Gelové prací kapsle Persil Discs Sensitive 4v1

26 zkušeností

Persil Discs 4v1 Sensitive jsou prací kapsle speciálně vyvinuté pro osoby s citlivou pokožkou. Jsou vhodné zejména pro praní dětského oblečení, ale také pro alergiky.

Složení tohoto pracího prostředku obsahuje přírodní ingredience. Hypoalergenní parfém, který nedráždí pokožku a propůjčí vašemu oblečení jemnou, velice decentní vůni Aloe Vera. Podobně jako ostatní výrobky z řady Persil Discs 4v1 dokáže i tato varianta perfektně odstranit skvrny, zatímco je skutečně velmi šetrná k vláknům vašeho oblečení.

Vlastnosti:

• Dermatologicky testováno.
  • Pro bílé i barevné prádlo.
  • Jednoduché dávkování.
  • Hypoalergenní.
  • Přírodní složení.
  • Chrání citlivou pokožku.
  • Bez barviv a konzervačních látek.
  • Vůně Aloe Vera poskytne vašemu oblečení příjemnou svěžest.
  • Perfektně odstraní skvrny a zároveň je velmi šetrný k vláknům vašeho oblečení.

Gelové prací kapsle Persil Discs Sensitive 4v1

*Udržujte mimo dosah dětí.

Kde koupím Gélové Gelové prací kapsle Persil Discs Sensitive 4v1

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s gelovými pracími kapslemi Persil Discs Sensitive 4v1

Máš zkušenost s gelovými pracími kapslemi Persil Discs Sensitive 4v1?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení
hanulkapal  2. kvě 2022

Testování kapslí Persil Disc

Moc děkuji za možnost testování těchto kapslí! Obě dcerky mají velmi citlivou pokožku, u obou jsem v miminkovském období používala práci gel Persil Sensitive, u toho mi ale vadila jeho podivná vůně, navíc se skvrnami si neporadil. Narozdíl od tohoto přípravku, který odstranil ze světlého oblečení jak skvrny od jídla, tak např od písku, bahna. Za dobu testování se u dcer neobjevil žádný alergický příznak. Přípravek celkově hodnotím kladně, o jeho pořízení budu znova uvažovat, pokud jej uvidím v akci.
  • Poradí si s běžnými skvrnami na dětském oblečení
  • Vůně, pro mě velice příjemná a intenzivní tak akorát
  • Velikost kapsle - mám pračku na 7kg prádla a velikost je akorát, pro menší objem pračky bude možná moc velká
  • Dobrá rozpustnost oproti konkurenčním přípravkům
  • Dcerky s citlivou pokožkou se sklony k atopickému ekzému bez reakce
  • Cena
mazeret  6. dub 2022

Asi znovu ne

Přiznám se, já bych si obdobné kapsle nekoupila. Vůbec nepopírám, jak krásně prádlo po nich voní, jak se mi celý ten styl líbí, ale hrozně se ve mě pere někdo, kdo chce mít voňavé prádlo, kdo chce ušetřit a kdo chce být šetrný k přírodě :-D Takže jsem si jistá, že třeba moje mamka, nebo ségra by kapslemi byly nadšené - milují veškeré aviváže, kapsle a podobné novinky.
(5 fotek)
  • prádlo vážně krásně voní i po pár týdnech!
  • praktické - dává se přímo do myčky
  • oproti pracímu prášku je krabička skladná
  • za mě greenwashing - snaží se vyvolat dojem eko - recyklovatelný
  • 2x se mi kapsle zasekla u skla bubnu a zůstala na oblečení (ale máme úzkou pračku, tak to může být tím
wendyv  30. bře 2022

