Prosím o rady a zkušennosti. Jsem 24tt a skončila jsem v nemocnici se zvětšenou ledvinovou pánvičkou a kalichem na pravé straně.Šílené bolesti, které opravdu nešly vydržet. Bohužel mi bylo řečeno, že se jedná o mechanickou příčinu, těhotenstvi a tak nelze nic dělat než čekat zda bolest poleví v krajním řešení zavést stent.Dnes mě pustili domů s tím, že bolesti se zmírnily ale velikost pánvičky zůstává stejná. Zajímalo by mě jestli máte podobné zkušennosti, jak se situace dál vyvíjela, zdali bolest časem ustoupila? Jsem zoufalá. Děkuji.
Mam stejne a bolest nepolevila v patek mi zavedli stenty na obe strany, je to neprijemna bolest a moc to boli.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja to taky mela. Mela jsem nejdriv zanet moc mechyre a moc cest, coz vzestupne preslo do ledviny. Jak pises, bolesti priserne. Mela jsem 2 ATB a vysoke horecky pres 40. Byla jsem kolem 34. tydne. Pila jsem hodne urologickeho i ledvinoveho caje, pak se chytly 2 atb a odeznelo to. Ale opravdu to nebylo hned. Plouzila jsem se asi 3 tydny. Lekar chtel take zavadet stent, ale nakonec rikal, ze to nic neresi. Zvetsenou panvicku jsem mela jeste po 6 nedeli. Od te doby, je to uz vic jak 5 let, nemam zadne problemy. Nevim vlastne, co bych ti poradila.. kazdopadne syn je naprosto zdravy!!