16 zkušeností

Pohodlné a velmi přizpůsobivé plenky Bella Baby Happy Pants jsou ideální pro dítě ve vývojové fázi, kdy je velmi aktivní a živé a někdy i netrpělivé. Quick & Easy System je způsob, jak plenkové kalhotky rychle vyměnit a okamžitě se vrátit k hraní. Je to také řešení, které v dítěti podporuje nezávislost v každodenním životě.

Bella Baby Happy Pants se oblékají jako běžné spodní prádlo a jsou proto ideální na učení na nočník. Jsou s vaším děťátkem při každodenních činnostech, ve dne i v noci. Dávají pocit sucha, zajišťují pohodlí a podporují přirozený vývoj dítěte.

Happy Safe Way

Bella Baby Happy Pants jsou s vaším děťátkem při každodenních činnostech, ve dne i v noci. Dávají pocit sucha, zajišťují pohodlí a podporují přirozený vývoj dítěte. Proto používají systém Happy Safe Way garantující užití pouze bezpečných materiálů v komplexní péči o zdraví dítěte. Plenky jsou podrobeny přísným zkouškám vnitřní bezpečnosti. Vysoká kvalita a bezpečnost plenek Happy byla potvrzena při dermatologických testech. Také obdržely kladné stanovisko od Ústavu pro matku a dítě i od Národního hygienického ústavu.

• 0 % perfume - pleny Happy jsou bez parfemace
  • 0 % chlorine - pleny Happy neobsahují materiál bělený škodlivým elementárním chlórem
  • 0 % latex - pleny Happy neobsahují latex, který může způsobovat podráždění u osob citlivých na tuto látku

Pokožka dýchá

Prodyšnost plenových kalhotek pomáhá předcházet vyrážkám a minimalizuje riziko podráždění.

Ani neví, že je mají

Díky speciální konstrukci a barevnému potisku vypadají plenky jako běžné spodní prádlo a jsou i stejně pohodlné. Dítě neomezují v pohybu a nezpůsobují otlaky na kůži.

Sucho ve vteřině

Speciální netkaná textilie umožňuje rychlou a rovnoměrnou distribuci vlhkosti v absorpčním jádru.

Dostupné ve velikostech:

• Velikost 3: 6-11 kg
  • Velikost 4: 8-14 kg
  • Velikost 5: 11-18 gm
  • Velikost 6: 16+
Kde koupím Bella Baby Happy Pants?

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s Bella Baby Happy Pants

Máš zkušenost s Bella Baby Happy Pants?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení

S plenkami Bella Baby Happy Pants jsem velmi spokojená a doporučuji je všem rodičům

Jako maminka dvou holčiček, tříleté a rok a půl staré, jsem se snažila najít plenky, které by vyhovovaly potřebám obou mých dětí, a musím říct, že Bella Baby Happy Pants splnily má očekávání.

Pohodlí a přizpůsobivost

Pro obě dcery je pohodlí na prvním místě a Bella Baby Happy Pants se oblékají jako běžné spodní prádlo, což je pro mou tříletou dceru skvělý pomocník při učení na nočník. Plenky se snadno oblékají a svlékají, což oceňuji hlavně při rychlém přebalování. Obě moje holčičky se v plenkách mohou volně pohybovat a plenky nezpůsobují žádné otlaky.

Sucho a hygiena

Díky Quick & Easy System plenky velmi rychle absorbují vlhkost, což znamená méně nehod a suché zadečky. Prodyšnost plenek pomáhá předcházet vyrážkám a podráždění, což je zvláště důležité pro mou mladší dceru, která má citlivější pokožku. Jsem také ráda, že plenky neobsahují parfemaci, chlór ani latex, což mi dává jistotu, že jsou bezpečné pro obě dcery.

Bezpečnost a kvalita

Bella Baby Happy Pants prošly přísnými dermatologickými testy a obdržely kladné hodnocení od významných zdravotnických institucí, což mi dává pocit jistoty, že jsem zvolila správně. Je skvělé vědět, že jsou plenky vyrobeny z materiálů šetrných ke zdraví mých dětí.

Podpora nezávislosti

Moje tříletá dcera si díky těmto plenkám může plenky sama svlékat a oblékat, což jí pomáhá na cestě k samostatnosti. Tento krok je pro ni velmi důležitý a vidím, jak je na sebe pyšná, když to zvládne sama.

