Fisher-Price chodítko zebra CZ

2 zkušenosti

Chodítko Zebra Uč se se mnou může být jedním z prvních kamarádů vašeho miminka. Užije si s ním spoustu zábavy od jeho prvních slov až po první krůčky. Jednotlivé díly chodítka může dítě kroutit, otáčet a obracet. Stránky knížky lze otáčet, stisknutím tlačítka se zapíná světélko, dítě poslouchá písmenka abecedy, číslice a také veselé písničky a říkadla. Spousta aktivit pro šikovné malé prstíky napomáhá rozvíjet jemnou motoriku děťátka. Při prvních pokusech o chůzi bude chodítko velkým pomocníkem. Vaše ratolest se lehce chytí za držadlo na chodítku. Jeho široká stabilní základna a 4 kolečka mu dodají jistotu při jeho prvních krůčcích.

Vlastnosti:

• Veselé interaktivní chodítko
  • Mluví a zpívá česky
  • Široká stabilní základna chodítka
  • Spousta rozvíjejících aktivit pro batolata
  • Svítící světélka
  • Doporučený věk od 6 do 36 měsíců

Foto-zdroj: mall.cz

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s Fisher-Price chodítkem zebrou CZ

Máš zkušenost s Fisher-Price chodítkem zebrou CZ?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení
hannicka32  30. lis 2022

Výborná zábava

Dcerka dostala chodítko v necelém roce a hned jí zebra zaujala. Herní prvky, písničky, veselé barvy atd. Dělala s ním první krůčky a moc jí to bavilo. Ráda si občas pohraje ještě ve dvou letech. Urcitě doporučuji :)
  • Stabilita chodítka
  • Opora při prvních krůčcích
  • Zábavné prvky
  • Veselé barvy a písničky
petulles  27. zář 2022

Pomocník pro první krůčky

Chodítko zebra jsme kupovali dceři kolem 9m. Ze začátku, když se neuměla postavit, využívala v sedě hrací panel a ten je tedy za mě top. Krásné barvy, plno hracích prvků, zebra zpívá o abecedě, číslech nebo povzbuzuje děti k chůzi. Jazyk je buď v češtině nebo slovenštině. Chodítko je jinak krásně stabilní a dcera si s ním hrála i dávno potom co už uměla ťapkat 🙂
  • Stabilní
  • Hrací panel