Gelové kapsle jsou prostě fajn ☺️

Za nás za všechny v naší domácnosti,můžeme říct že jsou super ☺️. To že vyperou fleky jak od příkrmů a od našeho taťky pracovní věci je prostě pecka 🤗. Mamce to ušetří čas a nervy 😂 s přednamáčením oblečení. Jemná vůně je super pro citlivější miminka. Ten náš malý otesánek ☺️ nemá žádnou alergickou reakci. Za to jsem neskutečně ráda🙏 . Že jsem objevila další prací prostředek pro citlivou pokožku ❤️
  • Žádné alergické reakce na pokožce.
  • Vypere fleky od příkrmů.
  • Jemná vůně.
  • Pro někoho až moc jemná vůně.
sun_sun33  27. bře 2022

Testování Persil Discs Sensitive

Dostala jsem možnost vyzkoušet nové gelové kapsle od značky Persil, za což moc děkuji ;)

Jsem maminkou dvou malých dětí - 2 a půl roku starého Kubíčka a osmiměsíčního Lukáška, tudíž je u nás praní dětského prádla na denním pořádku. Běžně používám prací gel od stejnojmenné značky, jsem s ním spokojena a používám ho často i na své a manželovo oblečení, ač dětské až na vyjímky peru zvlášť.

Tyto gelové disky mohu rozhodně doporučit, jejich použití je pro mě praktičtější než odměřování gelu. Jestli vyperou prádlo ještě lépe než gel zatím nejsem schopna posoudit.
(2 fotky)
  • - nedráždí citlivou dětskou pokožku, má hypoalergenní složení
  • - obsahuje přírodní ingredience
  • - příjemná jemná vůně pp
  • - snadné dávkování
  • - účinně odstraňuje skvrny
  • - vyšší cena na jedno praní
  • - prádlo po vyprání příliš nevoní, vůně je velmi jemná
lucie7411  26. bře 2022

Gelové prací kapsle Persil

Za mě maximální spokojenost. Kapsle se krásně rozpustí, má jemnou, nevtíravou, příjemnou vůni. Gelové kapsle vyhovují i dětem s citlivou pokožkou. Kapsle Persil doporučuji i Vám.
  • Bezpečné balení do kterého se děti nedostanou.
  • Příjemná, jemná vůně.
  • Nevypere skrvny od příkrmů.
nunynkak  26. bře 2022

Gelové kapsle Persil

Dcerce peru od začátku v pracích prostředcích, které jsou co nejvíce šetrné. Mohla by mít po tatínkovi sklony k atopickému ekzému a tak nechci nic pokoušet. Proto jsem měla velkou radost, že jsme byly k testování vybrány.
K testování jsem si schválně šetřila ty "lepší" kousky 😄. Dcera má 6 měsíců takže ji seznamujeme s jídlem a někdy to má opravdu všude a oblečení dostává zabrat. Kapsle si ale velmi hezky poradily i se skvrnami od špenátu, borůvek, batatu nebo křupek. Co šlo hůř a skvrnky zůstaly je mrkev. Ale to nevypere hezky žádný prací prostředek. Takže za mě veliká spokojenost. Pere fakt krásně.
Co mě mrzí je tu už zmiňovaná vůně, která spíš není. Mám raději, když prádlo po vyprání voní intenzivněji.
Celkově jsem ale spokojená a kapsle nejsou u nás doma naposled. Narozdíl od našeho předešlého pracího prášku jsou kapsle dostupné klasicky v obchodě a nemusím je objednávat po internetu. Což je velká výhoda, obzvlášť pro nás mámy, které svým maličkým teď perou opravdu často a spotřeba je velká.
  • Pere hezky
  • Velikost kapsle
  • Málo voní
jarla  26. bře 2022

