Změna pobytu na neschopence - kdy vyjet?

kamila3535
2. srp 2017

Ahoj holky,

jsem na neschopence a budu muset změnit na 2 dny místo pobytu. Od neděle to mám napsané jinde a tak mě zajímá kdy vyjet? V sobotu mě můžou ještě hledat na současné adrese a v neděli už tam? Já jsem myslela, že bych vyjela v neděli v rámci vycházek, ale nevím, jestli by mě tam nemohli už dopoledne hledat. Máte s tím prosím nějaké zkušenosti?

ploutvicka59
2. srp 2017

Ja si hlasila změnu adresy na týden...Z podnajmu do bytu trvaleho bydliste...Sestricka mi to napsala jak jsem potřebovala s tim,ze to posle za pet dvanact...nez to obdrží socialka a zacnou neco resit,jsi stokrat zpátky...Za cely dva mesice mi neprisla kontrola ani jednou...A pry ti to doktor/ka muze napsat na tri dny..mas na to pravo..Rikala mi sestřička

m.e.l
2. srp 2017

Menila jsem ted pobyt na 6 dni a za dalsi tyden menim na 7 dni. Vychazky nadale plati i v jinem miste pobytu, takze bych vyjela se zacatkem vychazek. Tezko rict jak to je, domu se budu vracet v sobotu v brzke dopoledne kvuli vedru, nechci uvarit ani sebe ani syna s manzelem. Zmenu mista mam nahlasenou do soboty.

kajka93
2. srp 2017

Taky jsem tohle resila a rikala jsem si ze aby to bylo tak jak oni chteji tak bych se musela teleportovat. 😂 ja to mela zmenene od patku do nedele. Vyjela jsem v patek na zacatku vychazek a stejne tak jsem jela i domu v ramci vychazek jsem prejela zpet.

swetlusska
4. srp 2017

přesně tak, jako aby třeba na chalupě na tebe čekala sociálka až tam přesně na minutu dorazíš to teda nevim...no🙂 já jela prostě ráno v ten den a zase v určený den jsem se prostě večer do cca 19 hodin vrátila a bylo to v pohodě.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru