Zvětšení ledvinové pánvičky ve 24tt, máte zkušenost?

katrisek
19. únor 2016

Prosím o rady a zkušennosti. Jsem 24tt a skončila jsem v nemocnici se zvětšenou ledvinovou pánvičkou a kalichem na pravé straně.Šílené bolesti, které opravdu nešly vydržet. Bohužel mi bylo řečeno, že se jedná o mechanickou příčinu, těhotenstvi a tak nelze nic dělat než čekat zda bolest poleví v krajním řešení zavést stent.Dnes mě pustili domů s tím, že bolesti se zmírnily ale velikost pánvičky zůstává stejná. Zajímalo by mě jestli máte podobné zkušennosti, jak se situace dál vyvíjela, zdali bolest časem ustoupila? Jsem zoufalá. Děkuji.

drakenn
19. únor 2016

Ja to taky mela. Mela jsem nejdriv zanet moc mechyre a moc cest, coz vzestupne preslo do ledviny. Jak pises, bolesti priserne. Mela jsem 2 ATB a vysoke horecky pres 40. Byla jsem kolem 34. tydne. Pila jsem hodne urologickeho i ledvinoveho caje, pak se chytly 2 atb a odeznelo to. Ale opravdu to nebylo hned. Plouzila jsem se asi 3 tydny. Lekar chtel take zavadet stent, ale nakonec rikal, ze to nic neresi. Zvetsenou panvicku jsem mela jeste po 6 nedeli. Od te doby, je to uz vic jak 5 let, nemam zadne problemy. Nevim vlastne, co bych ti poradila.. kazdopadne syn je naprosto zdravy!!

xxx91
28. únor 2016

Mam stejne a bolest nepolevila v patek mi zavedli stenty na obe strany, je to neprijemna bolest a moc to boli.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru