Annie Baby Monitor - Spolehlivá chůvička ve vašem mobilu

1 zkušenost

Annie Baby Monitor je chytrá aplikace, která promění vaše zařízení v moderní dětskou chůvičku. S neomezeným dosahem, snadným používáním a množstvím užitečných funkcí se stává nenahraditelným pomocníkem každého rodiče.

Testovali jsme Aplikaci Annie Baby Monitor

Proč si vybrat Annie Baby Monitor?

• Spolehlivost na prvním místě – sledujte své dítě bez výpadků.
  • Jednoduché nastavení – potřebujete pouze dvě zařízení a připojení k internetu.
  • Přístup odkudkoliv – funguje přes WiFi, 3G, 4G, 5G nebo LTE – doma i na cestách.
  • Cenově dostupná alternativa – nepotřebujete drahé kamery nebo chůvičky – Annie zvládne vše!

Funkce, které si zamilujete

• Vysokokvalitní přenos zvuku a videa – sledujte a poslouchejte své dítě v reálném čase.
  • Obousměrná komunikace – umožněte svému dítěti slyšet váš hlas.
  • Noční vidění – pohodlné sledování i v úplné tmě.
  • Detekce pohybu a zvuku – okamžitá upozornění na pohyb či zvuk.
  • Ukolébavky a bílý šum – vyberte si z 15 ukolébavek a zvuků pro uklidnění dítěte.
  • Sledování více dětí – možnost sledovat až 4 děti najednou.

Jak Annie Baby Monitor funguje?

1. Stáhněte si aplikaci z App Store nebo Google Play.
2. Přeměňte zařízení na monitor a přijímač – jedno zařízení jako kamera, druhé jako rodičovská stanice.
3. Začněte monitorování a mějte klid na duši.

Kde si stáhnu aplikaci Annie Baby Monitor?

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s Annie Baby Monitor - Spolehlivou chůvičkou ve vašem mobilu

Máš zkušenost s Annie Baby Monitor - Spolehlivou chůvičkou ve vašem mobilu?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost

Chůvička pro moderní rodiče

Chůvička Annie Baby Monitor je skvělá nejen doma, ale i na cestách. Nemusíme řešit přenos dalšího zařízení ani nabíječky, protože chytrý telefon máme vždy s sebou. Stačí pouze dvě zařízení – jedno na přenos a druhé na příjem – a máte spolehlivou chůvičku vždy po ruce.

Výhodou je, že k zařízení, které sleduje dítě, se může připojit více osob, například já z kuchyně, manžel z pracovny nebo si miminko mohou prohlédnout prarodiče, kteří jsou na opačné straně země. Deníček miminka je také skvělý, protože mám všechny informace na jednom místě.

Příjemným překvapením je možnost pustit jemnou hudbu miminku nebo na něj přímo promluvit přes aplikaci. Tato funkce mě často zachránila, když jsem nemohla okamžitě přijít k dítěti.
(6 fotek)
  • Jednoduchost používání – zvládne to i méně technicky zdatná osoba.
  • Žádná další zařízení – stačí chytrý telefon, který máte vždy s sebou.
  • Stačí dvě zařízení – jedno zařízení přenáší obraz a zvuk, druhé slouží jako přijímač.
  • Neomezený dosah – funguje kdekoliv s připojením k internetu.
  • Možnost více připojení – miminko může sledovat více členů rodiny.
  • Deníček miminka – všechny důležité údaje na jednom místě.
  • Hudba a komunikace – jemná ukolébavka nebo možnost mluvit na dítě na dálku.
  • Sledování více dětí – ideální pro rodiče s více dětmi.