LEGO® DUPLO® Prasátko Peppa a narozeninový dům (10433)

    6 zkušeností

Potěšte fanoušky prasátka Peppy pozvánkou na párty! LEGO® DUPLO® Prasátko Peppa a narozeninový dům (10433) umožní klukům a holkám od 2 let účastnit se oslavy s Peppou a jejími kamarády.

Tato hračka s prasátkem Peppou je plná prvků, které děti dobře znají z televizního seriálu. Najdete v ní figurku Peppy, poníka Péti, ovečky Zuzky a také Peppina plyšáka Teddyho. Uvnitř ikonického domečku se nachází pokojíček, do kterého se postavičky dostanou po žebříku, a kuchyň, ve které děti upečou narozeninový dort. Součástí je také koupelna s umyvadlem, kde dospělí dětem vysvětlí význam umývání rukou, hlavně před jedením dortu!

Stavebnice LEGO® DUPLO® Prasátko Peppa jsou navržené tak, aby podporovaly rozvoj celé řady dovedností malých dětí. Malí stavitelé prohlubují své logické myšlení při napodobování skutečného života a inscenování různých aktivit na oslavě, jako je vítání kamarádů, předávání dárečků a krájení dortu. Rozvíjejí také schopnost sebevyjádření, když si představují, že jsou součástí takové radostné oslavy.

LEGO® DUPLO® Prasátko Peppa a narozeninový dům (10433)

Vlastnosti:

  • Domeček prasátka Peppy se spoustou funkcí a možností objevování – V tomto domečku inspirovaném televizním seriálem najdete pokojíček, kuchyň a koupelnu s modelem záchodu a umyvadla
  • 3 postavy a spousta doplňků – Součástí je prasátko Peppa, poník Péťa a ovečka Zuzka, fotoaparát, narozeninový dort, forma na dort, dárek a hračka medvídka, které podněcují kreativní hraní
  • Klíčové dovednosti – Děti při prozkoumávání této stavebnice procvičí své jemné motorické schopnosti, prohloubí sebevyjádření během hraní na párty a vyzkouší své sociální dovednosti při hře na komunikaci s kamarády
  • Tip na dárek pro nejmenší – Tato stavebnice představuje zábavný dárek k výjimečné příležitosti pro děti od 2 let, které mají rády prasátko Peppu a hraní s domečky
  • Kvalitní stavebnice – V řadě stavebnic LEGO® DUPLO® Prasátko Peppa používáme kostky a dílky, které byly otestovány na maximum, abychom zajistili, že splňují přísné normy týkající se bezpečnosti dětí
  • Vzdělávací stavebnice pro malé děti – Hračky LEGO® DUPLO® byly odborně navrženy tak, aby podporovaly řadu dovedností malých dětí, včetně logického myšlení a sebevyjádření
  • Rozměry – Model se skládá z 59 dílků a měří přes 26 cm na výšku, 20 cm na šířku a 6 cm do hloubky
Kde koupím LEGO® DUPLO® Prasátko Peppa a narozeninový dům (10433)?

#test_lego_duplo2

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s LEGO® DUPLO® Prasátko Peppa a narozeninový dům (10433)

Máš zkušenost s LEGO® DUPLO® Prasátko Peppa a narozeninový dům (10433)?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení
luciska82  11. srp 2024 Ověřená recenze

Prasátko Peppa a narozeninový dům - zábava pro všechny ❤️

Testování narozeninového domečku pro prasátko Peppu nás všechny moc nadchlo. Naše dvouletá testerka byla radostí bez sebe. A starší bráchové (8 a 10 let) nadšeně pomáhali. Při stavbě ji ukazovali kostičky v návodu a ona hledala ty správné. Společnými silami je zabudovali do stavby.
Nejvíce ji zaujal záchod, který v domečku samozřejmě nemůže chybět. Trénuje na nočník (záchod) a Lego se ukázalo jako výborná pomůcka. Peppa i kamarádi tráví na toaletě celé hodiny.😂😂
Postavičky jsou krásně propracované a látkové sukýnky naprosto dokonalé (musí se pěkně nadzdvihnout, když se jde trůnit na WC😉).
Kostičky do sebe krásně zapadají a perfektně drží. Máme variantu domečku prasátka Peppy z Kikku a tyto kostičky u sebe tak pěkně nedrží. V této sadě byla celá rodina (maminka, tatínek, Tomík i Peppa). Takže postavičky kamarádů v Legu nás mile překvapily ❤️.
A pokud se tato sada propojí s jinými (třeba velká pouť, hasičská stanice, kempování...), tak to teprve začne opravdová legrace a nekonečné dobrodružství.
(15 fotek)
  • Kostičky do sebe krásně zapadají
  • Přehledný a jednoduchý návod
  • Barevnost kostiček
  • Postavičky kamarádů prasátka Peppy
  • Záchod (to je u nás velké téma)
  • Látkové sukýnky
  • Svíčka na dort je příliš veliká (k poměru k ostatním dílkům)

