Fisher-Price kroužky na tyči jednorožec

4 zkušenosti

Předností a novou vychytávkou této klasické hračky je, že každý ze čtyř barevných kroužků má jiný povrch, který mohou děti při skládání zkoumat. Třešničkou na dortu je roztomilý jednorožec a houpavá podstava, která zacinká pokaždé, když do ní děťátko plácne.

Vlastnosti:

• Hračka s kroužky na tyči nabízí dětem klasickou zábavu plnou barev.
  • Malá miminka budou pět barevných kroužků nadšeně chytat, držet, třást s nimi a prozkoumávat je.
  • Větší děťátka si mohou hrát v sedě, navlékat kroužky na tyč a plácat do kymácivé podstavy, aby ji rozhoupalo sem a tam.
  • Díky kombinaci zářivých barev, zajímavých povrchů a veselého cinkání budou smysly děťátka neustále zásobeny různými vjemy a ještě si při tom užije spoustu zábavy.
  • Skládáním kroužků na sebe a plácáním do podstavy navíc zlepší svoji koordinaci zraku s pohyby rukou.
  • Rozměry balení: 21 × 15 × 13 cm.
  • Vhodné pro děti od 3 měsíců.

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s Fisher-Price kroužky na tyči jednorožec

Máš zkušenost s Fisher-Price kroužky na tyči jednorožec?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení
marketa11112  25. lis 2022

Hracka pro rozvoj

Oblíbená hráčka, pomáhá dítěti k rozvoji koordinace, jemné i hrubé motoriky ( dítě za kroužky věčně běhá, protože mu porůznu utíkají). Moje děti měly vždy rady barevné hračky i zvířátka. Zde je vše v jednom.
  • Dobrá manipulace
  • Barvy
  • Jde lehce omýt
  • Dítě u hračky vydrží delší dobu
  • Cena
kocickanela  27. říj 2022

Hračka pro male děti

Hračka kroužky na tyči je krásná varevná hračka pro nalé déti na zdokonalování svojí motoryky a vnimání barev povrh kroužků je kazdý jiný a dité je tak může prozkoumávat jak rukama tak i pusou,krásně cinká keyš dítko do něj tukne,je to velmi krásná hračka která dítě zabavy.
  • Barevnost
  • Jinej material na povrch kroužku
  • Zvukový vjem
  • Rozvijení motoryky
lagerthaa  27. říj 2022

Moc povedený

Tyto kroužky nám udělaly radost. Syna dost bavily i když ještě nesedí. Sundával kroužky, žužlat je a zahazovat. Moc se mi líbí, že je každý kroužek jiný, díky tomu ho hračka bavila prozkoumávat dlouho. A jednorožec se osvědčil do pusy a prozkoumávat zoubky :)
  • různé struktury a povrchy kroužků
  • roztomilý jednorožec
  • cinká to
wikki07  22. dub 2022

Zábavné kroužky

Jednorožec má houpací základnu, která při pohybu zvoní. Každý ze čtyř kroužků má jinou velikost, povrch a barvu, takže se dítě při hře hodně naučí. Ani skoro ve třech letech jsme hračku neuklidili, dcera si s kroužky hraje na náramky 😄🦄