Ahoj chci se zeptat zda nema nekdo zkusenost. Jsem ve25 tt a asi 8 let jsem hlidana skrz stitnou zlazu. Brala jsem letrox ctvrtku pak me ho vysadily v prvni tehotestvi jsem byla hlidana a nic vse v poradku. Ale ve druhy na zacatku 15 tt bylo vse v pohode vysledky byli 1,9 ale ted kdyz jsem byla znovu po 2 mesicich se to vysplhalo na 3,9 :( jsem z toho spatna je pravda ze mam oproti prvnimu tehotestvi vetsi problemy otevirala jsem mel klidovy rezim ale ted v pohode a k tomu jeste tohle. Chci se zeptat mate nekso zkusenost? Miminko bylo v poradku? me doktorka uklidovala ze spis muze ohrozit me . Dekuji za vase nazory
@martinam1992 Už mam medikaci nasazenou od dneska 50 a 1/2 kazdy den mam brat rano ale do 15 tt bylo vse v pohode az ted se to zhorsilo
Já beru Letrox 50 1 tabletu. Zůstalo mi to po IVF. Hodnoty TSH mi nyní vyrostli přes braní Letroxu na 1,9 a to jsem před IVF byla na 0,9 . Podotknu, že do IVF jsem žádné léky nebrala, ani nebylo zapotřebí, nasadili mi jej jen kvůli tomu. Na kontrole jsem byla před 3 týdny, takže nějaký 23tt
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@kacous001 já se se štítnou zlazou léčím, beru letrox 100 už dlouho, současně v druhém těhotenství. Hodnoty se mi tedy během těhotenství nezměnily, ale dr mi to vysvětlovala tak, že zpočátku těhotenství dítě ještě samo neorodukuje hormony a matka tak zásobní oba. Pokud je tedy nedostatek, opravdu to odnese matka, ne dítě. Zajděte na kontrolu, konzultujte nasazení zpět léků a určitě se hodnoty zlepší.