Žlutohnědý výtok v 19tt, máte zkušenost?

lujdicka
12. zář 2013

Ahoj maminky, mám problém. Začal mě trápit takový tmavě žlutý, někdy až trošku nahnědlý výtok, který nevoní zrovna vábně.... Žlutý výtok jsem měla již před třemi týdny a pí doktorka mi na něj doporučila zaváděcí tabletky kvůli srovnání PH (našla mi tam neškodné bakterie). Po dobrání tabletek bylo 14 dní vše v pořádku, ale dnes se mi výtok objevil zas, ale je trochu tmavší ☹ Nemáte s tím někdo zkušenost? Mám mít strach, jestli není něco s miminkem? ☹ Děkuju moc za odpovědi.

akashka
13. zář 2013

@lujdicka já mám výtok žlutý a doktorka říkala, že je to ok, ale že pokud by byl dohněda a zaváněl tak mám hned přijít. Takže se nestresuj a prostě si jen zajdi k doktorce, a vše bude určitě v pořádku ;)

lujdicka
autor
13. zář 2013

@akashka Ahaaaaa, no on je většinou žlutý, ale včera byl poprvé lehce nahnědlý, tak mě to trochu vyděsilo, ale dnes už zas nic, tak nevím. V úterý jdu na poradnu, tak se doktorky určitě zeptám a snad to bude v pořádku Každopádně ti moc děkuju 🙂)))

akashka
13. zář 2013

@lujdicka není zač, vím jaké jsou to nervy.. já až do cca 15tt špinila, takže když se to pak změnilo na žlutý výtok taky jsem tu barvu furt strašně zkoumala, protože občas to byla fakt hodně tmavě žlutá až se mi zdálo do hněda, ale nic to nebylo... důležité je aby to nezapáchalo a nebylo to fakt špinění ;) pokud už jsi ok a v úterý jdeš navíc do poradny, tak tě pak určitě doktorka uklidní ;)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru