Fisher-Price luxusní hrací dečka Rainforest s hrazdičkou DFP08

4 zkušenosti

Hrací dečka Rainforest od Fisher-Price® pomáhá zaměstnat vaše miminko jako včelku, ať už doma nebo na cestách! Deštný prales ožívá hudbou, světly a zvuky přírody, které reagují na pohyb vašeho dítěte, a navíc obsahuje více než 10 hraček s aktivitami, které můžete přemisťovat, tak jak to vašemu dítěti bude vyhovovat.

Vlastnosti:

• Díky třem možnostem hraní, super měkké podložce a tukanovi, kterého si můžete vzít s sebou, a který nabízí až 20 minut hudby a světel měnících barvy, si vaše dítě zamiluje objevování všech divokých možností hry této luxusní hrazdičky.
  • Napájení: 2× AA/LR6 baterie (nejsou součástí balení).
  • Vhodné pro děti od narození.
Kde koupím Fisher-Price luxusní hrací dečku Rainforest s hrazdičkou DFP08?

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s Fisher-Price luxusní hrací dečkou Rainforest s hrazdičkou DFP08

Máš zkušenost s Fisher-Price luxusní hrací dečkou Rainforest s hrazdičkou DFP08?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení
janina1990  25. lis 2022

Maminka může odpočívat!

Naše děti byly od narození hodně náročné... Potřebovaly a vyžadovaly neustálou pozornost... A nebo kojení 😅. A tato hrací dečka byla po mamince to jediné, co je dokázalo zabavit a u čeho vydržely neřvat. Za mě tedy rozhodně bezva kup, doporučuji! ☺
  • Jednoduchost
  • Lehké přenášení
  • Bezpečné
  • Trochu vyšší pořizovací cena
marketka_m  26. zář 2022

Dečka pro batole/miminko

Hrací dečka v naší rodině přináší jenom radost! Nejlepší na tom všem je to, že se dítě samo zabaví. Dečka je z kvalitních materiálu, Miminko si vyhraje díky zvukům a dalším efektům. praktické maminky zase ocení omyvatelnost. Určitě doporučuji všem. Miminko zde má o zábavu postaráno. a já věřím že hrazdička vydrží a bude pokračovat dál svým putováním po rodině.. děti ještě bude hodně :)
  • hudba
  • omyvatelnost
  • prvky akční
  • nevím
petulles  25. kvě 2022

Super hrací podložka

Za mě velká spokojenost s touhle hrací dekou,obsahuje mnoho hraček a miminko se krásně samo zabaví. Spíš doporučuji pro menší miminko, které se ještě neotáčí a vydrží pozorovat hračky 🙂 Naše 4m se hned otáčela, takže hračky jsem musela sundat a hraje si s nimi na bříšku. Nejvíc ji zaujal hrací tukan, který hraje zpoustu melodií a na výběr jsou dvě hlasitosti ( což fakt oceňuji ) a výběr jestli to bude hrát pořád, nebo jednotlivě na zmáčknutí tlačítka. Jinak hrazdička je bytelná, i když se do ní opře starší dcera, drží a nespadne to. Jediné mínus za velikost hrací deky, mohla by být větší a podložka není moc silná, takže určitě dát pod ní ještě deku. Ale i tak dávám 5 hvězdiček, hrazdička je opravdu krásná a hezky barevná a miminko zaujme 🙂
(2 fotky)
  • Hodně hraček
  • Hrající tukan
  • Stabilita hrazdičky
  • Omyvatelná podložka
  • Velikost hrací deky
600den994  23. kvě 2022

Nejlepší hrací deka

Tato barevná hrací deka zaujme každé miminko.
Dečka je z kvalitních materiálů. Používali jsme ji přes rok každý den a zcela nezničenou jsme ji darovali dál v rodině.
Určitě nejlepší na dečce je spuštění hudby a světel po dotyku kamkoliv na hrazdičce. Stačí, aby prcek zakopal nožičkami nebo zamával ručičkami a dotkl se při tom hrazdičky a fialový tukan umístěný na vrcholu hrazdičky začne blikat svým zobákem a hrát melodie ( 20 minut hudby doprovázené světelnými efekty nebo přehrávání krátkých zvuků).Tukan má dvě úrovně hlasitosti, dá se vypnout úplně a nebo odcvaknout a je z něj samostatná hračka. Dečka pak obsahuje další odepínací hračky, které se dají přemístit různě na hrazdičce dle fantazie.
  • Veselé melodie,blikající světlo se spustí na dotyk kdekoliv na hrazdičce.
  • Spousta zavěšených zvířecích kamarádů a zrcátko.
  • Fialový tukan se dá odcvaknout a hrát si s ním samostatně mimo dečku.
  • Lze prát v pračce.