Fisher-Price Linkimals

8 zkušeností

Hra s hračkami je daleko významnější než děťátko jen zabavit. Důležitost hry s hračkami, které rozvíjejí a podporují dětské schopnosti či fantazii, byla podnětem pro založení značky Fisher-Price. Mluvící hračky Fisher-Price Linkimals jsou vhodné pro všechny zvědavé dětičky od 9 měsíců.

Fisher-Price Linkimals Mluvící lenochod je víc jako jen svítící hračka, která vydává zvuky. Tento malý kamarád vaše děťátko rozhýbe a naučí ho spoustu nových věcí. A to díky světélkám, písničkám, hudbě a tanečním pohybům. Nechte se vtáhnout do zábavného světa čísel, protikladů, abecedy a barev.

Fisher-Price Linkimals Mluvící los má pro vás připraveno zábavné učení, které dětičkám přiblíží počítání od 1 do 10. Interaktivní hry, rozsvícené bříško, hravé písničky, zvuky či měkoučké parožky podpoří smysly vašeho děťátka.

Fisher-Price Linkimals Mluvící lama nejen pomáhá rozvíjet koordinaci pohybu rukou a očí, ale zároveň procvičuje schopnost řešit problémy. Díky zářivým světélkům, barevným kroužkům a chytlavé hudbě jsou podporovány také sluchové a zrakové smysly.

A to není všechno! Každý ví, že spolu jde všechno snáze. Vědí to i zvířátka Linkimals, která to dokážou společně pořádně roztočit. Jakmile jeden z nich rozpozná své kamarády, odstartují spolu parádní světelnou a hudební show.

Nové v kategorii Fisher-Price Linkimals (1)

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s Fisher-Price Linkimals

Máš zkušenost s Fisher-Price Linkimals?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení
j.kriv  27. říj 2022

Lenochod a los

Máme doma teď tuhle dvojici půjčenou, lenochod nabízí víc aktivit, ale u nejmladší je oblíbenec los, který se dobře drží. Ale i starší dcery baví pozorovat, jak se vzájemně doplňují a zpívají.
  • Vzájemná komunikace
  • Příjemný hlas
  • Pohyb
  • Chytlavá melodie
  • Světýlka by mohla svítit slaběji, při probuzení v noci je to silné
  • Hlasitost jde nastavit jen u lenochoda
  • Lenochod je dost těžký na malé prcky
kveta1  28. dub 2022

Linkimals- Lenochod, Lama a Los

Po zakoupení Lenochoda, lamy a losa jsem se rozhodla hlavně proto, že spolu komunikují. A musím říct, že jsem z nich nadšená jako děti. Líbí se mi, že nejenže každá z těchto hraček má samotné uplatnění, ale i to , že společně hrají s zpívají. Původně byli zakoupené pro našeho nejmenšího, který z nich ještě chvilinku nemá rozum, ale už teď má využití u dcery 5let a syna 10let. Lama je klasický nandávání kroužků na tyč provázená melodiemi. Už se těším kdy v Čechách bude i koala a panda.
  • Může se hrát s každým zvlášť
  • Navzájem spolu komunikují a zpívají
  • děti baví
2 lidé považují za užitečné
tehulenka  28. dub 2022

Úžasný kamarád který zaujme

Hraček od fisher price máme doma celou řadu a tentokrát přidám recenzi na mluvícího soba.Dcera jej dostala společně s lamou k vánocům a byl to skvělý kup.Los velmi zaujme,mluví,zpívá,počítá,povídá si s lamou 😊.Zaujal nejen naši 8 měsíční princeznu,ale i tu naši starší teď už 4-letou a 6-letého syna které hrozně baví "zatleskej,zadupej...." Los je menší velikosti ,ale tak nějak akorát do ruky pro batolata,když hraje a mluví,zároveň krásně bliká ,je s ním fakt zábava.Jeho pozdravem " nazdárek" už se zdravíme celá rodina 😊 U nás momentálně nejhranější hračka od FP.A cena je naprosto luxusní 👍 Rozhodně doporučuju všem malým průzkumníkům 😚
  • Zaujme a zabaví všechny bez ohledu na věk
  • Velikost ideální pro batolata
  • Spoustu frází,písní,mluvení.....
  • Cena
  • Neshledali jsme
anettkah  22. dub 2022