Duplo Pepina

Hned na začátku musím konstatovat, že tohle duplo je prostě úžasné.
Duplo bylo primárně určené pro naši holčičku, které budou v září tři. S duplem si zahrál pětiletý i devitiletý syn ;-)
Malá byla nadšená a já tedy také, s malinkých sukýnek u postaviček ovečky a Peppinky. Je to strašně milé.
Velké negativum je narozeninová svíčka. Svíčka má malinkou dírku a po vložení do úst malá hned zjistila, že svíčka píská a začala ji používat jako píšťalku. Z toho jsem byla hodně nervózní a svička je schovaná.
Jinak nelze legu nic vytknout.
Domeček s figurkami intenzivně děti zabavil na týden a i teď se k němu neustále vracejí.
Toto duplo musím vřele doporučit všem milovníkům Peppiny.
(4 fotky)
  • Krásné zpracování
  • Malinké sukýnky u postaviček
  • Svíčka
evanka_j  6. srp 2024 Ověřená recenze

Radost pro malé stavitele: Jak se domeček Peppa Pig osvědčil u dvouleté dcery

Jsem maminka dvouleté holčičky, která je velkou fanynkou Peppy Pig, a tak jsem věděla, že tenhle set musíme mít.

Kostky jsou velké a snadno se s nimi manipuluje. Vidím, jak jí to baví a zároveň pomáhá rozvíjet jemnou motoriku. Je úžasné sledovat, jak si malá vymýšlí vlastní příběhy a staví různé variace domečku. Navíc se při tom učí rozpoznávat barvy a tvary. Skvělý nápad jsou i sukýnky pro postavičky, dceru baví je pořád dokola oblékat 😀

Duplo nikdy nezklame. Kostky jsou odolné a vydrží i náročnější zacházení, což je u malých dětí k nezaplacení. Máme doma i jiné stavebnice Duplo, tak je skvělé, že je můžeme spojit dohromady.

Celkově jsme s tímto setem opravdu spokojeni. Vidím, jak se dcera pokaždé těší, až si bude hrát s Pepou a jejími přáteli. Pro malé fanoušky Peppy Pig je to perfektní volba!
(3 fotky)
  • Velké a snadno ovladatelné kostky
  • Podpora kreativity - děti si mohou vymýšlet vlastní příběhy a stavět různé variace domečku
  • Učení barev a tvarů
  • Interaktivní prvky - sukýnky pro postavičky
  • Kvalitní a odolné provedení
  • Kompatibilita s jinými stavebnicemi DUPLO
  • Ideální pro fanoušky Peppy Pig
  • Cena - set je poměrně drahý vzhledem k počtu dílků
  • Počet dílků

Moje dcera ji miluje a neumím si představit lepší dárek pro malého fanouška Peppy.

Lego Duplo Prasátko Peppa a Narozeninový dům je stavebnice, která potěší nejmenší fanoušky známého animovaného seriálu Prasátko Peppa. Tato sada je určena pro děti od 2 let a obsahuje spoustu barevných kostek a figurek, které podporují kreativní hraní a rozvoj motorických dovedností.

Jako maminka tříleté holčičky, která miluje Prasátko Peppu, jsem byla velmi zvědavá, jak ji tato stavebnice zaujme. Když jsme otevřeli krabici, moje dcera se okamžitě pustila do skládání. Velké barevné kostky a figurky Peppy a kamarádů se staly hlavními hrdiny nekonečných příběhů.

