečetla jsem si o Nutrilon 3 Profutura DUOBIOTIK a jsme velmi spokojený. Amálce moc chutná. Obsahuje všechno co naše holčička potřebuje. Kort teď v období kdy nám rostou zoubky. Tak je mlíčko velký pomocník. Vím že pro mnoho maminek může být toto mléko drahé ale věřte že to za to stojí.
  • Obsahuje vitamíny
  • Dražší cena