Ahoj, hlavně holky ze zlínského kraje...kam Vás poslali na 1. Screening? Mě do Prediko. Vím, že částečně to proplácí pojišťovna ale přesto cena je přes dva tisíce. S prvním tehu jsem platila skoro půlku. Není to v nemocnici levnější za stejnou službu? Není prediko jen hogofogo? Díky
Já byla v prediku teď ve druhém těhotenství a byla jsem spokojená, do nemocnice bych nešla... ne jen ve Zlíně, obecně mám ne úplně dobré zkušenosti a když nemusím do nemocnic, tak nejdu, radši kamkoliv jinam, i když si připlatím... zas taková hrůza to není, když se podílí i pojišťovna
A taky jsem myslím v prvním těhotenství platila míň, ale to bude spíš tím, že se to zdražovalo všude, ne? Poprvé jsem byla v Brně v prenatalu 2,5r zpět
@jako_mala_holka já jsem právě kromě porodu nikdy v nemocnici nebyla. Nakonec do Predika asi půjdu, jen jsem chtěla vědět co a jak...
@cila9 určitě běž, je to tam fajn 🙂 stojí to za to, aspoň podle mě
@cila9 já si tam nedávno volala a vychází to 2300 tuším....ale proplácí to pojišťovna
Výsledek bude +- stejný v obou, ale za mě 100% milejší přístup na Prediko. Ja uz jedině tam.