Fisher-Price Pejskův ovladač CZ

19 zkušeností

Vaše děťátko si s touto interaktivní hračkou užije nejen hodně legrace, ale také se naučí něco nového. Díky spoustě tlačítek, písniček a zábavného učení si děti pejskův ovladač naprosto zamilují.

• Hračka mluví česky.
  • Světýlka, zábavná hudba, krátké věty a zářivé barvy udrží pozornost dítěte a pomohou tak rozvíjet jeho smysly.
  • Každá akce dítěte vyvolá nějakou reakci, což mu pomůže pochopit souvislost mezi příčinou a následkem.
  • S tímto ovladačem mohou děti procvičovat svou jemnou motoriku.
  • Po stisknutí vypínače se rozsvítí displej a spustí se písničky, které učí děti zábavnou formou základní čísla, písmenka, barvy, protiklady a mnoho dalšího.
  • Hračka je vybavena tlačítky, která děti mohou mačkat.
  • Funguje na 2× AA baterie, které jsou součástí balení.
  • Vhodné pro děti 6 do 36 měsíců.

Hračky Fisher-Price přenesou vaše děťátka do světa her plného fantazie a výukových hraček pro miminka, batolata a děti. Jedná se o kvalitní, zdravotně nezávadné produkty se širokou nabídkou, ze které si vybere každý – a bude odměněn šťastným a spokojeným úsměvem hrajícího si děťátka.

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s pejskovým ovladačem Fisher-Price

Máš zkušenost s pejskovým ovladačem Fisher-Price?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení
vaseli16  23. lis 2022

Učí malé i velké děti

Pejskův ovladač naučil našeho syna počítat do 3, říká abecedu, zpívá, barevně svítí, zlepšuje jemnou motoriku a dokonce učí i protiklady,barvy a dá se sehnat za dobrou cenu a zabaví oba naše Kluky 🙂
  • Přijatelná cena
  • Barevný kontrast pro malé děti
  • Hezké písničky
  • Pro malé děti poměrně těžký
  • Nedá se ztlumit
radkovy  28. říj 2022

Dálkový ovladač- super hračka

Ovladač má spoustu zvuků, písniček. Dítě se může naučit základní barvy a číslice. Je tudíž asi pro větší batplata, ne pro úplné prcky.
Všechny moje děti ho měly rady. Starší holčičky (3 a 5 let) ho používají jako mobil.🙂
  • Dítě se naučí barvy
  • Dítě se naučí číslice
  • Má spoustu zvuků, písniček
  • Tlačítka se dobře mackaji
  • Dá se použít i jako telefon.
marketka3x3  28. zář 2022

Pěkná hračka s jasným didaktickým cílem

Pejskův ovladač koupil tatínek a zatím má úspěch a syna zabaví. :) Ve stejné době jsem koupila já ovladač jiné značky, takže mohu porovnat - každý má své přednosti i nedostatky.
Obecně je to skvělá věc, když chcete dítko zabavit například během cestování nebo při přebalování, aby vydrželo chvíli na zádech. Pejskův ovladač je ale trochu těžší do ručky, když malý leží právě na zádech.
  • v češtině
  • tlačítko pro úplné vypnutí (na noc nebo když chcete klid)
  • chytlavé melodie
  • didaktická pomůcka i pro starší děti (abeceda, čísla)
  • lze použít i jako telefon a učit volání
  • pěkný a originální design
  • trochu těžký do ručky
  • některá slova méně srozumitelná
krtcice  28. zář 2022

Pejskův ovladač

Ovladače máme doma dokonce rovnou dva - verzi českou a anglickou, v hračkářství v Londýně se dcerce tak líbil, že jsme ho museli koupit. No a český ovladač donesl Ježíšek. Oba jsou super. Krásně zabaví. Dcery si s ním zpívají někdy i teď v 7 a 10 letech 😂
  • Zabaví
  • Snadná ovladatelnost
  • Blikací a zvukové hračky jsou prostě nej
  • Žádnou jsem nezaznamenala
sarakucova  26. zář 2022

Zabavi

Pouzivame nejcasteji v aute, male se libi, ze hraje a je od ni klid, zabavi ji to
  • Barevny
  • Blika
  • Hraje
  • Casem se mazou ikonky na tlacitcich
mnoukavka  15. črc 2022

Pejskův ovladač plný barev

Pejskův ovladač je hračka vhodná pro děti, které už dokážou udržet pozornost. Na ovladači je možné přepínat programy a dle toho se dozvědět základní čísla, barvy, písmenka (doprovázeno písničkou). Ovladač má 14 tlačítek a vlevo po boku se nachází tlačítko na vypnutí či zapnutí ovladače. Displej je malinký se žlutým podsvícením a nálepkou pejska. Naše dcerka si jej oblíbila.
  • Více programů
  • Barevnost
  • Trošku hlasitější
  • Do ručičky dítka malinko větší
mirinda60  4. črc 2022

Pejskův ovladač - skvelá hračka

Dcéra dostala ovladač keď mala cca 6mesiacov, na to obdobie bol pre ňu ťažší ale ťukala si doň a to ju zaujalo. Obsahuje rôzne melódie, farby, čísla... Dcéra sa s ním hrá občas I teraz, keď má skoro 3 roky. Takže za nás super hračka s dlhou životnosťou batérií.
tehulenka  30. čer 2022