Celkově jsem s plenkami Bella Baby Happy Pants velmi spokojená a doporučuji je všem rodičům, kteří hledají spolehlivé a bezpečné řešení pro své malé průzkumníky. Plenky splňují všechny naše požadavky na pohodlí, hygienu a podporu přirozeného vývoje dítěte.
Díky Bella Baby Happy Pants mám jistotu, že obě moje dcery jsou v bezpečí a mohou se soustředit na to nejdůležitější – hraní a objevování světa kolem sebe!”
(5 fotek)
  • Bella Baby Happy Pants se oblékají jako běžné spodní prádlo
  • neobsahují parfemaci, chlór ani latex
  • prošly přísnými dermatologickými testy
  • neprotečou
  • Prodyšnost plenek
evanka_j  29. črc 2024 Ověřená recenze

Bella Happy pants splňují vše, co od plenek očekávám

Naše akční dcera stále někde pobíhá, někam leze, takže jsme tyhle plenky mohli vyzkoušet opravdu v akci. Dobře drží, i když se mi zdá, že oproti konkurenci jsou přes zadeček užší, takže občas sklouznou k jedné straně. Ale přesto dobře drží, neprotečou a hlavním plusem pro mě je jemnost plenky. Plenka není tvrdá a hrubá a podle mě to musí cítit i dcera, která nemá z těchto plenek otlačeniny a opruzeniny.
  • lehce se nandávají
  • lehce se sundávají a jednoduše zabalí díky lepicímu pásku
  • na dotek jsou hebké a příjemné
  • drží
  • vydrží i přes noc a neprotečou
  • na širší dětské zadečky jsou trochu užší vzadu
janysevka  29. črc 2024 Ověřená recenze

Měkké a příjemné Bella Happy Pants

Vyzkoušeli jsme Bella Baby Happy Pants velikosti 5 u naší skoro tříleté. Plenky nosí hlavně na noc a protože před spaním vždy vypije hodně mlíčka, byl to pro tyto plenky zátěžový test 😀. Během testování plenky ani jednou neprotekly, i když v noci minimálně jednou přebaluju. Hodně mě potěšilo, jak jsou plenky měkké narozdíl od konkurenčních plenek. Takže jsem ráda, že jsme tyhle plenky objevili a budeme je dál kupovat.
  • měkké a příjemné
  • dobře drží
  • neprotečou
pavlina1996  29. črc 2024 Ověřená recenze

Plenky Bella Baby Happy pants

Testovali jsme s dcerkou velikost 5. Dcerce suprově padli :). Nikde netlačily a jsou měkoučké. Krásně těsní. Našli jsme plenky, které si konečně dcerka nesundává a cítí se v nich dobře :)
(3 fotky)
  • Jdou dobře obléknout
  • Savost
  • Jemnost
  • Těsní
  • Jdou špatně roztrhnout / sundat ale na to člověk přijde
verca5505  29. črc 2024 Ověřená recenze

Bella happy pants

Plenky má dcera již jen na noc, testováno bylo jen tedy v noci. Dcerka si je již obleče sama, narozdíl od klasické plenky a ráno sama sundá - a pak nám sdělí, zda byla plinka suchá, nebo to zase nevyšlo. Nicméně i když to nevyšlo, pokožka byla neopruzená, čistá a suchá.
  • Dobře se přizpůsobující
  • Prodyšné
  • Dobrá absorbce
  • Hezký design
elto  27. črc 2024 Ověřená recenze

První zkušenost s kalhotkovými plenkami

Kalhotkové pleny Bella Happy mě příjemně překvapily. Jsou krásně hebké a měkké. Dobře se nasazují a krásně obepínají nožky. Nestalo se nám, že by protékaly, vydržely celou noc. Drží na místě i při větším pohybu nebo manipulaci s dítětem.
  • Dobře drží na místě
  • Měkké a příjemné
  • Neprotékají
  • Snadné nasazení
  • Kolem bříška trochu těsnější
vlaxyz  27. črc 2024 Ověřená recenze