Kostky Lego Duplo jsou velké, snadno se uchopí a jsou navrženy tak, aby odolaly častému používání a i tomu nejtvrdšímu zacházení malých stavitelů. Kostky jsou dostatečně velké, aby je děti nespolkly a všechny materiály jsou netoxické a bezpečné pro děti. Moje dcera si často hraje velmi energicky, ale tyto kostky vydržely vše – od pádů ze stolu až po "vaření" v dětské kuchyňce.

Sada je navržena tak, aby byla jednoduchá na sestavení i pro malé děti. Kostky se snadno spojují a rozebírají, což podporuje rozvoj jemné motoriky a koordinace ruka-oko. Přibalený návod je jasný a přehledný, což umožňuje dětem sestavit domeček s minimální pomocí dospělých.

Narozeninový domeček nabízí nekonečné možnosti pro hraní a tvorbu příběhů. Děti mohou uspořádat narozeninovou oslavu, hrát si s dortem a stavět různé situace s figurkami. Moje dcera si často zvala i jiné figurky ze své Lego sbírky, aby se připojily k oslavě. Oblíbenou hrou bylo organizování narozeninové párty, kde Peppa a její přátelé vítali další postavičky, dávali dárky a společně krájeli dort.

Lego Duplo Prasátko Peppa a Narozeninový dům je skvělou volbou pro malé děti, které mají rády Prasátko Peppu. Kvalitní a bezpečné kostky poskytují hodiny zábavy a podporují rozvoj důležitých dovedností. Tato stavebnice je u nás doma velký hit a já ji mohu jen doporučit. Moje dcera ji miluje a neumím si představit lepší dárek pro malého fanouška Peppy.
(8 fotek)
  • Jednoduché skládání: Vhodné i pro malé děti, podporuje jemnou motoriku.
  • Bezpečné a kvalitní materiály: Velké kostky, netoxické, odolné.
  • Podpora kreativity: Množství barevných kostek a figurek pro tvorbu příběhů.
  • Interakce a učení: Podporuje sociální a emocionální učení.
  • Atraktivní design: Barevné a zábavné, oblíbené postavičky ze seriálu.

Pěkná sada pro milovníky Pepiny 🙂

Mladší dcera Gábi je milovnice Pepiny, ale i společně se starší sedmiletou si s ním vyhrají. Stavila se u nás i čtyřletá kamarádka z vesnice, tu jsme sice nefotili, ale i u ní, jakožto fanouška Pepiny a jejich přátel, mělo tohle Duplo velký úspěch. Ještě čekáme na synovce, až bude u nás, jelikož je také velkým fanouškem Pepy a jejich přátel. Zase tu bude mít něco nového, s čím si s holkama bude hrát, až tu bude.
(4 fotky)
  • ideální pro fanoušky tohoto seriálu
  • líbí se nám i látkové sukně na postavičkách
  • v domečku je i toaleta 👌
  • otevírací okénka
  • super doplňky foťák,dort, dárek
  • děti si krásně vyhrají vyprávějíc příběh
  • v sadě by mohl být ještě tatínek s maminkou,ale ty třeba dokoupime časem
baja1122  5. srp 2024 Ověřená recenze

Peppa domeček pro děti všech věkových kategorií

Moje děti mají Peppu moc rády a tak nebylo překvapením, když se domečku ujal prostřední syn (5let). Brzy se přidala i dcera (8let) a moc pěkně si s LEGO domečkem hráli (spolu a vydrželi hodinu vkuse, což matky tří dětí opravdu ocení). Nejmladší syn (2roky) se pak začal přidávat a nakonec si stavebnici uzmul zejména pro sebe. Máme ji pořád vystavenou v obývacím pokoji na TV stolku, takže stavebnice je denně v provozu. Děti chtějí další Peppa Lego doplňky, takže pro nás určitě i dobrý tip na Vánoce.
(8 fotek)
  • Ideální pro milovníky seriálu Peppa pig
  • Více postaviček - kamarádi Peppy
  • Doplňky - sukně pro postavičky, dort se svíčkou
  • Jednoduché a hezky zpracované pro menší děti
  • Domeček je spíše menší a má méně dílků
  • Domeček není tak propracovaný a nemá mnoho detailů