Tancujeme, učíme se, zpíváme s lenochodem

Kromě Beatba a pejska si u nás našel místo i lenochod. Ačkoliv jsem byla původně proti, protože samostatně zvířátka linkimals prý moc neumí, teď toho nelituju. Není tomu tak, umí toho dost. V první řadě musím pochválit provedení. Lenochod opět hraje všemi barvami, hýbe se a hlavně tleská. To je něco pro našeho syna. Co potěšilo mě je, že písničky souvisí se samotným lenochodem jako zvířetem. Lenochod umí zpívat, počítat, abecedu.. Děti se tak učí a hrají si současně. Plus dávám možnosti ovládat hlasitost a příjemné změně ve formě mužského hlasu.
  • Učení hrou
  • Ovládání hlasitosti
  • Přitažlivý pro děti - barvy, pohyb
  • Neotřelý mužský hlas
  • Nemusí být v kombinaci s ostatními zvířátky linkimals
cassidyl  27. únor 2022

Trio

Dcerka dostala kompletní trio v 7m, od té doby si hraje denně, bez Losa nejedeme na výlet ani na procházku.
  • Barvy
  • Písničky
  • Ovládání hlasitosti (kromě losa)
  • Vhodná velikost kruhů Lamy
  • Výdrž baterie
  • Udržitelnost
sooonix  20. únor 2022

Kompletní trio

Díky neskutečnému štěstí jsem vyhrála trio lama - lenochod - los pro dceru v době, kdy jí bylo cca 9 měsíců. Všechny tři máme stále v oblibě i teď, v téměř 2 letech. Hračky jsou vtipně namluvené, mají hezké písně a skvěle spolupracují. Velice oceňuji ovládání hlasitosti 😁 nejprve byl oblíbencem los, jak je maličký, tak dceři vyhovoval nejvíce a i se jí dobře zapínal (velké tlačítko uprostřed hrudi). Následně místo přebrala lama, hlavně díky kroužkům, které dceru moc baví i dnes. Celkem nedávno štafetu přebral lenochod, že má vícero možností a je takový bytelnější. Ze začátku se ho dcera trochu bála, protože měla tendenci ho chytat za ruce či hlavu (při písni kýve hlavou a tleská rukama). Jakmile to udělala, začalo to v lenochodovi jakoby praskat a přeskakovat, byl to opravdu výrazný zvuk a ten ji nejdříve děsil. Postupem času z toho měla srandu a pak pochopila, že ho prostě chytat nemá 😂 mě se celkově moc líbí každá hračka zvlášť, že má svou sérii mluvení a písní, a pak i jako celek jak na sebe reagují a zpívají dohromady nebo mají rozhovor. Barvy z jejich "světelné show" jsou příjemné a celkem se hodí k tomu, co hrají.
  • Ovládání hlasitosti
  • Flexibilita - fungují jinak každá zvlášť a pak dohromady
  • Každá postava má své zaměření
  • Kroužky u lamy
  • Lehké ovládání pro děti
  • Příjemné písně a rozhovory
  • Barvy
  • Opravdu nepříjemný zvuk přeskakování, když se lenochod chytí za ruce či hlavu (což se na jednu stranu fakt nabízí tím, jak s nimi hýbe 😂)
siera1  15. únor 2022

Lama a Lenochod

Loni dostal syn k svátku lamu a následně chvíli na to k narozeninám i lenochoda. Musím říct, že obě hračky zaujali nejen jeho, ale i nás s manželem ☺️. Písničky jsou moc hezké a chytlavé, že jsem se kolikrát sama přistihla, že si je broukám 😂.
Z lamy jsme byli hned nadšení. Já přemýšlela, jak se zapíná a syn ji okamžitě plácnul ručičku po hlavě a hrála 😂, takže musím říct, že mě i toto zaujalo, že je to dělané tak, že dítě hned ví, jak na to. Zanedlouho se naučil i krásně návlekat kroužky, k čemuž ho lama vybízí a povzbuzuje.
Ještě větší sranda to byla, když dostal i lenochoda, moc se mi líbí, jak mezi sebou komunikují. Syna hned zaujalo, jak lenochod mává rukama a rád ho napodobuje 😁. Stejně jako lama má moc hezké písničky a celkově je to sehrané duo 😃. Společně hrají i jiné melodie, než každý zvlášť.
U syna jsou obě hračky stále velmi oblíbené a hrajeme si s nimi denně.
  • Krásné melodie
  • Hezký vzhled hraček
  • Dítě se učí hrou
  • Dvě úrovně hlasitosti
  • Snadné ovládání pro dítě
  • Komunikace hraček mezi sebou
cassidyl  25. led 2022

Linkimals

Loni naše mrňka dostala k Vánocům Linkimals trio - Lenochod, Lama a Los. A jsme nadšení, celý rok se těší velké oblibě. Los s námi jezdí na veškeré výlety, když jsem ho jednou zapomněla doma, museli jsme se vracet, naštěstí jen z benzínky 😊
  • Nastavení hlasitosti
  • Barevné ladění