Prací kapsle Persil

Dobrý den,
děkuji za příležitost otestovat gelové prací kapsle Persil Discs Sensitive 4v1.
V prvé řadě jsem byla mile překvapena z nádherné vůně těchto kapslí,
která byla cítit i přes zavřenou krabičku.
Bohužel kapsle přivezl kurýr zrovna v okamžiku kdy u nás nastal osmý div světa,
tzn. když jsem zrovna koukala na dno prádelního koše.
Nicméně v naší domácnosti se tyto zázraky velice rychle mažou, takže za dva dny jsem mohla začít kapsle zdárně testovat.
Perou výborně až na malou výjimku a to byla mrkev na tričku, resp. skvrny od mrkve,
ale to je částečně i moje chyba, protože toto většinou předmáčím,
což jsem tentokrát neudělala.
Kapsle obstály na výbornou pro mne v nejdůležitější věci a tou je citlivá pokožka mé ratolesti.
Pokožka zůstala po vyprání oblečení v těchto kapslích, vláčná a hebká bez suchých míst a ekzému.
Především díky tomuto u kapslí zůstanu a ostatním je ráda doporučuji.
  • Oblečení vyprané v těchto kapslích nepodráždilo pokožku mé ratolesti.
  • Běžné skvrny byly vyprané na jedničku.
  • Kapsle se dobře rozpouští i při praní na nižší teplotu.
  • Příjemně jemná a nevtíravá vůně aloe vera.
okinkaa  26. bře 2022

Gelové prací kapsle

Měla jsem tu čest testovat práci kapsle sensitiv! Je vhodný jak na dětskou americkou pokožku, tak na bílé či barevné prádlo. Má skvělou rozpustnost, příjemně a svěže voní jako čerství letní vánek. Jen tedy nevypral všechny fleky z dětského oblečení. Ale jinak vřele doporučuji.
  • Je vhodný na dětskou alergickou pokožku
  • Příjemně a svěže voní
  • Je hypoalergenni
  • Je vhodný na barevné i bílé prádlo
  • Po vybrání můžu bez problému sušit prádlo v sušičce
  • Nevypere fleky od dětských příkrmů
byra  25. bře 2022

Překvapení

Nečekala jsem, že něco odstraní skvrny od příkrmů. Vůně je příjemná, nevtíravá.
  • Odstranil skvrny od příkrmů
  • Vůně
  • Složení
tangerina  25. bře 2022

Gelové prací kapsle Persil

Mám dva syny 2,5 roku a téměř 10 měsíců. U prvního jsem vůbec nemusela řešit nějaké kožní obtíže, ale u mladšího Vojtíška máme od malička ekzém, takže musím volit šetrné práci prostředky. Proto jsem byla velmi ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet gelové prací kapsle Persil Discs Sensitive 4v1.
Vzhledem k tomu, že jsem se bála dát kapsli na malé množství Vojtíškova prádla, prala jsem s nimi prádlo pro celou rodinu. Musím říct, že se u Vojtíška neobjevil žádný nový projev ani zhoršení stávajícího stavu pokožky. Jsem nadšená. Jen manžel si posteskl, že prádlo nevoní tak, jako dříve.
  • Nedráždí ani citlivou pokožku
  • Obsahuje Aloe Vera
  • Snadno se používá
  • Může se používat na bílé i barevné prádlo
  • Můžete používat v širokém teplotním rozpětí
  • Disk se obcas chyta do tesneni dvirek
  • Nevypraly se vsechny fleky od mrkve
smetulinda  25. bře 2022

Dobrá volba pro líné rodiče :)

Prádlo po vyprání docela hezky a svěže voní, to mě překvapilo. Dobře se rozpouští, což se nedá říct o jiných kapslích od konkurence, které jsem vyzkoušela, takže za to dávám taky body navíc. Kojenecké prádlo jsem vždy prala zvlášť, ale s těmito kapslemi to klidně smíchám i s dětským a dospěláckým, protože by to mělo vyhovovat všem členům domácnosti. Jen si nějak nemůžu zvyknout na to dávkování, chybí mi možnost dát toho míň nebo víc.
(2 fotky)
  • jeden prací prostředek pro prádlo celé domácnosti
  • dávkování - nelze dát o trošku víc nebo o trošku míň
katulatko12  25. bře 2022

Skvělí

Skvěle pere. Synovi vyhovuje. Ma krasnou vuni
  • Voni
  • Pere
dominge  24. bře 2022

Úplná spokojenost

S tímto výrobkem jsem velice spokojená. Je vhodný pro citlivou pokožku. Hezký se rozpouští i voní. Vše mi krásně vypral i skvrny od červené řepy a to jsem se divila.
  • Dobře pere
  • Je pro citlivou pokožku
konik_testuje  24. bře 2022

S citem k citlivé pokožce

Kapsle Persil Discs 4v1 Sensitive během testování nezpůsobily žádnou nežádoucí reakci pokožky. Nás v redakci Modrého koníka přesvědčily, že jsou tou správnou volbou a můžeme je s čistým svědomím doporučit. Prádlo po vyprání vonělo příjemně. Kapsle si velmi dobře poradily s běžnými skvrnami na oblečení.
  • Dermatologicky testováno a certifikováno ECARF.
  • Hypoalergenní.
  • Vhodné na bílé a barevné prádlo.
  • Obsahují přírodní ingredience.
  • Unikátní kapsle na trhu, které neobsahují barviva a přídavné konzervační látky, díky čemuž jsou vhodné pro citlivou pokožku.
  • Respektují mikrobiom citlivé pokožky.
  • Jednoduché dávkování.
  • Kapsle se rozpouštějí velmi dobře i při nízkých teplotách.
  • Vůně Aloe Vera poskytne vašemu oblečení příjemnou svěžest.
  • Odstraní skvrny a zároveň jsou velmi šetrné k vláknům vašeho oblečení.
vaseli16  21. bře 2022

Našly si své místo i u nás doma

Značka Persil má u nás dlouholeté místo od sypkého prášku přes gel až po jiný druh kapslí.Persil sensitive používám už jako prací gel proto mě zajímalo srovnání s kapslemi.Jednu výhodu jsem našla,kapsle mají jednodušší dávkování. Ovšem v poměru ceny a množství se vyplatí kupovat gel, pakliže je v akci je to bez debat,jen u gelu jsem nenašla zda je hypoalergenní jako kapsle. Kapsle jako takové mám dost oblíbené, takže i tyto si u nás najdou své místo už i z výše uvedeného důvodu, že jsou vhodné pro alergiky, starší syn má citlivou pokožku a ač jsem prala v gelu Persil sensitive měl na zadečku dost vysušenou pokožku,což u praní v kapslích vymizelo,zda je to obsahem aloe Vera těžko říct.Pradlo po vyprání příjemně nevtíravě voní a vydrží vonět i po usušení v sušičce. "Želé" obal se hezky rozpouští oproti jiným kapslim.
  • Příjemně voní
  • Cena
  • Dobře se rozpouští
  • Snadné dávkování
  • Nevypere odolnější skrvny
dominge  21. bře 2022

Maximální spokojenost

Jsme s ním všichni maximálně spokojeni. Mé batolata i já máme citlivou pokožku a žádný náznak nesnášenlivosti. Dokonce mi vypral i fleky od červené řepy. To jsem se opravdu divila.
jitulkabobulka  21. bře 2022

Zkusím s kapsami Persil Sensitive 4v1

Práci prášek Persil je v naší domácnosti stálicí. Jsem ráda, že jsem dostala možnost vyzkoušet i tyto kapsle. Od pracího prostředku této značky čekám určitou kvalitu. Jelikož se u nás pere skoro každý den, byly kapsle odzkoušené dostatečně. Nejvíc jim dala zabrat naše nejmenší. Nejtěžší zkoušku jsem zdokumentovala. Na skvrnu od zaschlých křupek byly perfektní. Bryndáky od příkrmu nevypraly dokonale, ale to nezvládají ani jiné prášky. Po vyprání prádlo téměř nevoní. Ani jedno z dětí na prášek nereagovalo alergicky. U nás si své místo našel. Vřele doporučuji.
  • Dobře se používá
  • Malá parfumace
  • Nevypere všechny skvrny.
macolka  21. bře 2022

