Beggs Balanced hair&skin COMPLEX (90 kapslí)

6 zkušeností

Beggs Balanced hair&skin COMPLEX (90 kapslí) (90 kapslí) je doplněk stravy s L-methioninem a biotinem, pro hebké a pevné vlasy a zářivou pleť.

Beggs Balanced hair&skin COMPLEX (90 kapslí) obsahuje v denní dávce (1 kapsle) kombinaci 50 μg biotinu a 500 mg esenciální aminokyseliny L-methionin. Tato aminokyselina je přirozenou součástí stavební bílkoviny keratin. Ten slouží jako základní stavební kámen vlasů a nehtů.

Biotin přispívá k udržení normálního stavu pleti a vlasů. Kromě toho biotin přispívá také k vyrovnanému energetickému metabolismu, normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti.

Vlastnosti

• 100 % vegan, bez lepku, bez laktózy, bez sóji, bez syntetických aditiv.
  • Vyrobeno v ČR.
  • Vhodné pro těhotné a kojící ženy.
  • Vhodné pro vegany a vegetariány.
  • Testováno akreditovanou laboratoří.

Složení:

L-methionin, veganská kapsle: hydroxypropylmethylcelulóza, biotin

Dávkování:

3x denně 1 kapsle. Dostatečně zapijte vodou.

Upozornění:

Ukládejte mimo dosah dětí. Produkt není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepříjemný zápach není na závadu, je způsoben obsahem účinné látky L-metionin. Nevhodné pro děti do 3 let.

Doplněk stravy, neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy ani zdravého životního stylu. Způsob použití a další info na obalech.

Kde koupím Beggs Balanced hair&skin COMPLEX (90 kapslí)?

#test_beggs3

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s Beggs Balanced hair&skin COMPLEX (90 kapslí)

Máš zkušenost s Beggs Balanced hair&skin COMPLEX (90 kapslí)?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení

Vlasy a nehty

Máme 4 děti a buď kojím nebo jsem ve vysokém stupni těhotenství. Tím pádem nejsou vitamíny na nehty a vlasy. U vlasů mám velké podrosty a po užívání začaly vlasy rychleji růst, nehty se tak nelámají. Jen pleť mám malinko horší. Možná se jen čistí, dám tomu šanci.
  • Rychlý růst vlasů
  • Nelámající se nehty
  • Zhoršení pleti
caffelatte1  26. kvě 2024 Ověřená recenze

Vlasy, nehty

V tento produkt jsem nejvíce věřila, neboť mi šíleným způsobem padají vlasy. Bohužel, vlasy mi strašně vypadávají dále. Není to lepší, možná to je horší. Nehty jsou ale silnější. Užívám 3x denně tabletu, budu v užívání pokračovat dále a věřit, že se to srovná. Tablety mají dobré složení, po užití nepozoruji žádné vedlejší účinky.
  • Posílí nehty
  • Dobré složení
  • Vegan
  • Vlasy se nezlepšily
misice80  23. kvě 2024 Ověřená recenze

Krásná pleť

Díky těmto vitamínům se mi zlepšila pleť i vlasy, které mi přestali vypadávat. Jsem nadšená.
  • Lehce stravitelné
kaciska7  22. kvě 2024 Ověřená recenze

Beggs Complex

Za mě lehce stravitelná tabletka. Po porodu se mi zhoršila pleť a musím říct, že díky vitamínům se dle mého hodně zlepšila. A nejen pleť ale i vlasy.
  • - bez zápachu
  • - lehce stravitelné
  • - účinky jsem poznala během týdne
kraftinka  20. kvě 2024 Ověřená recenze

Překvapení

Teda tyhle tablety s l-methioninem a biotinem mě velice překvapily. Po porodu při kojení trpím na vypadávání vlasů a opravdu ač jsem vyzkoušela toho spoustu, tak tenhle doplněk stravy zafungoval nejlépe 🙏❤️. Vlasy vypadávají mnohem méně a plet mám hebkou a zářivou. Určitě doporučuji a já objednávám a pokračuji 🙏. Tablety jsou velké, ale polykají se dobře.
(2 fotky)
  • Pomáhá při vypadávání vlasů
  • Zlepšení pleti
  • Vegan
  • Skleněná láhev
  • Vyrobeno v ČR
  • Smrdí (ale jen po otevření lahvičky)
  • Docela velké tablety

Pleť jen září, vlasy přestaly padat

Zhruba 3 měsíce po porodu mi začaly hrozně padat vlasy. I přes užívání biotinu a různých dalších vitamínů (včetně vyvážené stravy) mi nic nepomohlo padání zastavit. I přes to, že je to přirozená věc, jsem chtěla padání alespoň zmírnit.
Tyto vitamíny mě opravdu překvapily, protože po zhruba 2 týdnech užívání jsem cítila obrovskou změnu. Vlasů při každém česání bylo na hřebenu méně a méně. A pleť? Zase jako miminko 🥹
Jsem velice spokojená, užívám jak je psáno na obalu 3x denně 1 tableta a mám již objednáno další balení.
Jedno balení vydrží měsíc.
Po otevření se z lahvičky dere nepříjemný zápach, který však není závadou. Tablety se dobře polykají.
  • Dostupnost
  • Cena
  • Účinky (opravdu funguje)
  • Velikost tablet
  • Dávkování (občas se člověk zapomene)
  • Zápach