Kalhotkové pleny

Po kalhotkových plenách jsem pokukovala už dlouho. Přece jen přebalovat lozící dítě je celkem oříšek. Jsem ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet právě tyhle pleny. Jsou krásně měkké, nikde nedřou a sedí jak prdel na hrnec. Ani jednou je dcera nepročůrala nebo nějak nesundala. Jediné mínus vidím v tom, že po delším nošení smrdí močí, takže je potřeba častěji přebalovat. Párkrát se mi stalo, že nešly dobře roztrhnout, ale to nevidím jako nějakou vadu. Za nás palec nahoru a určitě budeme kupovat dál. ☺️
  • Měkké
  • Pásek s izolepou na zabalení použité pleny
  • Žádné opruzeniny
  • Dobře sedí a nikde netlačí
  • Dítě si je nesundá
  • Dobře se oblékají
  • Po delší době smrdí močí

Bella Happy Pants mě příjemně překvapily.

Testovaly jsme s dcerkou velikost 3. Dcerka začíná otáčet na bříško, objevuje svět. Plenkové kalhotky se hezky přizpůsobily každému jejímu pohybu. Testovaly jsme přes největší vedra. Bála jsem se, aby nebyla zapařena, protože gumička na bříšku je poměrně teplá a těsná, ale nic z toho se nestalo. Plenkové kalhotky mají super absorbci, vydržely celou noc. Dcerka v suchu, bez opruzenin. Též jsou neparfemované, vhodné i pro citlivou dětskou pokožku.
(4 fotky)
  • Hebké
  • Dobře se přizpůsobí
  • Prodyšné
  • Super absorbce
  • Hezký design
  • Těsne, určitě doporučuji vzít větší velikost.
telios  25. črc 2024 Ověřená recenze

Měkké jako obláček

K tomuto druhu plen jsem před vyzkoušením byla trochu skeptická. Avšak po otevření a vyndání první pleny mě příjemně překvapily. Jsou měkoučké, hebké (hlavně ta gumička kolem pasu) a pevné.
Velikost 5 je od 11 kilo. Dcera má 12kg. Hezky ji drží kolem pasu. Avšak na zadečku ji při pohybu trochu uhýbají. Tuto velikost bych doporučovala spíš od 13kg (samozřejmě záleží i na stavbě dětského tělíčka). Velikost jsem volila podle klasických plen, které jinak používáme (stejná značka jen jsou pleny na zapínání - ty ji sedí výborně). U těchto kalhotkových bych se nebála volit menší velikost, pokud se dítě pohybuje na hranici uvedené hmotnosti).
I přesto, že se mi na dcerce zdají větší, tak se nestalo, že by doma protekly (vzhledem k tomu, že se jsou větší na mém dítěti, tak jsem je nepoužila ve chvíli, kdy jsme jeli autem + jsem si je netroufla vyzkoušet na noc, i proto, že se nejedná o noční pleny). Dobře se nasazovaly dítěti. Co bych ale uvítala je indikační proužek - pro někoho zbytečnost, pro mě příjemný bonus.
Co se týče sundávání plen, nebyl problém je po straně roztrhnout, i přes to, že gumička kolem pasu se zdá být "pevná" (původně jsem myslela, že budu mít problém je roztrhnout - naopak, šly úplně lehce).
  • snadné nasazování
  • neprotekly
  • příjemné, měkké
  • jemná a heboučká gumička kolem pasu
  • snadno se při sundávání roztrhnou na bocích (účelně)
  • vhodnější od více kil dítěte, než je uvedeno (uvedeno od 11kg, dcera 12kg je měla větší a mírně ji při pohybu ujížděli na zadečku)
  • absence indikačního proužku
elfka21  25. črc 2024 Ověřená recenze

Bella Baby Happy Pants 4

Plenky Bella Baby Happy Pants jsou velmi příjemné na dotek. Měkoučké a skvěle sedí. Jsou veselé a pohodlné v pase. Občas mi přišlo, že jsou dřív cítit, když jsou počůrané. Někdy jsem je sundala bez trhání, ale ani roztrhnutí po stranách není problém. Nasazují se určitě lépe než nekalhotkové, ale nevýhodu vidím v tom, že když má dítě kalhoty, musí se nejprve úplně sundat, což u legínek někdy obnáší i sundat botičky.
(3 fotky)
  • Hebké
  • Hodně pojmou
  • Dobře sedí
  • Snadno se nasazují
  • Musí se sundávat kalhoty před nasazením.
andynka25  23. črc 2024 Ověřená recenze

