Zvětšený žaludek u miminka. Máte zkušenost?

jammiee25
18. bře 2020

Ahoj holky, neměl někdo zkušenost se zvětšeným žaludkem u miminka? Jsem v 31tt, do této doby vše v pořádku. Dnes jsem byla i u Apolináře a pan doktor byl sám v rozpacích. Prý to nic být nemusí, naopak ale být může. Na onemocnění Double Bubble- klička na střívku to prý nevypadá.

pe_tu_ss_ka
18. bře 2020

@jammiee25 my měli u malého double bubble, měl atrezii duodena. Ale bylo to vidět, stejně jako zvětšený žaludek, byl zvětšený i dvanáctník (přišli na to ve 26tt) a dělali mi kvůli tomu 3 screening, hned po 3D ultrazvuku jsem přešla vedle do vyšetřovny a tam udělal doktor z nemocnice U Apolinare velký ultrazvuk a tam bylo vidět i jak tu plodovou vodu polyká, jak teče do žaludku a dvanáctíku a zase to probudilo zpátky..

apollena
19. bře 2020

@jammiee25 ahoj, ja te tkusimr trochu uklidnit. Syn mel zvetseny žaludek na utz take a za pár dni na kontrolním utz uz zase normální velikost. Pravdepodobne byl zrovna hodne nalokany plodovky. Drzim palce🍀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru