Fisher-Price usínáček ježek

5 zkušeností

Ježek je roztomilý plyšový kamarád, který zajistí, že se vaše děťátko bude cítit spokojeně a společně si budete moci užít tolik potřebný a ničím nerušený spánek. Děťátko si zamiluje jeho hezký obličejík, hebký kožíšek, měkké bodlinky, jemnou hudbu a vibrace.

Vlastnosti:

• Usínáček ježek má 4 různá nastavení.
  • Usínáčkova hebkost, příjemná hudba a uklidňující vibrace stimulují vaše děťátko k rozvoji hmatových a sluchových smyslů.
  • Plyšák pomáhá dítěti dodržovat pravidelný spánkový režim, ať už doma nebo na cestách.
  • Jsou třeba baterie 4 x AA.
  • Vhodné pro děti od narození.
Kde koupím Fisher-Price usínáček ježek?

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s Fisher-Price usínáčkem ježkem

Máš zkušenost s Fisher-Price usínáčkem ježkem?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení
klarikikikiki  27. zář 2022

Jedná z nejoblíbenějších hraček

Dostala ho dcera a hraje si s ním i syn. Je velice příjemný.
  • Heboučký
  • Krásné melodie
  • Nastavení doby hraní
  • Roztomilý vzhled
  • Cena
sunnzyyk  26. zář 2022

Nepostradatelný pomocník

Ježka máme doma už tři roky a je to nepostradatelný pomocník při usínání naší dcerky. Ještě nikdy nešla spát bez něho, musíme ho brát všude s sebou 😊 Jakmike se v noci vzbudí stačí Pohkadit a pustit ježečka😊
  • Příjemné melodie
  • Možnost vyndat hrací strojek a ježka vyprat
  • Možnost volby hlasitosti
  • Velikost
  • Velmi silné vibrace
  • Chybí mi detekce pláče
denski24  23. srp 2022

Ježeček

Vybírala jsem dle recenzí a za mě zklamání. Hodně silné vibrace, až mě z toho po chvíli brněli ruce. Do postýlky nevhodné, ruší monitor dechu. Na dotek nebyl ani tak heboučký, jak se píše. Vraceli jsme.
  • Hezky desing
  • Silné vibrace
  • Nevhodné do postýlky, ruší monitor dechu
sarakucova  30. čer 2022

Od miminka po školáka

Koupili jsme pro miminko, ale zabavila nám ho starší dcera, po narození to byla velká beruška, která pouštěla miminku ježečka. Žádné nedostatky jsme za 2,5 roku nenašli.
  • měkoučký
  • roztomilý
  • není těžký a dobře se drží i malým ručičkám
  • je jednoduché ho vyprat
  • mírné vibrace skvěle pomáhaly na bříško
beautifulsmile  2. bře 2022

Vhodný již od narození

K mimořádné rodinné nadcházející příležitosti jsem synům pořídil usínáčka ježečka a troufám si napsat, že bude ještě oblíbenější než mrožík, kterého kluci dostali k Vánocům a je u nás v kurzu až do dnešního dne. Nicméně ježek mrože alespoň zatím pouze z mého pohledu (rodiče) v mnoha směrech překonal, což bylo opravdu milé nečekané překvapení.
  • Již od pohledu působí velmi roztomilým přátelským sympatickým vřelým dojmem
  • Velice příjemný heboučký materiál ( srst i tělíčko)
  • Lze vypnout pro nás hodně nepříjemné vibrace / regulovat hlasitost
  • Mnohem lépe se bude synům uchopovat než zmíněný mrožík, jelikož je menší lehčí a měkoučký tím pádem i daleko praktičtější
  • I když obsahuje 3 velké tužkové baterie není kupodivu těžký do ruky
  • Příznivá cena
  • Žádné jsem nenalezl (pro někoho bude možná nevýhodou fakt, že hraje stejné melodie jako mrožík, což nám vůbec nevadí)