Bella Baby Happy Pants

Plenky Bella Baby Happy Pants mne příjemně překvapily. Jsou opravdu velice jemné a příjemné na pokožku, jsou velmi tenké, nezapáchají, mají veselý design, přizpůsobí se krásně tělíčku, nikde neškrtí. Drží na svém místě, takže se nestane žádná nehoda. Dají se krásně nasadit i sundat. Mohu opravdu velice doporučit, určitě budeme používat dál.
  • Bez zápachu
  • Příjemné na pokožku
  • Jemnému dotyk
  • Tenké
  • Veselý design
  • Dobře se oblékají
  • Neprotečou, přizpůsobí se krásně tělíčku
nikous621  22. črc 2024 Ověřená recenze

Děkujeme

Skvělé plenky, už žádný boj se synem 😂. Obyčejným plenkám je konec, od teď jedině pants. Plenky se krásně oblékají a skvěle sedí, vydrží celou noc. Skvělý design. Vydrží i extra nálož 💩. Lepítko drží perfektně .Ale co mi teda vadí, tak že plenky zapáchají močí po celé noci. A jdou špatně roztrhnout.
(10 fotek)
  • ➕ krásně sedí
  • ➕pěkný design
  • ➖zapáchají močí po celé noci
  • ➖ hůře jdou roztrhnout
palja  22. črc 2024 Ověřená recenze

Bella Happy Pants velikost 6

Testovala je moje dvou a půl letá dcera, která se učí chodit na nočník a na záchod. Takže je důležité, aby si byla schopna sama kalhotky sundat, což bez problémů zvládla. Zvládla si je sama obléknout tak, jako obyčejné kalhotky. Pleny jsou pohodlné na nošení, nijak nezapáchají, zadrží moč i stolici, v noci neprotečou. Praktický je lepící proužek na zadní části pleny - na použitou plenku.
Celkově jsme s plenami spokojené. Předčily nad míru naše očekávání a ostatním maminkám a dítkům je můžeme jen doporučit.
Důležité je také zmínit cenovou dostupnost těchto plen.
  • Dobře se natahují
  • Zvládne je sundat samo dítě, které se učí na nočník
  • Funkčnost
  • Skvěle padnou
  • Neprotečou
  • Dobrá kvalita
  • Praktický lepící proužek na použitou plenku
kristyna199  22. črc 2024 Ověřená recenze

Naše testování Happy Pants č.3

U první dcery snad ještě ani nebyly, proto jsem ráda, že jsem mohla zkusit teď u syna, jestli to pak nebudou zbytečně vyhozené peníze. Ale jsem moc příjemně překvapená. Za mě 100% úspěšnost plinek, budeme v nich pokračovat dál. Snad jen, zadní strana by mohla být o kousek delší, vždy než jsem milostpána do nich dostala tak, aby byly správně, tak jsem ho tam musela trochu ,,naklepat" 😀. Plínky udržely všechno co měly i když malej dělal vše pro to, aby ne 😀.
(2 fotky)
  • Proužek na zalepeni použité plínky
  • Drží fest boky, občas jsem měla problém je roztrhnout kvůli sundání
  • Udrží i velké poklady
  • Nesmrdí umělotinou
  • Těžce jdou roztrhnout, ale člověk pak najde ten grif..
lucie0777  22. črc 2024 Ověřená recenze

Pleny Panta velikost 3

Pleny velikosti 3 jsme testovali zrovna na dovolené a za mě top. Jako velký plus jsou samozřejmě natahovací plenky. Dcera je velká raubířka a už se pěkně otáčí a nevydrží chvíli být v klidu, tyto pleny se snadno natáhnou. Kvalita plen je pro mě dostačující, bez jakýchkoliv opruzenin a to byli ty největší vedra. Za mě doporučuji!
  • Kvalita
  • Funkčnost

Pants

Super kalhotky z Dr.Max,jine pleny tam ani nemaji..pokud raubir leze,mam jistotu ze se nerozepnou,u more super..problem je s prebalovanim pokud jsme na ceste,me zive zvire je problem z toho dostat pokud je pokakany,ale je to tim ze je az moc zivy,neposedny
  • Nerozepnou se,pohodlne,jemne,natahovaci
  • Spatne se sundavaji u zivych,pohyblivych pokakanych deti