Fisher-Price sedátko od miminka po batole Terrazzo se stříškou

1 zkušenost

Fisher-Price® Sedátko od miminka po batole Terrazzo se stříškou je extra pohodlné rozkládací sedátko pro nejmenší, které roste s vaším děťátkem od novorozence po batole. Z počátku slouží jako houpátko nebo pevné sedátko s uklidňujícími vibracemi a dvěma zvířátky nad hlavou. Jakmile vaše děťátko povyroste, můžete jednoduše odstranit hrazdičku s hračkami a přeměnit sedátko na křesílko pro batolata. S opěradlem, které lze nastavit do dvou poloh, potahem, který lze prát v pračce, lehkým rámem, který lze složit a vzít kamkoliv sebou, je toto sedátko skvělým místem na sezení, zábavu a odpočinek pro vaše malinké!

Vlastnosti:

• Zábavné hračky nad hlavou nebo uklidňující vibrace umožňují tomuto sedátku stimulovat nebo uklidnit smysly děťátka.
  • Maximální nosnost: 18 kg.
  • Baterie: 1× D (není součástí balení).
  • Rozměry: 50 × 60 × 50 cm.
  • Vhodné pro děti od narození do batolecího věku.
Kde koupím Fisher-Price sedátko od miminka po batole Terrazzo se stříškou?

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s Fisher-Price sedátkem od miminka po batole Terrazzo se stříškou

Máš zkušenost s Fisher-Price sedátkem od miminka po batole Terrazzo se stříškou?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
petuliiik01  31. kvě 2022

Od narození až do 18 kg

Jedno sedátko a vystřídají se na něm oba - aktuálně syn 1 rok a dcera 3 roky. Když byl Kubík miminko, zaaretovali jsme jednoduchým pohybem houpání a měli jsme pevné sedátko na odpočinek či krmení. Je to skvělá vychytávka pro děti, která vám nebude doma jen překážet - děti to v křesílku totiž milují. Jako miminka pozorovali zavěšené hračky na hrazdičce a jak povyrostli, hrazdička šla stranou a nyní je to skvělé místo k odpočinku.

Údržba sedátka je jednoduchá - látka jde jednoduše sundat a dát do pračky. Díky tomu vypadá i po dvou dětech sedátko stále velmi dobře.

Sedátko je stabilní, nabízí funkci vibrací a je možné jej dát do dvou poloh. Hrazdičku i mechanismus zapínání lze vytáhnout a používat sedátko pro starší děti až do 18kg.

Naše děti mají do 18 kg ještě daleko, tak věřím, že nám dlouho vydrží :-) Oba jsou v tomto křesílku maximálně spokojení.
(3 fotky)
  • - vysoká nosnost až do 18 kg
  • - hrazdička
  • - mechanismus připoutání dětí, který lze vytáhnout (pro starší děti)
  • - funkce vibrací
  • - velmi stabilní
  • - nabízí dvě polohy
  • - lze prát v pračce
  • - nenabízí další funkce (např. houpání), ale za to je to nejpevnější sedátko, které jsme zatím viděli.