Co děti nejčastěji "kradou" rodičům

Pejskův ovladač jsem dceři pořídila když měla cca 9 měsíců z důvodu (jak už napovídá nadpis) aby "nekradla" ten náš.Je to věc,která spolu s telefonem děti (alespoň ty naše) vždycky nejvíc zajímala.No že by se přestala o ten opravdový zajímat se říct nedá 🤣 ,ale baví ji.Ráda mačká tlačítka,poslouchá hudbu a pozoruje.Hračka je doporučena od 6m,na tohle mi přijde ovladač až moc bytelný,za mě by mohl být celkově trošku menší a i cena se mi zdá dost vysoká.Jinak ale doporučuju 😊
(2 fotky)
  • Zabaví
  • Svítí,hraje
  • Příliš velký
  • Vysoká cena
  • Šedá barva nic moc pro děti
palja  29. čer 2022

Ovladač hračka pro děti

Tento ovladač máme hraje různé melodie a písničky, dcera ho má ráda, je s ním spokojená.
  • Baterie dlouho vydrží
  • Dceru zabaví na dlouho
  • Zábavná hračka pro děti
nikolaex96  19. čer 2022

U dcery moc oblíbená hračka

Dcera tuto hračku dostala když jí byl jeden rok, a občas si s ní hraje i teď a jsou jí tři roky. Hračka zpívá písničky, ve kterých jmenuje roční období, také učí děti barvy a počítat 😊
  • Lehké
  • Hraje nahlas a baterie vydrží dlouho
  • Hračky pro děti, která je něco i naučí
  • Žádné jsem nenašla, jen že po těch pár letech osoupane čudlíky
svackova  31. bře 2022

Pejskův ovladač

Syn nám často bral a schovával ovladač od TV, tak jsme mu pořídili ten pejskův a byl přímo nadšený. Ovladač hrál melodie a svítil, což často upoutalo jeho pozornost a my s manželem jsme už aspoň nemuseli hledat ten náš.
  • Zvuky, melodie
  • Světlo
  • Mohl by být lehčí/menší, ale záleží na stáří dítěte
  • Syn si s ním dlouho vyhrál
  • Nic
marty154  15. bře 2022

Ovladac od Tv a pejskuv ovladac

Nasemu synovi jsme ho koupili,protoze nam porad bral ovladac od televize a rad prepinal,tak ma svuj a ten je zajimavejsi,protoze jeste sviti a hraje
  • -sviti
  • -hraje
  • -jde snizit hlasitost
  • -odolny,uz nejaky pady vydrzel
  • - zalezi pro jak velky dite je urceny,ale pro naseho skoro rocniho mohl byt mensi
maarp  15. bře 2022

Vydrzi hodne:-)

Padani ze schodu,politi cajem a porad jede:-D
  • Bytelny
  • Odolny
  • Oblibene detske melodie
  • Porad hraje a hraje
janule0123  15. bře 2022

Spokojenost … vydrží na dyl

Fajn hračka, nepatří mezi ty top … ale hraje si s ni často,. Často využívá i jako telefon …
  • Skladny
lizzie02  27. led 2022

Pejskův ovladač

Dostal jej mladší, ale vyhrál si s ním hlavně starší 🙂 naučil se čísla a abecedu 🙂 doteď si s ním vyhrají, jeden má FP telefon a druhý ovladač🙂
  • Pěkné písničky
svha  19. pro 2021

Ovladač je dost podobný telefonu, ale umí i odlišné věci. Zabavil spíš mladší.

Často byl použitý i k volání😀. Ovládání televize je velice lákavé a současně se dítko učí.
  • Veselé barvy
  • Učí se hlavně čísla
  • Méně funkcí než telefon
  • Robustní
adelitaaa  19. pro 2021

Nezničitelný

Dcera dostala v půl roce a 3dny jen mačkala😅
Hraje a zpívá, super učící hračka.
  • Bytelný
  • Výdrž baterie
kristl28  24. lis 2021

Lákadlo pro malé cvrčky 👶❤

Vyhrají si s ním děti všechny mé děti (4, 3, 1), přiláká děti svým veselým hlasem, blikáním. Padne krásně do dětských ruček.
  • Krásně padne do ruček
  • Využijí děti od batolat po předškoláků
  • Krásně bliká
beautifulsmile  24. lis 2021

Pro malé objevitele

Jako první hračku od Fisher Price jsem mým synům pořídil právě pejskův ovladač, i přes některé nedostatky celkově hodnotím kladně, navíc myslím, že vzhledem k přijatelné ceně to až tak nevadí. Oceňuji věkové rozmezí od 6 do 36 měsíců, díky němuž si s touto hračkou mohou hrát mladší i starší synové. Mají radost z každé hračky a není tomu jinak ani u FP.
  • veselý pejsek na obrazovce
  • namluven poněkud zvláštním zajímavým srandovním hlasem
  • obrazovka po zapnutí a zmáčknutí, tlačítka svítí
  • učí abecedu, čísla, barvy a taktéž protiklady
  • poměrně těžký
  • zbytečně velký do dětských ručiček
  • tlačítko na zapnutí + vypnutí jde ztuha ovládat ( těžká manipulace pro děti)