Produktové hodnocení, recenze, zkušenosti...Fisher-Price Učíme se říkanky CZ

Fisher-Price Učíme se říkanky CZ

25 zkušeností

Otevřete svému děťátku svět zábavy a učení s touto hudební knížkou. Pouhým otočením stránky spustíte oblíbené dětské písničky a zároveň si můžete prohlížet barevné obrázky pejska a jeho sestřičky.

• Interaktivní vzdělávání z řady Směj se a poznávej
  • Otočením stránky se spustí oblíbené dětské píšničky a motivuje děti ke společnému zpívání
  • 6 oblíbených písniček a další zábavná překvapení
  • 3 svítící tlačítka na straně naučí děti abecedu, tvary, čísla a počítání
  • Snadno uchopitelné díky držadlu v horní části

Zářívé barvy a rýmované známé dětské písničky rozvíjejí nejen sluch, ale i zrak. Otáčením stránek si vaše dítě posiluje motorické dovednosti. Mačkáním tlačítek spolu s otáčením stránek se děti učí základy zákona akce a reakce.

Knížka obsahuje známmé dětské písničky jako jsou: „Skákal pes", „Prší, prší", „Kočka leze dírou", „Holka modrooká", „Travička zelená" a další. Kromě písniček se spolu s knížkou děti seznámí s písmenky, počítáním, prvními slovy, čísly i tvary.

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s hračkou Fisher-Price Učíme se říkanky CZ

Máš zkušenost s hračkou Fisher-Price Učíme se říkanky CZ?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení

Fisher-Price Kousátko první klíče

rmarci  23. lis 2022

Kousatko klice dcerka miluje

Dcerku zabavi douhou dobu, ulevi od bolesti zoubku, odii se ji zrcatko a ja ocenim mekkost hrack y a predchazeni urazum

katka91h  23. lis 2022

Super hračka na kočárek

Super hračka na kočárek, když se syn nudí např v obchodě u pokladny nebo je cesta v kočárku už prostě moc dlouhá. U nás vede blikající ovladač se zvuky co připomíná klíč od auta a hodně oblíbené je i gumové měkké kousátko, ideální když zrovna zlobí zoubky.

katka91h  23. lis 2022

Super hračka na kočárek

Vozíme tuto hračku na kočárku, je v pohotovosti vždy když se syn nudí např. u pokladny v obchodě nebo když už je sezení v kočárku prostě dlouhé. Baví ho od cca 8 měsíců stále (je mu 20 měsíců). Občas mu to vezme i starší syn aby mi odemkl auto 🙂 U nás vede blikající ovladač se zvuky co připomíná klíč od auta a hodně oblíbené je i gumové měkké kousátko, ideální když zrovna zlobí zoubky.

sirinfirst  27. říj 2022

Větší než jsme čekali

Klíče mi připadají zbytečně velké, zvuky jsou fajn, jako u všech zvukových hraček na mne moc hlasité, ale to bude spíš mým nastavením. Kdysi jsme ale měli od jiné značky klíče, které měly ty spodní části pokovené, takže cinkaly. To bylo super, tak možná námět na zlepšení ;-).

palja  27. říj 2022

Dobrá hračka

Dcera dostala svazek klíčů k narozeninám. Hraje si s nimi každý den. Je v období, když všechno okusuje a právě tyto klíče jsou akorát do ručičky.

janinasvecova  26. říj 2022

Klíče Fisher Price

Určitě zaujmou každé detske ručičky, na rozvoj dítěte za mě jednička! 👍🏼
ivetamar  30. zář 2022

Hezká zvuková knížka pro malé i velké

Knížku Učíme se říkanky dostala mladší dcerka jako dárek k prvním narozeninám, bohužel si ji nejprve moc neužila, protože její starší tehdy 4letá sestřička byla z knížky tak nadšená, že si ji tak trochu přivlastnila. Ale po prvotním opojení nakonec nechala knížku mladší sestřičce a tak si s ní i ona mohla konečně hrát.
Máme doma už několik hraček fisher price a většina zaujme opravdu děti od miminka po předškolní a ne jen do tří let. Stejně jako tato kniha. Mladší dcerce se líbí písničky i když ještě okolo roka pořádně nerozuměla textu a starší dítě si opakuje písničky a zpívá. Nebudu tvrdit, že si s hračkami fisher price hrají naše holky stále, ale průběžně se k nim vracejí a zaujmou je dle věku různým způsobem, a proto u nás patří k oblíbeným hračkám. Tato knížka je také dost odolná. Mladší dcerka si na ni i několikrát stoupla v postýlce a líbilo se jí, že i takto se dá spustit zpívání. Byt mi na první dojem přišla kniha veliká pro malé dítě, hravě si s ní poradí. Melodie jsou chytlavé a hezké. Líbí se mi hlas, který zpívá a mluví u hraček fisher price. Děti to baví a i když rodičům neustálé opakování leze občas na nervy, tak se neubráníte tomu, že si písničky pak také broukáte.
  • Kniha zaujme jak roční dítě tak i čtyřleté
  • Hezky nazpívané a namluvené
  • Kniha je velmi odolná, vydrží i nešetrné zacházení batolete
  • Líbivé, hezké obrázky
  • Manipulaci s knížkou zvládne opravdu hravě i malé mimčo, ovládání hraček fisher price je velmi intuitivní
  • Možnost nastavení hlasitosti
  • Baterie dlouho vydrží
  • Trochu větší velikost
  • Mohlo by být více písniček
  • Vyšší cena, ale hračka poslouží delší dobu, protože zaujme jak mrně, tak školkové dítě

jakk  28. zář 2022

Klice pro miminko

Syn obdrzel od tety k narozeni...hraje si s nimi.. libi se mi barvy. Hracka ktera nezkazi zabavu dobre se drzi..doporucuji
janalov  27. zář 2022

