I když moje děti nemají atopický ekzém, mají citlivější pokožku, která je čas od času podrážděná a zarudlá. Když jsem hledala vhodný krém na zadeček, chtěla jsem něco, co by opravdu chránilo citlivou pokožku a předcházelo vyrážkám a podráždění. Narazila jsem na Bübchen Baby Ochranný krém na zadeček a rozhodla jsem se ho vyzkoušet. A jsem velmi ráda, že jsem to udělala.
Tento krém má bohaté složení s oxidem zinečnatým, heřmánkem a panthenolem, které společně účinně zabraňují kožním vyrážkám a podráždění. Už po první aplikaci jsem si všimla, že dětská pokožka je méně zarudlá a podrážděná. Krém má zklidňující účinky, které jsou patrné téměř okamžitě.
Co mě opravdu nadchlo, je, že krém vytváří na pokožce prodyšný ochranný film, který účinně odpuzuje vlhkost. To je pro oblast plenky naprosto ideální, protože to pomáhá udržovat pokožku suchou a chráněnou před vlhkostí, která by mohla způsobit podráždění.
Další velkou výhodou je, že krém neobsahuje žádné silikony, barviva, parabeny, mikroplasty ani minerální oleje. Vím, že používám něco opravdu šetrného a bezpečného pro citlivou pokožku mého dítěte. Navíc je krém dermatologicky testovaný, což mi dává další jistotu o jeho kvalitě.
Bübchen Baby Ochranný krém na zadeček je také vegan a vyrábí se v Německu, což zaručuje vysokou kvalitu a šetrnost k životnímu prostředí. Bübchen má více než 60 let zkušeností ve vývoji pečujících produktů, což je pro mě další záruka kvality.
Tento produkt mohu s klidným srdcem doporučit všem maminkám, které hledají účinnou ochranu pro své děti.
(3 fotky)
- Zabraňuje zarudnutí a podráždění již od první aplikace.
- Zklidňující účinky díky obsahu oxidu zinečnatého, heřmánku a panthenolu.
- Prodyšný ochranný film účinně odpuzuje vlhkost a chrání pokožku.
- Bez silikonů, barviv, parabenů, mikroplastů a minerálního oleje.
- Dermatologicky testováno.
- Vegan složení.
- Doporučeno odborníky a německou organizací DHA.
- Vyrobeno v Německu s více než 60 lety zkušeností značky Bübchen