Hodnocení Kapsle Persil Sensitive 4v1

Přidávám svou zkušenost s těmito kapslemi.
Mile mě překvapilo ze nebyli přehnaně parfemovane jak často i dětské prášky na praní bývají.
Zkoušela jsem prát bílé,barevné i tmave prádlo, a všechno bylo v pořádku. Skvrny po mrkvi sice lehce zůstali, ale jen nepatrné. Prádlo bylo pekne na dotek, sice bez vůně ale na to jsem zvykla protože používám neparfemovanou drogerií.
Za mě mohu doporučit.
  • Prádlo pekne vypere
  • Příjemné na dotek
  • Velikost kapsle
  • Hypoalergeni
  • Nevypral některé skvrny od jídla
pestas  21. bře 2022

Prani s Persil Sensitive 4v1

Jsem ráda, že jsem tento Persil mohla vyzkoušet. Zkusila jsem ho na všechny druhy prádla a dá se říct, že jsem spokojená. I když fleky od mandarinky na bodýčku malého nevypral a Kati tréninkové bílé ponožky to také úplně vyprat nezvládlo, ale to zatím zvládá jediný z vyzkoušených pracích prostředků jiné firmy. Ekzematické pokožce malého se zdá, že vyhovuje. Disky mě překvapily velikosti. Nevím, zda je to normální, ale 2x se mi krátce po zahájení přání stalo, že se disk chytil do těsnění u dvířek, i přesto, že byl uložený do zadní části bubnu pod prádlo a prádla byla plná pračka, jako vždy... Otázka zda se pak rozpustil ve správnou chvíli a správně vypral, ale to těžko soudit, zrovna tam nebylo extra špinavé prádlo. Jinak na rozdíl od ostatních velice oceňuji, že nevoní, respektive disky velice jemně a prádlo pak voní jen čistotou a ne pracím práškem. A to máme rádi doma, jelikož jsme velice vnímaví na i malé úrovně vůně, takže tohle je velké plus.
  • Jednoduché dávkování
  • Nevoní
  • Otevírání má pojistku, aby ho neotevřeli malé děti
  • Disk se občas chytá do těsnění dvířek
  • Nevypral všechny fleky
pestas  21. bře 2022

Prani s Persil Sensitive 4v1

Jsem rada, ze jsem tento Persil mohla vyzkouset. Zkusila jsem ho na vsechny druhy pradla a da se rict, ze jsem spokojena. I kdyz fleky od mandarinky na bodycku maleho nevypral a Kati treninkove bile ponozky to take uplne vyprat nezvladlo, ale to zatim zvlada jediny z vyzkousenych pracich prosdredku jine firmy. Ekzematicke pokouce maleho se zda, ze vyhovuje. Disky me prekvapily velikosti. Nevim, zda je to normalni, ale 2x se mi kratce po zahajeni prani stalo, ze se disk chytil do tesneni u dvirek,i presto, ze byl dani do zadni casti bubnu pod pradlo a pradla byla plna pracka, jako vzdy... Otazka zda se pak rpzpustil ve spravnou chvili a sravne vypral, ale to tezko oudit, zrovna tam nebylo extra spinave pradlo. Jinak narozdil od ostatnich velice ocenuji, ze nevoni, respektive disky velice jemne a pradlo pak voni jen cistotou a ne pracim praskem. A to mame radi doma, jelikoz jsme velice vimavi na i male urovne vune, takze tohle je velke plus
  • Jednoduche davkovani
  • Nevoni
  • Otevirani ma pojistku, aby ho neotevreli male deti
  • Disk se obcas chyta do tesneni dvirek
  • Nevypral vsechny fleky
mamikajuli  20. bře 2022