Super písničky

Knížku máme doma už několik let a stejně jako u synů, tak i u dcery je velmi oblíbená. I po delší době vypadá pořád skvěle, je odolná. Říkanky jsou milé, oceňuji, že se snaží děti navést i k prvním počtům, tvarům, barvám. Určitě doporučuji.
  • Vhodná pro kluky i holky
  • Velmi odolná
  • Jednoduché ovládání
  • Milé říkanky

terezapolodnova  27. zář 2022

Moc veliké

Moc velké nenaplnilo očekávání
luckawm  26. zář 2022

Super knížka

Knížka má velký úspěch u obou dětí. Dostala ji starší dcera k prvním narozeninám a někdy si s ni hraje i teď (3,5). Jinak se moc líbí i mladší dceři (1,5) která se u ni rada houpe do rytmu. Ucime se na knížce ukazovat sluníčko, pejska, žábu apod. Starší dcera zase počítá myšky a hledá tvary takže knížka je vhodná jak pro prťata tak i pro deti, které už se třeba učí počítat ☺️. Je dost pevna takže se zatím nikde nic neulomilo a i nějaké to bouchnuti přežila bez úhony.
  • Hodně vydrží
  • Dětem vydrží dlouho (od 1 roku až klidně do předškolního)

Fisher-Price Kousátko první klíče

terezfr  22. zář 2022

Super zábava

Syn dostal k narození a teď nastal jejich čas. Hlavně tedy ta kousací část jede furt. Jen jsem vyvařovala v mikrovlnce a to zrcátko to nepřežilo. Takže nevyvařovat 🤣.
leni1996  20. srp 2022

Krásná knížka plná obrázků a říkanek

Knížku jsme dostali když bylo synovi půl roku a opravdu si s ní vyhrál. Má krásné říkanky, při otočení stránky začne hrát písnička a obrázky jsou také moc povedené. Jako velké plus vidím snadné otáčení stránek, takže to zvládne samo i malé dítě.
petulles  19. srp 2022

Hudební knížka

Dcerka dostala knížku cca v 1 roce a nadšení bylo velké, snadné otáčení stránek, známé říkanky, hezké obrázky 🙂 A oceňuji kvalitu výrobku, i teď po 3letech užívání, vypadá knížka pořád jako nová 👍🙂
  • Známé říkanky
  • Knížka zaujme vzhledem
  • Kvalita
  • Volba hlasitosti
  • Za mě málo stránek
katusinek  15. srp 2022

Velká spokojenost

Syn dostal tuto hračku k prvnímu svátku a je z ní opravdu nadšený. Je mu nyní 7 měsíců a pokaždé se tím velmi zabaví i sám. Já mu občas písničky zpívám a moc se mu to líbí. Samozřejmě až bude trochu větší, tak pak využijeme funkce jako ukaž předměty, počítej zvířátka atd...
palja  29. čer 2022

Krásná knížka s písničkami

Tuto knihu jsem koupila, když byl první dceři rok, hned si ji oblíbila a poslouchala několikrát denně. Teď ji hodně využívá i mladší dcera 7 měsíců a starší dcera jí u toho zpívá. Rozhodně doporučuji.
  • Krásná kniha i pro nejmenší děti
  • Melodické písničky
  • Snadné omytí pro nejmenší děti
  • Knihu máme asi 5 let a pořád hraje
  • Žádné
lmartinkova85  22. dub 2022

Recenze

Dcerce jsem knížku koupila když se narodila, má 3roky a pořad si s ni hraje, opakuje písničky, za mě nejlepší dárek hned po pejskovi, toho ještě máme taky 😅 i když je už na to velká, je to naučná hračka a pořad ji bavi 🥰
  • Mužem jen doporučit
  • Nenechavat v létě v autě, zvlnili se nám nalepene stránky…😁
nicedaisy  22. dub 2022

Super knížka

Syn dostal Učíme se říkanky v 18m k Vánocům a od té doby knížka jede ( za chvíli mu budou tři roky). Je veselá, barevná, svítí, vydává zvuky - prostě umí vše,co malé děti chtějí. Prostě FP 👌❤️. Syn tančí, zkouší i zpívat, povídá co je na obrázku, otáčí"listy". Takže kdo váhá, neváhejte a kupte, stojí to za to. Taky jsem váhala, říkala jsem si, že cena je poměrně vysoká a jsou tam jen 3 "stránky". Ale Ježíšek se rozhodl správně
  • Děti zaujme
  • Oceňuji možnost nastavení hlasitosti
  • Učí říkanky,tvary,barvy
  • Vyšší cena
  • Málo stránek
verca5505  2. dub 2022

Učíme se říkanky

Učíme se říkanky dostala malá od Ježíška, zhruba v roce a půl. Tehdy ji moc nezaujala. Vytáhli jsme ji tedy znovu v cca 2 letech a to už ji bavila o dost víc. Vyhraje si s ní sama i několik minut, zvládne přehrát písničky a prohlédnout všechny stránky i několikrát po sobě. Nejradeji má asi kočka leze dírou, ale to bude spíš tím že ji zpívají i ve školce.
  • Velmi chytlavé melodie
  • Hezké barevné provedení
  • Zatím nerozbitná
  • Výdrž baterií (u nás drží již 2 roky)
  • Málo stránek / písniček
  • Robustnost
kristynajuhova  31. bře 2022

Skvělý dárek

Dostali jsme tuto knížku jako dárek k Vánocům, dceři jsou 2 roky a knížku moc miluje stále si ji pouští a povídá co je na obrázcích ☺️ za mě je krásně zpracovaná a veselá ☺️