Tento týden jsme prali s Persilem

I já se přidávám se svými dojmy z testování gelových pracích kapslí Persil Discs Sensitive 4v1. Testovala jsem skoro týden, takže na řadu přišlo bílé, barevné i tmavé prádlo a kapsle si poradily s každým typem prádla
Výtažek z Aloe Vera voní opravdu jemně, když ke kapsli přičichnete, voní hezky, samotné prádlo po vyprání moc nevoní.
Jemná miminkovská pokožka mé holčičky zvládla praní v tomto prostředku bez problémů ❤
  • Nedráždí pokožku miminka
  • Jemně voní
  • Vypere dobře všechny druhy prádla
  • Snadno se používá
  • Můžete používat v teplotním rozpětí 20-95 stupňů
  • Po vyprání prádlo příliš nevoní
kveta1  18. bře 2022

Persil testování kasplí

Když se mi dostala možnost testovat kapsle Persilu, byla jsem moc ráda, protože tuto značku používám a s kapslemi zkušenost jsem do teď neměla. Ze všeho nejdříve mě zarazila velikost kapslí, přišli mi obří. Hned jsem šla tedy zkoušet a s velkým očekáváním jsem naplnila pračku a přihodila věci se skvrnami. K mému milému překvapení vše krásně pustilo, dokonce i flek od krve. Vyzkoušela jsem i na oblečení pro malou která trpí ekzémy a vypadá to, že uspěl. Uvidíme ještě časem. Co mě zklamalo je vůně, tedy ta co chybí. Nemám ráda navoněné věci, ale když jen lehce voní, ale toto nevoní vůbec.
(3 fotky)
  • Pere výborně bílé i barevné prádlo
  • pustili skvrny i od krve
  • veškeré flíčky od jídla se vyprali
  • pere stejně dobře barevné, ale i tmavé prádlo
  • vůbec nevoní
wendyv  18. bře 2022

S našim prvním testováním jsme zatím spokojeni

Už jsem se nemohla dočkat až vyzkouším tyto prací kapsle 🤗. Máme vypráno, vyžehleno a dcera už má oblečené bodyno které jsem v Persilu prala. Za mě zatím spokojenost. Persil dokázal vyprat i flíčky od mrkve. Příjemně voní. Tak lehce,svěže. I když bych více ocenila takovou tu miminkovskou vůni. Už jen postupem času uvidíme jestli to té naší princezně sedí a nebude mít nějaké flíčky na těle. Protože ne všechny prací prostředky jí sedí.
  • Odstraní i flíčky od mrkve
bublina95  18. bře 2022

Kapsle persil

Měla jsem tu zkušenost otestovat kapsle persil. Za mě jsou super jsou hypoalergenní takže se dcerka neosypala :-). Nejsou tolik parfemové jak ostatní kapsle na praní co jsem vyzkoušela. A je fajn že odstraní i flíčky od příkrmů. Takže za me bych kapsle doporučila
  • Hypoalergenní
  • Nejsou tolik naparfémované
  • Odstraní i flíčky od příkrmů
krisstina93  18. bře 2022

Testované kapsle

Měla jsem možnost otestovat tyto kapsle a jsem spokojená :) vyzkoušeno na různých materiálech, různých teplotách vody a vše dobře vypráno, včetně třeba pokakaných látkových plen. Skvrny odstraňuje dobře, jen prakticky vůbec nevoní, ale to beru, jakože je to teda na citlivou pokožku a není to zbytečně parfémované. Pro někoho to může být trochu nevýhoda, já ráda používám aspoň trochu voňavý prací gel, protože kvůli sušičce už nepoužívám aviváž a s tímhle prádlo opravdu ani malinko nevoní. Ale jiný nedostatek jsem opravdu neshledala, takže můžu doporučit.
  • Dobře pere
  • Odstraní všechny skvrny
  • Praktické balení
marselina  17. bře 2022

Persil kapsle

Tento týden jsem zkoušela praci kapsle jak na oblečení pro miminko tak i pracovní oděv manžela.
Kapsle krásne perou, odstraní fleky a také zapach od motorového oleje z monterek. S tím jsem doteď docela bojovala.
Za mě tedy spokojenost a věřím ze stejná kvalita kapslí bude i u těch zakoupenych tady v ČR.
  • Krasne odstraní různé fleky a flicky
  • Mohly by víc vonět